- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.141
bende de oluyor sümük gibi akıntı normaldir herhalde kan omadığı sürece
olur olur vallaa,bı doktorunu ara sor,bosverme bu durumuu ben bıle cok merak ettım bak sımdı..
bi forumda okudum işte o akıntım beyazdı 2 gün snra kırmızı oldu doğum yaptım die sümüksü akıntı yumurta akı gbi nişandr kesnlkle fln diolardı kafam karıştı ne alaka nasıl yani:44:aman ne bilimm
acaba aynı akıntı mı benimki sümüksü sarı yaşil gibi ama çoktandır var şimdi olmuş bir şey değil
yok benm ilk defa dün geldi beyazdı bgn sarı oldu gttkçe koyulaşıyo
bu arada o akıntı bende de var aynen çarşamba günü beyazdı şimdi sarıya döndü
bende doğum sonrası depresyon yaşamaktan korkuyorum ilk kızımda yaşamıştım bunda da olabilir mi diye korkuyorum çok gıcık bişey şimdiden başladı afaskanlar basmaya herşey herkes batıyo kızıma bile sarıyorum artık
meselaaa;
nası oluyo neler hıssedıyosun o andaa...
selam şekerler hayırlı cumalar herkese artık sohbetlere pek katılamıyorm okuyorm fırsat buldukça ,,kayınvalidemdeym buradaki bilgisayar cok yavaş ve f klavye yazmak baya zor bir de ticaret lisesi mezunuym unutmuşm hep harflern yerini
aysu bugun doğuma gidecek ti suni sancı verecekler diyırdu bakalm ne zaman haber gelecek,, ay bır de bugün aklıma ne geldi suyumuz geldiğinde ya tuvalette olursak yada banyoda arada kaynar mı acaba farkeder miyz
selam şekerler hayırlı cumalar herkese artık sohbetlere pek katılamıyorm okuyorm fırsat buldukça ,,kayınvalidemdeym buradaki bilgisayar cok yavaş ve f klavye yazmak baya zor bir de ticaret lisesi mezunuym unutmuşm hep harflern yerini
aysu bugun doğuma gidecek ti suni sancı verecekler diyırdu bakalm ne zaman haber gelecek,, ay bır de bugün aklıma ne geldi suyumuz geldiğinde ya tuvalette olursak yada banyoda arada kaynar mı acaba farkeder miyz
kızlar bu face de 2011 nisan anneleri sizin grupmu bende katılıcamm
herşeye takıyorum bebeğimi kimseye vermek istemiyorum kimse kucağına almasın hatta evde sadece ikimiz kalalım istiyorum herkes işte şunu yap gazı gider şunu yap rahat edersin dedikçe çıldırıyorum ben eşime bile sinir oluyodumherkes düşman gibi gözüküyordu gözüme bide sütümde geç gelmişti ağlama krizlerine giriyodum artık inşallah bunda olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?