- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.981
sen baya erken yaptırmışsın,o yüzden mi tekrar istedi acaba dr.
gripe karşı bağışıklığın olması çok güzel,zira hamileliğimiz kışa geliyor
korunmak zor olacak,sen çok şanslısın...
testleri doktorlarla görüşerek ve gerekli araştırmayı yaparak
ihmal etmeyelim arkadaşlar..
şimdi gelelim başka bir mevzuyaa...
çatlaaak delikafadulden
bir süredir araştırıyorum,nasıl,ne zaman başlamalı,ne kullanmalı diyee..
ama ben 12.haftadan itibaren bişeylere başlamaya karar verdim ama tabiki
dr.unda fikrini alacağım..
şimdi yaptığım araştırmalar sonucu krem olarak en çok tavsiye edilen
lierac,fiyatı 60-70 tl civarlarında,birde bitkisel yağlar varki ben bunun üzerine daha çok
eğildim..en çok kullılan badem yağı,bu tek de kullanılabiliyor diğer yağlarla karıştırarak da...
işte önemli kısım,hangi yağlarla?
bir yöntem; bebe yağı+badem yağı(bunu tuttum)
diğeri;badem yağı+kakao yağı+susam yağı
bunlara yağlar eklenerek gidiyor...biraz kafa karıştırıcı,hangisi en doğrusu,:uhm:
ne yapmak gerekiyor?
Bana doktorum 12.haftada bırakcaz dedi ama kan değerim sınırın 1 değer altındaydı onun için başladık demir ilacına.gyno ferro sanol verdi ama o nasıl iğrenç bir hap öyle dilime değdiği anda çıkarıyorum affedersiniz.Kendimce bir yöntem buldum suyun içine atıp direk yutuyorum.folik asitide pazartesi bırakcam.her iki yerdeki doktorda artık folik asidi içmene gerek yok bebeğe bi yararı yok dedi, bende bıraktımm
bi kaç gün önce..
çatlaaak delikafadulden
lierac,fiyatı 60-70 tl civarlarında,birde bitkisel yağlar varki ben bunun üzerine daha çok
eğildim..en çok kullılan badem yağı,bu tek de kullanılabiliyor diğer yağlarla karıştırarak da...
bunlara yağlar eklenerek gidiyor...biraz kafa karıştırıcı,hangisi en doğrusu,:uhm:
ne yapmak gerekiyor?
Bana doktorum 12.haftada bırakcaz dedi ama kan değerim sınırın 1 değer altındaydı onun için başladık demir ilacına.gyno ferro sanol verdi ama o nasıl iğrenç bir hap öyle dilime değdiği anda çıkarıyorum affedersiniz.Kendimce bir yöntem buldum suyun içine atıp direk yutuyorum.folik asitide pazartesi bırakcam.
Canım öncelikle geçmiş olsun...
Badem yağı tüylenme yapıyor öncelikle onu belirteyim:) Arkadaş şikayetçiydi bu konudan ama ben bile bile yinede bebek yağı aldım kendime,doğal badem yağı katkılızemuszemus haftaya başlıycam kullanmaya.
Birde vazalin kullancam bunuda bu forumda bir yerlerde okumuştum iyi geliyormuş çatlamalara.Hoş bende basenlerde zaten genç kızken sık kilo alıp vermekten çatlaklar var ama çoğalmasın diye sürcem bakalım.:CüvCüv:
çok saol canım,
bunu ilk defa duydum ilginçtir..ama doğru olma ihtimali çok yüksek besleyici özelliğini
düşünürsek..hangi bebek yağı canım,acaba dogru mu gördüm joh.. dimi,bende geçen
markette gördüm alim dedim,sonra vazgeçtim biraz daha araştırayım diye...
Kızlar doktordan geldik az önce.Çok şükür herşey yolunda.9+1 günlüğüz teyzeleri.Kalp atışlarını duyduk yine.Eşim ne hızlı atıyor deyince doktorumuz da ee tabi çok işi var hızlı çalışması lazım dedi:))Birdahaki randevum 13 ekimde.O zamana 2 li testimiz yapılacak.İnşallah hepiniz iyi haberler verirsiniz burdan bizlere...
yssknk
canım yazamadım eğer takvimler tutarsa ilk defa ikimiz de tutturmuş olacağız. Bravo bizezemuszemus
bu arada benim mide yanmalarım başladı 2 gündür fena yanıyor. Çok şükür ki bulantım yok ama kabızlık bende de varSöylemesi ayıp 2 haftada 2 kere falan şimdilik kilo artışı yok ama iştah açılınca ilerde buda kilo yapar
slm kızlar. şöyle bi geçmişi okudumda ikili test için herkesi 12. haftada çağırmışlar beni 11+2 de çağırdı yani salı günü niye beni 12 de çağırmadı acaba?
