- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.561
selam güzel nisan annelerine nasılsınız herkesler iyidir inşş bende oğluşumdan fırsat buldukça giriyorum ayy kızlar iki gündür bunaldım bizim paşada ne gaz varr anlatamam hiç doğru düzgün uyuyamıyoo devamlı iki büklüm ve sürekli ıkınıyo yavrum benim uykudan artık gözleri kızlarıyo ama gaz onu uyutmuyo şuna inanın kızlar hamileyken insan daha rahatmış şimdi ne gece nede gündüz dinlenemiyorum alah oğluşuma sağlık versinde daima herşeye katlanırım ama umarım sizin bebişlerde gaz sorunu olmazz çok zor bir durum.
maşallah canım kızınane zamandır görünmeyince bende doğurdun sandım ama sende bizim tayfadansın demek
evet sanırım geriniyorlar artık son zamanları ya büyüyüyorlar da benimki mesanemle çok oynuyor ya her hareketinde tuvaletim geliyor
cimcimenaz nasılsın tatlım ya bebiş nasıl?
doktor gene bekle mi dedi sana??benim kontrol de yarın..bana gene bekle derse bu sefer yeter beni sezeryana al diyebilirim..demem inşallah ama bu sabırsızlık beni öldürecek
Jojop benimde yarın kontrolüm var valla bende artık sezeyana al diyebilirim sabrım kalmadı artıkkkk
sende belirti varmı canım?
Jojop benimde yarın kontrolüm var valla bende artık sezeyana al diyebilirim sabrım kalmadı artıkkkk
sende belirti varmı canım?
kızlaaaar sabredin bugunlern keyfini çıkarın wallaa
ay yok çıldrcam ben psikolojm dağıldı artık çıkıcam yürüyüşe korkuyom yaa bişey olur die ay hayatımı kısıtladım resmen hç rahat değilm zaten adet ağrılarım var avaz avaz bağırasım var kızlar ya yardım edin nolur ağlayasm war herkes batıyo çok sıkldımmmm
Al benden de o kadar burun farkıyla duygularımı benden önce yazdın dışarda kapalı yağmurlu bir hava ben iki haftadır annemlerdeyim annemin her söylediği batıyo bana herkesle tartışıyorum 6 yaşındaki küçük yeğenimle bile şimdi de biraz rahatlamak için eşimi aradım onu da bir güzel azarlayıp küstürdükten sonra şimdi karşınızdayım neler oluyo bana böyle ne yapıyorum herkesi uzaklaştırıyorum eşim şimdi diyo ki böyle trip yapıyosun her defasında seni aramaya korkuyorum
bu arada bende 23 nisanda doğurcam sezeryanla allah kısmet ederse aynen keyfini çıkarıcak bi hali kalmadı artıkkk aynı psikolojdeyz arkadaşımm
ay cnm yaaa biliodum beni anlıyan birileri olduğunuu ben çıkçam dışarı ama allaha emanet çok sancılarım var sadce uyuzluğumdan çıkçam arabamı kullanamıom bide böle birilerine muhtaçmşm gbi bnle dışarı çıksana demekte istemiom aynen eşimede trip sanki onun ne günahı var adam çalşıo of az kaldı sabır lafı küfür gbi gelio ama ger.çek az kaldı sabırr
bu arada bende 23 nisanda doğurcam sezeryanla allah kısmet ederse aynen keyfini çıkarıcak bi hali kalmadı artıkkk aynı psikolojdeyz arkadaşımm
evet son zamanlar cidden biraz sıkıcı geçicek sanki sabah yürüyüşe çıktım ama biraz zorlanıyorum artık bide yollarda doğurmaktan korkuyorum
benim normal olucak gibi görünüyor tarih olarakta 23 nisan dendi ve 23 nisan benim doğum günüm umarım tam zamanında gerçekleşir doğumum:)
Benim sat'a göre 23 nisan ama içimden 15- yada 16 nisan olacakmış gibi geçiyo ,gerci 40 haftayı devirenleri gördükçe daha çok var diyorum ama bakalım bu cuma kontrolümüz ver belki dr bi yorumda bulunabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?