2011 Nisan Anneleri

doktoruna sormadın mı şimdi nasılsın var mı ağrın vs? herkes hadi artık gelsin diyor ama bir ben hazır değilim sanki ben tam gününü doldursun diye dua ediyorum aniden gelse ne yaparım bilmem

bendede her an hastalanacakmışım kanamam olacakmış gibi geliyo sancılarım da düzenli gelmiyo ama bakalım hayırlısı

cok gecmıs olsun canım..hep bu saattemı ıcıyosun? erken ıctın dıye olabılırmıı?doktorunu arasaydın.galıba sımdı ıyısın.genede dıkkat et..

Saol canım, evet hep o saatlerde içiyorum, eşim 6 - 6:30 gibi uyanıyor o yüzden saati hiç değişmiyor.. Ben de şaşırdım şimdi iyiyim şükür de hala iştah yok, tıka basa tokum sanki.. doktorun da operasyonları varmış bugün sekreteri yarın gelcek dedi.. Pazartesi randevum var ama bu halim devam ederse yarın gideyim bakalım nedir bu saçma bulantı :26: Sizde var mı böyle iştah kesilmesi, bulantı falan ?

doktoruna sormadın mı şimdi nasılsın var mı ağrın vs? herkes hadi artık gelsin diyor ama bir ben hazır değilim sanki ben tam gününü doldursun diye dua ediyorum aniden gelse ne yaparım bilmem

iyiyim canım saol ağrım falan yok şimdi.. doktor bey 2 sezaryen yapıyo sonra ara ki bulasın o gün pek yoğun.. neyse yarın ya da pazartesi gitcem neymiş bu..

bende bırkere oldu ama ben ogun portakal yemıstım arkasından.ama senın kadar agrım olmadı.ıstahım da gıtmedı.senınkı ılgınc bı durum..sen azar azar ye.bebısın ac kalmasın bıde vucudun halsız kalmasın sen tok gıbı hıssetsende ..

benimde olur arada sırada canım mide bulantılarım çok bu ara..mide yanması hele ayyyyy..
2 yudum yesem ağzımda herşey..tat mat kalmıyor valla..geçmiş olsun cnm

öyle canım, zorla bişeyler yiicem artık.. gerçi halsizlik yesem de var, 2 gündür yatıyorum nasıl bi tembellik çöktü üzerime

benimde olur arada sırada canım mide bulantılarım çok bu ara..mide yanması hele ayyyyy..
2 yudum yesem ağzımda herşey..tat mat kalmıyor valla..geçmiş olsun cnm

Saol canım, sana da geçmiş olsun, aynen yesen de bu kez yanıyosun, Rennie sağolsun.. Az kaldı sabredeceğiz

Kızlar bu arada gebeliğin son ayında bulantı ve kusmanın sebebi olarak KK da geçen seneye ait bi yorum buldum, aynen yapıştırıyorum:

son aylarda bulantı

kızlar arastırırsınız farkedersınız yada doktorunuza sorun benım 4 bucuk aylık bır kızım var son aylarda erken doğum rıskı yasadım ama telaslanmayın tabı suankı bulantınızın sebebi rahim ağzı acılması yani rahimin artık tmamıyle doğuma hazır hale almasından

anaaaeeeem benim daha dursun yaa.3 hafta daha beklemek istiyorum ben

Anne olmak çok farklı bir duyguymuş meğer...Daha önce azıcık bir kaka , 5 cc süt için mutluluktan ağlayacağımı söyleseler hayatta inanmazdım.Kalbim bir minik yürek için çarpıyor artık...Bugün küvezde 12. günümüz.Ama az kaldı biliyorum.............

Son düzenleme:

canım benimm, kıyamam Allah tez zamanda kucaklayıp evine götürmeyi, cicilerine sarıp huzurla ninniler söylemeyi nasip etsin pamuk yavruna..

cnm inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz...dualrımız sizinle

canım kıyamam size, kaka yapabildiğine göre daha iyiye gidiyor ama değil mi?

çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda eve çıkarsınız.

canımmmm onlar minik mucizeler o kadar hızlı toparlanıyorlarki eminim çok kısa zamanda çıkacaksınız.
mümkün olduğunca yanına gitmeye çalış elini tut bebeğine bakarak sütünü sağ inanki o gelmeyen süt resmen fışkırıyor

kızlar selam gecenlerde yazmştım sancılarım var die ogün sabaha kdr sancıdan uyuyamadm dedimki doğuruyom doktora gttim ay gün sancılarıymş bunlar doğum yaklaştkça olurmş brazda enfeksiyon var oda tetiklioo allah yardmcımz olsn o sancıyı gördkten snra gerçek sancıyı düşünemiyorummm

Selam canım geçmiş olsun dikkat et kendine.. Allah bi avazda kurtarsın bizi o gerçek sancılardan :18:

canım benimm, kıyamam Allah tez zamanda kucaklayıp evine götürmeyi, cicilerine sarıp huzurla ninniler söylemeyi nasip etsin pamuk yavruna..

cnm inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz...dualrımız sizinle

canım kıyamam size, kaka yapabildiğine göre daha iyiye gidiyor ama değil mi?

çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda eve çıkarsınız.

Sağolun kızlar.Çok çok ilerleme kaydettik, buna da şükür.Biraz psikolojik olarak yıprattı ama sonu iyi olsun herşeye değer.Allah da bana güç verdi, dikişlerimde ağrım sancım hiç olmadı
Kemaycım artık rahatça yapabiliyor kakasını oğlum,hatta coştu, yapamadıklarını da yapıyor maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…