- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.421
Kızlar CANİKİM şimdi beni aradı..4 cm açılması var..Epiduralini takmışlar ve suni sancısı varmış..Sabah kanaması başlamış..Dualarınızı eksik etmeyin..
Selam anneler ve minik bebikleriiiiiiii
Kızlar CANİKİM şimdi beni aradı..4 cm açılması var..Epiduralini takmışlar ve suni sancısı varmış..Sabah kanaması başlamış..Dualarınızı eksik etmeyin..
Ben de seni merak ediyordum.
Doğurmadın değil mi
slm kızlar nasıl heyecanlısınız ne güzel duygular içindesiniz..Rabbim sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi...veee sonrası biraz daha değişik..klasik son günlerinizin tadını çıkarın demiycem çünkü doğum anı ve sonrası da apayrı güzeller..bizim topik boşaldı kimseler uğramıyo artık herkes gaz sıkıntısı yaşıyo yada uykusuzluk sarılık falan...amaaaa bir bakışı yetiyo bebeğinizin tüm sıkıntılarınızı unutmaya..bu arada bizim eski topikten yani haziran temmuz ağustos ayında hamile kalmak isteyenler topiğinden arkadaşlar en kısa zamanda bekliyorum sizi topiğe...kızlar bakın ben 10 aydır yaptığım tek bişeyden pişman oldum.drum bebeğin iri normal doğuramazsın demsine rağmen normal doğurmaya kalkıştım ve doğuramadığım gibi bebeğimide riske attım..oğluşum doğduğunda morarmıştı...gözünüüz korkutmak istemem ama lütfen drlarınıza güvenin sonra pişman olmayın
özlemcim kollarında ya oğlun çok şükür ben gelicem ordaysan şimdi
ymr_el canım sana faceden yeniden davet göndemiştim aldın mı?
valla ben pek yardımcı olamıycam o hastane ile ilgili bir bilgim yok çünkü
doğurmadım şekerim ama az kaldı doğuruyodum çok sancı çekiyorum tatlım ama nedenini bilmiyorum inatlada doktorumu aramıyorum zamana braktm ama sanki açılmam oldu gbi gelio o kdr çok çektm sancı yani cumaya kdr beklcem dr.a gdene kdr öle işte sen nasılsın ağrıların fln varmı
36+2 cnm:84::84::84::84::84:
ıyı dusun ıyı olsun ben kendım bızzat dogdugum gun donmusum yanı 39 haftada..
Allahtan umıt kesılmez
Aman biraz daha dursun:))
Benim bir rahatsızlığım yok canım.
Gayet iyiyim çok şükür.
canım bence canını hiç sıkma dogum anına kadar dönme şansı var.hem rabbim başka birşey vermesin en fazla sezeryan olursun okadar.rabbim saglıklıca kucagına almayı nasip etsin.cnm şimdiye kadar hep iyi düşündüm
geçen kontrolde nst ye gittiğimde ebeye sordum dönermi diye.daha çok vakti var döner dedi.bugün sordum.makatmı ayakmı duruyor şuan dedi.makat dedim hımmm diyip birbirlerine baktılar diğer ebelerle..o zaman biraz zor döner dediler..
herseyın hayırlısı bebeklerımız dunyaya nasıl gelmek ısterlerse oyle gelıcekler..
İşin bu tarafından dusunup bıraz daha rahatlayabılırız..
Bızım bebeklerımızın bas assagı olması normal dogurabılecegımız anlamına gelmıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?