- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.041
Sanada canım dikkat et aman... seninki benden daha şiddetli anlaşılan.Yat dinlen geçer inşallah olumunekankayizsmileAynı durumdayım canım ya.Bu hava değişimi beni mahvetti.Sürekli hapşırıyorum,burnum tıkalı. Sana da çok geçmiş olsun
Slm kızlar ii haftasonları herkes iidir inşa.s.
Dreamer cım son 1,5 gün valla benim de ütü falan yapmam lazım ama tembellik yapıp duruyorummafoldumben
ben geçen kışın az kilo almıştım saki hep öğle kalacakmış gibi eteklerimi bir bedeb büyük almışım...leegorkemm teşekkürler:) Sabahkinden daha iyiyim:)
Kızlar malum pztesi mesai başlıyor biz öğretmenlerebende bugün gardrobumu düzenlemek zorunda kaldım göbüşten olmuyordu pantalonların belleri.Aldım elime hepsini düğmelerini öne alıyorum,genişletiyorum bellerini:)) 40 bedenler beli oturuyo ama bacaklar çok komik bol bol.onun için şimdilik idare etcez böye küçük hilelerle :)))
bende ekşime yok...Kızlar yaa ağzımda sürekli ekşi bir tat.Ne yesem ağzımda ekşi bir tat bırakıyor.Zaten mide bulantısından zorla birşeyler yiyorum,bir de böyle olunca yediğim hiçbir şeyden zevk almıyorum.Var mı benim gibi olan
benim de 10 kilo fazla olduğum dönemdeki pantolonlarım var
bi de hamilelik pantolonum da duruyo
pek bişey almam gerekmeyecek sanırım
Alıntı yap butonunun yanındaki "MQ" butonunu seçiyorsun en son alıntı yapacağın yazıda Alıntı yap butonuna tıklıyosun böylece birden fazla alıntı yapabiliyorsun yerimseniben
sağol cnm yardımın için..başardım sanırımzemuszemus
Alıntı yap butonunun yanındaki "MQ" butonunu seçiyorsun en son alıntı yapacağın yazıda Alıntı yap butonuna tıklıyosun böylece birden fazla alıntı yapabiliyorsun yerimseniben
sağol cnm :) kaydirigubbakcemile2canım mesajın sağ alt köşesinde alıntı yap ın yanında MQ var,
hangi mesajları alıntı yapacaksan bu butona basıyorsun
sonra normal cevap yaz butunundan devam ediyorsun
bu kadar..yerimseniben
Kızlar merhaba nasılsınız. Epeydir okuyamıyordum geçmişi okurken başım döndüsempatiksalakcinni
Hayırlı haberler alan arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza inş.
Esrayagmur okurken beni çok korkuttun, herşeyin yolunda olmasına sevindim canım inş. hep böyle devam eder:Saruboceq:
bizde korktuk cnm sağolasın....
Bammbik ,Fadik sağolun kızlar inşallah atlatırım.Takviyeye başladım bakalım.Akşamada ıhlamur karışımı yapcam yatmadan önce.İlerletmemem lazımguclubacismile
teşekkür ederim hoşbulduk. eh biraz tecrübeliyim ikinci oluncaHoşgeldin aramızaolumunekankayizsmile Tecrübe konuşuyor dikkate almak lazım desene yerimseniben eh artık bize yol gösterirsin. Bu arada zeytinyağını bende bir iki kişiden duymuştum denenebilir:CüvCüv:
:
Hoşgeldinn opuyorumnanaktan hayırlı olsun bebişin..
Medicine Asya' daki meltem hanıma mı gidiyorsun? Çok cana yakın birine benziyo
Bende hale hanıma gidiyorum oda çok tatlı :1rolleyes:
hoşgeldiniz aramızaa.s.
bebişleirnizi sağlıcakla kucaklarsınız inş...
[/B]
ben geçen kışın az kilo almıştım saki hep öğle kalacakmış gibi eteklerimi bir bedeb büyük almışım...
tabi bende kilo pek durmaz istemesemde yazın verdim...
tabi etekler bol geldi bende bellerini yaptım...
allahtan içten kesme falan yapmadım...
az kilo alısam o eteklerin bellerini açıp biraz idare edebilirim...
yoksa şu aşamada kıyafet uydurmakta zor yaa....
Aynen öyle şekerim az çalışıp çok yatıyorum.Zira bu hafta çok yoğun olacak benim için 4 gün boyunca 17-21.30 arası seminer varmışakannehir okuldan çıkıp oraya koşturcam.Onun için yarın tüm gün yatış :CüvCüv:herkese iyi tatiller :teytey:
öğretmen arkadaşlar için son gün tabi..
bir yandan hazırlık bir yandan hamilelik zor oluyor..
fazla yormadan dinlenin kızlar,son gün tadını çıkarın bayanssulusmile
canım benim geçmiş olsun Allah acil şifalarversin ben grip olunca bol limonlu nane kaynatıp içiyorum tez atlatıyorumolumunekankayizsmile
cnm ben gittim dn ama buraya yazdımmı bilmem...zaten yazdım okudunmu..korkuttu bizi minniğim...çok şüküe iyi cnm..sen nasılsın? ne güzel 12. haftadasın maşallah...
Olur arkadaşım öyle şeyler.İnşallah canım teşekkürler...CNM :) HİHİH DOĞAMDA ZATEN UNUTKANIM BU HAMİŞLİK BENİ HEPDEN UNUTKAN..TEMBEL YAPTI :).. KUSURA BAKMA...maşallah cnm maşallah..2 li testin sonuçları iyi çıkar inş cnm..takma kafana..sağlıklıdır bebişin..
kızlar neler çekiyo canınız?benim aslında çok bişey çekmiyor ama bugün pazara gitmiştim aldığım bolca şey meyve oldu..meyveyee çok düşkünleştim bakalım ne olur sonuç??özelliklede elma ve mandalinaaa(sakın evinde olmayanların şimdi canı çekmesin haaa)
kızlar neler çekiyo canınız?benim aslında çok bişey çekmiyor ama bugün pazara gitmiştim aldığım bolca şey meyve oldu..meyveyee çok düşkünleştim bakalım ne olur sonuç??özelliklede elma ve mandalinaaa(sakın evinde olmayanların şimdi canı çekmesin haaa)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?