2011 Nisan Anneleri

aynısını bende düşündüm ama sonra tuvaletten kalkınca suyun gelmeye devam edeceğini düşündüm mantık olarak ordan anlarız merak etme canım ayy manyağız biz ya

evet iyice paranoyak olduk evde can sıkıntısından kendimi dinliyrm hep,, bugün de ayaklarmın şişi biraz inmiş yoksa doğum olacağında vucut su atarmş bugün yarın doğuma mı gidecm gece uyanınca söyle bi kontrol ediyorum altım ıslak mı giye :2:

aynen bende yok ayaklarım şişmiş yok dizkapaklarım ağrıyo kafaya takıyorum inş. doğum sonrası depresyona da girmeyiz çünkü doğum öncesi depresyondan çıkamadım daha

slm kızlar
hayırlı cumalar herkese
evet bugünüde yarıladık sayılır. geceleri yatarken acaba bu gün bişi olurmu diye yatıyorum her wc kalkışımda bakıyorum gelen varmı ama tık yok :) Bazen diyorum çokmu paranoyak oldum rüyamda 14 nisanda doğuracan dedi birisi ama kim bilmiyorum . normalde 17 nisan tarihimiz sanırım çok stres yaptım evet gebelik kolay değil sıkıntılı bi süreç ama herşeye rağmen sanırım ağrı sızı değil bebeklerimizi kucağımıza alma heyecanı bize sıkıntı veren acaba iyilermi bir an önce sarılıp koklamak isteği yoksa başka bişi değil ne gece uyuyamamk nede kaşıntı nede kramp nede ödem birde korkum lohusalık sendromu bundan gerçekten korkuyorum birde ev kalabalık olucak yalnızlığa alışığız her kafadan bi ses naparım bilmiyorum inş. sorun yaşanmaz ve inş. minik kızımı bir an önce alırım kucağıma inş. allahım sıkıntısız atlatmayı nasip eder hepimize

geçmişolsun cnm..tansiyonunu ihmal etme.benim de bel ağrım var.hiç olmazdı..acaba bu bi işaret mi??
ya işte ben de bunu merak ediyorum adet olcakmışım gibi bel ağrım oluyo özellikle geceleri??tecrübeli anneler bu nedemek??doğum yakınmıdır??
bendede her an hastalanacakmışım kanamam olacakmış gibi geliyo sancılarım da düzenli gelmiyo ama bakalım hayırlısı
evet aynen cnm...hayırlısı artık bekleyelim
bende de oluyor sümük gibi akıntı normaldir herhalde kan omadığı sürece[/QUOT
akıntı bende de var.sümüksü ve şeffaf gibi beyaz renkte...kan olmayınca bence de normal..

kızlar önceden normal doğum yapmış annelere bi sorum olucak arkadaş normal doğumdan sonra eskisi gibi olmuyor çok genişliyor ve ilişkide sıkıntı yaratıyor dedi ama kendiside doğum yapmadı duymuş bu yüzden sezeryan olucak hatta. herkesin fikrine saygım var elbet bu doğrumu merak ettim gerçi ne olursa olsun herşeyin doğallığından yanayım ben normal istiyorum

Kızlar akıntı bende de oluyor.Özellikle son zamanlarda su gibi olmaya baladı.Günlük ped enfeksiyon olur diye pek kullanmıyorum ama günde 2-3 defa iç çamaşır değiştirmek durumunda kalıyorum.Bakalım yarın soracağım doktora bu akıntının sırrını...

normaldir cnm
benim de aynı peçete koyuyorum yine de banamısın demiyor

Kızlar yaa bebeğe aldığım emziği dezenfekte edeceğim de 5 dk. kaynatın diyor...Nasıl yani cezveye koyacağım ocakta 5 dk. kayanatacak mıyım???Şaşırdım

normaldir cnm
benim de aynı peçete koyuyorum yine de banamısın demiyor

bazı sitelerde idrarla karıştırılabilir sıvı yazıyo.az az sızabilrmiş.iyi de nası bilcez yaa renksiz akıntım oluyor ama doktoruma sordum suyun gelse devamı gelir ultrasonda da suyun azaldığı görülür dedi.kokusu değişik olurmuş.değişik bi koku oluyo ama çamaşırımın kokusu galiba deterjan mı ne anlayamıyorum gülmeyin ama...

yok cnm hepimiz tecrübesiziz geldimi az değil çok geliyormuş yani baya fazla ev dışında olsa rezil olacak kadar fazla yani onu anlarız herhalde

normal doğum için bekliyorum...doğurası oldum neredeyse...ama hala korkularım var..çok da emin değilim ne yapmam gerektiği konusunda...napsam kızlar yaa..:84::84:bişeler duymaya ihtiyacım var.spinal sezeryanın da rahat olacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…