2011 Nisan Anneleri

Ohhh mis gibi hazırım diyosun yani gelsin bebiş o zaman

ay ev işi bitiyomu benimde evde yıkanmamış silinmemiş bişey kalmadı halıları falan yıkamaya verdim
ama yine süpür sil diyo bakıyo gözüme ev üfff

neler yapcan canım ikramlık gerçi canımz ister belki

günaydın şekerler bende bugün saat 14:30 da sezeryana giricem allah bugün doğumu olan herkese yardım etsin lütfen dualarınızı eksik etmeyin güzel anneler bizden gelişmeleri sizinle paylaşırım hakkınızı helal edin hiçbirinizle tanışmasak bile burdaki paylaşımlarımızla birbirimize hep destek olduk moral verdik allah hepimizin yardımcısı olsun rabbim bebek isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın doğum bekleyenlerinde bebeişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsinnn hepinize dua edicem sizlerde eksik etmeyin dualarınızı bitanelerim.

günaydın kızlar,
biz yine erkenciyiz.
şimdi kahvaltı hazırlayacağım eşimi kaldıracağım sonra cam silmeye başlayacağım..
öğlene kadar bitsinde öğleden sonra yatarım..

canım akşama kadar işte zaten akşam gelincede sen dur ben yapim diyor annesiyle kavgalıydık yeni barıştık evimede ilk gelişi ne yapalım yapacak bişi yok eşim çok üzgün bi yandan annesi bi yandan ben onada hak veriyorum yapılacak iş belli demeyle yapılcak değilya eşim için katlanıyorum[/QUOTE]

zor bir durum canım ne diyeyim Allah yardımcın olsun düşüncesiz insanla uğraşmak gerçekten zor oluyor

Hayırlı olsun canım inşaallah rahat geçer

ay canım az çok aynı sebepler benimde bende yarın giriyorum saat 10 da spinal sezeryan olucam bakalım kısmett sağlıkla kucağımıza alırız inşallahh

Seninde rahat geçer inşaallah

Yarın benim de kontrolüm var.
Çatı muayenesi olucam :18: çok gerilemem inşallah...

canım gerilecek hiçbir şey yok rahat ol bırak kendini

Seni içinde hayırlı olson kolay geçer umarım

Oh maşaallah canım ben kışlıkları yıkamadımya kaldırdım öylece uğraşamam bu sene artık çıkarınca yıkarım zaten çoğunu giyemedim ki malum koca göbekle:)) of bende güya temiilik yaptım ama içime sinmiyor dip köşe giremeyince bugün yine gözüme batıyor ev ama yapamıycam ağrılarım çoğaldı çünkü

Hayırlı olsun canım kolay geçer inşaallah

günaydın kızlar,
biz yine erkenciyiz.
şimdi kahvaltı hazırlayacağım eşimi kaldıracağım sonra cam silmeye başlayacağım..
öğlene kadar bitsinde öğleden sonra yatarım..

bende erken kalkıyorum hep saaty edide:) kolay gelsin canım

Herkese günaydın kayınpeder gitti dün akşam ya öyel yorulmuşum ki sancılarım akşam oluyordu hep dün gündüzde oldu rengim attı resmen neyse gitti şükür gerçi biz ısrar ettik bir gün daha kal diye amam neyse eli kolu boş geldi zatenbende dün nst ye girdim tahlil sonuçlarımı gösterdim iyi çıktı artık bekliyoruz son kontrol 25 nisanda doğurmazsam:) 26 nisan doğum görünüyor ama doktor on günde geçebilir ilk bebek normal dedi, hatimim var bitirmem lazım bugün ona yükleneyim daha okuycam sureler dualar var suya inşallah yetişir hadi hoşçakalın

hadi gözün aydın gitmiş kurtulmuşsun.dinlen biraz ve dediğim gibi asla düğüne gitmeye kalkışma..seni kimse düşünmüyorsa sen düşüneceksin cnm
azcık oturayım gazete falan okyayım kalkkıcam bende...

hayırlı doğumlar olsun canım

Günaydın kızlar,
Bebek hareketleri artık eskisi gibi değil de mi??Yani önceden 1-2 hafta önce falan sanki karnımı delip çıkacak gibi hareket ederdi.Şimdi sadece ayak ve elleriyle itme yapıyor o kadar...Acaba benimkinde mi böyle yoksa sizinkiler de böyle mi??Yani bilemedim şimdi bariz fark var 1-2 haftada o kadar fark eder mi ki yawwww:18::18::18:

olur canım şimdi olduğu yerde sadece ittirir,döenmediği için bize az geliyor hareketleri..korkma sakın

Merhaba herkese..
Ben kismetse mayis sonu veya haziran ilk haftada anne olacagim ilk kez. Sizi bir ziyaret edeyim dedim. Nasilsiniz? Az kaldi sizin icin. Son haftalar nasil gidiyor? Ben 33. haftadayim. Henuz bebise hic bir hazirlik yapmadim. Bir kac minik alisveris disinda. Sizin yazdiklarinizi okuyunca cok heyecanlandim.
Son haftalarda hayat nasil?

Doktorum da kontrollerde bebeğin hareketlerini takip et duruyor.İnsan ister istemez panik yapıyor...Allahım sağ salim hayırlısıyla bi kavuşsaydık yavrularımıza

Amin inshallah kavusacagiz hepimiz.
Bu topikteki annelerin bebekleri cogunlukla boga burcu olacak ne guzel. Ben de boga burcuyum.
Tabi bu durumda burclar dusunulecek son sey, biliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…