2011 Nisan Anneleri

Cnm benim çok sevindim.İnş toparlanacak annesi daha da sağlıklı olacak.Sen evladın için güçlü olmak zorundasın onun şu an anne ve babasından başka kimi var
Dualarım seninle...

canım benim de karnım 2-3 gündür inmişti. o gün annemle yürüyüşe çıktık benim biraz kasıklarım ağrıyo sanki adet olcakmışım gibi ben oturayımsen yürü dedim anneme düzenli sancı değildi yada ben farketmedim ama o gece tuvalete kalktım suyum boşaldı ve doğum yaptım :)) heran hazırlıklı ol derim.

cnm bencede ilişki kolaylaştırıyo:) biz haftada 1 gün ilişkiye giriyoduk salı kontrlümüz vardı doktoruma soracaktım bundan sonra tehlikeli olur mu son 1 ay diye 36+4te ama kontrole gidemeden doğuma gittim :))))) yani son ilşkimizden 4 gün sonra doğum yaptım :)

g.olsun cnm.benmde mıdem bulanıyor yanıyor çok kotu.ıştahta kalmadı az az yemey eçalışıyorum
canm ınşş en kısa zamanda çıkar ne gzl toparlanıyormusta mınıgın.

g.olsun bende senı merak etmıştım gormeyınce dogum yaptın sandım o sancılardan sonra

kızlar bugun sezeryan tarıhım kesınleştı pzt saat 08:00 de :18::18::78::78:

ne güzel kızına kavuşuyorsn cnm ben her gün rüyam da doğuma gidiyorum hala tık yok az önce de eşim e herkes doğurdu bir ben kaldım dedim evde kızımsız geçirdiğm her gün boşa gidiyor

ne güzel kızına kavuşuyorsn cnm ben her gün rüyam da doğuma gidiyorum hala tık yok az önce de eşim e herkes doğurdu bir ben kaldım dedim evde kızımsız geçirdiğm her gün boşa gidiyor

hayr olsun ruyan senn kızın yerınden memnun demekkı.aslında şimdı en rahat gunler

lokum tabagın duvar susulerın çok gzl cnm

kızlar herkese merhabalar :92:
tam da zamanında bilgisayarım gümledi
eşim yaptırp getirdi
10 gündür sizlerden haber alamıyorum
nasılsınız valla çok merak ettim ben 5 kişi bırakmıştım doğum yapanlar olmuştur harhalde
kimler doğum yaptı bakalım

aman aman maşallah,dahada iyi haberlerini alıcaz inş en kısa zamanda

iyi akşamlar kızlar geçmişi, faceyi okuyacağım diye anca geldim topiğimize . bugün günüm vardı allah şükür atlattım artık ama baya yorulmuşum şu anda yerimden kalkamıyorum ama yarın öğlene kadar uyumayı düşünüyorum oooh şimdi sadece bebeğimi beklemek kalıyor misafir falanda bitti

bu son zamanlarda gün derdi geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…