2011 Nisan Anneleri

ayy cnm allah kolaylık versin...yerim ben minnacık oğluşunu..gaz sorunu oluyo genelde ne yazıkki..umarım geçer bi an önce.demek dedikleri doğru tadını çıkar bugünlerin diyolar hep..

selam kızlaaaaaaaaaaaaar ay inci aşağı inci yukarı hep onnlayz arda gryrm okyrm çkyrm yazmaya wakt bulmayrm gece her saat başı kalktı şimdide uyuyor bende o uyudgnda uyumaya çalşyrm ayy hadi doğrun da bebek bakım problemlerni konuşalm olmuyor böle

doktor gene bekle mi dedi sana??benim kontrol de yarın..bana gene bekle derse bu sefer yeter beni sezeryana al diyebilirim..demem inşallah ama bu sabırsızlık beni öldürecek

Jojop benimde yarın kontrolüm var valla bende artık sezeyana al diyebilirim sabrım kalmadı artıkkkk
sende belirti varmı canım?

Jojop benimde yarın kontrolüm var valla bende artık sezeyana al diyebilirim sabrım kalmadı artıkkkk
sende belirti varmı canım?

devamlı aynı şeyleri yazıyorum ama kendimi dinlemekten kafayı yedim galibacanım bel ağrım var adet olcakmışım gibi bi his oluyo bide büyük tuvalete çok çıkıyorum çıkmasam bile hep makata doğru baskı sanki karnımı üşütmüşüm gibi...ama 1 haftadır böyle yani..özellikle geceleri hep pıs tıs diye yatıyorum...ama bunlar gerçek sancı değil galiba..sende var mı bişeyler??

kızlaaaar sabredin bugunlern keyfini çıkarın wallaa

ay herkes öyle diyo cimcimecim...bide hep aklıma sen geliosun..inşallah sen gibi kolay doğururuz..kaç saatte doğurdun cnm alakasız olcak ama...sen bebek bakımı soruyosun bizse hala doğum derdindeyiz...inşallah yakında doğururuz da konularımız ortak hale gelir

ay yok çıldrcam ben psikolojm dağıldı artık çıkıcam yürüyüşe korkuyom yaa bişey olur die ay hayatımı kısıtladım resmen hç rahat değilm zaten adet ağrılarım var avaz avaz bağırasım var kızlar ya yardım edin nolur ağlayasm war herkes batıyo çok sıkldımmmm

Al benden de o kadar burun farkıyla duygularımı benden önce yazdın dışarda kapalı yağmurlu bir hava ben iki haftadır annemlerdeyim annemin her söylediği batıyo bana herkesle tartışıyorum 6 yaşındaki küçük yeğenimle bile şimdi de biraz rahatlamak için eşimi aradım onu da bir güzel azarlayıp küstürdükten sonra şimdi karşınızdayım neler oluyo bana böyle ne yapıyorum herkesi uzaklaştırıyorum eşim şimdi diyo ki böyle trip yapıyosun her defasında seni aramaya korkuyorum

of son zamanların bu kadar sıkıcı geçeceğini tahmin etmezdim kk bile sıkıcı konuşacak kimse yok kimse yazmıyo hayırlısıyla bebeklerimize kavuşsak canlanacak hayatımız biliyorum ama çok erken başladık beklemeye bazen kkya takılmasa mıydım diye geçiriyorum içimden böylece erken doğum haberlerini almaz erken umuda kapılmaz paşa paşa 23 nisanı beklerdim bebeğimin gelmesi için

ay cnm yaaa biliodum beni anlıyan birileri olduğunuu ben çıkçam dışarı ama allaha emanet çok sancılarım var sadce uyuzluğumdan çıkçam arabamı kullanamıom bide böle birilerine muhtaçmşm gbi bnle dışarı çıksana demekte istemiom aynen eşimede trip sanki onun ne günahı var adam çalşıo of az kaldı sabır lafı küfür gbi gelio ama ger.çek az kaldı sabırr

