- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.461
aa aysu doğurdumu
normalmi olduu
esrayağmurdan haber varmı
ii cnm kurtulmuş
oğlunada mşllah
ayyy galiba doğurmayanlar arasında en ilerde olan benim...aysu vardı..o da doğurdu..mesayla aynıyız ondan da haber yok doğurdu mu naptı bilmiyorum...galiba bi ben kaldımm:84:
selam canım.bebegın ıyıdır ınsallah.ne guzel herkes yavas yavas dogum yapıyor.ınsallah hepımız sag salım alırız bebeklerımızı kucagımıza.bende sezeryan olacagım.bıraz stresteyım.senın dıkıslerın nasıl ıyılestınmı
kızlar cuma sabah saat 7.30 da hastaneye yatışım yapılacak..hayırlısıyla 4 gün sonrabebişim kucağımda olacak............
bebişini bekleyenleri allah kurtarsın zamanlıca,kucağına alanlarada hem hayırlı olsun hemde geçmiş olsun.............
yavaş yavaş heyecan basmaya başladı............
ben senden daha ileriyim canım ama bendede tık yok daha :))
ay evet 1 gün öndeymişsin cnm...peki hiç belirti var mı sancı bel ağrısı falan??benin adet sancılarım oluyo va makata doğru baskı..bel ağrım falan var ama bunların hepsi oluyo geçiyo.özellikle geceleri oluyoo
ben senden daha ileriyim canım ama bendede tık yok daha :))
ay evet 1 gün öndeymişsin cnm...peki hiç belirti var mı sancı bel ağrısı falan??benin adet sancılarım oluyo va makata doğru baskı..bel ağrım falan var ama bunların hepsi oluyo geçiyo.özellikle geceleri oluyoo
Bende hiç bi belirti olmuyo ama bazen belim ve sırtım ağrıyo ama sonra geçiyor.Çok sabırsızlandım artık normal doğum istiyorum bakalım hayırlısı artık
Bende hiç bi belirti olmuyo ama bazen belim ve sırtım ağrıyo ama sonra geçiyor.Çok sabırsızlandım artık normal doğum istiyorum bakalım hayırlısı artık
ben de normal istiyorum ama bi yandan da korkuyorum.hayırlısı olsun.şu ana kadar sancım tutuverseydi normal doğumu göze almıştım.çarşamba kontrolüm var...doktor gene bekle derse bekleyecek gücü bulamamaktan korkuyorum
Canım sıkılmıştı hadi bi bakayım biim foruma dedim senin yazını görünce acayip içim sevinç doldu valla...Allah razı olsun...Rabbim bize de göstersin o günleri inş.İnsanın bu dönemde güzel şeyleri duymaya o kadar ihtiyacı oluyor ki...merhaba anne adayları.allah bebişlerinizi sağsağlim kucağınıza almak nasip etsin imşallah.bende 2010 nisan annesiyim.nisanın 19 unda canım oğlum 1 yaşına girecek.zaman nasıl geçti diye sorarsanız samimiyetimle sölüyorum hiç anlamadım.hamilelik ömür boyu gibi geliyo insana.ama bi bakmışsın bebeğin 1 yaşındaçook güzell bi duygu anne olmak.benim buraya yazma amacım sezeryan olucaklar için.bende sezeryan oldum.kiloluyum.göbeğim haliyle yağlı.ve okadar çok şey söledilerki yok dikiş tutmazmış,yak 2 sene hiç bi iş yapılamıyormuş.çocuğuna verimli bakazmışsın(eğilip kalkma gibi),yok acı çekmeden anne mi olunurmuş....yani ekleyebilirim daha...anneadayları sakın bunları düşünüp bebeklerinizi ve kendizi üzmeyin.epidural sezeryan oldum.sabah 6 da doğuma girdim,6:10 da bebeğim kucağımdaydı.uyuşturdular falan o 5dk,5dk sonrada bebeğimi aldılar.uyuşukluk 3,5 4 saat gibi sürdü ve bu saatin sonunda hemen kalktım yürüdüm.bebeğimi aldım zaten hemen emzirmiştim de.eve geldim sadece ilk gün yattım. e doğal olarak bi yorgunluk oluyo ve okadar.ameliyat yeri belli bile değil.evet hastane atmosferi çok farklı ama sakın o atmosfere aldanmayın.hastaneye mutlu gdin ve ameliyathaneye gülerek girin.rabbim rahat doğumlar nasip etsin hepinize.hiç anlamadan olup bitsin inşllah..ve doğum hikayeleri anlattırmayın kimseye sormayın. kendinize iyi bakın
