- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.501
Günaydınkimler doğurdu bugün
kızlar fox' u acın evdeysenız,çunku hamılelıkten sonra zayıflama kür tarifi verecek prof.dr.ıbrahım adnan saraçoğlu.. ilginizi ceker diye düşündüm :)))))
ben de daha doğuramadım yaa :18: sancılar gelip gidiyo ama tık yok..
bır sancım bıle yok,anlıyormusun .. hadi gülümseeeee:)))
günaydın güzeller dün benim nişanım geldi apar topar 19:30 da hastaneye gittik ebe çatı muanesi yaptı allahım bu nasıl bir acıdır anlatamam daha önce doktorumda çatı muanesi yapmıştı ama bukadar acı yaşamamıştım o kadar canım yandıki eve gelince kanamam oldu sinir oldum kadına hiç doğumla ilğili korkum yokken ebe sayesinde korkulu rüyam oldu dünden beri nts girdim sancı çıkmadı nidilat verdi günde 3 kere kullanıcam sanırım doğumum yakınlatı sizler nasılsınız güzel nisan anneleri
açtım fox u
kesin dereotu der
günaydın güzeller dün benim nişanım geldi apar topar 19:30 da hastaneye gittik ebe çatı muanesi yaptı allahım bu nasıl bir acıdır anlatamam daha önce doktorumda çatı muanesi yapmıştı ama bukadar acı yaşamamıştım o kadar canım yandıki eve gelince kanamam oldu sinir oldum kadına hiç doğumla ilğili korkum yokken ebe sayesinde korkulu rüyam oldu dünden beri nts girdim sancı çıkmadı nidilat verdi günde 3 kere kullanıcam sanırım doğumum yakınlatı sizler nasılsınız güzel nisan anneleri
günaydın canım, geçmiş olsun şimdi nasılsın ? şu düşüncesiz insanları uzak etsin hepimizden Allahım, bi de kadın olcak hem de ebebi daha gitme canım istersen ona, mümkünse yani..
çok tatlısın yaacanım haftasonundan önceye kadar benim de hiç bişey yoktu, haftasonu başladı gariplikler.. Seninki de öyle birden bire olur bakarsın.. hem zaten sancı var da noluyo, bebek yok ki ortada doktor bi heyecanlandırdı bizi, bekleyişi daha zor hale getirdi yani [/Q
ruyalarındada doguruyo gorursun kendını sen sımdı:))
Benim daha hiç alttan muayene tecrübem yok :26: nasıl olacak ben de bilmiyorum :18:
benımde bu cumaa olacak..gecen hafta olacaktıı sancım faln olmayınca doktorum hadı bu hafta kurtuldun dedıı:))))
bendede 38 den sonra oldu ayaklarım acayip şişti elimi yüzümü saymıyorum bacaklarım kaşınmaktan heryeri yara oldu.göbegim deli gibi kaşınıyor ama yapacak bişey yok. rabbim hayırlısı ile kutarır inş bizleri cok zor bende bu gün 40+2 günlük olduk ama halen gelen giden yok.rabbimin gücüne gitmesin ama bazen dayanamıyrum diye oturup aglıyorum.
38 hafta oldum. Yarın doğurmam lazım. Hep 5.Nisan'da doğuracam demiştim. Bakalım gelecek mi bizimki. Cumartesi kontrolde 3700gr 50 cm çıktı. Daha da durmasın artık. Yoksa sezeryan yolları taştan diyerek hastaneye gideceğim. Hoş normal de nasıl doğuracam merak ediyorum. İnşallah bu sefer kolay olur.
Herkes gibi ben de hiç doğurmayacakmışım gibi hissediyorum. Ama bir laf var ya " hçbir hamilelik sonsuza kadar sürmeeeezzz"
oooo şişlik ne demek cnm benim ellerim haftalardır full uyuşuk şişliklerden karpal tunel sendromu denen rahatsızlık oluştu bileklerimde ve ellerimi doğru düzgün kullanamaz oldum parmaklarımın kavrama yetisi kayboldu ayaklarımdan hiç bahsetmiyorum her ay bi numara büyüyor :))
canımmm doya doya kola ıcmek ıstıyorrrr....doguruncada ıcemıcezz bebısımıze gaz yapar..ama ben kola ıstıyorummm
afiyet olsun cnm biz doyurduk geldik..fazla yedim sanki..dün yiyemedim bişey mide yanmasından..bayağı acıkmışım
ben kola içmeyi bırakalı 5 yıl oluyor..asitli içecekler daha doğrusu..sağlıksız diye bir anda kestim..nasıl yaptım bilmiyorum bir dahada içmedim yoksa tiryakiydim
--------------------------------------------------------------------------------
SORU :
emziren anneler beyaz lahana kürünü yapabilirmi
CEVAP :
Emziren değerli anneler, bebeğiniz sütten kesilmeden zayıflama kürü veya benzeri kürleri uygulamayınız. Sağlığınız daim olsun.
Ayyy şu çatı muayenesi benim de korkulu rüyam inş acımaz:18::18:günaydın güzeller dün benim nişanım geldi apar topar 19:30 da hastaneye gittik ebe çatı muanesi yaptı allahım bu nasıl bir acıdır anlatamam daha önce doktorumda çatı muanesi yapmıştı ama bukadar acı yaşamamıştım o kadar canım yandıki eve gelince kanamam oldu sinir oldum kadına hiç doğumla ilğili korkum yokken ebe sayesinde korkulu rüyam oldu dünden beri nts girdim sancı çıkmadı nidilat verdi günde 3 kere kullanıcam sanırım doğumum yakınlatı sizler nasılsınız güzel nisan anneleri
Benimki de haftaya yapacakmış.
dogum yapan kadınlara kur falan onermıo tatlıyı kesın dıo yaahuuu..
Benim daha hiç alttan muayene tecrübem yok :26: nasıl olacak ben de bilmiyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?