2011 Nisan Anneleri

son aylar topik baya boş ya bir ara yazılanlara yetişemiyorduk daha aklıma gelen birsürü kişi var nerede bu kızlar dscopur. dorti, angel74, yssnk v.s. neredesiniz yaw
aysu doğurdumu bu arada

halılarımı yıkamaya vermışltım bugun gelıyormuş çok sevındım kaynanm gelcek şimdı yerlerı sılmeye ışım bıtıyor bugun ufak tefek rutuşlar kaldı.yrn kontrole gtcez dr.ordan annemı bbamı alıp gelıcez artık pzar gunude dınlenırım ınşşşşşşş

kızlaaaarrrrrr bişi sorcm sürekli soruyorum biliyorm ama napim vajinamda bişi varmş gbi hssediyom içerde rahatsz edioo napsamki

zaman gectıkce kendımızı dınlıyoruz ondan .ıgne batar gıbı mı oluyor eger oyle oluyorsa o danda bışe olmazmış onu da sordum çatıların genışlemesınden kaynaklanıyormuş.endışelenme canm.

bende bugün yıkamaya vericem pazarteside kadın tutarım herhalde çarşambada kaynanam gelecek bu hafta sonu da bebek odasına eşyaları dizerim inş. hazır zaten ütülü biraz daha boya kokusunun geçmesini bekliyorum

yok yok öyle değil hani ıkınsam çıkçak gbi yada böle mesela tampon varmş gbi öle diim sinir etti oturuyom olmuyo yatıom olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…