- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.161
aynısını bende düşündümama sonra tuvaletten kalkınca suyun gelmeye devam edeceğini düşündüm mantık olarak ordan anlarız merak etme canım ayy manyağız biz ya
tamm canım ekledim seni de:)
teşekkür ettim en azında doğurduğum zaman ordan ulaşmak daha kolay olur sze telden grip haber veririm hemen
evet iyice paranoyak olduk evde can sıkıntısından kendimi dinliyrm hep,, bugün de ayaklarmın şişi biraz inmiş yoksa doğum olacağında vucut su atarmş bugün yarın doğuma mı gidecmgece uyanınca söyle bi kontrol ediyorum altım ıslak mı giye :2:
görkeeemmmmmmmmmmm:84::84:
geçmişolsun cnm..tansiyonunu ihmal etme.benim de bel ağrım var.hiç olmazdı..acaba bu bi işaret mi??selem kızlar dün akşam tansiyonum yine yükseldi 15-8 eczanede ölçtürdk sonra ddğru hastaneye gittik 13/8 çıktı eve döndük 4 gibi sağlık ocağına gidecm bekelm kaç çıkacak ,,bir arkadaşın da böle olmuştu sonra bebek doğunca sürekli hastaneye gidip geldiler .. biraz tedirginm kızım da yerini beğendi galiba hala bi kımıltı yok sadece bel ağrm var o kadar kasılma bile yaşamıyorm evde beklemek çok zor,, ne kadar erken gelirse o kadar çok görebilecm
ya işte ben de bunu merak ediyorum adet olcakmışım gibi bel ağrım oluyo özellikle geceleri??tecrübeli anneler bu nedemek??doğum yakınmıdır??kızlar bnm iki gündür adet sancısı gibi olan sancılarım sıklaştı gecen hafta nst de sancım cıkmıştı yarın yine gidecegim bakalım ne olacak bu sancılar başladıktan ne kadar süre sonra dogum oluyo acaba
evet aynen cnm...hayırlısı artık bekleyelimbendede her an hastalanacakmışım kanamam olacakmış gibi geliyo sancılarım da düzenli gelmiyo ama bakalım hayırlısı
bende de oluyor sümük gibi akıntı normaldir herhalde kan omadığı sürece[/QUOT
akıntı bende de var.sümüksü ve şeffaf gibi beyaz renkte...kan olmayınca bence de normal..
Kızlar akıntı bende de oluyor.Özellikle son zamanlarda su gibi olmaya baladı.Günlük ped enfeksiyon olur diye pek kullanmıyorum ama günde 2-3 defa iç çamaşır değiştirmek durumunda kalıyorum.Bakalım yarın soracağım doktora bu akıntının sırrını...
normaldir cnm
benim de aynı peçete koyuyorum yine de banamısın demiyor
Kızlar yaa bebeğe aldığım emziği dezenfekte edeceğim de 5 dk. kaynatın diyor...Nasıl yani cezveye koyacağım ocakta 5 dk. kayanatacak mıyım???Şaşırdım
bazı sitelerde idrarla karıştırılabilir sıvı yazıyo.az az sızabilrmiş.iyi de nası bilcez yaa renksiz akıntım oluyor ama doktoruma sordum suyun gel se devamı gelir ultrasonda da suyun azaldığı görülür dedi.kokusu değişik olurmuş.değişik bi koku oluyo ama çamaşırımın kokusu galiba deterjan mı ne anlayamıyorum gülmeyin ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?