- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.201
saatler önce bi yardım istedim kimsenin umrunda değil hiçmi fikir veren yok
kızlar önceden normal doğum yapmış annelere bi sorum olucak arkadaş normal doğumdan sonra eskisi gibi olmuyor çok genişliyor ve ilişkide sıkıntı yaratıyor dedi ama kendiside doğum yapmadı duymuş bu yüzden sezeryan olucak hatta. herkesin fikrine saygım var elbet bu doğrumu merak ettim gerçi ne olursa olsun herşeyin doğallığından yanayım ben normal istiyorum
kızlar bu ter basma olayını napıcam bilemedm sürekli üstümü değiştriyorummm eridim terddeen yaaaaa
normal doğum için bekliyorum...doğurası oldum neredeyse...ama hala korkularım var..çok da emin değilim ne yapmam gerektiği konusunda...napsam kızlar yaa..:84::84:bişeler duymaya ihtiyacım var.spinal sezeryanın da rahat olacağını düşünüyorum.
hayırlı cumalar herkese
merhaba kızlar bugün kontrole gittim herşey yolunda çok şükür ama suyum gene fazla hala risk devam ediyo neyse bişey soracağım doktorum benden hiç tahlil istemiyo ya 35 haftalığım siz yaptırıyormusunuz?
ben 37+6 yım yarın 38 olcak bu hafta yaptırdım tahlilleri sezeryan olucam 5 tane tahlil yaptı pıhtılaşma zamanı hiv filan hemogram
cnm doktorlar çok sık tahlil istemiyolar son zamnlarda.hayırlı cumalar herkese
merhaba kızlar bugün kontrole gittim herşey yolunda çok şükür ama suyum gene fazla hala risk devam ediyo neyse bişey soracağım doktorum benden hiç tahlil istemiyo ya 35 haftalığım siz yaptırıyormusunuz?
canım buydu :) ya çok merak ettim kimsede bi yorum yapmadı
sağol canım ya bende pazartesi bi daha gideyim benimde sezeryan gözüküyor zaten idrar tahlili yaptımı peki yoksa hep kan tahlili mi?
cnm doktorlar çok sık tahlil istemiyolar son zamnlarda.
ben doğuma girceğim zaman yapılıcak son tahlillerim.
anladım ne bilim ilk zamanlarda daha çok tahlil yapıyorlardı ya dikkatimi çekti
idrar yok sadece kan tahlili canım
maşallah cnm oğluşunaselam kızlar
bugün kontrolümüzvardı.oğlum 3600 olmuş boyuda 53 cm sanırım.
çatı kontrolü yaptı doktorum çatım iyiymiş ama rahimağzım arkadaymış ve hiç açılmam yokmuş.
kendi sancım olmadan suni sancı reaksiyon göstermeyebilir büyük ihtimalle dedi doktorum ama istiyosan suni sancıyı deneriz dedi.bende bu akşam eşimle konuşup karar vericem pazratesi sabahı kesin yatışımız var.ya sezeryan olucak direk yada suni sancı denicez hala karar verebilmiş değilim.
hayırlısı artık.
cnm genelde pek tahlil istemiyolar.başta yapıldı.bide şeker taraması sırasınsda istedi.bundan başka benim ki de yapmadı galiba hatırladıım kadarıylahayırlı cumalar herkese
ben de genel anesteziden korkuyorum.narkoz sonuçta.spinalde bebek o kadar narkoz yemiyor ve herşeyi görüyosun...ama benim normal şu anda...ama normalden de korkmaya başladımbebeğin normal doğacak gibiyse tabiki normal ama değilse sezeryan olacaksa ben ilk kızımı genel anestezisyle yaptım ve çok rahattım diğerleri hakkında yorum yapamıcam canım ben spinalden de epiduralden de korktuğum için yapamadım
bende de hep oluyo.hatta geçen hafta taharetlenirken alime baya bi sümüksü akıntı geldi şeffaf renk..ama hala doğurmadımben size diyim ben bugün yarın doğururum doktorumada tav oldum bu arada o sümük akıntı nişan demekmiş doğumun yaklaştığının belirtisymş ama sancılar ne zaman gelceği belli olmazmş
çok saol cnm benim.şekerim olmasaydı kimbilir daha ne kadar beklicektik.ilk şekerim çıktığında çok üğzülmüştüm biliyosun.ama herşeyde bi hayır vardır derler ya gerçektende öyle.şekerimden dolayı fazla kilo almadım ve gene şekerimden dolayı bebeğime gününde kavuşabilicem 42. haftaya kadar beklemicem.inşallah sağlıkla kucağımada alırım.
sen nasılsın güzel kızın nasıl?
selam kızlar
bugün kontrolümüzvardı.oğlum 3600 olmuş boyuda 53 cm sanırım.
çatı kontrolü yaptı doktorum çatım iyiymiş ama rahimağzım arkadaymış ve hiç açılmam yokmuş.
kendi sancım olmadan suni sancı reaksiyon göstermeyebilir büyük ihtimalle dedi doktorum ama istiyosan suni sancıyı deneriz dedi.bende bu akşam eşimle konuşup karar vericem pazratesi sabahı kesin yatışımız var.ya sezeryan olucak direk yada suni sancı denicez hala karar verebilmiş değilim.
hayırlısı artık.
çok ağrım var adet ağrımm
canım kızım iyi çok şükür tipik bebek sendromlarıyla uğraşıyoruz işte huysuzuz geceleri,süt yetmiyor falan filan...
son sayfalarda gördüm kontrole gitmişsin sezeryan mı normal mi kararsızım demişsin sen daha iyisini bilirsin ama ben senin yerinde olsam sanki sezeryan derdim o riskleri göze almamak adına.benimle aynı anda bir doğum daha vardı hastanede kadının sabah 7 de suyu gelmiş açılma olmamış bütün gün nasıl çığlık atıyordu anlatamam sancıdan, sonuç sezeryan ama maaşallah kızı 4300 doğdu rabbimin bir bildiği var ya...güzel düşün güzel olsun Burcucum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?