2011 Nisan Anneleri

slm kızlar bende 36 haftadayım,ayaklarım çok şiş sizlerde de böle şikayetler varmı merak ettim :))

bendede 38 den sonra oldu ayaklarım acayip şişti elimi yüzümü saymıyorum bacaklarım kaşınmaktan heryeri yara oldu.göbegim deli gibi kaşınıyor ama yapacak bişey yok. rabbim hayırlısı ile kutarır inş bizleri cok zor bende bu gün 40+2 günlük olduk ama halen gelen giden yok.rabbimin gücüne gitmesin ama bazen dayanamıyrum diye oturup aglıyorum.

ayy kıyamam sen baya zor durumdasın

38 hafta oldum. Yarın doğurmam lazım. Hep 5.Nisan'da doğuracam demiştim. Bakalım gelecek mi bizimki. Cumartesi kontrolde 3700gr 50 cm çıktı. Daha da durmasın artık. Yoksa sezeryan yolları taştan diyerek hastaneye gideceğim. Hoş normal de nasıl doğuracam merak ediyorum. İnşallah bu sefer kolay olur.
Herkes gibi ben de hiç doğurmayacakmışım gibi hissediyorum. Ama bir laf var ya " hçbir hamilelik sonsuza kadar sürmeeeezzz"

ooohh maşallah 41 kere cnm yaa ne guzel tombiş bı bebegın olcak ıns bnmkıde kılolu olur nasıl olsa sezeryanla olcak normalı 4 kg ye kdr yapabılıyolar dıye bılıyorum ıns normal olur cnm hakkında hayırlısı hepımıze Allah saglıklı sıhhatlı dogum yapmayı nasıp etsın inş.

ayyy canım çok sağol sezeryan olma ihtimalim var benimde ama içimi rahatlattın inankii

balıklama dalıyorum konuya ama :) sakın korkma ben kasım annesiyim spinal sezeryanla kızımı dünyaya getirdim bacaklarımdaki uyuşuklar 3_4 saat sonra geçti rahatllıkla ayağa kalktım bebeğimi emzirdim evime geldim işimi gücümü yaptım rahat oturdum kalktım banada neler anlatmışlardı hiç zorluğu yok ihtimalin varsa korkma hatta annem bana görmeye gelenlerin yanında azcık yat nazar değecek derdi

slm kızlar bende 36 haftadayım,ayaklarım çok şiş sizlerde de böle şikayetler varmı merak ettim :))
oooo şişlik ne demek cnm benim ellerim haftalardır full uyuşuk şişliklerden karpal tunel sendromu denen rahatsızlık oluştu bileklerimde ve ellerimi doğru düzgün kullanamaz oldum parmaklarımın kavrama yetisi kayboldu ayaklarımdan hiç bahsetmiyorum her ay bi numara büyüyor :))

Son düzenleme:
kızlar eşinizin karnınıza kulağını dayadığında bebişinizin kalp sesini çok rahatlıkla duyabileceğini biliyor musunuz???
bu zevki ona tattırın mükemmel birşey

Mrb cnm ayaklar benim de şişti...Ama en rahatı spor ayakkabısı ben heryere onu giyiyorum nerdeyse onunla yatacağım o kadar yani

Cnm Allah kurtarsın senin haftan epeyce ilerlemiş...

günaydın kızlar nasılsınız doğuran varmı
biz bi kahvaltı yapalım çok açıııızzz
Günaydın tatlım bilmiyorum inan ben de yeni kalktım kahvaltı edeceğim

afiyet olsun cnm biz doyurduk geldik..fazla yedim sanki..dün yiyemedim bişey mide yanmasından..bayağı acıkmışım
canımmm doya doya kola ıcmek ıstıyorrrr....doguruncada ıcemıcezz bebısımıze gaz yapar..ama ben kola ıstıyorummm

ben kola içmeyi bırakalı 5 yıl oluyor..asitli içecekler daha doğrusu..sağlıksız diye bir anda kestim..nasıl yaptım bilmiyorum bir dahada içmedim yoksa tiryakiydim

ben kola içmeyi bırakalı 5 yıl oluyor..asitli içecekler daha doğrusu..sağlıksız diye bir anda kestim..nasıl yaptım bilmiyorum bir dahada içmedim yoksa tiryakiydim[/QUOTE]

darısııı basımaaaaaa:)))

kızlar fox' u acın evdeysenız,çunku hamılelıkten sonra zayıflama kür tarifi verecek prof.dr.ıbrahım adnan saraçoğlu.. ilginizi ceker diye düşündüm :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…