- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.521
canım kendini kasma rahatsız ediyor ama o anlık bişi bnm açılmada vardı epey baktı az kastığım halde kalktığımda acımadı:26:
Ayyy şu çatı muayenesi benim de korkulu rüyam inş acımaz:18::18:
Benim de haftaya çatı muayenesi görücez bakalım...
O düşünce rahatsız ediyor canım.
Ağdaya bile gitmedim ben hiç.
Yabancı birine bacaklarını açmak tuhaf geliyor :44:
canım özel hastane hani devlet hastanesi değil ama seninle aynı fikirdeyim bidahaki sefere yine aynı ebe denk gelirse tepkimi belli edicem ve istemicem kadın kadının durumundan anlamadıktan sonra ne bileyim ya korkuyorum sayesinde artık doğumdan gerçi sezeryan olucak ama insan yinede korkuyor canım ya
çok tatlısın yaacanım haftasonundan önceye kadar benim de hiç bişey yoktu, haftasonu başladı gariplikler.. Seninki de öyle birden bire olur bakarsın.. hem zaten sancı var da noluyo, bebek yok ki ortada doktor bi heyecanlandırdı bizi, bekleyişi daha zor hale getirdi yani [/Q
ruyalarındada doguruyo gorursun kendını sen sımdı:))
ne diyosun, doğurmayı geçmişim ben, çoktan büyümüş görüyorum da bebekliğini hatırlamıyorum diye üzülüyorum
Allah yardımcın olsun canım, korkmamaya çalış sezaryenmiş Allahtan en azından acın olmayacak.. Bi de para verip öyle muamele görmek sinir bozucu gerçekten, dediğin gibi o kadından şikayetini belli et kendine gelsin düşüncesizsanki kolay bişey yaşıyoruz..
ne diyosun, doğurmayı geçmişim ben, çoktan büyümüş görüyorum da bebekliğini hatırlamıyorum diye üzülüyorum
sen aşmışsınn ozamannn,kim tutar seniii ,heyecandan neyapacagımızı sasırıyoruz valla...
Cnm zaten düşünüp hayal edince bi tuhaf oluyoruz.Aslında korkuları biz kendimiz yaratıyoruz...Yani ben doğum anında olacakları düşünmekten mesela dikiş, kesik falan...ayy fena oluyorum oysa bu kaar düşünmesem ya da bilmesem hiç bi sorun olmayacak...O düşünce rahatsız ediyor canım.
Ağdaya bile gitmedim ben hiç.
Yabancı birine bacaklarını açmak tuhaf geliyor :44:
İnş cnm rahatlatmaya çalışıyorum kendimi aradadenizcim aniden bakıldı bnm acımadı seninde rahat geçer inş.
Cnm zaten düşünüp hayal edince bi tuhaf oluyoruz.Aslında korkuları biz
kendimiz yaratıyoruz...Yani ben doğum anında olacakları düşünmekten mesela dikiş, kesik falan...ayy fena oluyorum oysa bu kaar düşünmesem ya da bilmesem hiç bi sorun olmayacak...
Herşeyi bilmek de iyi değil aslında
canım şaırdım aslında haftan gayet iyiymiş daha ne kadar bekletecek seni bu doktor neyse canım sağ salim gelsindegünaydın güzeller dün benim nişanım geldi apar topar 19:30 da hastaneye gittik ebe çatı muanesi yaptı allahım bu nasıl bir acıdır anlatamam daha önce doktorumda çatı muanesi yapmıştı ama bukadar acı yaşamamıştım o kadar canım yandıki eve gelince kanamam oldu sinir oldum kadına hiç doğumla ilğili korkum yokken ebe sayesinde korkulu rüyam oldu dünden beri nts girdim sancı çıkmadı nidilat verdi günde 3 kere kullanıcam sanırım doğumum yakınlatı sizler nasılsınız güzel nisan anneleri
bana mı öyle geliyor doğutmayan baya az kişi kaldık gibi çoğumuz doğurmuşHi hi artık her sabah doğurmayanlarla içtima yapalım, sağ baştan say
Yav benim kız uyanmadı hala :44:
Benim kuzenim ebe.
Hafta sonu yolda karşılaşmıştık.
Anneme 15 sürmez doğurur göbeği çok aşağı inmiş, demiş :26:
Ben pek fark göremiyorum ama :26:
banada öyle diyorlar ama hala göğsümü sıkıştırıyor hani mide de bi rahatlama hissedersin demişlerdi göbek aşağı inince ama hala mide ekşimesi yaşıyorum
selam canlarım bugün kontrolümüz vardı kızım 3326 gr olmuş bu hafta 115 gr civarı almış herşey normal gözüküyo bekliyoruz hala yok kasılma da yaşamıyorm
Görünmedin birkeç gün, doğurdun sandık :26:
Maşallah kızına
maşallah canım kızınaselam canlarım bugün kontrolümüz vardı kızım 3326 gr olmuş bu hafta 115 gr civarı almış herşey normal gözüküyo bekliyoruz hala yok kasılma da yaşamıyorm
Ben de kaburgam da ağrı hala hissediyorum.
Midemde bir şey yok da.
Aşağı indikçe ayaklarını mı uzatıyor acaba
Ohh gerineyim şöyle bir şeklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?