- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.181
kızlar yeni bebişimiz dünyaya gelmiş,gülenhepgül de anne olmuş,eşi face den yazmış,ayyy darısı başımıza inşallahhhh
kızlar yeni bebişimiz dünyaya gelmiş,gülenhepgül de anne olmuş,eşi face den yazmış,ayyy darısı başımıza inşallahhhh
merhaba arkadaslar,
ben 35+2'deyim. Goguslerimden sut v.b. sivi bu ana kadar hic gelmedi, hala da gelmiyor. okuduklarima gore gelebilirmis. Ancak 3 gundur ara ara feci bir sanci giriyor. Once sol gogus ucuma, simdi ikisine birden. sanki biri ucunu bicakla kesiyor gibi, 20-30 saniye suren ara ara giren bir sizi. Fikri olan, benzer birsey yasayan var mi?:2:
merhaba arkadaslar,
ben 35+2'deyim. Goguslerimden sut v.b. sivi bu ana kadar hic gelmedi, hala da gelmiyor. okuduklarima gore gelebilirmis. Ancak 3 gundur ara ara feci bir sanci giriyor. Once sol gogus ucuma, simdi ikisine birden. sanki biri ucunu bicakla kesiyor gibi, 20-30 saniye suren ara ara giren bir sizi. Fikri olan, benzer birsey yasayan var mi?:2:
kızlar slm nazılsınız? çok özledim sizleri yaff..ne yazıkki hiç fırsat blup giremiyorum nete,valla yemek yemeye ancak vakit buluyorum..zaten günlerdir hastanedeydik..perşembe tabrcu olduk,sonra cuma kontrol vardı yine dr.daydık..cumada kilosu düşmüş 50gr dedi dr,şüphelendi illa yarında götürün dedi..benide tedirgin etti,evede geldik çocuk uyanmaz bişey istemez,ne mama ne emme,ben iyice sinir stres oldummu..zaten uyksuzluktan migrenim tutuyor kafam sepet gibi birde öyle üzüldüm..dr.dedi günde 30gr alması gerekiyor 1,5saati geçirme doyr bunu olmadı yoksa yarın bu tahlilleri isticem sizden..ben sabahladım nerdeyse zaten..Bgün tekrar götürdüm yakındaki bi kliniğe çünkü kilosuna baktırın demişti,çok şükür bgün gittik 100 gr almış görünüyor..Ama dr.dedi günde 100 gr alması imkansız kesin tartı farkı oluyor..aman 100gr almasada kilo alıyor olması bizi rahatlattı tabi..ama gerçekten dağıldım bugün sabrım iyice yokolmaya başladı,12.gündeyiz ama uykusuzluk ve stres beni yordu..birde az fırsat oluyor o ara hemen zil çalıyor biri geliyor..bugün 4 kere niyetlendim yatmaya,2 kez misafir geldi..2 kezde hergün kaynanm ve görümcemler geliyor sağolsunlar dinlenmeye fırsat vermiyorlar..neyse kızlar çok öptüm herkesi,bayagıdır netteyim emme merasimi başlar şimdi ıkıldıyor benimki uyanmak üzere...
gülenhepgülün 3 nisanmış aslında çok erken gelmemiş bebiş
doğumdan sonra da kalıyor maalesef canım. gerginlik olmayacağı için daralıyor ama pörsümüş gibi duruyor bu seferde. bi de kırmızılar beyazlaşıyor. ağzımdan bal damlıyor
canım cennet anaların ayakları altındadır emme keşke çocuğun haberi olsa. o kadar sıkıntılarla tedavilerle elde ettiğim bir gebelik bi de ergenlik döneminde -doğurmasaydınız ben mi istedim diye karşıma dikilirse valla totosuna fena vururum. hoş annem bana sen nasıl karşıma dikildin bebeğin de öyle dikilir diyor. pöffff hakkaten anneliğe yaklaştıkça anneme acıyorum ya. çok çektirmişim annecciğim sana
demekki kocalarn önunu acmak lazımmış maaşllhh
beni heyecan basti gülenhepgül dogum yapmis
ayniydi tarihlerimiz, bende 3 nisanda bekliyorum oglusumu ama gecen pazar da nisan gelmisti benden :44:
acaba diyorum benimkide heran süpriz yapabilir mi??
