2011 Nisan Anneleri

kızlar yeni bebişimiz dünyaya gelmiş,gülenhepgül de anne olmuş,eşi face den yazmış,ayyy darısı başımıza inşallahhhh

merhaba arkadaslar,
ben 35+2'deyim. Goguslerimden sut v.b. sivi bu ana kadar hic gelmedi, hala da gelmiyor. okuduklarima gore gelebilirmis. Ancak 3 gundur ara ara feci bir sanci giriyor. Once sol gogus ucuma, simdi ikisine birden. sanki biri ucunu bicakla kesiyor gibi, 20-30 saniye suren ara ara giren bir sizi. Fikri olan, benzer birsey yasayan var mi?:2:

kızlar yeni bebişimiz dünyaya gelmiş,gülenhepgül de anne olmuş,eşi face den yazmış,ayyy darısı başımıza inşallahhhh

Evet eşi yazdı face ten, bi bebek daha geldi hayırlısıyla, sağlıkla dediğin gibi darısı bizim başımıza bunları duydukça daha da heyecan sarıyor :18:

Ya benim hiç bi ağrı sızı yok, bu da bana normal gelmiyo :18:

kızlar slm nazılsınız? çok özledim sizleri yaff.. ne yazıkki hiç fırsat blup giremiyorum nete,valla yemek yemeye ancak vakit buluyorum..zaten günlerdir hastanedeydik..perşembe tabrcu olduk,sonra cuma kontrol vardı yine dr.daydık..cumada kilosu düşmüş 50gr dedi dr,şüphelendi illa yarında götürün dedi..benide tedirgin etti,evede geldik çocuk uyanmaz bişey istemez,ne mama ne emme,ben iyice sinir stres oldummu..zaten uyksuzluktan migrenim tutuyor kafam sepet gibi birde öyle üzüldüm..dr.dedi günde 30gr alması gerekiyor 1,5saati geçirme doyr bunu olmadı yoksa yarın bu tahlilleri isticem sizden..ben sabahladım nerdeyse zaten..Bgün tekrar götürdüm yakındaki bi kliniğe çünkü kilosuna baktırın demişti,çok şükür bgün gittik 100 gr almış görünüyor..Ama dr.dedi günde 100 gr alması imkansız kesin tartı farkı oluyor..aman 100gr almasada kilo alıyor olması bizi rahatlattı tabi..ama gerçekten dağıldım bugün sabrım iyice yokolmaya başladı,12.gündeyiz ama uykusuzluk ve stres beni yordu..birde az fırsat oluyor o ara hemen zil çalıyor biri geliyor..bugün 4 kere niyetlendim yatmaya,2 kez misafir geldi..2 kezde hergün kaynanm ve görümcemler geliyor sağolsunlar dinlenmeye fırsat vermiyorlar..neyse kızlar çok öptüm herkesi,bayagıdır netteyim emme merasimi başlar şimdi ıkıldıyor benimki uyanmak üzere...

selam benim ikinci cocugum olacak sivi yada süt dogduktan sonra geldi öncesinde hicbirsey yoktu..ilk baslarda gögüslerim baya büyümüstü simdi o sislik yok.ayrica dogum icin hazirliyodur gögüsler kendini korkulcak birsey oldugunu sanmiyorum senin agrilarinin hamilelikte hersey normal..

Sende bu zor günleri çok çabuk atlatırsın inşallah..Ama insan gerçekten dinlenmek istiyor..Allah yardımcın olsun,bebişinin kilosu güzelce artsın inşallah :)

gülenhepgülün 3 nisanmış aslında çok erken gelmemiş bebiş

beni heyecan basti gülenhepgül dogum yapmis
ayniydi tarihlerimiz, bende 3 nisanda bekliyorum oglusumu ama gecen pazar da nisan gelmisti benden :44:
acaba diyorum benimkide heran süpriz yapabilir mi??
rahat rahat bekliyodum ben fakat nefesim daralmaya basladi

gunaydın kızlar.bebegı olan arkadasa hayırlı olsun gecmıs olsun dıyorum.allah hepımıze hayırlısıyla bebeklerımzıkucaklamayı nasıpetsın ınsallah

acı gerceklerrr bunlar dımıııı:)) amaaa yaaaaaaaaaaaaaa.....

canımmm bende 3 nisanda bekliyorumm oğluşumu nişan geldikten en geç 24 saat sonra bebiş gelir diye biliyorumm sen doktoruna sordun mu?bu ara apğrın kasılman bişeyin var mı?bende henüz yok bişey erkek bebişler genelde pat diye gelirmiş bakalım bizimkiler nasıl gelecek bide senin belli mi normal yada sezeryan olacağı?

