2011 Nisan Anneleri

:) cnm eşim rizeli..ben g.antepliyim...bi yandan türk bi yandan kaçak çay... Valla bende 1 veya 2 bardak içiyorum çay okadar...ama açık içmeye çalış..

Ohhh mis gibi olur valla sizin çaylar sositososito Valla şu ana kadar beni en çok zorlayan çayı sınırlamak ve açık içmek ve de süt içmek ıyyyyy.

Kızlar ya...gerçekten ilk 3 ay beslenmek yada ne bilim haftada 2 kere balık yemek bebeğin zekasını çok mu etkiliyo...yoksa zaten anne ve babadan %70 alıyo %30 lukda beslenmeylemi oluyo...

Kızlar ya...gerçekten ilk 3 ay beslenmek yada ne bilim haftada 2 kere balık yemek bebeğin zekasını çok mu etkiliyo...yoksa zaten anne ve babadan %70 alıyo %30 lukda beslenmeylemi oluyo...

beslenmek çok onemlı canım ben ılk hamılelıgımde hıç bışe yıyemıyordum drlar zorlama kendını yemesende olur bebk senden beslenıo dedıler yavrum gelışmedı sonra.
şimdıkı drum yememı soyluyor ozellıkle omega ıçeren yıycekler ve gunde ıkı bardak sut ıçmemı soyluyor

hadi hayrılısı canım...
herşey yolunda gider inş...
cinsiyetede fazla takılma canım...
bu haftalarda dr söylese bile yanılma payı çok oluyor...
açıkcası ben 16 haftadan önceki tahminleri çok ciddiye almamayı düşünüyorum...

arkadaşlardan 80-90 diyende olmuştu sanki...
ama muayeneyle ne kadar olur bilmiyorum...

maşallah bebişine canım...
çok şükür herşey yolunda hepte öğle olur inş...

bende kahvaltıda çaydan başka şey içmeyi sevmiyorum...
bazen sütle kahvaltı ediyorum ama bu seferde pek birşey yiyemiyorum...
bu yüzden genelde kahvaltıda çok açık(rengi kırmızı değil açık sarı) 2 bardak çay içiyorum...

dreamer35 canım benim ikili testim salı günü inş iyi sonuçlar alırım sizide haberdar ederim dua edin bana.
canım göztepedemi yapacaksın 2 li testi...
peki randevuyu nasıl aldın...
salı günü hemen yapacaklarmı testi...

kızlar bende ıkılı testı araştırıyorum. bazı yerlerde ssk uygulanmıyor ıkılı testte fıyatlar çok farklı her yerde devlet hastanesı yapmıyor dıyo bazıları.benım drum ben yapıcam başka yerde yaptırma dıyo çunku onemlı bır test oldugu ıçın ama çok pahalı 130 test fıyatı ultrasonda muayene ucretının ıçınde dedıler muayenede 200..toplam 320 oluyor

cnm benim üniversite hastaneleri yapıyo hemde ücretsiz bii oralara bak istersen

evet bazı yerlerde sgk geçmiyormuş ama geçen yerlerde çok...
ayrıca devlet hastaneleride hepsi yapmasada çoğu yapıyor...

evet bu test önemliymiş her yerde yapamazmış...
bu yüzden dikkat etmek lazım...
bu zamnda para için her yer yapıyorum der ama bakalım hakkıyla yapıyormu...
hatta kan sonucunu her laboratuarda yapamıyormuş...
bazıları kanı alıp başka yerlere gönderiyormuş...
açıkcası benim etrafımda öğle güveneceğim bir hastane yok...
hepsinde şüpelerim var...
bu yüzden eğer yaptırabilirsem ben devlet veya araştırma hastanesi düşünüyorum...
oralarda da hemen oluyormu yoksa gün mü almak lazım bilmiyorum...
önümüzdeki hafta gidip soracağım inş...

bu arada arkadaşlar ben çıkıyorum..
eltim yemeye çağırdı
sonra görüşürüz inş...

aslında en güzeli üniv. hastaneleri...

ama bize yakın yer yok...
benim hamileliğimde sorunlu geçtiği için uzak yolda gidemiyorum...

benimde öle cnm 1 saat yol çekiyorum hastaneye gitmek için. arabayıda kullanmak istemiyorum ne olur ne olmaz diye ama doktora bi danışcam eğer sorun yoksa kullanmak istiyorum artık dolmuşla hiç çekilmiyor yol. ben başından beri üni hastanesine gidiyorum çok da memnunum

benım drumdas ısrarla ben yapıcam dıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…