- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.121
:) cnm eşim rizeli..ben g.antepliyim...bi yandan türk bi yandan kaçak çay... Valla bende 1 veya 2 bardak içiyorum çay okadar...ama açık içmeye çalış..
mrb benım drum gunde 2 tane ıçebelırsın dedı.benkı hıç çayı sevmezdım aksıne ıkıden fazla içmek ıstıyorum
dreamer35 canım benim ikili testim salı günü inş iyi sonuçlar alırım sizide haberdar ederim dua edin bana.
Çay yasak ya şimdi cazip geliyor demek ki! Ben de hamilelikten önce bir demlik çay demleyip gele gide onu bitirirdim. Sabahtan akşama kadar çay içerdim.
Kızlar ya...gerçekten ilk 3 ay beslenmek yada ne bilim haftada 2 kere balık yemek bebeğin zekasını çok mu etkiliyo...yoksa zaten anne ve babadan %70 alıyo %30 lukda beslenmeylemi oluyo...
hadi hayrılısı canım...Kızlar bu arada yarın kontrolüm var ya 2li test için bütün gece bebişle uğraştım.Dr cinsiyetini söylermi diye merak edip duruyorum ya rüyamda söylüyordu ERKEK diyordu...Hayırlısı olsun bakalım...Bu kadar güçlü hissetmeme karşılık bakalım yanılacakmıyım.
arkadaşlardan 80-90 diyende olmuştu sanki...Merhaba,
Kızlar ben ikili test için yer araştırıyorum. En uygun 220 TL fiyat aldım. Bu fiyatın içinde ultrasonla burun kemiği ense kalınlığı + kan tahlili var. Aranızda daha uygun fiyat alan var mı? Sanki bir ara 160 tl gibi bişey okumuştum.
maşallah bebişine canım...Bu arada dün bebeğimi gördüm. Kızım ben usg için yatınca kıyameti kopardı. Korktu bana bişey yapacaklar diye. O yüzden çok bakamadım. Miniğim önce döndü ayaklarını ellerini oynattı sonra hareketsiz kaldı. Dr prompu karnıma hızlıca bastırıp sağ sol yapınca uyandı sıpa. Ellerini yüzünde gezdirdi. Dr bak el sallıyor gibi yapıyor diyor benim kız da hem ağlıyor hem ona el sallıyor. Nereye bakacağımı kimle ilgileneceğimi şaşırdım. Ama dr gelişimi çok beğendi. 6.Ekim'de ikili teste kadar göremeyeceğim küçüğümü. Zaman zor geçecek gibi.
bende kahvaltıda çaydan başka şey içmeyi sevmiyorum...Kızlar merhaba nasılsınız? Yazılanları okudum maşallah hepimizin bebişleri de annelerimiz de çok iyi görünüyorlar. Bu arada birşey sorcam çay tüketiminiz nasıl? İçiyor musunuz çay? Doktor bana içme dedi ama dayanamıyorum sabahları 1-2 bardak açık çay içiyorum. Yoksa kafam yerine gelmiyor valla.
canım göztepedemi yapacaksın 2 li testi...dreamer35 canım benim ikili testim salı günü inş iyi sonuçlar alırım sizide haberdar ederim dua edin bana.
kızlar bende ıkılı testı araştırıyorum. bazı yerlerde ssk uygulanmıyor ıkılı testte fıyatlar çok farklı her yerde devlet hastanesı yapmıyor dıyo bazıları.benım drum ben yapıcam başka yerde yaptırma dıyo çunku onemlı bır test oldugu ıçın ama çok pahalı 130 test fıyatı ultrasonda muayene ucretının ıçınde dedıler muayenede 200..toplam 320 oluyor
cnm benim üniversite hastaneleri yapıyo hemde ücretsiz bii oralara bak istersen
kızlar bende ıkılı testı araştırıyorum. bazı yerlerde ssk uygulanmıyor ıkılı testte fıyatlar çok farklı her yerde devlet hastanesı yapmıyor dıyo bazıları.benım drum ben yapıcam başka yerde yaptırma dıyo çunku onemlı bır test oldugu ıçın ama çok pahalı 130 test fıyatı ultrasonda muayene ucretının ıçınde dedıler muayenede 200..toplam 320 oluyor
bende dıyorum acaba kanı başka yerde yaptırsam sonra dr gtsem olurmu
aslında en güzeli üniv. hastaneleri...cnm benim üniversite hastaneleri yapıyo hemde ücretsiz bii oralara bak istersen
aslında en güzeli üniv. hastaneleri...
ama bize yakın yer yok...
benim hamileliğimde sorunlu geçtiği için uzak yolda gidemiyorum...
evet bazı yerlerde sgk geçmiyormuş ama geçen yerlerde çok...
ayrıca devlet hastaneleride hepsi yapmasada çoğu yapıyor...
evet bu test önemliymiş her yerde yapamazmış...
bu yüzden dikkat etmek lazım...
bu zamnda para için her yer yapıyorum der ama bakalım hakkıyla yapıyormu...
hatta kan sonucunu her laboratuarda yapamıyormuş...
bazıları kanı alıp başka yerlere gönderiyormuş...
açıkcası benim etrafımda öğle güveneceğim bir hastane yok...
hepsinde şüpelerim var...
bu yüzden eğer yaptırabilirsem ben devlet veya araştırma hastanesi düşünüyorum...
oralarda da hemen oluyormu yoksa gün mü almak lazım bilmiyorum...
önümüzdeki hafta gidip soracağım inş...
bu arada arkadaşlar ben çıkıyorum..
eltim yemeye çağırdı
sonra görüşürüz inş...
aslında en güzeli üniv. hastaneleri...
ama bize yakın yer yok...
benim hamileliğimde sorunlu geçtiği için uzak yolda gidemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?