rahat rahat bekliyodum ben fakat nefesim daralmaya basladi
kızlar slm nazılsınız? çok özledim sizleri yaff..ne yazıkki hiç fırsat blup giremiyorum nete,valla yemek yemeye ancak vakit buluyorum..zaten günlerdir hastanedeydik..perşembe tabrcu olduk,sonra cuma kontrol vardı yine dr.daydık..cumada kilosu düşmüş 50gr dedi dr,şüphelendi illa yarında götürün dedi..benide tedirgin etti,evede geldik çocuk uyanmaz bişey istemez,ne mama ne emme,ben iyice sinir stres oldummu..zaten uyksuzluktan migrenim tutuyor kafam sepet gibi birde öyle üzüldüm..dr.dedi günde 30gr alması gerekiyor 1,5saati geçirme doyr bunu olmadı yoksa yarın bu tahlilleri isticem sizden..ben sabahladım nerdeyse zaten..Bgün tekrar götürdüm yakındaki bi kliniğe çünkü kilosuna baktırın demişti,çok şükür bgün gittik 100 gr almış görünüyor..Ama dr.dedi günde 100 gr alması imkansız kesin tartı farkı oluyor..aman 100gr almasada kilo alıyor olması bizi rahatlattı tabi..ama gerçekten dağıldım bugün sabrım iyice yokolmaya başladı,12.gündeyiz ama uykusuzluk ve stres beni yordu..birde az fırsat oluyor o ara hemen zil çalıyor biri geliyor..bugün 4 kere niyetlendim yatmaya,2 kez misafir geldi..2 kezde hergün kaynanm ve görümcemler geliyor sağolsunlar dinlenmeye fırsat vermiyorlar..neyse kızlar çok öptüm herkesi,bayagıdır netteyim emme merasimi başlar şimdi ıkıldıyor benimki uyanmak üzere...
Aa bir bebişimi daha dünyaya gözlerini açmışkızlar yeni bebişimiz dünyaya gelmiş,gülenhepgül de anne olmuş,eşi face den yazmış,ayyy darısı başımıza inşallahhhh
grubun adın ne baktım ama bulamadım..face de grup kurulmuş yeni haberim oldu çok da iyi olmuş haber veren sağolsun çok vakit ayıramıyorum okuyup kapattığım zamanlar çok oluyor yani anlıycağınız her zaman yazamasamda sizinleyim
günaydın herkese
vallahi bende hala tık yok diyordum geçmişi okudukca heyacandan doğuracağımı düşünüyorum.
bu hafta izne ayrılacağım hayırlısıyla 37. hafta oluyorum.. yazılanları okuyunca acaba çok mu geç diyorum..gerçi sat a göre doğum 14 nisan görünüyor.
neyse hayırlısı olsun hepimiz hakkında anne olanlara gözleri aydınçbenim gibi bebeğini bekleyenlere hayırlı doğumlar...
rüyalarda bebekleri görmeye başlayan varmı:))
grubun adın ne baktım ama bulamadım..
2011 nisan anneleri canım
selam canim..herseyin yolunda olmasi güzel..canim kivi ye her gün i$e yariyo ben yiyiorum 2 haftada 500 gr almis benim minno$ doktoruma bile söyledim bilmiyomus:)) denemekten zarar cikmaz
erenhava merhaba canım..ben de nisan annesiyim ama genelde sizleri okumayı tercih ediyorum,o yüzden daha önce tanışmadık.bugünü okurken sen takıldın gözüme.durumumuz benziyor galiba.ben de dün (36+0) kontrole gittim ve bebğim 2130 gr,boyu da 43 cm çıktı.epeydir,geriden geliyordu ama 2haftayı geçmiyordu.dün gerileme 4 hafta olmuş.baş çevresi 36.haftada fakat karın çevresi ve fl si 32. haftada çıktı.acayip moralim bozuldu.dr. gelişim geriliği var dedi.kafasıyla karnı arasında çok fark var.başı bedenine göre çok mu büyük doğacak acaba.
senin baş çevren kaç çıktı,siz kaç hafta geridesiniz.benim moralim acayip bozuk.yardımcı olursan sevinirm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?