2011 Nisan Anneleri

günaydın güzeller dün benim nişanım geldi apar topar 19:30 da hastaneye gittik ebe çatı muanesi yaptı allahım bu nasıl bir acıdır anlatamam daha önce doktorumda çatı muanesi yapmıştı ama bukadar acı yaşamamıştım o kadar canım yandıki eve gelince kanamam oldu sinir oldum kadına hiç doğumla ilğili korkum yokken ebe sayesinde korkulu rüyam oldu dünden beri nts girdim sancı çıkmadı nidilat verdi günde 3 kere kullanıcam sanırım doğumum yakınlatı sizler nasılsınız güzel nisan anneleri

bır sancım bıle yok,anlıyormusun .. hadi gülümseeeee:)))

çok tatlısın yaa canım haftasonundan önceye kadar benim de hiç bişey yoktu, haftasonu başladı gariplikler.. Seninki de öyle birden bire olur bakarsın.. hem zaten sancı var da noluyo, bebek yok ki ortada doktor bi heyecanlandırdı bizi, bekleyişi daha zor hale getirdi yani

günaydın canım, geçmiş olsun şimdi nasılsın ? şu düşüncesiz insanları uzak etsin hepimizden Allahım, bi de kadın olcak hem de ebe bi daha gitme canım istersen ona, mümkünse yani..

Benim daha hiç alttan muayene tecrübem yok :26: nasıl olacak ben de bilmiyorum :18:

günaydın canım, geçmiş olsun şimdi nasılsın ? şu düşüncesiz insanları uzak etsin hepimizden Allahım, bi de kadın olcak hem de ebe bi daha gitme canım istersen ona, mümkünse yani..

canım özel hastane hani devlet hastanesi değil ama seninle aynı fikirdeyim bidahaki sefere yine aynı ebe denk gelirse tepkimi belli edicem ve istemicem kadın kadının durumundan anlamadıktan sonra ne bileyim ya korkuyorum sayesinde artık doğumdan gerçi sezeryan olucak ama insan yinede korkuyor canım ya

--------------------------------------------------------------------------------

SORU :
emziren anneler beyaz lahana kürünü yapabilirmi

CEVAP :
Emziren değerli anneler, bebeğiniz sütten kesilmeden zayıflama kürü veya benzeri kürleri uygulamayınız. Sağlığınız daim olsun.

Allah kolaylık versin cnm günün dolmuş bebişin sağlıcakla tez zamanda gelir inş.

5 Nisan hissediyorsan süpriz yapar belki maşallah bebişine bu arada

bende de parmak uçları tutmuyor doktor normal dedi bişide vermedi umarım geçer doğumdan sonra:18:sizin ayakarda şişmiş Allah kolaylık versin

canımmm doya doya kola ıcmek ıstıyorrrr....doguruncada ıcemıcezz bebısımıze gaz yapar..ama ben kola ıstıyorummm

ya çok istediysen yarım bardak canının istedğni gider istersen ben hiç aramıyorum kolayı öncedende sevmezdim şimdide mide yanması yapıyor

canım mide yanmasına bir çözüm bulabildinmi bnm tek çözümüm sola yatmak artık renne şurupte işe yaramıyor:2::2: bu arada tebrik ederim kola için

günaydın canım nidilat doğumu bekletmek için değilmi haftan iyi neden verdiki bi daha gitme o kadına sinir oluyorum ebelere empati yapmıyorlar sürekli hasta gördükleri için hassas davransalar keşke az bnm çatı muayenemde doktor yaptı kanamayı geçtim kahve akıntım bile olmadı

Lahana çok gaz yapar zaten.

Ayyy şu çatı muayenesi benim de korkulu rüyam inş acımaz:18::18:

Benimki de haftaya yapacakmış.

Benim de haftaya çatı muayenesi görücez bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…