- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #5.141
evt yollar da zaten hıç çekılmıyor bıde ordakı sıra mahfedıyor ınsanı
mug_mug ankaranın neresindensin?
Dikmende oturuyorum canım. Sen hangi doktora gidiyorsun?
bende etimesgutta oturuyorum. gazi hastanesine özdemir himmetoğluna gidiyorum. sen nereye gidiyorsun?
Ben de Akay hastanesinde Tolga Ecemiş diye bir doktor varmış onu tavsiye ettiler. Bakalım ilk defa gidicem perşembe günü daha önce memleketteydim orada yaptırdım kontrollerimi. Perşembe ikili tarama yapılacak. Senin ev uzakmış canım yaa.
kızlar bende ıkılı testı araştırıyorum. bazı yerlerde ssk uygulanmıyor ıkılı testte fıyatlar çok farklı her yerde devlet hastanesı yapmıyor dıyo bazıları.benım drum ben yapıcam başka yerde yaptırma dıyo çunku onemlı bır test oldugu ıçın ama çok pahalı 130 test fıyatı ultrasonda muayene ucretının ıçınde dedıler muayenede 200..toplam 320 oluyor
merhaba hanımlar
nasılsınız
sizlerde de ara ara karın/kasık ağrıları oluyor mu? bugün yattığım yerden kalkarken bi ağrı girdi ki kalakaldım olduğum yerde. sebebi ne ola ki böle ağrıların?
kızlar benim doktorumda 2li ve 3 li yapmayıp direk 4 lü test yapacak . 2li test de hata payı çok olabiliyor aman sonuclara çok takılıp canınıuzı sıkmayın
valla ben gazi hastanesine gidiyorum daha hiç sıra beklediğimi hatırlamıyorum hemen muaynemi olup çıkıyorum
Dikmende oturuyorum canım. Sen hangi doktora gidiyorsun?
olmaz mı cnm ya hemde nasıl oluyor arada bıçak gibi saplanıyor
canım o agrılar daha ada aratacakmıs ben geçen yatakta öksürürken oldu çok canım acıdı rahim büyüdğü için sanırım
kasık ağrıları yavaş yavaş geçiyor cnm evet.
bnm çok ayakta kalınca ağrıyor
bebegin ne kadarlık oldu....?saol cnm cevap ıcın ınsallah oyledır gormeyınca daha suphelenıyorum
doktorda bulamadım kendıme daha ne yapacam bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?