2011 Nisan Anneleri

ii cnm kurtulmuş
oğlunada mşllah

selam canım.bebegın ıyıdır ınsallah.ne guzel herkes yavas yavas dogum yapıyor.ınsallah hepımız sag salım alırız bebeklerımızı kucagımıza.bende sezeryan olacagım.bıraz stresteyım.senın dıkıslerın nasıl ıyılestınmı

saol cnm iyiym bebeğimde maşallah çok iyi.
perşembe günü aşımız var. 1 aylık olmuş oluyor.

hiçç kafana takma sezaryeni.
ameliyata nasıl girersen öyle çıkarsın bun uuunutma.
sakın ağlama. ben çok rahat girdim
doktoruma çok güveniyordum. çok şükür çok iyi kurtulduk.
dikişlerim evet iyileşti artık.

kızlar cuma sabah saat 7.30 da hastaneye yatışım yapılacak..hayırlısıyla 4 gün sonrabebişim kucağımda olacak............

bebişini bekleyenleri allah kurtarsın zamanlıca,kucağına alanlarada hem hayırlı olsun hemde geçmiş olsun.............

yavaş yavaş heyecan basmaya başladı............

allah kurtarsın cnm darısı başımıza

Selaml kızlar,
Bugün randevumuz vardı doktorla. Asayiş berkemal :93: Kızımın aşağı indiğini doğruladı, güzelce yerleşmiş bizimki. 3200 gr civarı doğar dedi, artık beklemedeyiz bakalım
Bu hafta eşim şehir dışında olacağından doğmasın lütfen, bebişim Pazar gününden önce gelmez umarım

Son düzenleme:

merhaba anne adayları.allah bebişlerinizi sağsağlim kucağınıza almak nasip etsin imşallah.bende 2010 nisan annesiyim.nisanın 19 unda canım oğlum 1 yaşına girecek.zaman nasıl geçti diye sorarsanız samimiyetimle sölüyorum hiç anlamadım.hamilelik ömür boyu gibi geliyo insana.ama bi bakmışsın bebeğin 1 yaşındaçook güzell bi duygu anne olmak.benim buraya yazma amacım sezeryan olucaklar için.bende sezeryan oldum.kiloluyum.göbeğim haliyle yağlı.ve okadar çok şey söledilerki yok dikiş tutmazmış,yak 2 sene hiç bi iş yapılamıyormuş.çocuğuna verimli bakazmışsın(eğilip kalkma gibi),yok acı çekmeden anne mi olunurmuş....yani ekleyebilirim daha...anneadayları sakın bunları düşünüp bebeklerinizi ve kendizi üzmeyin.epidural sezeryan oldum.sabah 6 da doğuma girdim,6:10 da bebeğim kucağımdaydı.uyuşturdular falan o 5dk,5dk sonrada bebeğimi aldılar.uyuşukluk 3,5 4 saat gibi sürdü ve bu saatin sonunda hemen kalktım yürüdüm.bebeğimi aldım zaten hemen emzirmiştim de.eve geldim sadece ilk gün yattım. e doğal olarak bi yorgunluk oluyo ve okadar.ameliyat yeri belli bile değil.evet hastane atmosferi çok farklı ama sakın o atmosfere aldanmayın.hastaneye mutlu gdin ve ameliyathaneye gülerek girin.rabbim rahat doğumlar nasip etsin hepinize.hiç anlamadan olup bitsin inşllah..ve doğum hikayeleri anlattırmayın kimseye sormayın.kendinize iyi bakın

Canım sıkılmıştı hadi bi bakayım biim foruma dedim senin yazını görünce acayip içim sevinç doldu valla...Allah razı olsun...Rabbim bize de göstersin o günleri inş.İnsanın bu dönemde güzel şeyleri duymaya o kadar ihtiyacı oluyor ki...

CANİKİM bugün saat 4 de epidural normal doğum ile kızını dünyaya getirdi...Çok yaramazmış,durmadan emmek istiyormuş maşallah.

ayyy canım çok sağol sezeryan olma ihtimalim var benimde ama içimi rahatlattın inankii

saol cnm teşekkür ederiz...iyi şeyler duymaya ihtiyacımız var

kızlar aslında topikte hep 10 kişi kadar oluyoruz ama herkes okuyo galiba...kimse bişeyler yazmıyoo..sayfalar hep aynı ilerlemiyoo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…