2011 Nisan Anneleri

Aynı durumdayım canım ya.Bu hava değişimi beni mahvetti.Sürekli hapşırıyorum,burnum tıkalı. Sana da çok geçmiş olsun
Sanada canım dikkat et aman... seninki benden daha şiddetli anlaşılan.Yat dinlen geçer inşallah olumunekankayizsmile
Slm kızlar ii haftasonları herkes iidir inşa.s.
Dreamer cım son 1,5 gün valla benim de ütü falan yapmam lazım ama tembellik yapıp duruyorummafoldumben

Sorma Ayşecim bendede iş çok istek yok ... fisfisfis

ben geçen kışın az kilo almıştım saki hep öğle kalacakmış gibi eteklerimi bir bedeb büyük almışım...
tabi bende kilo pek durmaz istemesemde yazın verdim...
tabi etekler bol geldi bende bellerini yaptım...
allahtan içten kesme falan yapmadım...
az kilo alısam o eteklerin bellerini açıp biraz idare edebilirim...
yoksa şu aşamada kıyafet uydurmakta zor yaa....

bende ekşime yok...
ama midem bir tuhaf...
canım pek birşey istemiyor yemek yemeye kalksam sanki hiç yiyemem gibi...
ama yiyorum, maşallah midem kalkmıyor...

Ben de kıyafet alırken biraz bol olanı tercih ederim yani üzerime şıp diye yapışanı almam.O yüzden bi süre beni idare eder diye düşünüyorum bu kıyafetler tabi absürt bi kilo almazsamcokacimcoook

benim de 10 kilo fazla olduğum dönemdeki pantolonlarım var
bi de hamilelik pantolonum da duruyo
pek bişey almam gerekmeyecek sanırım

benim de 10 kilo fazla olduğum dönemdeki pantolonlarım var
bi de hamilelik pantolonum da duruyo
pek bişey almam gerekmeyecek sanırım

Yaa evt 2. hamileliği olan bayanlar şanslı ohh valla hepinizin duruyordur hamiş elbiseleri.Biz düşünelim kara karaboshayallersmile

herkese iyi tatiller :teytey:
öğretmen arkadaşlar için son gün tabi..
bir yandan hazırlık bir yandan hamilelik zor oluyor..
fazla yormadan dinlenin kızlar,son gün tadını çıkarın bayanssulusmile

Alıntı yap butonunun yanındaki "MQ" butonunu seçiyorsun en son alıntı yapacağın yazıda Alıntı yap butonuna tıklıyosun böylece birden fazla alıntı yapabiliyorsun yerimseniben
sağol cnm yardımın için..başardım sanırımzemuszemus
canım mesajın sağ alt köşesinde alıntı yap ın yanında MQ var,
hangi mesajları alıntı yapacaksan bu butona basıyorsun
sonra normal cevap yaz butunundan devam ediyorsun
bu kadar..yerimseniben
sağol cnm :) kaydirigubbakcemile2

Bammbik ,Fadik sağolun kızlar inşallah atlatırım.Takviyeye başladım bakalım.Akşamada ıhlamur karışımı yapcam yatmadan önce.İlerletmemem lazımguclubacismile

canım benim geçmiş olsun Allah acil şifalarversin ben grip olunca bol limonlu nane kaynatıp içiyorum tez atlatıyorumolumunekankayizsmile

Hoşgeldin aramızaolumunekankayizsmile Tecrübe konuşuyor dikkate almak lazım desene yerimseniben eh artık bize yol gösterirsin. Bu arada zeytinyağını bende bir iki kişiden duymuştum denenebilir:CüvCüv:

:
teşekkür ederim hoşbulduk. eh biraz tecrübeliyim ikinci olunca

Hoşgeldinn opuyorumnanaktan hayırlı olsun bebişin..

