- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.621
38. haftaya girmişsin daha çatlamazsın cnm
bu arada kızlar sabah dedemin vefat haberini aldım..şu an gözlerim şiş kendimi ağlamaktan alamıyorum 2 saattir..gidemiyorum..son kez göremedim..of gurbet gözün çıksın senin...:2::2::2:
canım başın saolsun allah sabır versin geride kalanlara uzun ömürler versin38. haftaya girmişsin daha çatlamazsın cnm
bu arada kızlar sabah dedemin vefat haberini aldım..şu an gözlerim şiş kendimi ağlamaktan alamıyorum 2 saattir..gidemiyorum..son kez göremedim..of gurbet gözün çıksın senin...:2::2::2:
canım başın saolsun allah sabır versin geride kalanlara uzun ömürler versin
selam kızlaar..ben de kontrolden geliyorum..salı çarşambaya kadar beklicem bebiş gelmezse...başının bi kısmı doğum kanalına girmiş..ama ben de hiç bi belirti yokk...artık tırsıyorum yaa..normal doğurcan dimi deyince inşallah diyorum ama beni sezeryan yap dememek için zor tuttum kendimi..napcam ben??yaklaştıkça korkuyorum..ama sezeryandan da korkuyorum..1 gün dişimi sıkıp normal doğurmak istiyorum ama bebiş gelmedikçe stres oldum..ya bişey olursa kordon dolanırsa şöyle böyle..offffffffffff
Aynı durumdayız canım, bende normal doğumdan feci tırsıyorum ama dr a da demiyorum beni sezeryan yap. Hakkımızda hayırlısı olsun. Hayırlısıyla sağlıkla bir doğursaydık inşalllah:18:
valla tatlım acaba yanlış mı yapıyorum diyorum..normal doğum yapacak gücü kendimde pek bulamadığım halde doktora inşallah diyorum..çok mu kararlıyım?hayır..bu durum beni doğumda zorlamaz inşallah...kendimi o kadar dirayetli ve güçlü hissetmiyorum ama normal doğurmak da isterim..allaha bıraktım..kısmet diyorum..ama belki de bi karar vermek en güzeli olurdu.
38. haftaya girmişsin daha çatlamazsın cnm
kendimi görüyorum sende.bende kendime hiç güvenmiyorum ama dr normal olur diyor hep normale yönlendiriyor. Kısmetimizde ne varsa artık, önemli olan sağlıkla evlatlarımıza kavuşabilmek.. Ama sancının ne zaman başlayacağını sürecin nasıl olacağını bilememek geriyor biraz. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
saol canım..evet beklediğimiz bişeydi ama hep çocukluğumdan beri dedemle olan anılarım geliyor aklıma..tutamıyorum kendimi..onu bir daha göremeyecek olma düşüncesi üzüyor..dün gecede burda bi müdürün kızının öldüğünü duyduk 17 yaşındaydı.hastanede yatıyordu uzun süredir.eşimde bende çok etkilendik.ağladık,kendi çocuğumuz geldi ister istemez aklımıza..sabahınada bunu duydum
amin cnm inşallah...ama benim yaklaşmış galiba..başının yarısı doğum kanalına girmiş, bebeğin eşi de olgunlaşmış...bu yaklaştıını gösterirmiş.artık bekliyorum..sen de hiç bi ağrı belirti var mı?
Ara ara ağrılarım oluyo ama dinlenince geçiyor. Kızlar genelde erken gelir derler ama henüz bi belirti yok. Senin de kız mı?
jojopçum ben artık beklemiyorum büyük ihtimal doğmucak..hiç bir belirti yok 40 haftan dolunca ne yapmayı düşünüyorsun hani pisliğini yedi muhabbeti oluyo bu konuda bişey biliyormusun
Kızlar dogumu hızlandırmak ıcın yapabılecegımız tek sey bol bollll yurumek yurumek yurumek..
Son gunlerde yurumek bır işkence oluyor bılıyorum bende aynı durumdayım aksamları esım yorgun argın gelıp bırde benı yurutuyor zorla
Tum gun evde oturuyorum aslında yalnız basına gecırecegımız son gunler tadını cıkartmak varken hormonların ve agırlasmanın verdıgı etkıyle evden cıkmak bıle ıstemıyoruz
keske hepımız aynı yerde olsakta bırlıkte yurusek
canım başın sağolsun seni çok iyi anlıyorum şu gurbetten bende nefret ediyorum ama sakın birdaha göremeyeceğini düşünme ahirette inşallah tatlım üzülme38. haftaya girmişsin daha çatlamazsın cnm
Tünaydın kızlar biz yeni kalktık gece uyumayınca gece gündüz kavramı kalmadı hayatımızda:)
canım benm başınsağolsun Allah sabır versin uzakta olunca daha da hassaslaşıyor insan ben çok iyi anlıyorum Allah rahmet eylesin sanada bol sabır versin canım
ayyy kızlar akşam eşime de çok kızdım canım şunu çekti dedim bana ne dese beğenirsiniz artık hamile değilsin ki beklemedesin dedi ve bi kahkaha koparttı sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?