- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.061
Sağolun kızlar.Çok çok ilerleme kaydettik, buna da şükür.Biraz psikolojik olarak yıprattı ama sonu iyi olsun herşeye değer.Allah da bana güç verdi, dikişlerimde ağrım sancım hiç olmadı
Kemaycım artık rahatça yapabiliyor kakasını oğlum,hatta coştu, yapamadıklarını da yapıyor maşallah :)
Selam canım geçmiş olsun dikkat et kendine.. Allah bi avazda kurtarsın bizi o gerçek sancılardan :18:
canım benim de karnım 2-3 gündür inmişti. o gün annemle yürüyüşe çıktık benim biraz kasıklarım ağrıyo sanki adet olcakmışım gibi ben oturayımsen yürü dedim anneme düzenli sancı değildi yada ben farketmedim ama o gece tuvalete kalktım suyum boşaldı ve doğum yaptım :)) heran hazırlıklı ol derim.Kızlar bi şey sorcam 2 gündür benim karnım bayağı aşağıya indi bide bacaklarımda adet öncesi adet olacakmışım gibi bi ağrı var ama düzenli sancı gibi diil benim gibi olan var mı yada bebişini doğuran annelerden doğum önncesi benim gibi olanlar
herkese selammm....
pazartesı kontrolum vardı,kızım 3200 grm olmus boyuda 49 cm.gayet ıyı dedı..kanala gırer dıye dusunuodum ama gırmemıss.bı problem olmadıkca kendını normal doguma hazırla dedı.bırdee ılıskıde bulun esınle dedı bende bısey olur dıye yapmıoruz dedım.oda yapın cunku rahmın gıdıklansın dedı.bol bol yuruyus yap dedı.nst ye baglandım super dedı..gayet rahatmıs gelecegı yok buaralar......
g.olsun cnm.benmde mıdem bulanıyor yanıyor çok kotu.ıştahta kalmadı az az yemey eçalışıyorumMerhaba kızlar, nasılsınız ?
ben hiç iyi değilim, bu sabah 6 gibi demir hapımı içip geri yattım, 1 saat sonra ağrılı mide bulantısı, karnımda sancılar, tuvaletim hepsi bir anda geldi sanki.. Midem de boş, yarım saat istifra ettim ama bişey yok ancak ilaçlı su çıktı midemden, nasıl acı :26: hiç o saatte tuvaletim gelmezdi, bağırsaklarım sanki isyan etmiş arınmaya çalışıyolar gibiydisırtımdan belime inen tuhaf bi ağrı, kasıklarımda tanıdık ağrılar öyle uyumuşum ikindiye kadar.. İlginç bi şekilde hiç iştahım yok, bişeyler yiyeyim dedim zorla da olsa, ilk lokmada tıkandım.. Bebek de çok hareketli, 1 bardak süt içebildim miniğim için sakin şimdi.. Doğurcam mı acaba Ben sabah o ağrılarla uyumaya çalışırken düşündüm de, o kadar sabırsızlanıp ''doğsun artık'' diyorum, meğer daha hiç hazır değilmişim
canm ınşş en kısa zamanda çıkar ne gzl toparlanıyormusta mınıgın.Anne olmak çok farklı bir duyguymuş meğer...Daha önce azıcık bir kaka , 5 cc süt için mutluluktan ağlayacağımı söyleseler hayatta inanmazdım.Kalbim bir minik yürek için çarpıyor artık...Bugün küvezde 12. günümüz.Ama az kaldı biliyorum.............
kızlar selam gecenlerde yazmştım sancılarım var die ogün sabaha kdr sancıdan uyuyamadm dedimki doğuruyom doktora gttim ay gün sancılarıymş bunlar doğum yaklaştkça olurmş brazda enfeksiyon var oda tetiklioo allah yardmcımz olsn o sancıyı gördkten snra gerçek sancıyı düşünemiyorummm
kızlar bugun sezeryan tarıhım kesınleştı pzt saat 08:00 de:18::18::78::78:
ne güzel kızına kavuşuyorsn cnm ben her gün rüyam da doğuma gidiyorum hala tık yok az önce de eşim e herkes doğurdu bir ben kaldım dedimevde kızımsız geçirdiğm her gün boşa gidiyor
aman aman maşallah,dahada iyi haberlerini alıcaz inş en kısa zamandaSağolun kızlar.Çok çok ilerleme kaydettik, buna da şükür.Biraz psikolojik olarak yıprattı ama sonu iyi olsun herşeye değer.Allah da bana güç verdi, dikişlerimde ağrım sancım hiç olmadı
Kemaycım artık rahatça yapabiliyor kakasını oğlum,hatta coştu, yapamadıklarını da yapıyor maşallah :)
kızlar bugun sezeryan tarıhım kesınleştı pzt saat 08:00 de:18::18::78::78:
Allah bebeğinizi kucağınıza aldığınız günleri göstersin tez zmanda inşallah..
biraz önce bnden naişan gbi ama kansız sümük gbi bişi geldi kansz olduğu için normalmidir şekerler
iyi akşamlar kızlar geçmişi, faceyi okuyacağım diye anca geldim topiğimize . bugün günüm vardı allah şükür atlattım artık ama baya yorulmuşum şu anda yerimden kalkamıyorum ama yarın öğlene kadar uyumayı düşünüyorum oooh şimdi sadece bebeğimi beklemek kalıyor misafir falanda bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?