- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.401
Güzel anneler hepiniz sağlıklı bi şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inş. dualarımız sizlerle..
Bende yeni 6 haftalık hamileyim sizlere sormak istediklerim var cevap verirseniz sevinirim.
Ben gayrettepe florance hastanesinde doğum yapmayı planlıyorum ordan önerebileceğiniz bir doktor varmı,int. hep araştırma yapıyorum ama tabi tavsiye gibisi olamaz sonuçta doktoru tanıyan doğum yapmış arkadaşlardan yorum almak benim için çok kıymetli.
Dr.Banu Bingöl Gönenç
Dr.Begüm Küseyrioğlu
Bu doktorlara giden yada doğum yapmış arkadaşları olan bana yardımcı olursa sevinirim,bebişi gördükten sonra doktorda çok önemli olduğu için kafam çok karışık, sezeryanda ve normal doğumda eli iyi olan bir doktoru seçmek istiyorum..
şimdiden teşekkür ediyorum sizlere kıdemli anneler :))
Selam Kızlar Aysu87 arkadaşımızın oğlu Doğan 4000kg 53 cm olarak saat 9:05te aramıza katıldı aysunun çok selamı var hepinize ikiside çok şükür iyiler
merhaba kızlar inşallah bebeklerinizi hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.
benim doğumum nisanın sonlarına doğru ve ben son ayıma girdiğimden beri sanki heran doğuracakmışım hissine kapıldım veçok gerginim günler geçtikçe de daha çok geriliyorum korkuyorum galiba
Arkadaşlar banada arada cevap verirseniz sevinirim, teşekkürlerr... :)
günaydın kızlar dr dan geldim dönmemiş benim kız çok moralim bozuk..haftayada beklicez dönmediyse sezeryana gün alıncak..
Allah analı babalı büyütsün sağlıkla canım yavaş yavaş sıra bize geliyor hayırlısı ile bizde bebeğimizi kucağımıza alsak ne güzel atlattınız siz darısı başımıza
hangi medicananada yapacaksın cnm
Ankara medicana canım
Ayy cnm yaaa valla beklemek çok zor de mi...Vakit geçmiyor...Allahım sağlıkla kurtarmayı nasip etsin inş.Azcık daha sabret bakalım annesigünaydın kızlaaar...artık çok sabırsızlanıyorum yaaa..gelmedi benim kızım bi türlü:84::84::84:bi vakti zamanı var tabi ama ne bileyim...bide bi haftadır adet ağrılarım var karın ağrım var makata doğru baskı var ama gerçek sancılarım gelmedi.sabırsızlandım o yüzden ha geldi ha gelecek diye...artık çok da dermansız ve yorgunum..halim falan yok..
Aysu cum tebrik ederim cnm.Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza inş.
Kızlar yaaa acayip içim sıkılıyor benim.Böyle yorgunum devamlı bişey yapmak istemiyorum hiç.Temizlik yaptıracağım birini ayarlamam lazım halıları vereceğim halı yıkamacı bulmam lazım...Ama nedense hiçbişey yapmak istemiyor cnm...Üffff niye böyleyim ben yaaaa
Üfff hepimiz aynıyız herhalde Nisacım...Son zamanlar gerçekten beklemek sıkıcı ve zor...Allah yardımcımız olsun...slm kızlar nasılsınız topiğe baktım biraz doğuramayanlar bende dahil sıkıntıdan patlıyor galiba ağırlaştıkça işde yapamıyoruzİstanbul da havada kapalı off offf
Erenhava ve sınıföğretmeninden haber varmı onlarında doğumu vardı sanırım:26:
Valla yaaa hava da kapalı içim daraldı dışarı mı çıksam acabahavadandırr...yada normal deılmı son zamanlar yaa...
kızlar
7 nisan perşembe saat 10 gibi inşallah ben de doğuma giriyorum. Dualarınızı esirgemeyin.
ayy bekliom artık cnm napiim yapcak bişey yok zaten..sıkıldık yapcak bişeyde kalmayınca beklemek zor geldi ama hayırlsı artık..Ayy cnm yaaa valla beklemek çok zor de mi...Vakit geçmiyor...Allahım sağlıkla kurtarmayı nasip etsin inş.Azcık daha sabret bakalım annesi
kızlar
7 nisan perşembe saat 10 gibi inşallah ben de doğuma giriyorum. Dualarınızı esirgemeyin.
dualarımız seninle canım sağlıcakla bebeğini kucağına alman dileğiylekızlar
Canım valla sen gbi içim daraldı ama dışarı çıkasımda yokÜfff hepimiz aynıyız herhalde Nisacım...Son zamanlar gerçekten beklemek sıkıcı ve zor...Allah yardımcımız olsun...
Erenhava facebook ta var mı???
Valla yaaa hava da kapalı içim daraldı dışarı mı çıksam acaba
Kızlar CANİKİM şimdi beni aradı..4 cm açılması var..Epiduralini takmışlar ve suni sancısı varmış..Sabah kanaması başlamış..Dualarınızı eksik etmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?