bu arada bende 23 nisanda doğurcam sezeryanla allah kısmet ederse aynen keyfini çıkarıcak bi hali kalmadı artıkkk aynı psikolojdeyz arkadaşımm

evet son zamanlar cidden biraz sıkıcı geçicek sanki sabah yürüyüşe çıktım ama biraz zorlanıyorum artık bide yollarda doğurmaktan korkuyorum

bu arada bende 23 nisanda doğurcam sezeryanla allah kısmet ederse aynen keyfini çıkarıcak bi hali kalmadı artıkkk aynı psikolojdeyz arkadaşımm

Benim sezaryan olsaydı oturp beklerdim diyorum ha geldi ha gelecek derken sıkılıyo insan bekliyorum cuma olsa da eşim gelse hafta sonları biraz değişiklik oluyo , yazık anneme de üzülüyorum kadın yeni yeni yataklar hazırlıyo doğumdan sonra yatmam için bebişin yorganının yatağını hazırlıyo bir yere çıkalım mı diyo ben de güvenemiyorum kendime bir an çok iyiysen bir an çok halsiz ve ağır oluyorum

benim normal olucak gibi görünüyor tarih olarakta 23 nisan dendi ve 23 nisan benim doğum günüm umarım tam zamanında gerçekleşir doğumum:)

evet son zamanlar cidden biraz sıkıcı geçicek sanki sabah yürüyüşe çıktım ama biraz zorlanıyorum artık bide yollarda doğurmaktan korkuyorum

yok canım yollarda doğurmayız bende 3-4 gündür yürüyüş olsun diye yeğenimi okula götürüyorum ama baya yoruluyorum akşamda gidip ben alıcam okuldan yoksa dışarıya hasret kalıcam hem dığumu kolaylaştırsın

evet ben tüm hamileliğim boyunca çok yürüdüm hala da yürüyorum son 2 gündür yoruluyorum ama evde de çok iş yapıyorum sanırım onunlada alakalı olabilir...geceleride uyku sorunum yok gibi bi kaç defa sorun yaşadım genel hatları ile uyuyabiliyorum

benim normal olucak gibi görünüyor tarih olarakta 23 nisan dendi ve 23 nisan benim doğum günüm umarım tam zamanında gerçekleşir doğumum:)

Benim sat'a göre 23 nisan ama içimden 15- yada 16 nisan olacakmış gibi geçiyo ,gerci 40 haftayı devirenleri gördükçe daha çok var diyorum ama bakalım bu cuma kontrolümüz ver belki dr bi yorumda bulunabilir

Benim sat'a göre 23 nisan ama içimden 15- yada 16 nisan olacakmış gibi geçiyo ,gerci 40 haftayı devirenleri gördükçe daha çok var diyorum ama bakalım bu cuma kontrolümüz ver belki dr bi yorumda bulunabilir

benimde sat a göre 28 nisan ama gelişimine göre 23 nisan dendi 11 nisanda sancılarınız başlar dediler ama ne kadar doğrudur bilmiyorum yaşayıp görcez:)

durun bakalım kızlaar..sakin olalım hep beraber..normal olanı bebeklerin normal zamanında gelmesi zaten...ama burda çok takıldığımız ve herkes erken doğurduğu için erken beklemeye başladık..yağmurcum hele dur sen daha 35 haftalıkmışsın şimdiden kendini çok dinleme....asıl 37 38 den sonra geçmiyo çünkü doktorda artık çantanı hazırla bekleyebilirsin deyince tamam diyosun doğurcam artık...önceden 9 ay 10 gün dolarmış..40 haftada 9 ay 10 gün olmuyo bile.ama sıkıldık bu da bi gerçek...hazırlıklar bitti..kontroller bitti..buradaki muhabbet bitti..boşluğa düştük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…