- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.121
drumda aynısını soyluyor daha çabuk buyuyorlar dedı.kıloyu krıter olarak alma dedı zaten
merhaba canım senin doğum ne zaman olacak
cnm hnk,cımcımenaz,rosasaple arkadaşlarımızda dogum yaptı hatrlayamadıklarımda var
mrb cnm pzt gunu olacak
ayy inanmıyorum ya bi biz kaldık herhalde allah hepsine sağlıkla bebeklerini büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza inş.
hadi bakalım hayırlısı ile yaparsın doğumunu inş benimde önümüzdeki cuma sabahı kısmetse
sağol cnm sennde 37+6 oluyor aynı zaman.
benim aslında 38+3 oluyor çizelgemde yanlışlık var düzeltememeiştim
kızlaaaarrrrrr bişi sorcm sürekli soruyorum biliyorm ama napim vajinamda bişi varmş gbi hssediyom içerde rahatsz edioo napsamki
halılarımı yıkamaya vermışltım bugun gelıyormuş çok sevındımkaynanm gelcek şimdı yerlerı sılmeye ışım bıtıyor bugun ufak tefek rutuşlar kaldı.yrn kontrole gtcez dr.ordan annemı bbamı alıp gelıcez artık pzar gunude dınlenırım ınşşşşşşş
zaman gectıkce kendımızı dınlıyoruz ondan .ıgne batar gıbı mı oluyor eger oyle oluyorsa o danda bışe olmazmış onu da sordum çatıların genışlemesınden kaynaklanıyormuş.endışelenme canm.
ben çıkıyrum kaynnam tmzlıge glıyor optuk sızı
kızlaaaarrrrrr bişi sorcm sürekli soruyorum biliyorm ama napim vajinamda bişi varmş gbi hssediyom içerde rahatsz edioo napsamki
aynen ben de de bebeğin başı aşağıda olduğu için olabilir mi acaba
aynen ben de de bebeğin başı aşağıda olduğu için olabilir mi acaba
ay cnm bilmiyorum ama sümük gbi akıntı düşüyo öyle oldkça doktorumu aramak istemiorum hafif sancılarımda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?