- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.101
Bu arada dün bebeğimi gördüm. Kızım ben usg için yatınca kıyameti kopardı. Korktu bana bişey yapacaklar diye. O yüzden çok bakamadım. Miniğim önce döndü ayaklarını ellerini oynattı sonra hareketsiz kaldı. Dr prompu karnıma hızlıca bastırıp sağ sol yapınca uyandı sıpa. Ellerini yüzünde gezdirdi. Dr bak el sallıyor gibi yapıyor diyor benim kız da hem ağlıyor hem ona el sallıyor. Nereye bakacağımı kimle ilgileneceğimi şaşırdım. Ama dr gelişimi çok beğendi. 6.Ekim'de ikili teste kadar göremeyeceğim küçüğümü. Zaman zor geçecek gibi.
maşallah cnm..rabbim bizede o günleri göstersin....
evet cnm...benim ufaklığın bana yaptığını okudunmu...cuma doktora gittik...ugs den baktı bebek yok..rahim falanda yok..sonra ben sağ tarafı mda hissediğim şey vardı doktora yerini gösterdim..bi baktık orda ama kalp atışı yok..ben ne olduğumu şaşırdım..sonra dedi doktor alttan bakmalıyız..ki benim riskim vardı o yüzden yasaktı ama baktık..sıpa orda kalbide gümbür gümbür 165 atıyo..meğer benim rahim arkadaymış..sen poposunu göster..alttan bakınca net gördük..rahmin dışında pasif kan vardı oda gitmiş..çok şükür..öle işte ne korktuk ama...dediğin gibi cm lik sıpanın bize yaptığına bak :)
mrb kızlar hepınızı tebrık ederım umarım saglıklı sıhhatlı kucagımıza alırız bebışlerımızı. Benımde dogumum nısan 15 e gelıyor.mıdem bulanıyor sureklı bırde kana kana su ıçmek ıstıyorum ama ıçıncede kotu oluyorum.sızde de su ıçınce kotu oluyormusunuz
cnm ben su içinmek istiyorum..dedğin gibi içincede karnımda bi gariplik hissediyorum..ama o çok su içmekten;mideye bianda girince etki ediyo..hayırlı olsun bu arada...kaç haftalık?
Yazık kızına ama yaa.Kaç yaşında ?Bu arada dün bebeğimi gördüm. Kızım ben usg için yatınca kıyameti kopardı. Korktu bana bişey yapacaklar diye. O yüzden çok bakamadım. Miniğim önce döndü ayaklarını ellerini oynattı sonra hareketsiz kaldı. Dr prompu karnıma hızlıca bastırıp sağ sol yapınca uyandı sıpa. Ellerini yüzünde gezdirdi. Dr bak el sallıyor gibi yapıyor diyor benim kız da hem ağlıyor hem ona el sallıyor. Nereye bakacağımı kimle ilgileneceğimi şaşırdım. Ama dr gelişimi çok beğendi. 6.Ekim'de ikili teste kadar göremeyeceğim küçüğümü. Zaman zor geçecek gibi.
mrb kızlar hepınızı tebrık ederım umarım saglıklı sıhhatlı kucagımıza alırız bebışlerımızı. benımde dogumum nısan 15 e gelıyor.mıdem bulanıyor sureklı bırde kana kana su ıçmek ıstıyorum ama ıçıncede kotu oluyorum.sızde de su ıçınce kotu oluyormusunuz
Kızlar merhaba nasılsınız? Yazılanları okudum maşallah hepimizin bebişleri de annelerimiz de çok iyi görünüyorlar. Bu arada birşey sorcam çay tüketiminiz nasıl? İçiyor musunuz çay? Doktor bana içme dedi ama dayanamıyorum sabahları 1-2 bardak açık çay içiyorum. Yoksa kafam yerine gelmiyor valla.
Kızlar merhaba nasılsınız? Yazılanları okudum maşallah hepimizin bebişleri de annelerimiz de çok iyi görünüyorlar. Bu arada birşey sorcam çay tüketiminiz nasıl? İçiyor musunuz çay? Doktor bana içme dedi ama dayanamıyorum sabahları 1-2 bardak açık çay içiyorum. Yoksa kafam yerine gelmiyor valla.
Yazık kızına ama yaa.Kaç yaşında ?
Bebişine maaşallah Allah nazardan saklasın2li test ben 80 e yaptırcam Muğladayım ama ultrason-muayene ile 200 e gelcek.
Hoşgeldin aramızaolumunekankayizsmile Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin.İlk çocukmu olacak???
bu arada ben 12.haftama girdim bulantılarım baya baya azaldı sanki kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum rabbim birdaha göstermesin çook çektim ben bulantılardan şimdi azda olsa iştahım açıldı karnımda baya belli oluyor artık.
Canım en azından hergün içme bence...Kızlar merhaba nasılsınız? Yazılanları okudum maşallah hepimizin bebişleri de annelerimiz de çok iyi görünüyorlar. Bu arada birşey sorcam çay tüketiminiz nasıl? İçiyor musunuz çay? Doktor bana içme dedi ama dayanamıyorum sabahları 1-2 bardak açık çay içiyorum. Yoksa kafam yerine gelmiyor valla.
Anladım canım Allahım yaşatmasın bir daha. Bu hamileliğinin iyi gitmesi güzel Allah tamamına erdirsin hepimizi inşallah:CüvCüv:hoşbulduk canım ılk bebegım gecen yıl karnımda öldü gelişmemiş allah kımseye yaşatmasın. ama ozamn çok hastaydım serumla yaşadım resmen 3 ay boyunca. bulantılarım çok oluyordu.allaha şukur bunda oyle sorunum yok
Eska 2 li testin ne zaman????bu arada ben 12.haftama girdim bulantılarım baya baya azaldı sanki kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum rabbim birdaha göstermesin çook çektim ben bulantılardan şimdi azda olsa iştahım açıldı karnımda baya belli oluyor artık.
Canım en azından hergün içme bence...
Anladım canım Allahım yaşatmasın bir daha. Bu hamileliğinin iyi gitmesi güzel Allah tamamına erdirsin hepimizi inşallah:CüvCüv:
Eska 2 li testin ne zaman????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?