2011 Nisan Anneleri

selem kızlar dün akşam tansiyonum yine yükseldi 15-8 eczanede ölçtürdk sonra ddğru hastaneye gittik 13/8 çıktı eve döndük 4 gibi sağlık ocağına gidecm bekelm kaç çıkacak ,,bir arkadaşın da böle olmuştu sonra bebek doğunca sürekli hastaneye gidip geldiler .. biraz tedirginm kızım da yerini beğendi galiba hala bi kımıltı yok sadece bel ağrm var o kadar kasılma bile yaşamıyorm evde beklemek çok zor,, ne kadar erken gelirse o kadar çok görebilecm

slm kızlarrrr:80::80::80:

slm canım

slm canım sonrasını düşünme sen evet evde zaman geçmiyo ama bel ağrıısına dikkat et çünkü doğum sancısı bel ağrısıyla başlıyormuş

esrayağmurun gönderdiği resim açılmadı galiba dimi....

ben gormedım fotomu yolladı

ya kızlar esrayağmur resim gönderdi ama ben açamadım sanırım açabilende olmadı.

Kızlar skopion74 arkadaşımız doğum yapmış 17:12 de kızını kucağına almış.İyilermiş ikisi de

hayırlı olsun
allah analı babalı büyütsün.

cnm gözünaydın
allah analı babalı büyütsün

ImageShack® - Register

kızlar esrayağmur arkadaşımız resim gönderdi bu linkle ama ben açamadım üyede oldum ama genede açamadım.açan olursa buraya ekleyebilirmi?

linki tekrar yollıyım dedim belki arada kaçıran olmuştur.

yok canım ya bende çok uğraştımaçamadım

neden açamadık acaba?
dün açamıyorum normal resim yolla diyene kadar çıktı esra vakti yoktu.
napalım artık geldiğinde sölicez.

kızlar karnımızı doyurup geldık cok acıkmısız gene.beray hanımda acıkmıs

afiyet olsun cnm sanada berayada.

kızlar selam,dr kontrolümüz vardı.çok şükür her şey yolunda 14 nisan için gün verdi.2550gr,46cm olmuş kızımız.2800 anca doğar dedi .2 haftada hiç kilo almamışım .
kızımızın adı Alya Deniz mi olsun,yoksa ırmak mı ? karar veremedik sizce hangisi daha güzel.

Hoşgeldin cnm...Ben de cumartesi gideceğim bakalım benim miniğim kaç kilo olmuş.Seninki 2 hafta önce kaç kiloydu cnm??
Alya Deniz daha bir hoş geliyor kulağa bence

alya deniz olsun cok guzell..

teşekkürler canım ,2070 gr kilosu 43cm de boyuydu.dr minyon bir bebk diyor.

Benim de minyon kızım da ondan sordum ben de 34.haftada gitmiştim 2000gr demişti bi de cumartesi gideceğim bakalım kaç kilo çıkacak minik kızım.Allahım sağlıklı olsunlar da başka bişey istemiyorum...

Benim de minyon kızım da ondan sordum ben de 34.haftada gitmiştim 2000gr demişti bi de cumartesi gideceğim bakalım kaç kilo çıkacak minik kızım.Allahım sağlıklı olsunlar da başka bişey istemiyorum...

ben 36artı 5 im 3200 dedı bana ama ben buralardan arastırıyorum yada duyduguma gore genellıkle bu kılo durumları pek dogu cıkmıyomus yaa..oyuzden sglıklı dogsun elı yuzu duzgun olsun yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…