- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.481
Mrb cnm hoşgeldinMerhaba herkese..
Ben kismetse mayis sonu veya haziran ilk haftada anne olacagim ilk kez. Sizi bir ziyaret edeyim dedim. Nasilsiniz? Az kaldi sizin icin. Son haftalar nasil gidiyor? Ben 33. haftadayim. Henuz bebise hic bir hazirlik yapmadim. Bir kac minik alisveris disinda. Sizin yazdiklarinizi okuyunca cok heyecanlandim.
Son haftalarda hayat nasil?
Yok cnm öyle deme bizde de çok konuşuldu burç olayları...Ama bizim kızların bebişleri koç oldu hep çünkü beklemediğimiz kadar erken doğum olduAmin inshallah kavusacagiz hepimiz.
Bu topikteki annelerin bebekleri cogunlukla boga burcu olacak ne guzel. Ben de boga burcuyum.
Tabi bu durumda burclar dusunulecek son sey, biliyorum:)
Mrb cnm hoşgeldin
Son aylar beklemekle ve heyecanla geçiyor...Haa geldi haa gelecek endişesi var bir yandan, gelse de artık kucağımıza alsak hayali bir yandan...Karmakarışığız yani anlayacağın
Yok cnm öyle deme bizde de çok konuşuldu burç olayları...Ama bizim kızların bebişleri koç oldu hep çünkü beklemediğimiz kadar erken doğum oldu
Oyle miii?? Erken dogum demek.. Kacinci haftalarda dogumlar oldu mesela??
Evt cnm ne yazıkki...Bazılarımızın suyu geldi bazı bebişler fazla gelişmedi vs.Ama çok şükür hepsi iyi hastanede olanlar var ama iyileşecekler inş.34.haftadan sonra gelmeye başladı bizim yaramazlar
Evt cnm ne yazıkki...Bazılarımızın suyu geldi bazı bebişler fazla gelişmedi vs.Ama çok şükür hepsi iyi hastanede olanlar var ama iyileşecekler inş.34.haftadan sonra gelmeye başladı bizim yaramazlar
saol canım camlarım bitti,perdeleride yıakmak için öğleni bekliyorum ki eşim gelsin assın ıslak ıslak...
şimdi biraz dinleneceğim..sen nasılsın
Doktorum da kontrollerde bebeğin hareketlerini takip et duruyor.İnsan ister istemez panik yapıyor...Allahım sağ salim hayırlısıyla bi kavuşsaydık yavrularımıza
Mrb cnm hoşgeldin
Son aylar beklemekle ve heyecanla geçiyor...Haa geldi haa gelecek endişesi var bir yandan, gelse de artık kucağımıza alsak hayali bir yandan...Karmakarışığız yani anlayacağın
Yok cnm öyle deme bizde de çok konuşuldu burç olayları...Ama bizim kızların bebişleri koç oldu hep çünkü beklemediğimiz kadar erken doğum oldu[/Q
bizimkiler boğa mı olcak ki kızlar acaba bakalım
Selam hekese
Kontrolden geldik, çatı muayenesi de yapıldı.
Kendimi korkuttuğum kadar bir şey yokmuş ama yine de rahatsız edici bir durum tabii.
Kızım kanala girmeye başlamış ama henüz tam yerleşmemiş.
Normal doğum için bir engel yokmuş.
Suyun azalmış ama problem yok dedi :44:
Kızım epeyce uzun boylu olacak.
37+2 deyiz ama boy 39+2 çıkıyor.
Kilosu 3100 gramdı geçen hafta şimdi 3850 çıkmış ama doktor mümkün değil böyle olması bacak boyu uzun olduğu için o kadar çıkıyor dedi.
En fazla 3500 belki o kadar bile değildir dedi.
Kafa çevresi, karın çevresi normal çıkıyor.
NST de de sancı çıkmadı.
Bizden böyle...
