2011 Nisan Anneleri

esracım bende kötü haber var sandım(allah korusun)
şükür herşey yolundaymış...sadece annesine şimdiden yaramazlık yapmış...

evet cnm...bizimki biraz yaramaz olcak galiba... :) aynı günde kustum öle böle değil ki hiç yok tu mide bulantım..dedim bak anneyi üzme.. doğduğunda popona popona vururum..sonra akıllandı :) miniğim

gun aydin herkese! bende okurken cok heyecanlandim, e doktorun ya iyiymis vereliniortak

cnm benim babası bile garip oldu...çok bekletti bizi sıpa çünkü...1.5 sene korunmadık oldu çok şükür...RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN..O ANDA DEDİM EYWAH KÜRTAJ MIeyvahedigeldismile ÇOK ŞÜKÜR...ÇOK ŞÜKÜR..

bende sonunu zor getirdim mesajın,kimbilir sen ne yaptın o anlardaa...
sıpaa,şimdidenbaşlamış annesiyle oynamaya..
çok şükür birşey yokmuş,amaan olmasında...

CNM BENİM SAĞOL....İNŞ BİDAHA ÖLE BİŞİ YAPMAZ...GARİP TARAFI KAYINVALİDEMLE EVLENDİĞİMDEN BERİ HEP AYNI ŞEYLERİ YAŞIYORUZ..Bİ GÜN DEDİKİ BENİM KADERİM SANA YAZILMIŞ :) GERÇEKTENDE ÖLE ÇOK BENZİYO ÇOĞU ŞADIKLARIMIZ..SONUMUZDA BENZESİN İNŞ ...ÇOK SEVİYORUM DA..ONUNDA RAHMİ ARKADAYMIŞ FALAN..SIRF BU YÜZDEN OLDU BUNLAR..ALLAHIM Bİ DAHA YAŞATMASIN:Saruboceq:

günaydın kızlar...umarım keyifler yerindedir....
opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar nasılsınz umarım herşey yolundadır
esrayağmıur heyecanla okudum valla canım bebiş şimdiden yaramazlık yapıyor çok sevindim herşeyin yolunda olmasına

opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar ve tatlı bebişler......
opuyorumnanaktan

Landsracçımm bunu not aldım, umarım işe yarar kaydirigubbakcemile5

Hoşgeldinn opuyorumnanaktan hayırlı olsun bebişin..

Medicine Asya' daki meltem hanıma mı gidiyorsun? Çok cana yakın birine benziyo
Bende hale hanıma gidiyorum oda çok tatlı :1rolleyes:

GÖzünaydın duyguşçum opuyorumnanaktan bebeğinin güzel haberlerini almışsın :1rolleyes:

Ballı limonlu ılık su çok iyi geliyor ben bütün kış hersabah bunu yapmayı düşünüyorum.
İnşallah çabuk atlatırsın :teselli:

bu arada bende çatlak için mustela double action diye bi krem aldım çevremde kullananlar var ve hiç bir tane bile çatlakları olmamış inş ii gelir

İnşallah işe yarar kaydirigubbakcemile5
daha önce duymuştum mustela kremi, hakkında olumlu şeyler okudum

gözün aydın duyguş....
maşallah herşey yolundaymış...
3 ayı doldurunca bulantılar büyük ölçüde kesilir canım...
ondan sonra daha iyi beslenmeye çalışırsın...

çok geçmiş olsun canım....
bol c vitamini al bakalım...
inş kısa zamanda atlatırsın

hoşgeldiniz aramızaa.s.
bebişleirnizi sağlıcakla kucaklarsınız inş...

Bammbik ,Fadik sağolun kızlar inşallah atlatırım.Takviyeye başladım bakalım.Akşamada ıhlamur karışımı yapcam yatmadan önce.İlerletmemem lazımguclubacismile

Kızlar merhaba nasılsınız. Epeydir okuyamıyordum geçmişi okurken başım döndüsempatiksalakcinni

Hayırlı haberler alan arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza inş.

Esrayagmur okurken beni çok korkuttun, herşeyin yolunda olmasına sevindim canım inş. hep böyle devam eder:Saruboceq:

Dreamer canım bol bol c vitamini takviyesi yap kendine. Çok geçmiş olsun.

Yssknk kontrolün vardı. Merak ediyorum belli oldu mu cinsiyeti? Nasıl bebiş?Beni habersiz bırakma

leegorkemm teşekkürler:) Sabahkinden daha iyiyim:)

Kızlar malum pztesi mesai başlıyor biz öğretmenlerebende bugün gardrobumu düzenlemek zorunda kaldım göbüşten olmuyordu pantalonların belleri.Aldım elime hepsini düğmelerini öne alıyorum,genişletiyorum bellerini:)) 40 bedenler beli oturuyo ama bacaklar çok komik bol bol.onun için şimdilik idare etcez böye küçük hilelerle :)))

geçmiş olsun canım..amaan dikkaat et,neyseki narenciye bölgesindesin
bol bol ye,bir de dinleen...madem son 2 gün çalışmaya başlamadan
bu 2 günü iyi değerlendir,çabucak iyileş..:CüvCüv:
deeemek artık göbüşler büyümeye başladı..ee tabii
bu haftalarda nerdeyse greyfurt kada oluyormuş,eskiden armut gibi olan rahim..
tabi bir etkisi olacak..bu da başka bir heyecan amaa dimii..opuyorumnanaktan

İyi olmana sevindim canım. Ben daha 8 haftalık olduğum için göbiş büyümesi yok ama taktik güzelmiş dar gelmeye başlayınca ben de yapacağımzemuszemus

Öyle valla :) Zaten göbüşlüydüm bir şekillendi daha belirginleşti şimdi.Kilo artışı yok ama bebek kendini belli etmeye başladı:ecrin_bebek:

Kızlar yaa ağzımda sürekli ekşi bir tat.Ne yesem ağzımda ekşi bir tat bırakıyor.Zaten mide bulantısından zorla birşeyler yiyorum,bir de böyle olunca yediğim hiçbir şeyden zevk almıyorum.Var mı benim gibi olan

Aynı durumdayım canım ya.Bu hava değişimi beni mahvetti.Sürekli hapşırıyorum,burnum tıkalı. Sana da çok geçmiş olsun

Slm kızlar ii haftasonları herkes iidir inşa.s.
Dreamer cım son 1,5 gün valla benim de ütü falan yapmam lazım ama tembellik yapıp duruyorummafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…