2011 Nisan Anneleri

maşallah cnm kıızına
isim olarak bencede alya deniz daha hoş.

Kızlar 6.04.2011 Çarşamba saat 9 da oğlum Ege aramizda olacak çok heyecanlıyım nasıl olacak neler olacak benim icin dua edin çok az kaldı hepimize güzel günler olsun

tansiyonumuzmu düşüyo acaba?

normalde benim tansiyonum büyük 11-12 olur küçük 7-8 olur
ilk hamileliğimde 14-15 falan olmuştu büyük..küçük 9-10 oldu

bundada düşük gidiyor
en son kontrolde 9/5 ti tansiyonum..bünyem pek alışık değil bu tansiyona dediğin gibi ondan olabilir.

maş cnm kızına.bence alya denız gzl

evet canım derin ıstıyoruzz,yoksa alya derin mi koysak ben derin idil istiyorum ama esım idili beyenmediii

benım kızımın adıda derın olacak galıba
bebişimin göbüşü düştü teyzeleri bugün bıcı bıcı yaptık kızımla

canım ne gzldır şimdı mıs gıbı

pazartesı kontrolum vardı.muayenede tansıyonum 12/7 cıktı. yukarı nst ye baglanmaya cıktım ordada olctuler 9/6 cıktı.arada en fazla 10 dakıka vardır ancak.. bı sorun teskıl edermı acaba..yoksa olağan mıdır....?

kızlar bnm iki gündür adet sancısı gibi olan sancılarım sıklaştı gecen hafta nst de sancım cıkmıştı yarın yine gidecegim bakalım ne olacak bu sancılar başladıktan ne kadar süre sonra dogum oluyo acaba

Selam kızlar, benimde üç gündür mide ağrım var sürekli d ğil ama sırtıma ve mideme bıçak saplanır gibi oluyor nefesim kesiliyr böyle yarım sast içinde olup geçiyor ama bugün yanmayla beraber tadım yok mide sırt ağrısı doğumla alakalı değildir dimi?

tecrubelı olarak deıl duyduguma gore konusuyorum,cok yakın zamanda oluyomus.arkadasım anlattı ıkı saat once adet sancısısı gıbı agrıları varmıs.ısal oldugunu sanmıs.tuvalete gıdıomus ama bısey gelmıyomus..o gecenın sabahında doktora gıttıgınde rahmı 9 cm acılmıs.

Merhaba kızlar, nasılsınız ?
ben hiç iyi değilim, bu sabah 6 gibi demir hapımı içip geri yattım, 1 saat sonra ağrılı mide bulantısı, karnımda sancılar, tuvaletim hepsi bir anda geldi sanki.. Midem de boş, yarım saat istifra ettim ama bişey yok ancak ilaçlı su çıktı midemden, nasıl acı :26: hiç o saatte tuvaletim gelmezdi, bağırsaklarım sanki isyan etmiş arınmaya çalışıyolar gibiydi sırtımdan belime inen tuhaf bi ağrı, kasıklarımda tanıdık ağrılar öyle uyumuşum ikindiye kadar.. İlginç bi şekilde hiç iştahım yok, bişeyler yiyeyim dedim zorla da olsa, ilk lokmada tıkandım.. Bebek de çok hareketli, 1 bardak süt içebildim miniğim için sakin şimdi.. Doğurcam mı acaba Ben sabah o ağrılarla uyumaya çalışırken düşündüm de, o kadar sabırsızlanıp ''doğsun artık'' diyorum, meğer daha hiç hazır değilmişim

cok gecmıs olsun canım..hep bu saattemı ıcıyosun? erken ıctın dıye olabılırmıı?doktorunu arasaydın.galıba sımdı ıyısın.genede dıkkat et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…