- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
- 358
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.001
kızlar slm...ev taşıdığımız için giremedim int..kocacıma sağolsun benim üzülmemem için evi 3 günde btirdi...annemde sağolsun oda baya yardım etti....bide temizlikçi aldımmı bitmiştir bu iş...neyse asıl konuya gelim..bugün doktora gittim..yüreğim ağzıma geldi..ugs den baktı doktor bebek yok..baya baktı her yerime garip tarafı rahimide görmedik doktora dedim sağ tarafımda olablir die hissettim..baktı orda ama bu sefer kalp atışı yok ne olduğumu şaşırdım o anda dondum..ama doktorum o kadar iyi ki üstüne kimseyi tanımam...dediki bi alttan bakalım.ufaklk bizimle oyun oynuyo dedi..alttan baktık veeeeeeeeeeeeeebayanssul usmile bebişim orda..sıpa bizimle dalga geçmiş..meğer rahmim arkadaymış benim..ondan görememişiz..rahmin dışındaki kan gitmiş..tertemiz bizimki 2 cm olmuş...kollar görnüyo kıpırdıyo dedi ama emin değilim...doktorum dediki..seni seni bi doğ senin popona iki şaplak atıcam dedim bende seni sıpa bi doğ anneyi üzmek neymiş gör...meğersem göz rengi gibi siyah yeşil nasıl oluyosa kiminin önde;kiminin arkada yada çarpık olurmuş....oh eşimde bi tedirgin oldu...çok şükür...çük şükür...ELHAMDÜLİLLAH..ARTIK 4 HFT SONRA GİDİCEM..RASK YOK ÇOK ŞÜKÜR...
kızlar slm...ev taşıdığımız için giremedim int..kocacıma sağolsun benim üzülmemem için evi 3 günde btirdi...annemde sağolsun oda baya yardım etti....bide temizlikçi aldımmı bitmiştir bu iş...neyse asıl konuya gelim..bugün doktora gittim..yüreğim ağzıma geldi..ugs den baktı doktor bebek yok..baya baktı her yerime garip tarafı rahimide görmedik doktora dedim sağ tarafımda olablir die hissettim..baktı orda ama bu sefer kalp atışı yok ne olduğumu şaşırdım o anda dondum..ama doktorum o kadar iyi ki üstüne kimseyi tanımam...dediki bi alttan bakalım.ufaklk bizimle oyun oynuyo dedi..alttan baktık veeeeeeeeeeeeeebayanssul usmile bebişim orda..sıpa bizimle dalga geçmiş..meğer rahmim arkadaymış benim..ondan görememişiz..rahmin dışındaki kan gitmiş..tertemiz bizimki 2 cm olmuş...kollar görnüyo kıpırdıyo dedi ama emin değilim...doktorum dediki..seni seni bi doğ senin popona iki şaplak atıcam dedim bende seni sıpa bi doğ anneyi üzmek neymiş gör...meğersem göz rengi gibi siyah yeşil nasıl oluyosa kiminin önde;kiminin arkada yada çarpık olurmuş....oh eşimde bi tedirgin oldu...çok şükür...çük şükür...ELHAMDÜLİLLAH..ARTIK 4 HFT SONRA GİDİCEM..RASK YOK ÇOK ŞÜKÜR...
bambikim saol canım benim,bende dr.la konuş yaptırmanda fayda var..
ikili test için ay sonunda 29 eylül gibi gitmeyi düşünüyorum ama henüz randevu almadım..
ama bu ikili test üçlü test mevzusu kafamı karıştırdı..bazı ark.sadece 3lü yaptırmayı düşünüyormuş yaa...:uhm:
şimdi gelelim başka bir mevzuyaa...
çatlaaak delikafadulden
bir süredir araştırıyorum,nasıl,ne zaman başlamalı,ne kullanmalı diyee..
ama ben 12.haftadan itibaren bişeylere başlamaya karar verdim ama tabiki
dr.unda fikrini alacağım..
