- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.021
evet canım derin ıstıyoruzz,yoksa alya derin mi koysakben derin idil istiyorum ama esım idili beyenmediii
ben 36artı 5 im 3200 dedı bana ama ben buralardan arastırıyorum yada duyduguma gore genellıkle bu kılo durumları pek dogu cıkmıyomus yaa..oyuzden sglıklı dogsun elı yuzu duzgun olsun yeter..
kızlar selam,dr kontrolümüz vardı.çok şükür her şey yolunda 14 nisan için gün verdi.2550gr,46cm olmuş kızımız.2800 anca doğar dedi .2 haftada hiç kilo almamışım .
kızımızın adı Alya Deniz mi olsun,yoksa ırmak mı ? karar veremedik sizce hangisi daha güzel.
dr a nekadar yanılma payı olur dedim 50- 100 gr dedi. bakalım göreceğiz.
maşallah cnm kıızına
isim olarak bencede alya deniz daha hoş.
bebişimin göbüşü düştü teyzeleri bugün bıcı bıcı yaptık kızımla
bugun benım basım cok dönüyorrr.nedendirrr bilenıız fıkrı olanınız varmıı
benimde hep başım dönüyor midem bulanıyor dr a sormayada korkuyorum ay ne bileyim yaaaa
tansiyonumuzmu düşüyo acaba?
kızlar selam,dr kontrolümüz vardı.çok şükür her şey yolunda 14 nisan için gün verdi.2550gr,46cm olmuş kızımız.2800 anca doğar dedi .2 haftada hiç kilo almamışım .
kızımızın adı Alya Deniz mi olsun,yoksa ırmak mı ? karar veremedik sizce hangisi daha güzel.
evet canım derin ıstıyoruzz,yoksa alya derin mi koysakben derin idil istiyorum ama esım idili beyenmediii
bebişimin göbüşü düştü teyzeleri bugün bıcı bıcı yaptık kızımla
normalde benim tansiyonum büyük 11-12 olur küçük 7-8 olur
ilk hamileliğimde 14-15 falan olmuştu büyük..küçük 9-10 oldu
bundada düşük gidiyor
en son kontrolde 9/5 ti tansiyonum..bünyem pek alışık değil bu tansiyona dediğin gibi ondan olabilir.
kızlar bnm iki gündür adet sancısı gibi olan sancılarım sıklaştı gecen hafta nst de sancım cıkmıştı yarın yine gidecegim bakalım ne olacak bu sancılar başladıktan ne kadar süre sonra dogum oluyo acaba
Merhaba kızlar, nasılsınız ?
ben hiç iyi değilim, bu sabah 6 gibi demir hapımı içip geri yattım, 1 saat sonra ağrılı mide bulantısı, karnımda sancılar, tuvaletim hepsi bir anda geldi sanki.. Midem de boş, yarım saat istifra ettim ama bişey yok ancak ilaçlı su çıktı midemden, nasıl acı :26: hiç o saatte tuvaletim gelmezdi, bağırsaklarım sanki isyan etmiş arınmaya çalışıyolar gibiydisırtımdan belime inen tuhaf bi ağrı, kasıklarımda tanıdık ağrılar öyle uyumuşum ikindiye kadar.. İlginç bi şekilde hiç iştahım yok, bişeyler yiyeyim dedim zorla da olsa, ilk lokmada tıkandım.. Bebek de çok hareketli, 1 bardak süt içebildim miniğim için sakin şimdi.. Doğurcam mı acaba Ben sabah o ağrılarla uyumaya çalışırken düşündüm de, o kadar sabırsızlanıp ''doğsun artık'' diyorum, meğer daha hiç hazır değilmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?