merhaba anne adayları.allah bebişlerinizi sağsağlim kucağınıza almak nasip etsin imşallah.bende 2010 nisan annesiyim.nisanın 19 unda canım oğlum 1 yaşına girecek.zaman nasıl geçti diye sorarsanız samimiyetimle sölüyorum hiç anlamadım.hamilelik ömür boyu gibi geliyo insana.ama bi bakmışsın bebeğin 1 yaşındaçook güzell bi duygu anne olmak.benim buraya yazma amacım sezeryan olucaklar için.bende sezeryan oldum.kiloluyum.göbeğim haliyle yağlı.ve okadar çok şey söledilerki yok dikiş tutmazmış,yak 2 sene hiç bi iş yapılamıyormuş.çocuğuna verimli bakazmışsın(eğilip kalkma gibi),yok acı çekmeden anne mi olunurmuş....yani ekleyebilirim daha...anneadayları sakın bunları düşünüp bebeklerinizi ve kendizi üzmeyin.epidural sezeryan oldum.sabah 6 da doğuma girdim,6:10 da bebeğim kucağımdaydı.uyuşturdular falan o 5dk,5dk sonrada bebeğimi aldılar.uyuşukluk 3,5 4 saat gibi sürdü ve bu saatin sonunda hemen kalktım yürüdüm.bebeğimi aldım zaten hemen emzirmiştim de.eve geldim sadece ilk gün yattım. e doğal olarak bi yorgunluk oluyo ve okadar.ameliyat yeri belli bile değil.evet hastane atmosferi çok farklı ama sakın o atmosfere aldanmayın.hastaneye mutlu gdin ve ameliyathaneye gülerek girin.rabbim rahat doğumlar nasip etsin hepinize.hiç anlamadan olup bitsin inşllah..ve doğum hikayeleri anlattırmayın kimseye sormayın. kendinize iyi bakın
merhaba anne adayları.allah bebişlerinizi sağsağlim kucağınıza almak nasip etsin imşallah.bende 2010 nisan annesiyim.nisanın 19 unda canım oğlum 1 yaşına girecek.zaman nasıl geçti diye sorarsanız samimiyetimle sölüyorum hiç anlamadım.hamilelik ömür boyu gibi geliyo insana.ama bi bakmışsın bebeğin 1 yaşındaçook güzell bi duygu anne olmak.benim buraya yazma amacım sezeryan olucaklar için.bende sezeryan oldum.kiloluyum.göbeğim haliyle yağlı.ve okadar çok şey söledilerki yok dikiş tutmazmış,yak 2 sene hiç bi iş yapılamıyormuş.çocuğuna verimli bakazmışsın(eğilip kalkma gibi),yok acı çekmeden anne mi olunurmuş....yani ekleyebilirim daha...anneadayları sakın bunları düşünüp bebeklerinizi ve kendizi üzmeyin.epidural sezeryan oldum.sabah 6 da doğuma girdim,6:10 da bebeğim kucağımdaydı.uyuşturdular falan o 5dk,5dk sonrada bebeğimi aldılar.uyuşukluk 3,5 4 saat gibi sürdü ve bu saatin sonunda hemen kalktım yürüdüm.bebeğimi aldım zaten hemen emzirmiştim de.eve geldim sadece ilk gün yattım. e doğal olarak bi yorgunluk oluyo ve okadar.ameliyat yeri belli bile değil.evet hastane atmosferi çok farklı ama sakın o atmosfere aldanmayın.hastaneye mutlu gdin ve ameliyathaneye gülerek girin.rabbim rahat doğumlar nasip etsin hepinize.hiç anlamadan olup bitsin inşllah..ve doğum hikayeleri anlattırmayın kimseye sormayın. kendinize iyi bakın
selam kızlar, herkez nasıl
slm kızlar bende 36 haftadayım,ayaklarım çok şiş sizlerde de böle şikayetler varmı merak ettim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?