- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.101
Hayırlı cumalar herkese
Zaman ilerledikçe bendeki panik artıyor kızlar, bi de herkeste öylemi bilmiyorum ama benim çok rahatsızlıklarım oluyor gece bacaklarım kollarım ağrıyor, kaburgalarımın altı ağrıyor ara ara bebek de baya aşağıya indi. Bu tecrübesizlikde kötü yaw ne zaman ne olacak bilmemek.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..
merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremedim foruma geçen perşembe işyerinde sancılarım başladı adet ağrısı gibiydi sonra gecede çok ağrıdı 25 mart cuma günü sabah hemen doktora gittik muayene etti açılma olmamış nstye bağladılar sancılarım başlamış bugün alacağız dedi oğlum 36*5 de tam cuma vakti doğdu 3200 gr doğdu şimdi 2900 a düştü emzirmeye çalışıyorum sezaryenle doğurdum 2 gece hastanede kaldık eve geldik sarılık oldu bir gece ışıkta kaldık çok eziyet çekti yavrum hala geçmiş değil rüya gibi geldi yavrum adını Ali kağan koyacağız biraz sonra cuma vakti dedesi kulağına okuyacak....
dua edin yavrum iyileşsin
merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremedim foruma geçen perşembe işyerinde sancılarım başladı adet ağrısı gibiydi sonra gecede çok ağrıdı 25 mart cuma günü sabah hemen doktora gittik muayene etti açılma olmamış nstye bağladılar sancılarım başlamış bugün alacağız dedi oğlum 36*5 de tam cuma vakti doğdu 3200 gr doğdu şimdi 2900 a düştü emzirmeye çalışıyorum sezaryenle doğurdum 2 gece hastanede kaldık eve geldik sarılık oldu bir gece ışıkta kaldık çok eziyet çekti yavrum hala geçmiş değil rüya gibi geldi yavrum adını Ali kağan koyacağız biraz sonra cuma vakti dedesi kulağına okuyacak....
dua edin yavrum iyileşsin[/QUOTE
Gözünüz aydın olsun canım. Yenidoğanların hemen hemen tümünde sarılık olabiliyormuş
, o yüzden bol bol emzirmek gerekiyomuş. Atlatacaktır senin oğluşun da Allahın izniyle, endişe etme.
Amin canım. Bir haftam var dedin sezeryan mi senin ki?amin. aynen benim de gece çok ağrılrım oluyor her tarafım ağrıyor bir de dün boğazlarım ağırmaya başladı 9 ay grip olmadım 1 haftam var inş. atlatırım boğaz ağrısını dün akşam hiç uyumadım 1 de yatayım dedim 7 ye kadar uyuyamadım fenelık geçirecektim artık bir yandan boğazım bir yandan diğer ağrılar allah hayırlısı ile bugünleri atlatmamaızı nasip etsin inş.
dua edin yavrum iyileşsin[/QUOTE
Gözünüz aydın olsun canım. Yenidoğanların hemen hemen tümünde sarılık olabiliyormuş
, o yüzden bol bol emzirmek gerekiyomuş. Atlatacaktır senin oğluşun da Allahın izniyle, endişe etme.
Amin canım. Bir haftam var dedin sezeryan mi senin ki?
evet kısmetse sezeryan olacak
gunaydınnnnnnn bugun de ben açım topıgı uyku tutmadı 06:00 dan berı ayaktayım uykum yok canım bır bıskuvı çeşıdı ıstıyor soylemıyım canınız ceker eşimın kalkıp ışe gtmesını beklıyorum kı alsın.
pzt dogurcam hala ışler bıtmedı çok yoruluyorum dun ellerımı açtım allahım bana kuvvet ver dıye dua edıyorum hala agdaya gıdemedım fırsat yok çunku :84::84::84::84::84:
aynı bende oyleyımHayırlı cumalar herkese
Zaman ilerledikçe bendeki panik artıyor kızlar, bi de herkeste öylemi bilmiyorum ama benim çok rahatsızlıklarım oluyor gece bacaklarım kollarım ağrıyor, kaburgalarımın altı ağrıyor ara ara bebek de baya aşağıya indi. Bu tecrübesizlikde kötü yaw ne zaman ne olacak bilmemek.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..
hayrlısyla kucagına alırsın ınşş bebışınıkızlar çoktandır giremedim laptopum bozuktu yeni tamirden geldi
bu arada baya kişi doğum yapmış ben en son 5 kişide bırakmıştım şimdi biraz göz attım da baya olmuş
bende haftaya cuma sezeryana giricem kısmetse 1 haftam var inş.
dua edin yavrum iyileşsin
kızlar selamm erenhava aynı öyle akıntım ne demek acba biliomusun ne zamndr gelio senin
niye bu kadar erken oluyor doğumun daha 19 gün var gözüküyor?
37+5te sezeryan olucam cnm benım kızım az kılo alıyor drum 38 haftamı bekledı cıgerlerı gelışşsın dıye
benım uzun zamandır var cnm dr soylemıştım bışe olmaz demıştı nışan bı anda suyun fazla gelmesı dedı.korkma
hayrlısı olsun canım bızımkılerde mıyon olucakbende 37+5 istiyorum ama dr tam 38 tamamlansın diyor.
benim kızda çok az kilo alıyor 2400 dü. dün 2490 geldi. doğana kadar 2600 ancak olacak sanırım
canım senin hafif hafif sancın varmı peki bnm kasıklarıma grip girip çıkıo ağrı adet olcakmşm gbi
hayrlısı olsun canım bızımkılerde mıyon olucak
yok canm ben sancım olmuyor olsada çok nadır
benim ilk kızımda küçük doğdu doktor minyon olacak dedi ama maşallah doğduktan sonra yaşıtlarını bile geçti. şimdi dr sizide geçer diyor
cnm hnk,cımcımenaz,rosasaple arkadaşlarımızda dogum yaptı hatrlayamadıklarımda varesrayağmur, skorpion74, tianicu, basolkübra hayırlısı ile bebeğinizi büyütmeyi allah nasip etsin daha göremediklerim vardır çünkü baya doğum olmuş hepinize bebeğiniz ile birlikte sağlıklı bir ömür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?