2011 Nisan Anneleri

Hayırlı cumalar herkese
Zaman ilerledikçe bendeki panik artıyor kızlar, bi de herkeste öylemi bilmiyorum ama benim çok rahatsızlıklarım oluyor gece bacaklarım kollarım ağrıyor, kaburgalarımın altı ağrıyor ara ara bebek de baya aşağıya indi. Bu tecrübesizlikde kötü yaw ne zaman ne olacak bilmemek.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..

kızlar çoktandır giremedim laptopum bozuktu yeni tamirden geldi
bu arada baya kişi doğum yapmış ben en son 5 kişide bırakmıştım şimdi biraz göz attım da baya olmuş
bende haftaya cuma sezeryana giricem kısmetse 1 haftam var inş.

merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremedim foruma geçen perşembe işyerinde sancılarım başladı adet ağrısı gibiydi sonra gecede çok ağrıdı 25 mart cuma günü sabah hemen doktora gittik muayene etti açılma olmamış nstye bağladılar sancılarım başlamış bugün alacağız dedi oğlum 36*5 de tam cuma vakti doğdu 3200 gr doğdu şimdi 2900 a düştü emzirmeye çalışıyorum sezaryenle doğurdum 2 gece hastanede kaldık eve geldik sarılık oldu bir gece ışıkta kaldık çok eziyet çekti yavrum hala geçmiş değil rüya gibi geldi yavrum adını Ali kağan koyacağız biraz sonra cuma vakti dedesi kulağına okuyacak....
dua edin yavrum iyileşsin

amin. aynen benim de gece çok ağrılrım oluyor her tarafım ağrıyor bir de dün boğazlarım ağırmaya başladı 9 ay grip olmadım 1 haftam var inş. atlatırım boğaz ağrısını dün akşam hiç uyumadım 1 de yatayım dedim 7 ye kadar uyuyamadım fenelık geçirecektim artık bir yandan boğazım bir yandan diğer ağrılar allah hayırlısı ile bugünleri atlatmamaızı nasip etsin inş.

maşallah allah analı babalı büyütsün mart ayında baya doğum olmuş ya
bizim nisan bebekleri beklemediler martta doğdular
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

niye bu kadar erken oluyor doğumun daha 19 gün var gözüküyor?

aynı bende oyleyım
hayrlısyla kucagına alırsın ınşş bebışını

gozun aydın cnm allah analı babalı buyutsun

kızlar selamm erenhava aynı öyle akıntım ne demek acba biliomusun ne zamndr gelio senin

benım uzun zamandır var cnm dr soylemıştım bışe olmaz demıştı nışan bı anda suyun fazla gelmesı dedı.korkma

hayırlı günler hayırlı cumalar herkese. arkadaşlar ben sezeryan esnasında kordonlarımıda bağlatmayı düşünüyorum. acaba ileride bir sorun olur mu? benim gibi düşünen var mı aranızda?

bende 37+5 istiyorum ama dr tam 38 tamamlansın diyor.
benim kızda çok az kilo alıyor 2400 dü. dün 2490 geldi. doğana kadar 2600 ancak olacak sanırım
hayrlısı olsun canım bızımkılerde mıyon olucak

canım senin hafif hafif sancın varmı peki bnm kasıklarıma grip girip çıkıo ağrı adet olcakmşm gbi

yok canm ben sancım olmuyor olsada çok nadır

aklıma galmişken bişey daha sorayım yeni yasaya göre erken doğum yapanların kullanamadığı izinler doğum sonrasına aktarılacaktı ama burda milli eğitim kabul etmiyormuş arkadaşım doğum yaptı eklememişler. bilgisi olan var mı?

esrayağmur, skorpion74, tianicu, basolkübra hayırlısı ile bebeğinizi büyütmeyi allah nasip etsin daha göremediklerim vardır çünkü baya doğum olmuş hepinize bebeğiniz ile birlikte sağlıklı bir ömür dilerim

cnm hnk,cımcımenaz,rosasaple arkadaşlarımızda dogum yaptı hatrlayamadıklarımda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…