Doğuma gidenlerden haber yok sanırım.
merhaba bizde kontrolden geldik geçen hafta kızıma 3600dedi doktorumuz bu hafta 3400 haftaya da gelmezmiş 27 nisandan sonra bekliyoruz falan filan dedi benim sata göre 22 nisanda doluyor haftaya doktorum yurtdışına gidecek tam doğum üstü olucak şey değil diyor arkadaşlarım var onlar girer kızım 38+4 çıktı sanki gerilemiş gibi üzüldüm bu hafta ilk kez hep önde çıkıyordu:44:
gözün aydın canım maşallah bebişine.çatı muayenesinide atlatmışsın geçmiş olsun
benim doktorum yapmıycak galiba sürekli normal doğuma engel yok diyo ultrasonu çok gelişmiş ondan mı nedir?
selaaaaam kızlar ben geldim oğluşumla 3400 gr 50 cm doğdu şimdi evdeyiz ve allaha şükür iyiyiz daha sonra ayrıntılı anlatırım
selaaaaam kızlar ben geldim oğluşumla 3400 gr 50 cm doğdu şimdi evdeyiz ve allaha şükür iyiyiz daha sonra ayrıntılı anlatırım
Hadi geçmiş olsun bakalım atlattın muayeneyiSelam hekese
Kontrolden geldik, çatı muayenesi de yapıldı.
Kendimi korkuttuğum kadar bir şey yokmuş ama yine de rahatsız edici bir durum tabii.
Kızım kanala girmeye başlamış ama henüz tam yerleşmemiş.
Normal doğum için bir engel yokmuş.
Suyun azalmış ama problem yok dedi :44:
Kızım epeyce uzun boylu olacak.
37+2 deyiz ama boy 39+2 çıkıyor.
Kilosu 3100 gramdı geçen hafta şimdi 3850 çıkmış ama doktor mümkün değil böyle olması bacak boyu uzun olduğu için o kadar çıkıyor dedi.
En fazla 3500 belki o kadar bile değildir dedi.
Kafa çevresi, karın çevresi normal çıkıyor.
NST de de sancı çıkmadı.
Bizden böyle...
Doğuma gidenlerden haber yok sanırım.
Normalde sata göre almıyorlar mı bebekleri ben öyle biliyorum ama..Cnm kiloya da takma ultrason çok yanıltıyor işte bazı şeylerimerhaba bizde kontrolden geldik geçen hafta kızıma 3600dedi doktorumuz bu hafta 3400 haftaya da gelmezmiş 27 nisandan sonra bekliyoruz falan filan dedi benim sata göre 22 nisanda doluyor haftaya doktorum yurtdışına gidecek tam doğum üstü olucak şey değil diyor arkadaşlarım var onlar girer kızım 38+4 çıktı sanki gerilemiş gibi üzüldüm bu hafta ilk kez hep önde çıkıyordu:44:
Kız ben seni doğurdu zannediyordum foruma da pek giremiyorsun galibaGözün aydın. Maşallah oğluna da. Darısı bizim başımıza inşallah
Slm canım, takma kafana doğururuz merak etme bende ara ara sancı oluyordu dün ASM ye gittim ebe baktı bebeğin kafası tamamen kanala girmiş en geç pazara doğurursun dedi ama bende de sancı mancı yok ara ara gelen kasılmalar dışındaslm kızlar
doğamayan bi biz kaldık sanırım ayyyyyyyyy deliricem artık sağ salim alsam bir kızımı ne sancı ne ağrı hiçbirşeyim yok(((
Bende takmıyorum kiloyu ultrasona da güvenmiyorum artık çünkü 3 kilodan sonra ultrason yanıltıcı oluyormuş bebeğinize 3 kilo dendiyse sonrasını boşverin bencekızlar kilo olayını bende hiç takmıyorum çünkü nisan annelerine bakınca ne kadar farklı sonuçlar çıktığını gördük..söylenene yakın tutan var ama az..kimisi hele abartılı farklı çıkıyor..az denene çok,çok denen az çıkıyor..doğurunca göreceğiz bakalım.3 kilo bari olsa diyorum.usg de 3100 çıktı ama şu dağlar kadar uçurum farkı korkutuyor güvenemiyorum.
Bebek gerilemez canım en fazla sabit kalır 2000 gr doğan bebeklerimz oldu sorun yaşadılar ama şimdi çok şükür iyiler 3400 yada 3600 farketmiş bence 3 kilo ve üzeriyse sağlıklı olur hiç takma kafanamerhaba bizde kontrolden geldik geçen hafta kızıma 3600dedi doktorumuz bu hafta 3400 haftaya da gelmezmiş 27 nisandan sonra bekliyoruz falan filan dedi benim sata göre 22 nisanda doluyor haftaya doktorum yurtdışına gidecek tam doğum üstü olucak şey değil diyor arkadaşlarım var onlar girer kızım 38+4 çıktı sanki gerilemiş gibi üzüldüm bu hafta ilk kez hep önde çıkıyordu:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?