2011 Nisan Anneleri

slm kızlar dreamer35 bakalım erkek mi bende merak ettimrüyana bilegirmişsempatiksalakcinni
bendede herkes kız hissediyor ayy hayırlısı olsun

tembel tembel takılıyorum bir benmiyim herkeste varmı canım bişi yapmak istemiyor

Gösterirse kendini miniğim görürüz inşallahopuyorumnanaktan Ayrıca üzülme yalnız değilsin tembellik konusunda bende aynıyım:teselli:

Mrb kızlar çok fenayım çok.Gıcık oluyorum eşimin yaptığı söylediği herşeye...Sanki her yaptığı batıyor bana.2-3 gündür böyleyim dayanamayıp tepki de gösteriyorum yani çenem durmuyor.Yaaa valla delircem şimdi hormonlardan mı yoksa bana has bişey mi bilmiyorum ama çatlayacağım sinirdenklava:

Gösterirse kendini miniğim görürüz inşallahopuyorumnanaktan Ayrıca üzülme yalnız değilsin tembellik konusunda bende aynıyım:teselli:
inş. gösterir miniğin ya teyzeleride merakla bekliyor ayy evet ya bardak kaldırasım yok

olumunekankayizsmile tatlım hormonlardandır rahatlatacak şeylerle ilgilen dün akşam bizde öyleydik eşim en sonunda oda değiştirdiakannehir ben 2. adet dönemimdi ona bağladım adet zamanlarımda çok kavgacı olurdummafoldumben

Ayy valla ne hormonmuş yaaa mahfetti beni kaç gündür.Aynen canım biz de böyle tartışınca ya ben ya da eşim çıkıyor odadan yoksa iyice çıldırıyorum benohaoldumsmile

Ayy valla ne hormonmuş yaaa mahfetti beni kaç gündür.Aynen canım biz de böyle tartışınca ya ben ya da eşim çıkıyor odadan yoksa iyice çıldırıyorum benohaoldumsmile

ya eşimçıkınca ben daha da deli oluyorum o bana yanıtta vermiyor yaguclubacismile bu günlerde geçicek ayy eşlerimize de yazık ama elden bişi gelmiyor sempatiksalakcinni

ya eşimçıkınca ben daha da deli oluyorum o bana yanıtta vermiyor yaguclubacismile bu günlerde geçicek ayy eşlerimize de yazık ama elden bişi gelmiyor sempatiksalakcinni

Valla şu an çok sinirliyim.Hiç de yazık değil azıcık alttan alıversinler bizimle çene yarıştıracaklarına.Tmm hayatım deyip sussalar hiçbişey olmayacak sonuçta normal bi dönemde değiliz bunları bilerek hareket etmeleri gerekiyor.Ayyyyyyyyyyy çok sinirliyimmm çooookkkkkkötükedihüsoklava:

ayy canım benimm sakin ol.napcan sende sadece koca var benim birde yaramaz oğlum varki odaya girdiğimde heryeri dağıtmış oluyor zaten toplamaya halim yok.onunla didişiyorum.hormonlar bizi çok etkiliyor.ben normaldede biraz sinirliydim şimdi dahada oldum ama napalım yapacak bişey yok sakin olmaya çalışmalıyız. benimde canım hiçbişey yapmak istemiyor kaç gündür ütüler beni bekliyor ama çok acil olanları hemen ütülüyorum diğerleri kalıyorr....bilmiyorumkismile

hadi bakalım hayırlısı.bende seni merak ediyorum aynı haftadayız.bende cumartesi gideceğim inş ikili test için ama cinsiyet için ben fazla ümitlenmiyorum hemen söylemeyecek gibi geliyor..
sağlıklıolsunlarda önemli değil.