Medicine Asya' daki meltem hanıma mı gidiyorsun? Çok cana yakın birine benziyo
Bende hale hanıma gidiyorum oda çok tatlı :1rolleyes:

evet canım o meltem hanıma gidiyorum ama belki diğer sefer ben de hale hanıma giderim. o sanki daha tatlı gibi geldi bana da:)
hoşgeldiniz aramızaa.s.
bebişleirnizi sağlıcakla kucaklarsınız inş...

[/B]

teşekkür ederim hoşbuldum

Valla bir şekilde idare etcez artık,bir sürü şey almak istemiyorum bende
herkese iyi tatiller :teytey:
öğretmen arkadaşlar için son gün tabi..
bir yandan hazırlık bir yandan hamilelik zor oluyor..
fazla yormadan dinlenin kızlar,son gün tadını çıkarın bayanssulusmile
Aynen öyle şekerim az çalışıp çok yatıyorum.Zira bu hafta çok yoğun olacak benim için 4 gün boyunca 17-21.30 arası seminer varmışakannehir okuldan çıkıp oraya koşturcam.Onun için yarın tüm gün yatış :CüvCüv:

canım benim geçmiş olsun Allah acil şifalarversin ben grip olunca bol limonlu nane kaynatıp içiyorum tez atlatıyorumolumunekankayizsmile

Sağol canım, o beni hep bulandırır ya ama bende ıhlamur,elma,kuşburnu,karanfil karışımı yapmayı düşünüyorum.Sabaha göre iyiyim ama

cnm ben gittim dn ama buraya yazdımmı bilmem...zaten yazdım okudunmu..korkuttu bizi minniğim...çok şüküe iyi cnm..sen nasılsın? ne güzel 12. haftadasın maşallah...

cnm ben gittim dn ama buraya yazdımmı bilmem...zaten yazdım okudunmu..korkuttu bizi minniğim...çok şüküe iyi cnm..sen nasılsın? ne güzel 12. haftadasın maşallah...

Okudum yorumda yaptım ya Esracım :) Bende iyi sayılırım.Evet 12yi bulduk şükür Pazartesi 2li test var bakalım hayırlı haberlerle dönerim inşallah:Saruboceq:

CNM :) HİHİH DOĞAMDA ZATEN UNUTKANIM BU HAMİŞLİK BENİ HEPDEN UNUTKAN..TEMBEL YAPTI :).. KUSURA BAKMA...maşallah cnm maşallah..2 li testin sonuçları iyi çıkar inş cnm..takma kafana..sağlıklıdır bebişin..

kızlar neler çekiyo canınız?benim aslında çok bişey çekmiyor ama bugün pazara gitmiştim aldığım bolca şey meyve oldu..meyveyee çok düşkünleştim bakalım ne olur sonuç??özelliklede elma ve mandalinaaa(sakın evinde olmayanların şimdi canı çekmesin haaa)

Olur arkadaşım öyle şeyler.İnşallah canım teşekkürler...

Valla benim canım hiiiç olmayacak mevsim dışı şeyler çekiyordu bunu burda paylaşmıştım yeniden yazıp depreştirmeyeyim yaramı Ve yasaklı olan şeyler deniz ürünleri mesela offf bebek doğsun koşcam balık restorana valla :))))
Bu arada bende ekşi lezzetlere düştüm (mandalina özellikle) sanki ama bu sanırım mide bulantılarıyla ilgili dönemsel birşey.Tatlı hiiiiiççç yiyemiyorum.Çikolata midemi altüst ediyor kiii bir bayan olarak ölürdüm tatlıya...Bundan şikayetçi değildim açıkcası kilo almamak adına:lepi:

benim canım aburcubur şeyler çekiyor...
mesala çikolata, halley,gofret.metro vs.
hemde çayla birlikte...
aslında bunun hamilelikle alaksı yok ben çayla aburcubur severim...
hepside katkı maddeli diye yemek istemiyorum...

meyvayı canım hiç istemiyor günde bir kere zorla yemeye çalışıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…