şimdi yaptığım araştırmalar sonucu krem olarak en çok tavsiye edilen
lierac,fiyatı 60-70 tl civarlarında,birde bitkisel yağlar varki ben bunun üzerine daha çok
eğildim..en çok kullılan badem yağı,bu tek de kullanılabiliyor diğer yağlarla karıştırarak da...
işte önemli kısım,hangi yağlarla?
bir yöntem; bebe yağı+badem yağı(bunu tuttum)
diğeri;badem yağı+kakao yağı+susam yağı
bunlara yağlar eklenerek gidiyor...biraz kafa karıştırıcı,hangisi en doğrusu,:uhm:
ne yapmak gerekiyor?
benim ilaçlarım da biterse bırakacağım da daha çok var sanki
dün doktordan sonra giremedim kızlar çünkü anneanneme gittim.
doktorum uzun uzun gösterdi bebeğimi.ellerini ayaklarını tamamen oluşmıuş artık.dün 12+4 çıktık ultrasonda.biraz ilerde gidiyoruz son adet tarihime göre.ama belkide değişir ilerde bilemiyorum.kalp ritmine baktı çok ii dedi dakikada 140 atıyomuş.baş çevresi ense kalınlığı hepsi normal çıktı.
cinsiyeti söylemedi bişi benzetemiyorum dedi.15 gün sonra gel o zaman söylerim kesin dedi.
bana çatlak kremide yazdı Lierac Phytolastil Jel verdi.
bide folikasidi kesti elevit verdi.kan hapı demir hapıda vermedi sanırım hepsi içinde elevitin.
bu arada ben daha öncedende krem kullanmaya başlamıştım ama normal günlük vucud nemlendiricisiydi.bide arkadaşım johnson ın vazelinini kullanmış onu tavsiye etmişti ondanda aldım.ama biraz yağlı.geceleri sürüyorum aklıma geldikçe.
Günaydın hanımlar nasılsınız,memleketteyim hala yarın inşaallah yola çıkıyorum,yolculuk için endişelenen arkadaşlar çok rahat geçti yolculuğum hiç sıkıntım olmadı çok şükür ailemle güzel vakit geçirdim.
kızlar slm...ev taşıdığımız için giremedim int..kocacıma sağolsun benim üzülmemem için evi 3 günde btirdi...annemde sağolsun oda baya yardım etti....bide temizlikçi aldımmı bitmiştir bu iş...neyse asıl konuya gelim..bugün doktora gittim..yüreğim ağzıma geldi..ugs den baktı doktor bebek yok..baya baktı her yerime garip tarafı rahimide görmedik doktora dedim sağ tarafımda olablir die hissettim..baktı orda ama bu sefer kalp atışı yok ne olduğumu şaşırdım o anda dondum..ama doktorum o kadar iyi ki üstüne kimseyi tanımam...dediki bi alttan bakalım.ufaklk bizimle oyun oynuyo dedi..alttan baktık veeeeeeeeeeeeee bebişim orda..sıpa bizimle dalga geçmiş..meğer rahmim arkadaymış benim..ondan görememişiz..rahmin dışındaki kan gitmiş..tertemiz bizimki 2 cm olmuş...kollar görnüyo kıpırdıyo dedi ama emin değilim...doktorum dediki..seni seni bi doğ senin popona iki şaplak atıcam dedim bende seni sıpa bi doğ anneyi üzmek neymiş gör...meğersem göz rengi gibi siyah yeşil nasıl oluyosa kiminin önde;kiminin arkada yada çarpık olurmuş.RAHMİ..... eşimde bi tedirgin oldu...çok şükür...çOk şükür...BU ARADA 6+2 DE KARINDAN KALP ATIŞINI GÖRDÜK VE DUYMUŞTUK..:ELHAMDÜLİLLAH..ARTIK 4 HFT SONRA GİDİCEM..RİSK YOK ÇOK ŞÜKÜR...
merhabalar ben topiğe yeni katılanlardanım.Öncelıkle herkeze hayırlı gebelıkler inşallah hepimiz saşsalim alırız kucagımıza bebişlerimizi.Benım sat ım 07.07.2010 dogumun beklendıgı tarih 13.04.2010 :sm_cool:
canım hadi bakalım faydasını görürsün inşallah.Benim gögüsler büyük zaten herhalde çatlamaz yeterince esnektir diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile3 Ha bu arada aklıma gelmişken ilerleyen zamanlarda gögüslere krem sürmek erken doğumu tetikleyici uyarıcı etki yapabiliyormuş onun için masaj yaparken dikkatli olmak lazımbilmiyorumkismilekızlar,ben dün bir çatlak önleyici yağ karışımı aldım..sürümü çok güzel,
ben gögüslerden başladım şimdilik...kokusu da gayet güzel..sonuç için çok erken tabi..
hem biraz genel bilgi hem de ürün ile ilgili bilgi olsun diye bir yazı paylaşıyorum...
sanıyorum reklama girmez...