Bendede kansızlık çıktı 1 hafta önce yaptırdığım kan testinde ama daha kansızlık apı vermedi...Sadece elevit ve folik asidi kullanmaya devam et dedi...
kızlar bu arada söylemeyi unuttum..
son gittiğimde yeni doktorum rubella(kızamıkçık) ve toxoplazma testi istemişti..
bunları yaptıran varmı?
çok şükür bende sadece rubella ıgg + çıktı,yani bağışıklığım olduğunu gösteriyor,
önceden geçirmişim ve bağışıklık kazanmışım...
buna göre aşıları yapılması gerekiyormuş...
çatlaaak delikafadulden
ne yapmak gerekiyor?
Günaydın kızlar opuyorumnanaktan
Baby86 benimde doktorum folik asitim bitince başlamak üzere "gyno ferro-kan hapı" "megadyn- multivitamin hapı" yazdı..
folik asitim 9+5 te bitecek ve diğer haplara geçicem, bazı doktorlar 8. haftada bıraktırıyor..
Lansdracçım bnde o testleri istemedi, senin test sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim, ikili testi için ne zaman gideceksin
canım benim seninkini okuyunca gülümsedim bi deli ben değilmişim:)buzdolabımı bende açamıyorum eşim aBARTIYORUSN DİYOR,BULAŞIK MAKİNESİNİDE ÇAAMIYORUM,EŞİM YERLEŞİTYOR BOŞALTIYOR,HATTA GECE YATARKEN ÇALIŞTIRIYOTUM,MAkine çalışırkewn mutfkta yanında duramıyorum çok rahatsız ediyor dışarı koku verirmi diyor eşim ama veriyor iştegünaydın prens veya prensesleri olacak kraliçeler......ahhh şu geçmişi okumak varya .....kızlar benim b ulantılarım bir garip kendi buzdolabımı açamıyorum ama başkasınınki açıldımı rahatsız olmuyorum....kusmuyorum ama kusacak gibi oluyorum bide kırmızı eti çook seven ben sulu yemeklerde yiyemiyorum ....daha bu şekilde saçma sapan takıntılı durum yani...eşim etrafımda ne yapacağını şaşıyor valla..........sıkıldım ama ben bu durumdan......bitsin istiyorum,ben bunlardan şikayet ederken kusan arkadaşlar size gerçekten üzülüyorum işiniz zor....
kızlar slm...ev taşıdığımız için giremedim int..kocacıma sağolsun benim üzülmemem için evi 3 günde btirdi...annemde sağolsun oda baya yardım etti....bide temizlikçi aldımmı bitmiştir bu iş...neyse asıl konuya gelim..bugün doktora gittim..yüreğim ağzıma geldi..ugs den baktı doktor bebek yok..baya baktı her yerime garip tarafı rahimide görmedik doktora dedim sağ tarafımda olablir die hissettim..baktı orda ama bu sefer kalp atışı yok ne olduğumu şaşırdım o anda dondum..ama doktorum o kadar iyi ki üstüne kimseyi tanımam...dediki bi alttan bakalım.ufaklk bizimle oyun oynuyo dedi..alttan baktık veeeeeeeeeeeeee bebişim orda..sıpa bizimle dalga geçmiş..meğer rahmim arkadaymış benim..ondan görememişiz..rahmin dışındaki kan gitmiş..tertemiz bizimki 2 cm olmuş...kollar görnüyo kıpırdıyo dedi ama emin değilim...doktorum dediki..seni seni bi doğ senin popona iki şaplak atıcam dedim bende seni sıpa bi doğ anneyi üzmek neymiş gör...meğersem göz rengi gibi siyah yeşil nasıl oluyosa kiminin önde;kiminin arkada yada çarpık olurmuş.RAHMİ..... eşimde bi tedirgin oldu...çok şükür...çOk şükür...BU ARADA 6+2 DE KARINDAN KALP ATIŞINI GÖRDÜK VE DUYMUŞTUK..:ELHAMDÜLİLLAH..ARTIK 4 HFT SONRA GİDİCEM..RİSK YOK ÇOK ŞÜKÜR...
Okurken bi an içim bir tuhaf oldu.eyvahedigeldismile Allah iyiliğini vermesin Esra. Aman herşeyin yolunda olmasına çok sevindim hadi gözün aydın. Oyuncu bebişinide aşk olsun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?