- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.021
esracım bende kötü haber var sandım(allah korusun)
şükür herşey yolundaymış...sadece annesine şimdiden yaramazlık yapmış...
gun aydin herkese! bende okurken cok heyecanlandim, e doktorun ya iyiymis vereliniortak
aman cnm dikkat et kendine ve bebişine bu hava geçişleri bizleri baya zorlucak anlaşılan.
bende sonunu zor getirdim mesajın,kimbilir sen ne yaptın o anlardaa...
sıpaa,şimdidenbaşlamış annesiyle oynamaya..
çok şükür birşey yokmuş,amaan olmasında...
opuyorumnanaktangünaydın kızlar...umarım keyifler yerindedir....
Günaydın kızlar nasılsınz umarım herşey yolundadır
esrayağmıur heyecanla okudum valla canım bebiş şimdiden yaramazlık yapıyorçok sevindim herşeyin yolunda olmasına
opuyorumnanaktanGünaydın kızlar ve tatlı bebişler......
kızlar,ben dün bir çatlak önleyici yağ karışımı aldım..sürümü çok güzel,
ben gögüslerden başladım şimdilik...kokusu da gayet güzel..sonuç için çok erken tabi..
hem biraz genel bilgi hem de ürün ile ilgili bilgi olsun diye bir yazı paylaşıyorum...
sanıyorum reklama girmez...
İÇİNDEKİLER:Avakado yağı,Badem yağı,Buğday yağı,Calendula yağı,Jojoba yağı,Nar çekirdği yağı,Papatya yağı,Susam yağı,Kakao yağı,EveninG primrose
KULLANIM:Günde 1 kere olmak üzere sorunlu bölgeye pamuk vasıtası ile masaj yapılarak sürülür
SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLI
Faydaları : Düzenli kullanıldığında; Gebelik sırasında ve sonrasında cildi beslemeye, cildin elastikiyetini arttırmaya, kuruyup çatlamamasına faydalı olabilir.
-Alıntıdır.
merhaba kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum.
benim sat 14 temmuz beklenen doğum tarihi 24 nisan
medicine hospital meltem hanıma gidiyorum.
benim bi kızım daha var. o da nisan doğumlu:)
kızım iki yaşına girdiğinde bi çocuğum daha olcak inş.:)
GÖzünaydın duyguşçum opuyorumnanaktan bebeğinin güzel haberlerini almışsın :1rolleyes:Günaydın nisan anneleriiii inş hepinizin bebişleri iyi ve sağlıklıdır. Dün dra gittik sata göre 11 haftalıktık ultrasonda 11+3 çıktık drum +-3gün yanılma olabileceğini söledi. 2li test yapıldı salı günü sonucu alıcaz inş. Ense kalınlığına bakıldı 0,5 çıktı. herşeyi şükür normal ilerliomuş bebişimizin. cinsiyeti öğrenmek isterseniz 2 hafta sonra daha sonra derseniz 1 ay sonra gelin dedi bizde 3 hafta sonrasına randevu aldık 8 ekimd gidicez tekrar. O kadar garip olduk ki her şeyi oluşmuş şükürr eller ayaklar kalp atışlarını tekrar duyduk. Allahım bu mutluluğu herkese nasip etsin.
Folik asiti drum bıraktırdı. Elevit verdi. Bu zamandan sonra yediklerine çok dikkat edeceksin dedi ve bir dünya şey sıraladı. ama ben bunlara uyamıyorum 3 gündür feci bulantım var her yediğimi çıkartıyorum tam geçti derken tekrar başladı. İnş kısa zaman içinde geçer çalıştığım için çok zor oluyorr.
Diğer anne adaylarımızdan da böyle güzel haberler almak dileğiyleee...
Bu arada kızlarrr ben nezle olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum korkarım eyvahedigeldismile Dün eşim sesin değişti senin dediydi bugünde hapşırık başladı ve burnum tıkalı... Limonlu çay içtim kahvaltıda gün içinde portakal mandalina takviyesi yapcam. Okullarda açılıyor atlatırım inşallah çabucak :bbo:
Sizler nasılsınız bakalım????