Hoşgeldin aramızaolumunekankayizsmile Tecrübe konuşuyor dikkate almak lazım desene yerimseniben eh artık bize yol gösterirsin. Bu arada zeytinyağını bende bir iki kişiden duymuştum denenebilir:CüvCüv:çatlak kremleri filan konuşulmuş ben ilk hamileliğimde hep zeytinyağı sürdüm çok şükür hiç çatlamadım. bebe yağı şişesini boşalttım zeytinyağı doldurdum her banyodan sonra ve aklıma geldikçe fıs fıs sürdüm karnıma. bence zeytinyağı mucizevi bişi.
Hadi gözün aydın Duygu.Darısı başımıza bakalım.Bende pztesi gitcem.Ya bu bizim topicte var birşey herhalde bebişler çok nazlı kimse cinsiyet öğrenemiyor ha bir tane arkadaş vardı sadece 10 haftalıkken dr u kıza benziyor demişti.Daha gerisi yok...Benim dr da söylemez korkarımm:çok üzgünüm: neyse sağlıklı olsunda elbet öğreniriz cinsiyetleriGünaydın nisan anneleriiii inş hepinizin bebişleri iyi ve sağlıklıdır. Dün dra gittik sata göre 11 haftalıktık ultrasonda 11+3 çıktık drum +-3gün yanılma olabileceğini söledi. 2li test yapıldı salı günü sonucu alıcaz inş. Ense kalınlığına bakıldı 0,5 çıktı. herşeyi şükür normal ilerliomuş bebişimizin. cinsiyeti öğrenmek isterseniz 2 hafta sonra daha sonra derseniz 1 ay sonra gelin dedi bizde 3 hafta sonrasına randevu aldık 8 ekimd gidicez tekrar. O kadar garip olduk ki her şeyi oluşmuş şükürr eller ayaklar kalp atışlarını tekrar duyduk. Allahım bu mutluluğu herkese nasip etsin.
Folik asiti drum bıraktırdı. Elevit verdi. Bu zamandan sonra yediklerine çok dikkat edeceksin dedi ve bir dünya şey sıraladı. ama ben bunlara uyamıyorum 3 gündür feci bulantım var her yediğimi çıkartıyorum tam geçti derken tekrar başladı. İnş kısa zaman içinde geçer çalıştığım için çok zor oluyorr.
Diğer anne adaylarımızdan da böyle güzel haberler almak dileğiyleee...
Günaydın nisan anneleriiii inş hepinizin bebişleri iyi ve sağlıklıdır. Dün dra gittik sata göre 11 haftalıktık ultrasonda 11+3 çıktık drum +-3gün yanılma olabileceğini söledi. 2li test yapıldı salı günü sonucu alıcaz inş. Ense kalınlığına bakıldı 0,5 çıktı. herşeyi şükür normal ilerliomuş bebişimizin. cinsiyeti öğrenmek isterseniz 2 hafta sonra daha sonra derseniz 1 ay sonra gelin dedi bizde 3 hafta sonrasına randevu aldık 8 ekimd gidicez tekrar. O kadar garip olduk ki her şeyi oluşmuş şükürr eller ayaklar kalp atışlarını tekrar duyduk. Allahım bu mutluluğu herkese nasip etsin.
Folik asiti drum bıraktırdı. Elevit verdi. Bu zamandan sonra yediklerine çok dikkat edeceksin dedi ve bir dünya şey sıraladı. ama ben bunlara uyamıyorum 3 gündür feci bulantım var her yediğimi çıkartıyorum tam geçti derken tekrar başladı. İnş kısa zaman içinde geçer çalıştığım için çok zor oluyorr.
Diğer anne adaylarımızdan da böyle güzel haberler almak dileğiyleee...
Bu arada kızlarrr ben nezle olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum korkarım eyvahedigeldismile Dün eşim sesin değişti senin dediydi bugünde hapşırık başladı ve burnum tıkalı... Limonlu çay içtim kahvaltıda gün içinde portakal mandalina takviyesi yapcam. Okullarda açılıyor atlatırım inşallah çabucak :bbo:
Sizler nasılsınız bakalım????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?