- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.481
slm kızlar bende 36 haftadayım,ayaklarım çok şiş sizlerde de böle şikayetler varmı merak ettim :))
geceleri şişiyor benimkiler bide uyuşuyor
ayy geçsin böyle çok zor
slm kızlar bende 36 haftadayım,ayaklarım çok şiş sizlerde de böle şikayetler varmı merak ettim :))
bendede 38 den sonra oldu ayaklarım acayip şişti elimi yüzümü saymıyorum bacaklarım kaşınmaktan heryeri yara oldu.göbegim deli gibi kaşınıyor ama yapacak bişey yok. rabbim hayırlısı ile kutarır inş bizleri cok zor bende bu gün 40+2 günlük olduk ama halen gelen giden yok.rabbimin gücüne gitmesin ama bazen dayanamıyrum diye oturup aglıyorum.
38 hafta oldum. Yarın doğurmam lazım. Hep 5.Nisan'da doğuracam demiştim. Bakalım gelecek mi bizimki. Cumartesi kontrolde 3700gr 50 cm çıktı. Daha da durmasın artık. Yoksa sezeryan yolları taştan diyerek hastaneye gideceğim. Hoş normal de nasıl doğuracam merak ediyorum. İnşallah bu sefer kolay olur.
Herkes gibi ben de hiç doğurmayacakmışım gibi hissediyorum. Ama bir laf var ya " hçbir hamilelik sonsuza kadar sürmeeeezzz"
ayyy canım çok sağol sezeryan olma ihtimalim var benimde ama içimi rahatlattın inankii
oooo şişlik ne demek cnm benim ellerim haftalardır full uyuşuk şişliklerden karpal tunel sendromu denen rahatsızlık oluştu bileklerimde ve ellerimi doğru düzgün kullanamaz oldum parmaklarımın kavrama yetisi kayboldu ayaklarımdan hiç bahsetmiyorum her ay bi numara büyüyor :))slm kızlar bende 36 haftadayım,ayaklarım çok şiş sizlerde de böle şikayetler varmı merak ettim :))
Mrb cnm ayaklar benim de şişti...Ama en rahatı spor ayakkabısı ben heryere onu giyiyorum nerdeyse onunla yatacağım o kadar yanislm kızlar bende 36 haftadayım,ayaklarım çok şiş sizlerde de böle şikayetler varmı merak ettim :))
Cnm Allah kurtarsın senin haftan epeyce ilerlemiş...bendede 38 den sonra oldu ayaklarım acayip şişti elimi yüzümü saymıyorum bacaklarım kaşınmaktan heryeri yara oldu.göbegim deli gibi kaşınıyor ama yapacak bişey yok. rabbim hayırlısı ile kutarır inş bizleri cok zor bende bu gün 40+2 günlük olduk ama halen gelen giden yok.rabbimin gücüne gitmesin ama bazen dayanamıyrum diye oturup aglıyorum.
Günaydın tatlım bilmiyorum inan ben de yeni kalktım kahvaltı edeceğimgünaydın kızlar nasılsınız doğuran varmı
biz bi kahvaltı yapalım çok açıııızzz
afiyet olsun cnm biz doyurduk geldik..fazla yedim sanki..dün yiyemedim bişey mide yanmasından..bayağı acıkmışımMrb cnm ayaklar benim de şişti...Ama en rahatı spor ayakkabısı ben heryere onu giyiyorum nerdeyse onunla yatacağım o kadar yani
Cnm Allah kurtarsın senin haftan epeyce ilerlemiş...
Günaydın tatlım bilmiyorum inan ben de yeni kalktım kahvaltı edeceğim
canımmm doya doya kola ıcmek ıstıyorrrr....doguruncada ıcemıcezz bebısımıze gaz yapar..ama ben kola ıstıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?