Canım biz iyiyiz, senin gibi bebişimize kavuşmayı bekliyoruz dört gözle Çok şükür bebeğin sağlıklı ya, kilosunu da almaya başlamış üzme kendini.. yorgunluk da zordur muhakkak tabi ama onun da üstesinden gelirsin umarım bir an önce.. Allah sana kolaylık bebeğine sağlık versin canım, tekrar tekrar gözün aydın, ne güzel kokuyodur o melek şimdi

Aa bir bebişimi daha dünyaya gözlerini açmış
Zaman daralıyor stres artıyor :18:

Allah kolaylık versin canım.
Madem kayınvaliden ve görümcen her gün geliyor onlar varken yat uyu canım, gelenle gidenle ilgilensinler.
Sana yardımcı olacaklarına yük olmasınlar bir de

günaydın herkese
vallahi bende hala tık yok diyordum geçmişi okudukca heyacandan doğuracağımı düşünüyorum.
bu hafta izne ayrılacağım hayırlısıyla 37. hafta oluyorum.. yazılanları okuyunca acaba çok mu geç diyorum..gerçi sat a göre doğum 14 nisan görünüyor.

neyse hayırlısı olsun hepimiz hakkında anne olanlara gözleri aydınçbenim gibi bebeğini bekleyenlere hayırlı doğumlar...

rüyalarda bebekleri görmeye başlayan varmı:))

face de grup kurulmuş yeni haberim oldu çok da iyi olmuş haber veren sağolsun çok vakit ayıramıyorum okuyup kapattığım zamanlar çok oluyor yani anlıycağınız her zaman yazamasamda sizinleyim
grubun adın ne baktım ama bulamadım..

2011 nisan anneleri canım

kızlar günaydın BFB nickli Başak arkadaşımızda şu anda hastanede bebişine kavuşmayı bekliyor.Face e yazmış suyu gelmiş gece sabah 5 ten beri suni sancı veriyorlarmış bakalım hayırlısı 37+3 tü o da . Gülenhepgül de bekliyordu ne zamandır hayırlısı ile kurtuldu. bebişler pıtır pıtır dökülmeye başladı bakalım darısı başımıza yarın 39 a başlıyoruz bizde beklenen doğum tarihi 10 gün önce 10 gün sonra oalrak 21 mart-18 nisan görünüyor benim gebelik.org da.bakalım bu haftadan umutluyum kızım inşallah gelecek çabucak. bu arada salı günüde kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz

selam canim..herseyin yolunda olmasi güzel..canim kivi ye her gün i$e yariyo ben yiyiorum 2 haftada 500 gr almis benim minno$ doktoruma bile söyledim bilmiyomus:)) denemekten zarar cikmaz

sağol canım yıyorum hergun muz kıvı portakal vs

moralını bozma benım drum srtık gerılıge bakmıyoruz bu haftadan sonra onemlı kılo alımı 100gr alması bıle onemlı bırde haftamızı doldurmayı beklıyoruz dıyor bana.38 haftaya gırdıgımde dogum olacak.ben çok araştrdım uzuldum benım bunyemden kaynaklanıyormuş az kılo alması ama çok şukur bebgım saglıklı ve druma çok guvenıyorum sadece mıyon kızımız olacak ve sen onu dogduktan sonra tosun gını yapacaksın dıyor canım ben kaan kocatepeye gıdıyorum ve drum psıkolojık açıdan da bana ıyı gelıyor.için rahat olsun stres yapma haftanı doldurmaya bak

allh yardımcın olsun canım.kçk bebkler daha çabuk buyurmuş.gorumcen kaynanan hergun gelıyorsa yardım etsınler sana bıde onlarımı çekıceksın ne sınır bışey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…