- 10 Haziran 2009
- 1.494
- 72
- 358
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.581
durun bakalım kızlaar..sakin olalım hep beraber..normal olanı bebeklerin normal zamanında gelmesi zaten...ama burda çok takıldığımız ve herkes erken doğurduğu için erken beklemeye başladık..yağmurcum hele dur sen daha 35 haftalıkmışsın şimdiden kendini çok dinleme....asıl 37 38 den sonra geçmiyo çünkü doktorda artık çantanı hazırla bekleyebilirsin deyince tamam diyosun doğurcam artık...önceden 9 ay 10 gün dolarmış..40 haftada 9 ay 10 gün olmuyo bile.ama sıkıldık bu da bi gerçek...hazırlıklar bitti..kontroller bitti..buradaki muhabbet bitti..boşluğa düştük..
bunda bir ay önce böyle değildim 23 nisan benim miladımdı ama doğumlar ardı ardına olunca ister istemez etkilendim ve şu anda sanki 23 nisan çok geç bi dönemmiş gibi geliyo bi ara sancı falan oluyodu tamam az kaldı diyordum son bir hafta ne sancı ne bişey iki gün önce hafif bi sancım oldu anneme diyorum ki anne sancım var o da korkma kızım geçicidir geçer diyor bende dedim ki anne geçmesin artarak devam etsinöyle ki artık sancı yolunu bekliyoruz
ay güldürdün beni empatikcim...sana 23 nisan uzak gelio..benim haftaya salı son günüm..o bile uzak gelio..ama bugünden itibaren karar verdim.erken beklemicem değilse kafayı yicem niye 1 aydır beklediğimi de anlamış değilim.
selam güzel nisan annelerine nasılsınız herkesler iyidir inşş bende oğluşumdan fırsat buldukça giriyorum ayy kızlar iki gündür bunaldım bizim paşada ne gaz varr anlatamam hiç doğru düzgün uyuyamıyoo devamlı iki büklüm ve sürekli ıkınıyo yavrum benim uykudan artık gözleri kızlarıyo ama gaz onu uyutmuyo şuna inanın kızlar hamileyken insan daha rahatmış şimdi ne gece nede gündüz dinlenemiyorum alah oğluşuma sağlık versinde daima herşeye katlanırım ama umarım sizin bebişlerde gaz sorunu olmazz çok zor bir durum.
Ben kendimi dr kontrolüne hazırlıyorum şimdi dra gidicem bakacak bana ve diycek ki bugün yarın doğurursun sen , ay bide böyle kendi kendime olmayan diyaloglar üretiyorum Allah sonumu hayretsin senin 1 hafta kalmış eğer olmazsa sonrasında sezaryan mı düşünürsün,
Benim annem ona da müdahale ediyor 42. haftaya kadar yolu var kızım ne zama isterse o zaman gelsin uğraşma çocukla diyor:)
eczanelerde gaz gıderıcı bı krem var dıyolardı,tv de haberlerdede cıkmıstı.onu denedınmı?
evet canım akşam aldı eşim denedim daha tam olarak anlamadım faydasını sabah sürdüm banyosundan sonra inşş faydası olur çünkü doktor en az 3 haftalık olmadan ilaç vermem diyor yavrum yaa uyku gözlerinden akıyo ama nafilee.
yaw face de burasıda çok sessizzzzz kızlar nerdesnzzzzzz
ben face üyeydim ama bir anda silindi grup bana davet gönderbilirmisin canım
facedeki adresim banur genç corman sevinirim wala
evet canım akşam aldı eşim denedim daha tam olarak anlamadım faydasını sabah sürdüm banyosundan sonra inşş faydası olur çünkü doktor en az 3 haftalık olmadan ilaç vermem diyor yavrum yaa uyku gözlerinden akıyo ama nafilee.
kızlar merhaba bugun benımde catı muayenem vardı hatta fazla akıntım oldugu ıcın baya da muammalı bır sekılde muayenede oldum assagıdan ınanın hıc acı cekmedım bır anlık derın bır nefes aldım o kadar zaten olucak...
Ay son gunler yaklastıkca hepımız gerıldık bır mutsızluk coktu...
Ben bıraz muhabbetı degıstıreyım dedım :)
Suan ıtıbarıyle hıc catlagım yok ama acaba dogumdan sonramı cıkacak?
sızlerde durum nasıl bu arada 37 haftamdayım
çok canım sıkılıyor kızlar napıyorsunuzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?