2011 Nisan Anneleri

selam kızlar
bugün kontrolümüzvardı.oğlum 3600 olmuş boyuda 53 cm sanırım.
çatı kontrolü yaptı doktorum çatım iyiymiş ama rahimağzım arkadaymış ve hiç açılmam yokmuş.
kendi sancım olmadan suni sancı reaksiyon göstermeyebilir büyük ihtimalle dedi doktorum ama istiyosan suni sancıyı deneriz dedi.bende bu akşam eşimle konuşup karar vericem pazratesi sabahı kesin yatışımız var.ya sezeryan olucak direk yada suni sancı denicez hala karar verebilmiş değilim.
hayırlısı artık.

hayırlı cumalar herkese
merhaba kızlar bugün kontrole gittim herşey yolunda çok şükür ama suyum gene fazla hala risk devam ediyo neyse bişey soracağım doktorum benden hiç tahlil istemiyo ya 35 haftalığım siz yaptırıyormusunuz?

canım buydu :) ya çok merak ettim kimsede bi yorum yapmadı

bebeğin normal doğacak gibiyse tabiki normal ama değilse sezeryan olacaksa ben ilk kızımı genel anestezisyle yaptım ve çok rahattım diğerleri hakkında yorum yapamıcam canım ben spinalden de epiduralden de korktuğum için yapamadım

ben 37+6 yım yarın 38 olcak bu hafta yaptırdım tahlilleri sezeryan olucam 5 tane tahlil yaptı pıhtılaşma zamanı hiv filan hemogram

cnm doktorlar çok sık tahlil istemiyolar son zamnlarda.
ben doğuma girceğim zaman yapılıcak son tahlillerim.

canım buydu :) ya çok merak ettim kimsede bi yorum yapmadı

cnm benim ilk gebeliğim tam bi bilgim yok ama bu konu burda konuşuldu.bebeğin kilosu çok aşırı değilse elbette normal doğum en iyisi.artık doktorlar kesi yapıyolar zaten kendiliğinden yırtılmasın diye.güzelce dikildiğindede hiç bi sorun olmuyo.burda normal doğum yapan arkadaşlarda söylemişti zaten herşeyin eskisi gibi olduğunu.

cnm benim ilk gebeliğim tam bi bilgim yok ama bu konu burda konuşuldu.bebeğin kilosu çok aşırı değilse elbette normal doğum en iyisi.artık doktorlar kesi yapıyolar zaten kendiliğinden yırtılmasın diye.güzelce dikildiğindede hiç bi sorun olmuyo.burda normal doğum yapan arkadaşlarda söylemişti zaten herşeyin eskisi gibi olduğunu.[/QUOTE]

sağol canım daha önce konuşulduğunu bilmiyorum

maşallah cnm oğluşunahakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah
cnm genelde pek tahlil istemiyolar.başta yapıldı.bide şeker taraması sırasınsda istedi.bundan başka benim ki de yapmadı galiba hatırladıım kadarıyla
ben de genel anesteziden korkuyorum.narkoz sonuçta.spinalde bebek o kadar narkoz yemiyor ve herşeyi görüyosun...ama benim normal şu anda...ama normalden de korkmaya başladım
ben size diyim ben bugün yarın doğururum doktorumada tav oldum bu arada o sümük akıntı nişan demekmiş doğumun yaklaştığının belirtisymş ama sancılar ne zaman gelceği belli olmazmş
bende de hep oluyo.hatta geçen hafta taharetlenirken alime baya bi sümüksü akıntı geldi şeffaf renk..ama hala doğurmadımdaha vaktin var cnm...dinleme kendini boşver hayırlsı olsun

benm şeffaf değilki koyu sarı ay blmiomm en kötü doğururuz yani takmakla olmuyo ne diyim dr.da sürekli çağırıo gdiom hep telaşımdan sürekli para para kurudum valla yaaa

canım kızım iyi çok şükür tipik bebek sendromlarıyla uğraşıyoruz işte huysuzuz geceleri,süt yetmiyor falan filan...
son sayfalarda gördüm kontrole gitmişsin sezeryan mı normal mi kararsızım demişsin sen daha iyisini bilirsin ama ben senin yerinde olsam sanki sezeryan derdim o riskleri göze almamak adına.benimle aynı anda bir doğum daha vardı hastanede kadının sabah 7 de suyu gelmiş açılma olmamış bütün gün nasıl çığlık atıyordu anlatamam sancıdan, sonuç sezeryan ama maaşallah kızı 4300 doğdu rabbimin bir bildiği var ya...güzel düşün güzel olsun Burcucum.

ben de seni merak etmiştim bakayım dedeim doğum yapmış mı bugün doğum yapacak demişlerdi hayırlısıyla pazartesi geliyor demekki bebişimiz

cnm sende mi doğum yaptın allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsün bebeğin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…