2011 Nisan Anneleri

slm kızlar nasıl heyecanlısınız ne güzel duygular içindesiniz..Rabbim sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi...veee sonrası biraz daha değişik..klasik son günlerinizin tadını çıkarın demiycem çünkü doğum anı ve sonrası da apayrı güzeller..bizim topik boşaldı kimseler uğramıyo artık herkes gaz sıkıntısı yaşıyo yada uykusuzluk sarılık falan...amaaaa bir bakışı yetiyo bebeğinizin tüm sıkıntılarınızı unutmaya..bu arada bizim eski topikten yani haziran temmuz ağustos ayında hamile kalmak isteyenler topiğinden arkadaşlar en kısa zamanda bekliyorum sizi topiğe...kızlar bakın ben 10 aydır yaptığım tek bişeyden pişman oldum.drum bebeğin iri normal doğuramazsın demsine rağmen normal doğurmaya kalkıştım ve doğuramadığım gibi bebeğimide riske attım..oğluşum doğduğunda morarmıştı...gözünüüz korkutmak istemem ama lütfen drlarınıza güvenin sonra pişman olmayın

Ben de seni merak ediyordum.
Doğurmadın değil mi
doğurmadım şekerim ama az kaldı doğuruyodum çok sancı çekiyorum tatlım ama nedenini bilmiyorum inatlada doktorumu aramıyorum zamana braktm ama sanki açılmam oldu gbi gelio o kdr çok çektm sancı yani cumaya kdr beklcem dr.a gdene kdr öle işte sen nasılsın ağrıların fln varmı

özlemcim kollarında ya oğlun çok şükür ben gelicem ordaysan şimdi

Aman biraz daha dursun:))
Benim bir rahatsızlığım yok canım.
Gayet iyiyim çok şükür.

slm hanımlar nasılsınız inş herkez iyidir.uzun zamandır yazmıyordum ama sıksık takip ettim sizleri.hatta haziran temmuz ağustos ayında hamile kalmak isteyenler topiğinden tanıyanlar vardır beni.dogum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum,yapmamış olan arkadaşlarada rabbimden yar ve yardımcı olmasını diliyorum inş bir avazda kurtuluruz.
benimde günüm gecti hanımlar ama halen minik kızımın gelmeye niyeti.cok sıkıldım zaman gecmek bilmiyor.akrabaların zırt pırt arayıp dogurmadınmı dogurmadınmı,sancın varmı demelerinden fenalık geldi artık.:84:kimselerle konuşasım bile kalmadı.
bebeğim plesentası aşagıdaymış bir problem cıkacak die cok korkuyorum.ne yapacagımı şaşırdım rabbim yawrularımızı sag saglim kucagımıza almayı nasip etsin

ıyı dusun ıyı olsun ben kendım bızzat dogdugum gun donmusum yanı 39 haftada..
Allahtan umıt kesılmez

cnm şimdiye kadar hep iyi düşündüm
geçen kontrolde nst ye gittiğimde ebeye sordum dönermi diye.daha çok vakti var döner dedi.bugün sordum.makatmı ayakmı duruyor şuan dedi.makat dedim hımmm diyip birbirlerine baktılar diğer ebelerle..o zaman biraz zor döner dediler..

Merhaba kızlar, bilg. bozuldu bikaçgün nete giremedim haftasonu da misafirlerim vardı yatılı ara ara geçmişe baktım ama hiç rahat bırakmadılar beni saolsunlar.. Nasıl yorulmuşum iki gün boyunca bacaklarım kapanmıyodu sanki, oturduğum yerden kalkmak istemedim hiç.. banyo bana fizan kadar uzak geliyodu yatakta dönmek bile işkenceydi yaa bugün de dr. kontrolüm vardı, meğer yorgunluktan değilmiş onca ağrı, yaramaz kızım gelmeye karar vermiş artık nst de sancım çıktı, doktorum bu hafta ağrın sancın olursa hemen gel dedi, olmazsa da pazartesi tekrar gidicez.. bu arada küçük hanım hızla büyüyo maaşallah 3300 gr. 50 cm. olmuş 38+1 deyiz.. Erenhava ve snfogrtmeni de bugün kavuşuyolarmış bebişlerine Allahın izniyle sağlıklı kolay doğumları olur inşallah, darısı biz bekleyenlerin başına kızlar
sizler nasılsınız, ohcanımadeğsin canım bozma moralini, 38 e kadar muhtemelen döner bebişin, dönmese bile hayırlısı neyse o olsun.. ikiniz de sağlıklı olun da yolu ne olursa olsun kavuşacaksınız birbirinize

canım bence canını hiç sıkma dogum anına kadar dönme şansı var.hem rabbim başka birşey vermesin en fazla sezeryan olursun okadar.rabbim saglıklıca kucagına almayı nasip etsin.

herseyın hayırlısı bebeklerımız dunyaya nasıl gelmek ısterlerse oyle gelıcekler..
İşin bu tarafından dusunup bıraz daha rahatlayabılırız..
Bızım bebeklerımızın bas assagı olması normal dogurabılecegımız anlamına gelmıyor..

haklısın canım hayırlısı ile kucagımıza bir alsaydık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…