2011 Nisan Anneleri

O düşünce rahatsız ediyor canım.
Ağdaya bile gitmedim ben hiç.
Yabancı birine bacaklarını açmak tuhaf geliyor :44:

canım bende gtmedim ağdaya bile ama bebekler olunca mecbur herşeye katlanıyoruz bnm daha öncede vajinal bakıldığı için bu 2. dye belkide alıştım normal düşünüyrsak doğumu katlanıcaz

Allah yardımcın olsun canım, korkmamaya çalış sezaryenmiş Allahtan en azından acın olmayacak.. Bi de para verip öyle muamele görmek sinir bozucu gerçekten, dediğin gibi o kadından şikayetini belli et kendine gelsin düşüncesiz sanki kolay bişey yaşıyoruz..

O düşünce rahatsız ediyor canım.
Ağdaya bile gitmedim ben hiç.
Yabancı birine bacaklarını açmak tuhaf geliyor :44:
Cnm zaten düşünüp hayal edince bi tuhaf oluyoruz.Aslında korkuları biz kendimiz yaratıyoruz...Yani ben doğum anında olacakları düşünmekten mesela dikiş, kesik falan...ayy fena oluyorum oysa bu kaar düşünmesem ya da bilmesem hiç bi sorun olmayacak...
Herşeyi bilmek de iyi değil aslında

denizcim aniden bakıldı bnm acımadı seninde rahat geçer inş.
İnş cnm rahatlatmaya çalışıyorum kendimi arada

Günaydın hanımlar,
nasılsınız bakalım, herkes bir bir doğuruyor bense bazen artık doğsun diyorum bazen de korkularım sarıyor beni böle de iyiyiz diyorum. Benim doğum kısmetse normal olacak dr normal yapabilirsin diyor oysa ben çok korkuyorum yaw.:84: bi de daha vajinal muayene de yapmadı haftaya yapacakmış, o zamana doğurmazsak tabi Rabbim kolaylık versin cümlemnize..

bence de.. üzerinde çok düşünmemek gerekiyor ama gelde yap

selam kızlar nasılsınız bakalım benimde dün kontrolüm vardı bebişim 3500 kg olmuş haftaya çarşamba inşallah bebeğimi kollarıma alcağım ,ama şu son hafta hiiiiç geçmiyor dün akşam heyecandan uyuyamadım.

canım şaırdım aslında haftan gayet iyiymiş daha ne kadar bekletecek seni bu doktor neyse canım sağ salim gelsinde
Hi hi artık her sabah doğurmayanlarla içtima yapalım, sağ baştan say

Yav benim kız uyanmadı hala :44:
bana mı öyle geliyor doğutmayan baya az kişi kaldık gibi çoğumuz doğurmuş

Canlarım sağolun ilğiniz için allah yardımcım olsun wallla hayatta o kadına kendimi dokundurtmam bir daha zaten panik ve korkuyla gidiyoruz ne olucak acaba diye nezaketten yoksun insanlar

Benim kuzenim ebe.
Hafta sonu yolda karşılaşmıştık.
Anneme 15 sürmez doğurur göbeği çok aşağı inmiş, demiş :26:
Ben pek fark göremiyorum ama :26:

Benim kuzenim ebe.
Hafta sonu yolda karşılaşmıştık.
Anneme 15 sürmez doğurur göbeği çok aşağı inmiş, demiş :26:
Ben pek fark göremiyorum ama :26:

banada öyle diyorlar ama hala göğsümü sıkıştırıyor hani mide de bi rahatlama hissedersin demişlerdi göbek aşağı inince ama hala mide ekşimesi yaşıyorum

selam canlarım bugün kontrolümüz vardı kızım 3326 gr olmuş bu hafta 115 gr civarı almış herşey normal gözüküyo bekliyoruz hala yok kasılma da yaşamıyorm

banada öyle diyorlar ama hala göğsümü sıkıştırıyor hani mide de bi rahatlama hissedersin demişlerdi göbek aşağı inince ama hala mide ekşimesi yaşıyorum

Ben de kaburgam da ağrı hala hissediyorum.
Midemde bir şey yok da.
Aşağı indikçe ayaklarını mı uzatıyor acaba
Ohh gerineyim şöyle bir şeklinde

selam canlarım bugün kontrolümüz vardı kızım 3326 gr olmuş bu hafta 115 gr civarı almış herşey normal gözüküyo bekliyoruz hala yok kasılma da yaşamıyorm
maşallah canım kızına ne zamandır görünmeyince bende doğurdun sandım ama sende bizim tayfadansın demek
Ben de kaburgam da ağrı hala hissediyorum.
Midemde bir şey yok da.
Aşağı indikçe ayaklarını mı uzatıyor acaba
Ohh gerineyim şöyle bir şeklinde

evet sanırım geriniyorlar artık son zamanları ya büyüyüyorlar da benimki mesanemle çok oynuyor ya her hareketinde tuvaletim geliyor

cimcimenaz nasılsın tatlım ya bebiş nasıl?

kızlar daha bir haftam var ama umudumu kaybetmeye başladm artık,, gegçgn hafta her an doğuracak gibiydm bu hafta tamamen duygulurm değşşti

kızlar herkese merhaba beni bi korku sardı epidural sezeryan konusunda genel anestizi alsam nasıl olur ne kadar zamanda kendine geliyosun bilen varmı yardımcı olun lütfen :18:

Selam kızlar hastaneden geliyorum nst ye girdim bebeğimin kalp atışlaır 180 e vurdu gümbür gümbürdü cihaz öttü ağrın var mı diye sordular yok dedim taşıkardik falan dediler doktorum ameliyattaydı bekledim çıkmasını beklerken fenalık geldi baktı çok yüksek dedi enfeksiyon varmı dedi bildiğim kadarıyla yok dedim doğum falanmı vardı dedi yani heyecanladınmı demek istedi off ne bileyim doğumhanede bekleyenlerin yanında bekledim eşim ondan etkilenmişsindir diyor doktor istersen karnını doyur bir daha çektir dedi önemli bişey olsa üstüne düşerdi değil mi bende çektirmeden egldim kalp atışı yüksek çıkan var mı başka?

slm anneler yaa ne güzel doğum haberlerini duyuyorum beni de bi heyecan sarıyo. ama daha bi kaç hafta fln beklerim gibi gelio bana. zaten tam haftasını doldursun isterim bende şahsen ama bakalım belki aceleci çıkabilir bizim minik annesine çekmişse .allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…