2011 Nisan Anneleri

Güzel anneler hepiniz sağlıklı bi şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inş. dualarımız sizlerle..
Bende yeni 6 haftalık hamileyim sizlere sormak istediklerim var cevap verirseniz sevinirim.
Ben gayrettepe florance hastanesinde doğum yapmayı planlıyorum ordan önerebileceğiniz bir doktor varmı,int. hep araştırma yapıyorum ama tabi tavsiye gibisi olamaz sonuçta doktoru tanıyan doğum yapmış arkadaşlardan yorum almak benim için çok kıymetli.

Dr.Banu Bingöl Gönenç
Dr.Begüm Küseyrioğlu

Bu doktorlara giden yada doğum yapmış arkadaşları olan bana yardımcı olursa sevinirim,bebişi gördükten sonra doktorda çok önemli olduğu için kafam çok karışık, sezeryanda ve normal doğumda eli iyi olan bir doktoru seçmek istiyorum..
şimdiden teşekkür ediyorum sizlere kıdemli anneler :))

merhaba kızlar inşallah bebeklerinizi hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.

benim doğumum nisanın sonlarına doğru ve ben son ayıma girdiğimden beri sanki heran doğuracakmışım hissine kapıldım veçok gerginim günler geçtikçe de daha çok geriliyorum korkuyorum galiba

Selam Kızlar Aysu87 arkadaşımızın oğlu Doğan 4000kg 53 cm olarak saat 9:05te aramıza katıldı aysunun çok selamı var hepinize ikiside çok şükür iyiler

Allah analı babalı büyütsün sağlıkla canım yavaş yavaş sıra bize geliyor hayırlısı ile bizde bebeğimizi kucağımıza alsak ne güzel atlattınız siz darısı başımıza
canım doktorum medicanadan değil dışardan geliyo ama doğum medicanada
hangi medicananada yapacaksın cnm
allah yardımcın olsun doğumun olmuştur herhalde ayy çok merak ettim
aynen canım bende yarın gidicem dualarım seninle inşallah kolay geçer bende acayip heyecanlıyım sanki ilk doğumum kızım o kadar kolay doğduki:2:
allah yardımcınız olsun kızlar
sselam kıslar nasılsınız bakalım bugun

selam kızlarrrrr

selam kızlar .................

selam kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…