bu arada bende çatlak için mustela double action diye bi krem aldım çevremde kullananlar var ve hiç bir tane bile çatlakları olmamış inş ii gelir
gözün aydın duyguş....Günaydın nisan anneleriiii inş hepinizin bebişleri iyi ve sağlıklıdır. Dün dra gittik sata göre 11 haftalıktık ultrasonda 11+3 çıktık drum +-3gün yanılma olabileceğini söledi. 2li test yapıldı salı günü sonucu alıcaz inş. Ense kalınlığına bakıldı 0,5 çıktı. herşeyi şükür normal ilerliomuş bebişimizin. cinsiyeti öğrenmek isterseniz 2 hafta sonra daha sonra derseniz 1 ay sonra gelin dedi bizde 3 hafta sonrasına randevu aldık 8 ekimd gidicez tekrar. O kadar garip olduk ki her şeyi oluşmuş şükürr eller ayaklar kalp atışlarını tekrar duyduk. Allahım bu mutluluğu herkese nasip etsin.
Folik asiti drum bıraktırdı. Elevit verdi. Bu zamandan sonra yediklerine çok dikkat edeceksin dedi ve bir dünya şey sıraladı. ama ben bunlara uyamıyorum 3 gündür feci bulantım var her yediğimi çıkartıyorum tam geçti derken tekrar başladı. İnş kısa zaman içinde geçer çalıştığım için çok zor oluyorr.
Diğer anne adaylarımızdan da böyle güzel haberler almak dileğiyleee...
çok geçmiş olsun canım....Bu arada kızlarrr ben nezle olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum korkarım eyvahedigeldismile Dün eşim sesin değişti senin dediydi bugünde hapşırık başladı ve burnum tıkalı... Limonlu çay içtim kahvaltıda gün içinde portakal mandalina takviyesi yapcam. Okullarda açılıyor atlatırım inşallah çabucak :bbo:
merhabalar ben topiğe yeni katılanlardanım.Öncelıkle herkeze hayırlı gebelıkler inşallah hepimiz saşsalim alırız kucagımıza bebişlerimizi.Benım sat ım 07.07.2010 dogumun beklendıgı tarih 13.04.2010 :sm_cool:
hoşgeldiniz aramızaa.s.merhaba kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum.
benim sat 14 temmuz beklenen doğum tarihi 24 nisan
medicine hospital meltem hanıma gidiyorum.
benim bi kızım daha var. o da nisan doğumlu:)
kızım iki yaşına girdiğinde bi çocuğum daha olcak inş.:)
?kızlar böle tek sayfaya 1 den fazla alıntı nasıl yapılıyo?
?kızlar böle tek sayfaya 1 den fazla alıntı nasıl yapılıyo?
uuups! bambiik kaydirigubbakcemile3
neyse fazla cevap göz çıkarmaz opuyorumnanaktan
leegorkemm teşekkürler:) Sabahkinden daha iyiyim:)
Kızlar malum pztesi mesai başlıyor biz öğretmenlerebende bugün gardrobumu düzenlemek zorunda kaldım göbüşten olmuyordu pantalonların belleri.Aldım elime hepsini düğmelerini öne alıyorum,genişletiyorum bellerini:)) 40 bedenler beli oturuyo ama bacaklar çok komik bol bol.onun için şimdilik idare etcez böye küçük hilelerle :)))
leegorkemm teşekkürler:) Sabahkinden daha iyiyim:)
Kızlar malum pztesi mesai başlıyor biz öğretmenlerebende bugün gardrobumu düzenlemek zorunda kaldım göbüşten olmuyordu pantalonların belleri.Aldım elime hepsini düğmelerini öne alıyorum,genişletiyorum bellerini:)) 40 bedenler beli oturuyo ama bacaklar çok komik bol bol.onun için şimdilik idare etcez böye küçük hilelerle :)))
geçmiş olsun canım..amaan dikkaat et,neyseki narenciye bölgesindesin
bol bol ye,bir de dinleen...madem son 2 gün çalışmaya başlamadan
bu 2 günü iyi değerlendir,çabucak iyileş..:CüvCüv:
deeemek artık göbüşler büyümeye başladı..ee tabii
bu haftalarda nerdeyse greyfurt kada oluyormuş,eskiden armut gibi olan rahim..
tabi bir etkisi olacak..bu da başka bir heyecan amaa dimii..opuyorumnanaktan
Bu arada kızlarrr ben nezle olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum korkarım eyvahedigeldismile Dün eşim sesin değişti senin dediydi bugünde hapşırık başladı ve burnum tıkalı... Limonlu çay içtim kahvaltıda gün içinde portakal mandalina takviyesi yapcam. Okullarda açılıyor atlatırım inşallah çabucak :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?