Ay canım dur hele sakin.Sende birde PAzartesi sendromu olmuştur.Okullar açılacak ya benimde heyheyler üzerimde ama evde yalnız olduğum için nazlancak kimsemde yok.Geçecek hepsi üzülme sen bebişine zarar olumunekankayizsmile
inş. gösterir miniğin ya teyzeleride merakla bekliyor ayy evet ya bardak kaldırasım yok
Az önce kardeşimle konuştuk oda rüyasında bebeğimin erkek olduğunu ona söylediğimi hatta ultrason resmine baktığını söyledi.Bu gece bizim minik rüya rüya gezmiş.Bir babası görmüyor kaydirigubbakcemile3
Bende sinirliyim normalde şimdide alıngan oldum.Eşimin söylediği bir lafa hemen gözlerim doluyor.Eskiden bağırır çağırırdım ama şimdi hemen ağlıyorumsenağlama Allah kolaylık versin hepimize:CüvCüv:

Kızlar nereye gittiniz yawwkafamçokkarıştı
Neyse ben de gidip ütümü yapayım bari:dilcikar:

Kolay gelsin canım benim daha ilk olduğu için bu bebek olayını tam idrak edemedikleri içindir belki çünkü çevremde 2. çocukta daha duyarlı oluyor erkekler

canım senin daha zor işin olumunekankayizsmile Allah kolaylık versin

Bakalım canım yine değiştimi bizim miniklerin günleri.Sen bence kesin öğrenirsin sonuçta daha ilerlemiş olacak haftan.Benimde umudum yok aslında söylemez doktor çok pinpirikli ama söylemezsede 2 hafta sonra başka bir dr a gitmeyi planlıyorum bakalım Sağlıklı olsunlar dediğin gibi sonuçlarımız iyi çıksında gerisi kolay

Ayy valla erke çıkmzasa sizin bebiş çok şaşırcam hayırlısı tabi kız erkek ama
Bizim bu duygusallıklar nolcak ya eşimi geçtim tvvde bile reklam dizi ne görsem ağlıyom ya :gitme: eşime çok komik geliyor ağlıyacak nesi var diyor ama bana çok dokunuyor :sinifsinif:

Valla bende çok şaşırcam:ecrin_bebek:
Yok ben henüz öyle reklam film boyutuna gelmedim ama bu gidişle oda olursenağlama

:) ...kızlar ben ağlamıyorum asla... çünkü ilk düşüğümde çok ağlamıştım düşmeden önce sebensiz göz yaşları...sanki kıyamet koparcasına... duygusallık başka kızlar ama..stres yapmayın inanın bebişi çok etkiliyo..hamişliğiniz nasılsa onlarada sanki öle oluyo... ve kendimi resmen karantine altına aldım heryerde..beni üzücek durumlar;strese sokacak bana zarar verek heryerden kaçıyorum...izlediğim filimler bile..okuduğum yazılar bile..hepsine özenle dikkat ediyorum..zihnimi saf tutmaya çalışıyorum.. bence işe yarıyo..normal hayatta feci sinirliyimdir..tepkilerim ani ve serttir ama şuan gitti..bitti..

Merhaba,
Kızlar ben ikili test için yer araştırıyorum. En uygun 220 TL fiyat aldım. Bu fiyatın içinde ultrasonla burun kemiği ense kalınlığı + kan tahlili var. Aranızda daha uygun fiyat alan var mı? Sanki bir ara 160 tl gibi bişey okumuştum.

Bu arada dün bebeğimi gördüm. Kızım ben usg için yatınca kıyameti kopardı. Korktu bana bişey yapacaklar diye. O yüzden çok bakamadım. Miniğim önce döndü ayaklarını ellerini oynattı sonra hareketsiz kaldı. Dr prompu karnıma hızlıca bastırıp sağ sol yapınca uyandı sıpa. Ellerini yüzünde gezdirdi. Dr bak el sallıyor gibi yapıyor diyor benim kız da hem ağlıyor hem ona el sallıyor. Nereye bakacağımı kimle ilgileneceğimi şaşırdım. Ama dr gelişimi çok beğendi. 6.Ekim'de ikili teste kadar göremeyeceğim küçüğümü. Zaman zor geçecek gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…