2011 Nisan Anneleri

bende etimesgutta oturuyorum. gazi hastanesine özdemir himmetoğluna gidiyorum. sen nereye gidiyorsun?

Ben de Akay hastanesinde Tolga Ecemiş diye bir doktor varmış onu tavsiye ettiler. Bakalım ilk defa gidicem perşembe günü daha önce memleketteydim orada yaptırdım kontrollerimi. Perşembe ikili tarama yapılacak. Senin ev uzakmış canım yaa.

merhaba hanımlar
nasılsınız
sizlerde de ara ara karın/kasık ağrıları oluyor mu? bugün yattığım yerden kalkarken bi ağrı girdi ki kalakaldım olduğum yerde. sebebi ne ola ki böle ağrıların?

canım o agrılar daha ada aratacakmıs ben geçen yatakta öksürürken oldu çok canım acıdı rahim büyüdğü için sanırım

beni baya erken çağırdı ikili test için ben salı günü gitcem bakalım. ewt biraz uzak ama ne yapıyım doktorum ii. eğer araba kullanmama izin verirse yarım saatte giderim benim için baya ii olur.

kızlar benim doktorumda 2li ve 3 li yapmayıp direk 4 lü test yapacak . 2li test de hata payı çok olabiliyor aman sonuclara çok takılıp canınıuzı sıkmayın

kızlar benim doktorumda 2li ve 3 li yapmayıp direk 4 lü test yapacak . 2li test de hata payı çok olabiliyor aman sonuclara çok takılıp canınıuzı sıkmayın

bende bilgim olsun diye biraz araştırdım ama herşeyide bilmek pek ii olmuyor galiba acabalarla zaman geçiriyoruz sonra.

olmaz mı cnm ya hemde nasıl oluyor arada bıçak gibi saplanıyor

canım o agrılar daha ada aratacakmıs ben geçen yatakta öksürürken oldu çok canım acıdı rahim büyüdğü için sanırım

hımm o zaman normaldir herhal.. İnsan tecrübesiz olunca en küçük şeyde panikliyor :)

bi de bu ikili testte tam olarak ne yapıyolar? kan tahlili mi istiyorlar?

kızlar bnde cuma günü gittim o güzel bebeğimi gördüm
bu sefer yüzünü falan gösterdi iyice bize bakıyordu
oyy çok tatlıydı.doktora cinsiyet için çok itiraz ettim sölemek istemedi. bu haftalarda yanılıyoruz dedi. çok ısrar edince pipi göremiyorum kız olabilir dedi ama sakın kimseye sölemeyin kesin değil dedi.16 haftalık kesinleşir dedi.
bende zaten kız umuyordum çünkü çok ekşi yiyorum:) ayyy kız elbiseleri falan bakmaya başladım çok güzeller ya.
bu arada bnm doktorumda ikili testi istemiyorum dörtlü test yapıcaz dedi.
sadece ense kalınlığına baktı oda normal dedi.omurgasına fln baktı. çok hareketliydi ya:)

slm kızlar nasılsınız

ya ben daha utrasonda bebegımı gormedım haftaya carsamba gıdecem

benım kasıklarım cok agrıyordu ılk ogrendıgım zamanlar ama sımdı hıc agrımıyor normalmı acaba yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…