- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.601
hayırdr şekerm bi sorun yok inş
kızlar nbersiniz,ben de çooook sıkılıyorum.
kızlar nbersiniz,ben de çooook sıkılıyorum.
selamlar arkadaşlar... bekliyoruz bakalım... 39+3 oluyorum yarın... dün kontrol vardı alttan da muayene oldum oooo çok yukarda dedi doktor... ilk kızım 40+6 ada doğmuştu galiba bu da gecikecek hiiiç ağrım sancım yok...
canım bence sıkılmanın tadını çıkar bebeğin doğunca sıkılmayı bırak özel ihtiyaçlarına bile çok kısıtlı zamanların olacak...
Al benden de o kadar.
merhaba kızlar 37+0 haftadayım bebeğim makat gelişi görünüyor doktorum yakında sezeryan için gün vereceğini söyledi. sizce bu saatten sonra döner mi? veya normal doğum yapmam mümkün olur mu? Tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Bu arada ben de çatlağı soracaktım. Ben de çatlamadım daha, zamanı mı gelmedi yoksa çatlamayacak mıyım anlamadım. Gerçi annemde de pek olmamış ama yine de krem sürüyorum korkumdan..
38. haftaya girmişsin daha çatlamazsın cnm
bu arada kızlar sabah dedemin vefat haberini aldım..şu an gözlerim şiş kendimi ağlamaktan alamıyorum 2 saattir..gidemiyorum..son kez göremedim..of gurbet gözün çıksın senin...:2::2::2:
Başın sağolsun canım, Allah sabır versin.
Uzaktan çok sevdiğin birinin ölüm haberini almak ve gidememek ne demek bilirim
Allah yardımcın olsun.
En azından beklemediğin bir haber değildi.
Ani ölğmler daha zor oluyor
başın sağolsun ben de yıllardır gurbetteyim sevinçli ve kederli günlerinde ailenin yanında olamamak çok koyuyor insana Allah sabır versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?