2011 Nisan Anneleri

Arkadaşlar banada arada cevap verirseniz sevinirim, teşekkürlerr... :)

merhaba benımde 2bucuk haftam faln kaldı ama banada sankı hep bole hamıle kalacakmısım gıbı gelıo,dogurmucakmısım gıbıı alıstık bole bırbırımızee:))))

Aysu cum tebrik ederim cnm.Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza inş.

Kızlar yaaa acayip içim sıkılıyor benim.Böyle yorgunum devamlı bişey yapmak istemiyorum hiç.Temizlik yaptıracağım birini ayarlamam lazım halıları vereceğim halı yıkamacı bulmam lazım...Ama nedense hiçbişey yapmak istemiyor cnm...Üffff niye böyleyim ben yaaaa

günaydın kızlar dr dan geldim dönmemiş benim kız çok moralim bozuk..haftayada beklicez dönmediyse sezeryana gün alıncak..

benım doktorum bana kendısı ıcın son hafta dondugunu solemıstı,panık yapma yanııı... donmessede donmesın onun saglıgından onemlımı canım..benımkıde donmus ama kanala gırmeyecek gıbı gelıo bana .capraz duruo:))))

günaydın kızlaaar...artık çok sabırsızlanıyorum yaaa..gelmedi benim kızım bi türlü:84::84::84:bi vakti zamanı var tabi ama ne bileyim...bide bi haftadır adet ağrılarım var karın ağrım var makata doğru baskı var ama gerçek sancılarım gelmedi.sabırsızlandım o yüzden ha geldi ha gelecek diye...artık çok da dermansız ve yorgunum..halim falan yok..

aysucum
oğluşuna sağlıklı hayırlı ömürler diliyorum

kızlar mesa nerelerde doğurdu mu naptı hiç görünmüooo

slm kızlar nasılsınız topiğe baktım biraz doğuramayanlar bende dahil sıkıntıdan patlıyor galiba ağırlaştıkça işde yapamıyoruzİstanbul da havada kapalı off offf

Erenhava ve sınıföğretmeninden haber varmı onlarında doğumu vardı sanırım:26:

Ayy cnm yaaa valla beklemek çok zor de mi...Vakit geçmiyor...Allahım sağlıkla kurtarmayı nasip etsin inş.Azcık daha sabret bakalım annesi

havadandırr...yada normal deılmı son zamanlar yaa...

Üfff hepimiz aynıyız herhalde Nisacım...Son zamanlar gerçekten beklemek sıkıcı ve zor...Allah yardımcımız olsun...
Erenhava facebook ta var mı???

havadandırr...yada normal deılmı son zamanlar yaa...
Valla yaaa hava da kapalı içim daraldı dışarı mı çıksam acaba

Ayy cnm yaaa valla beklemek çok zor de mi...Vakit geçmiyor...Allahım sağlıkla kurtarmayı nasip etsin inş.Azcık daha sabret bakalım annesi
ayy bekliom artık cnm napiim yapcak bişey yok zaten..sıkıldık yapcak bişeyde kalmayınca beklemek zor geldi ama hayırlsı artık..
kızlar

7 nisan perşembe saat 10 gibi inşallah ben de doğuma giriyorum. Dualarınızı esirgemeyin.

anaamm hadi bakalım hayırlısı cnmm..gelio bebişin yani cnm..

kızlar

7 nisan perşembe saat 10 gibi inşallah ben de doğuma giriyorum. Dualarınızı esirgemeyin.
dualarımız seninle canım sağlıcakla bebeğini kucağına alman dileğiyle

Canım valla sen gbi içim daraldı ama dışarı çıkasımda yok hiç bişi zevk vermiyoruyusak mı

Kızlar CANİKİM şimdi beni aradı..4 cm açılması var..Epiduralini takmışlar ve suni sancısı varmış..Sabah kanaması başlamış..Dualarınızı eksik etmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…