- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.041
Merhaba kızlar, nasılsınız ?
ben hiç iyi değilim, bu sabah 6 gibi demir hapımı içip geri yattım, 1 saat sonra ağrılı mide bulantısı, karnımda sancılar, tuvaletim hepsi bir anda geldi sanki.. Midem de boş, yarım saat istifra ettim ama bişey yok ancak ilaçlı su çıktı midemden, nasıl acı :26: hiç o saatte tuvaletim gelmezdi, bağırsaklarım sanki isyan etmiş arınmaya çalışıyolar gibiydisırtımdan belime inen tuhaf bi ağrı, kasıklarımda tanıdık ağrılar öyle uyumuşum ikindiye kadar.. İlginç bi şekilde hiç iştahım yok, bişeyler yiyeyim dedim zorla da olsa, ilk lokmada tıkandım.. Bebek de çok hareketli, 1 bardak süt içebildim miniğim için sakin şimdi.. Doğurcam mı acaba Ben sabah o ağrılarla uyumaya çalışırken düşündüm de, o kadar sabırsızlanıp ''doğsun artık'' diyorum, meğer daha hiç hazır değilmişim
tecrubelı olarak deıl duyduguma gore konusuyorum,cok yakın zamanda oluyomus.arkadasım anlattı ıkı saat once adet sancısısı gıbı agrıları varmıs.ısal oldugunu sanmıs.tuvalete gıdıomus ama bısey gelmıyomus..o gecenın sabahında doktora gıttıgınde rahmı 9 cm acılmıs.
cok gecmıs olsun canım..hep bu saattemı ıcıyosun? erken ıctın dıye olabılırmıı?doktorunu arasaydın.galıba sımdı ıyısın.genede dıkkat et..
doktoruna sormadın mı şimdi nasılsın var mı ağrın vs? herkes hadi artık gelsin diyor ama bir ben hazır değilim sanki ben tam gününü doldursun diye dua ediyorum aniden gelse ne yaparım bilmem
Saol canım, evet hep o saatlerde içiyorum, eşim 6 - 6:30 gibi uyanıyor o yüzden saati hiç değişmiyor.. Ben de şaşırdımşimdi iyiyim şükür de hala iştah yok, tıka basa tokum sanki.. doktorun da operasyonları varmış bugün sekreteri yarın gelcek dedi.. Pazartesi randevum var ama bu halim devam ederse yarın gideyim bakalım nedir bu saçma bulantı :26: Sizde var mı böyle iştah kesilmesi, bulantı falan ?
Merhaba kızlar, nasılsınız ?
ben hiç iyi değilim, bu sabah 6 gibi demir hapımı içip geri yattım, 1 saat sonra ağrılı mide bulantısı, karnımda sancılar, tuvaletim hepsi bir anda geldi sanki.. Midem de boş, yarım saat istifra ettim ama bişey yok ancak ilaçlı su çıktı midemden, nasıl acı :26: hiç o saatte tuvaletim gelmezdi, bağırsaklarım sanki isyan etmiş arınmaya çalışıyolar gibiydisırtımdan belime inen tuhaf bi ağrı, kasıklarımda tanıdık ağrılar öyle uyumuşum ikindiye kadar.. İlginç bi şekilde hiç iştahım yok, bişeyler yiyeyim dedim zorla da olsa, ilk lokmada tıkandım.. Bebek de çok hareketli, 1 bardak süt içebildim miniğim için sakin şimdi.. Doğurcam mı acaba Ben sabah o ağrılarla uyumaya çalışırken düşündüm de, o kadar sabırsızlanıp ''doğsun artık'' diyorum, meğer daha hiç hazır değilmişim
bende bırkere oldu ama ben ogun portakal yemıstım arkasından.ama senın kadar agrım olmadı.ıstahım da gıtmedı.senınkı ılgınc bı durum..sen azar azar ye.bebısın ac kalmasın bıde vucudun halsız kalmasın sen tok gıbı hıssetsende ..
benimde olur arada sırada canım mide bulantılarım çok bu ara..mide yanması hele ayyyyy..
2 yudum yesem ağzımda herşey..tat mat kalmıyor valla..geçmiş olsun cnm
anaaaeeeem benim daha dursun yaa.3 hafta daha beklemek istiyorum benöyle canım, zorla bişeyler yiicem artık.. gerçi halsizlik yesem de var, 2 gündür yatıyorum nasıl bi tembellik çöktü üzerime
Saol canım, sana da geçmiş olsun, aynen yesen de bu kez yanıyosun, Rennie sağolsun.. Az kaldı sabredeceğiz
Kızlar bu arada gebeliğin son ayında bulantı ve kusmanın sebebi olarak KK da geçen seneye ait bi yorum buldum, aynen yapıştırıyorum:
son aylarda bulantı
kızlar arastırırsınız farkedersınız yada doktorunuza sorun benım 4 bucuk aylık bır kızım var son aylarda erken doğum rıskı yasadım ama telaslanmayın tabı suankı bulantınızın sebebi rahim ağzı acılması yani rahimin artık tmamıyle doğuma hazır hale almasından
anaaaeeeem benim daha dursun yaa.3 hafta daha beklemek istiyorum ben
Anne olmak çok farklı bir duyguymuş meğer...Daha önce azıcık bir kaka , 5 cc süt için mutluluktan ağlayacağımı söyleseler hayatta inanmazdım.Kalbim bir minik yürek için çarpıyor artık...Bugün küvezde 12. günümüz.Ama az kaldı biliyorum.............
Anne olmak çok farklı bir duyguymuş meğer...Daha önce azıcık bir kaka , 5 cc süt için mutluluktan ağlayacağımı söyleseler hayatta inanmazdım.Kalbim bir minik yürek için çarpıyor artık...Bugün küvezde 12. günümüz.Ama az kaldı biliyorum.............
kızlar esrayağmur oğluşunun resmini eklemiş face.
canım kıyamam size, kaka yapabildiğine göre daha iyiye gidiyor ama değil mi?Anne olmak çok farklı bir duyguymuş meğer...Daha önce azıcık bir kaka , 5 cc süt için mutluluktan ağlayacağımı söyleseler hayatta inanmazdım.Kalbim bir minik yürek için çarpıyor artık...Bugün küvezde 12. günümüz.Ama az kaldı biliyorum.............
kızlar selam gecenlerde yazmştım sancılarım var die ogün sabaha kdr sancıdan uyuyamadm dedimki doğuruyom doktora gttim ay gün sancılarıymş bunlar doğum yaklaştkça olurmş brazda enfeksiyon var oda tetiklioo allah yardmcımz olsn o sancıyı gördkten snra gerçek sancıyı düşünemiyorummm
canım benimm, kıyamamAllah tez zamanda kucaklayıp evine götürmeyi, cicilerine sarıp huzurla ninniler söylemeyi nasip etsin pamuk yavruna..
cnm inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz...dualrımız sizinle
canım kıyamam size, kaka yapabildiğine göre daha iyiye gidiyor ama değil mi?
çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda eve çıkarsınız.
canımmmm onlar minik mucizeler o kadar hızlı toparlanıyorlarki eminim çok kısa zamanda çıkacaksınız.
mümkün olduğunca yanına gitmeye çalış elini tut bebeğine bakarak sütünü sağ inanki o gelmeyen süt resmen fışkırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?