2011 Nisan Anneleri

Günaydın hanımlar nasılsınız?
benim elim kolum kalkmıyor acayip halsizlik var.

Başın sağolsun canım, Allah sabırlar versin mekanı cennet olsun dedenin. Zordur uzakta olmak..

canım başın saolsun allah sabır versin geride kalanlara uzun ömürler versin

selam kızlaar..ben de kontrolden geliyorum..salı çarşambaya kadar beklicem bebiş gelmezse...başının bi kısmı doğum kanalına girmiş..ama ben de hiç bi belirti yokk...artık tırsıyorum yaa..normal doğurcan dimi deyince inşallah diyorum ama beni sezeryan yap dememek için zor tuttum kendimi..napcam ben??yaklaştıkça korkuyorum..ama sezeryandan da korkuyorum..1 gün dişimi sıkıp normal doğurmak istiyorum ama bebiş gelmedikçe stres oldum..ya bişey olursa kordon dolanırsa şöyle böyle..offffffffffff

Aynı durumdayız canım, bende normal doğumdan feci tırsıyorum ama dr a da demiyorum beni sezeryan yap. Hakkımızda hayırlısı olsun. Hayırlısıyla sağlıkla bir doğursaydık inşalllah:18:

Aynı durumdayız canım, bende normal doğumdan feci tırsıyorum ama dr a da demiyorum beni sezeryan yap. Hakkımızda hayırlısı olsun. Hayırlısıyla sağlıkla bir doğursaydık inşalllah:18:

valla tatlım acaba yanlış mı yapıyorum diyorum..normal doğum yapacak gücü kendimde pek bulamadığım halde doktora inşallah diyorum..çok mu kararlıyım?hayır..bu durum beni doğumda zorlamaz inşallah...kendimi o kadar dirayetli ve güçlü hissetmiyorum ama normal doğurmak da isterim..allaha bıraktım..kısmet diyorum..ama belki de bi karar vermek en güzeli olurdu.

kendimi görüyorum sende. bende kendime hiç güvenmiyorum ama dr normal olur diyor hep normale yönlendiriyor. Kısmetimizde ne varsa artık, önemli olan sağlıkla evlatlarımıza kavuşabilmek.. Ama sancının ne zaman başlayacağını sürecin nasıl olacağını bilememek geriyor biraz. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

amin cnm inşallah...ama benim yaklaşmış galiba..başının yarısı doğum kanalına girmiş, bebeğin eşi de olgunlaşmış...bu yaklaştıını gösterirmiş.artık bekliyorum..sen de hiç bi ağrı belirti var mı?

Tünaydın kızlar biz yeni kalktık gece uyumayınca gece gündüz kavramı kalmadı hayatımızda:)

canım benm başınsağolsun Allah sabır versin uzakta olunca daha da hassaslaşıyor insan ben çok iyi anlıyorum Allah rahmet eylesin sanada bol sabır versin canım

Ara ara ağrılarım oluyo ama dinlenince geçiyor. Kızlar genelde erken gelir derler ama henüz bi belirti yok. Senin de kız mı?

basın sagolsun
soyleyeceklerım cok acımasızca gelıcek ama lutfen fazla aglama kafanı dagıtmaya calıs senın vucudunun salgıladıgı acı hormonları dırek bebegınıde etkılıyor yanı senınle bırlıkte o da gerılıyor
kusura bakma karısmak haddım degıl sadece bıldıgım bırseyı paylasmak ıstedım

jojopçum ben artık beklemiyorum büyük ihtimal doğmucak.. hiç bir belirti yok 40 haftan dolunca ne yapmayı düşünüyorsun hani pisliğini yedi muhabbeti oluyo bu konuda bişey biliyormusun

ablam a göre 13 nisan beklenen günmüş 23 nisan a kadar olabilir diyor son adet tarihine 7 gün ekleyip 3 ay geriye sayacak ve 10 gün öncesi ve sonrasını bekleyecek mişim .. burada hep erken doğumları öğrendikçe kendimizi hep buna hazırladık ama hala gelmiyorlar

Kızlar dogumu hızlandırmak ıcın yapabılecegımız tek sey bol bollll yurumek yurumek yurumek..
Son gunlerde yurumek bır işkence oluyor bılıyorum bende aynı durumdayım aksamları esım yorgun argın gelıp bırde benı yurutuyor zorla
Tum gun evde oturuyorum aslında yalnız basına gecırecegımız son gunler tadını cıkartmak varken hormonların ve agırlasmanın verdıgı etkıyle evden cıkmak bıle ıstemıyoruz
keske hepımız aynı yerde olsakta bırlıkte yurusek

jojopçum ben artık beklemiyorum büyük ihtimal doğmucak.. hiç bir belirti yok 40 haftan dolunca ne yapmayı düşünüyorsun hani pisliğini yedi muhabbeti oluyo bu konuda bişey biliyormusun

yok şekerim sanırım sezeryan isterim...zaten doktor doğmassa salı çarşamba gel dedi..bakalım durumuna tekrar dedi..sanki günüm dolunca doktor da alacakmış gibi geldi bana..zaten kısmet tabi ama doktor bekle dese ben beklemek istemiyorum..ha belki suni sancı dder ondan da emin değilim zor oluyomuş..ayrıca doğmıcak deme kız niye doğmasınben de doktora dedim benim kız hala gelmedi diye bugün..gelir gelir orda kalanını hiç görmedim dedi

ben de şimdi yürüdüm geldim cnm..hem doğum için iyi hem de artık yediklerimi çok zor hazmediyorum ve çook yiyorum biraz erisin diye yürüyorumm..keşke toplansakda topluca hamişler yürüsek

canım başın sağolsun seni çok iyi anlıyorum şu gurbetten bende nefret ediyorum ama sakın birdaha göremeyeceğini düşünme ahirette inşallah tatlım üzülme

sanada tünaydın canım aynen bendede gece gündüz kavramı kalmadı artık nedense geceleri uyumak istemiyorum gündüzleride yataktan çıkasım yok aklımca zamanı çabuk geçirmeye çalışıyorum

ayyy kızlar akşam eşime de çok kızdım canım şunu çekti dedim bana ne dese beğenirsiniz artık hamile değilsin ki beklemedesin dedi ve bi kahkaha koparttı sinir oldum

ayyy kızlar akşam eşime de çok kızdım canım şunu çekti dedim bana ne dese beğenirsiniz artık hamile değilsin ki beklemedesin dedi ve bi kahkaha koparttı sinir oldum

didemin annesi 3 aydan sonra olan can istemeleri aşerme değil pis boğazlık demiştio yüzden artık bu saatten sonra hele 16-17 kilolardan sonra can istemeleri pis boğazlığa geçiyor maalesef canım,pabuçlar dama gidiyor hazırlıklı olmak lazım naz dönemlerimiz bitiyor:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…