2011 Nisan Anneleri

maşallah cnm..rabbim bizede o günleri göstersin....

Herkes cinsiyeti pek tabi olarak merak ediyor. Kızımda bazı arkadaşlara iliki testte söylemişlerdi. Ama yanılma olasılığı çok fazla. Bana 14. haftada erkek dediler, 16. haftada kız, 17. haftada erkek 19. haftada kız. O yüzden en az 16 haftalıkken daha iyi görünüyor. 20. haftada kesin görünüyor. Benim kız çok edepsizdi. Sürekli bacakları açıktı. Ona rağmen 2 dr da yanıldı.

evet cnm...benim ufaklığın bana yaptığını okudunmu...cuma doktora gittik...ugs den baktı bebek yok..rahim falanda yok..sonra ben sağ tarafı mda hissediğim şey vardı doktora yerini gösterdim..bi baktık orda ama kalp atışı yok..ben ne olduğumu şaşırdım..sonra dedi doktor alttan bakmalıyız..ki benim riskim vardı o yüzden yasaktı ama baktık..sıpa orda kalbide gümbür gümbür 165 atıyo..meğer benim rahim arkadaymış..sen poposunu göster..alttan bakınca net gördük..rahmin dışında pasif kan vardı oda gitmiş..çok şükür..öle işte ne korktuk ama...dediğin gibi cm lik sıpanın bize yaptığına bak :)

Ay şok olmuşsundur. Dalga geçiyor serninki pek bi yaramaz olacak galiba :)) İnsanın beyninden aşağı kan iner valla. Çok enteresan ama. Senin rahmin arkada olması, senin bu kadar küçükken bişey hissedebilmen. Anlamasan ağlayarak kaçardın oradan herhalde. Bu arada alttan bakmanın bir sakıncası yok düşük riski olsa bile. Benim de kızımda şakır şakır kanamam varken baktılar kaç kere.

mrb kızlar hepınızı tebrık ederım umarım saglıklı sıhhatlı kucagımıza alırız bebışlerımızı. benımde dogumum nısan 15 e gelıyor.mıdem bulanıyor sureklı bırde kana kana su ıçmek ıstıyorum ama ıçıncede kotu oluyorum.sızde de su ıçınce kotu oluyormusunuz

cnm evet şuan bile hissediyorum bi tarafımdaki yoğunluğu sanırım kızım olcak...%70 emin gibiyim.. ama kısmet..ya bu rahmin şekli falan doğalmış..göz rengi gibi..kimin önde kimnin arakada yada çarpık..tabi çok korkuttu bizi..bi anda dedim eyvah..kürtajmı ALLAH GÖSTERMESİN..ŞÜKÜR İYİYİZ..MAŞALLAH..

cnm ben su içinmek istiyorum..dedğin gibi içincede karnımda bi gariplik hissediyorum..ama o çok su içmekten;mideye bianda girince etki ediyo..hayırlı olsun bu arada...kaç haftalık?

Kızlar merhaba nasılsınız? Yazılanları okudum maşallah hepimizin bebişleri de annelerimiz de çok iyi görünüyorlar. Bu arada birşey sorcam çay tüketiminiz nasıl? İçiyor musunuz çay? Doktor bana içme dedi ama dayanamıyorum sabahları 1-2 bardak açık çay içiyorum. Yoksa kafam yerine gelmiyor valla.

Yazık kızına ama yaa.Kaç yaşında ?
Bebişine maaşallah Allah nazardan saklasın 2li test ben 80 e yaptırcam Muğladayım ama ultrason-muayene ile 200 e gelcek.

Hoşgeldin aramızaolumunekankayizsmile Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin.İlk çocukmu olacak???

benim doktorumda bana içme dedi ama bende senin gibi en azından sabahları içmesem kafam yerine gelmiyo sadece 2bardak vede çok açık içiyorum.

mrb benım drum gunde 2 tane ıçebelırsın dedı.benkı hıç çayı sevmezdım aksıne ıkıden fazla içmek ıstıyorum

:) cnm eşim rizeli..ben g.antepliyim...bi yandan türk bi yandan kaçak çay... Valla bende 1 veya 2 bardak içiyorum çay okadar...ama açık içmeye çalış..

hoşbulduk canım ılk bebegım gecen yıl karnımda öldü gelişmemiş allah kımseye yaşatmasın. ama ozamn çok hastaydım serumla yaşadım resmen 3 ay boyunca. bulantılarım çok oluyordu.allaha şukur bunda oyle sorunum yok

bu arada ben 12.haftama girdim bulantılarım baya baya azaldı sanki kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum rabbim birdaha göstermesin çook çektim ben bulantılardan şimdi azda olsa iştahım açıldı karnımda baya belli oluyor artık.

ohh ne guzel bende sabredıyorum az kaldı drum 13 hafta duzelırsın dedı

Canım en azından hergün içme bence...
Anladım canım Allahım yaşatmasın bir daha. Bu hamileliğinin iyi gitmesi güzel Allah tamamına erdirsin hepimizi inşallah:CüvCüv:
Eska 2 li testin ne zaman????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…