- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.461
evet ya giyerim diye bıraktığım bazı şeyler vardı hiç giymedim.yıka ütüle bir sürü iş... bende sevmiyorum yazlık kışlık işini..bir gününü tamamen alıyor insanın..hatta hemen kurumayanlar ertesi güne kalıyor ütüsü.
yarın cam perde bitince hafta sonuda ikramlıkları yapıp koycam dondurucuya
pazartesi mutfak dolaplarını düzenler silerim
salı tekrar eşime dip köşe süpürtüp sildirdimmi bende yemek yaparım.
salı gecesi annemler gelecek inşallah hiç iş kalmasın ona biraz dinlensin.aşırı yoruldu bide ev işlerimle yormak istemiyorum.
halılarımda yıkandı rahatım..
Ohhh mis gibi hazırım diyosun yani gelsin bebiş o zaman
evet ya giyerim diye bıraktığım bazı şeyler vardı hiç giymedim.yıka ütüle bir sürü iş... bende sevmiyorum yazlık kışlık işini..bir gününü tamamen alıyor insanın..hatta hemen kurumayanlar ertesi güne kalıyor ütüsü.
salı gecesi annemler gelecek inşallah hiç iş kalmasın ona biraz dinlensin.aşırı yoruldu bide ev işlerimle yormak istemiyorum.
evet cnm haftaya cuma zorunlu sezeryan biliyorsundur
çarşamba perşembe dinlensinler diyorum yol çok uzun ve yorucu çünkü..cumaya enerjisi kalsın kadının..
Ayy ne bileyim bazı arkadaşlar hani doğumdan önce vajinamda baskı hissediyorum falan yazdılar ama bende öyle bişey de yok...Yani doğuma hazırlık aşamaları
ay ne saçma ya niye gelmiş o deli mi ne günü gelmiş kadına iş mi yaptırılır bak eşim bir çok konuda beni kızdırır ama iş konusunda asla ailesine ezdirmez sen yapma dinlen der normal zamanda bile memlekete gidince sen niye yapıyorsun iş otur ablamgil yapsın derdi:)) senin eşin birşey demiyor mu bu konuda
selam kızlar....
doktor kontrolüm vardı bugün ordan geldim az önce...
çok heyecanlıyım yarın sezeryana giricem kısmetse eğer...
sabah 10 gibi alacaklar...çatım oldukça darmış...doktor normal doğumda zorlanırsın dedi....kızımda 3500 gr civarında şu anda...herhangi bir açılma sancıda yok doğana kadar 4000 e yaklaşır zaten çatın dar baya zor olur senin için dedi....işte bu nedenle yarın sabah sezeryan doğumla kavuşucam inş bebeğime...bizim için dua edin kızlar...
ay canım az çok aynı sebepler benimde bende yarın giriyorum saat 10 da spinal sezeryan olucam bakalım kısmett sağlıkla kucağımıza alırız inşallahh
Yarın benim de kontrolüm var.
Çatı muayenesi olucam :18: çok gerilemem inşallah...
Kızlar merhabaa,
Bugün dr kontrolümüz vardı ve hala kızımızın doğmaya niyeti olmadığı için yarın sabah 9 da sezeryan ile kızım kollarımda olacak yarın doğumu olacak diğer arkadaşlara da allah yardımcınız olsun diyorum.
günaydın şekerler bende bugün saat 14:30 da sezeryana giricem allah bugün doğumu olan herkese yardım etsin lütfen dualarınızı eksik etmeyin güzel anneler bizden gelişmeleri sizinle paylaşırım hakkınızı helal edin hiçbirinizle tanışmasak bile burdaki paylaşımlarımızla birbirimize hep destek olduk moral verdik allah hepimizin yardımcısı olsun rabbim bebek isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın doğum bekleyenlerinde bebeişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsinnn hepinize dua edicem sizlerde eksik etmeyin dualarınızı bitanelerim.
günaydın kızlar,
biz yine erkenciyiz.
şimdi kahvaltı hazırlayacağım eşimi kaldıracağım sonra cam silmeye başlayacağım..
öğlene kadar bitsinde öğleden sonra yatarım..
Herkese günaydın kayınpeder gitti dün akşam ya öyel yorulmuşum ki sancılarım akşam oluyordu hep dün gündüzde oldu rengim attı resmen neyse gitti şükür gerçi biz ısrar ettik bir gün daha kal diye amam neyse eli kolu boş geldi zatenbende dün nst ye girdim tahlil sonuçlarımı gösterdim iyi çıktı artık bekliyoruz son kontrol 25 nisanda doğurmazsam:) 26 nisan doğum görünüyor ama doktor on günde geçebilir ilk bebek normal dedi, hatimim var bitirmem lazım bugün ona yükleneyim daha okuycam sureler dualar var suya inşallah yetişir hadi hoşçakalın
günaydın şekerler bende bugün saat 14:30 da sezeryana giricem allah bugün doğumu olan herkese yardım etsin lütfen dualarınızı eksik etmeyin güzel anneler bizden gelişmeleri sizinle paylaşırım hakkınızı helal edin hiçbirinizle tanışmasak bile burdaki paylaşımlarımızla birbirimize hep destek olduk moral verdik allah hepimizin yardımcısı olsun rabbim bebek isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın doğum bekleyenlerinde bebeişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsinnn hepinize dua edicem sizlerde eksik etmeyin dualarınızı bitanelerim.
günaydın kızlar,
biz yine erkenciyiz.
şimdi kahvaltı hazırlayacağım eşimi kaldıracağım sonra cam silmeye başlayacağım..
öğlene kadar bitsinde öğleden sonra yatarım..
kolay gelsin canım..........
Günaydın kızlar,
Bebek hareketleri artık eskisi gibi değil de mi??Yani önceden 1-2 hafta önce falan sanki karnımı delip çıkacak gibi hareket ederdi.Şimdi sadece ayak ve elleriyle itme yapıyor o kadar...Acaba benimkinde mi böyle yoksa sizinkiler de böyle mi??Yani bilemedim şimdi bariz fark var 1-2 haftada o kadar fark eder mi ki yawwww:18::18::18:
olur canım şimdi olduğu yerde sadece ittirir,döenmediği için bize az geliyor hareketleri..korkma sakın
Doktorum da kontrollerde bebeğin hareketlerini takip et duruyor.İnsan ister istemez panik yapıyor...Allahım sağ salim hayırlısıyla bi kavuşsaydık yavrularımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?