- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.441
selam kızlar....
doktor kontrolüm vardı bugün ordan geldim az önce...
çok heyecanlıyım yarın sezeryana giricem kısmetse eğer...
sabah 10 gibi alacaklar...çatım oldukça darmış...doktor normal doğumda zorlanırsın dedi....kızımda 3500 gr civarında şu anda...herhangi bir açılma sancıda yok doğana kadar 4000 e yaklaşır zaten çatın dar baya zor olur senin için dedi....işte bu nedenle yarın sabah sezeryan doğumla kavuşucam inş bebeğime...bizim için dua edin kızlar...
selam kızlar....
doktor kontrolüm vardı bugün ordan geldim az önce...
çok heyecanlıyım yarın sezeryana giricem kısmetse eğer...
sabah 10 gibi alacaklar...çatım oldukça darmış...doktor normal doğumda zorlanırsın dedi....kızımda 3500 gr civarında şu anda...herhangi bir açılma sancıda yok doğana kadar 4000 e yaklaşır zaten çatın dar baya zor olur senin için dedi....işte bu nedenle yarın sabah sezeryan doğumla kavuşucam inş bebeğime...bizim için dua edin kızlar...
Hadi bakalım Allah yardımcınız olsun siz de kavuşuyorsunuz yarın yavrularınıza...Bakalım bizim minik ne zaman gelecekay canım az çok aynı sebepler benimde bende yarın giriyorum saat 10 da spinal sezeryan olucam bakalım kısmett sağlıkla kucağımıza alırız inşallahh
Ay herkes sezaryen oluyor yaa
Allah kolaylık versin prentane.
Günün var aslında sen mi sezaryen olmasını istedin?
Canım çatım da çok geniş değilmiş birde rahim ağzı çok uzun ve kapalıymış yani çatı muayenesi oldum ve dr biraz açmaya çalıştı ama hala tık yok bende artık yeter dedim ve yarına gün aldık..
Cnm kolay geçer inş. gerilme sakin ve rahat olmaya çalış...Zaten hiç acımıyo sadece biz korkularımız yüzünden kendimizi kasıyoruz...Yarın benim de kontrolüm var.
Çatı muayenesi olucam :18: çok gerilemem inşallah...
Yaaa ne güzel hadi bakalım yarın ne çok doğum var.Allah hepinizin yardımcısı olsun inş.Kızlar merhabaa,
Bugün dr kontrolümüz vardı ve hala kızımızın doğmaya niyeti olmadığı için yarın sabah 9 da sezeryan ile kızım kollarımda olacak yarın doğumu olacak diğer arkadaşlara da allah yardımcınız olsun diyorum.
Doğum yapacak arkadaşlara kolay doğum ve bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum..
Doğum yapmayan arkadaşlarada en kısa zamanda bebeklerine kavuşmalarını diliyorum..
selamm kimse yok herhalde..
bugün dolap düzenledim kışlıkları topayıp yazlıkları çıkardım..çok zamanımı aldı valla..
yarında camlar silinecek,perdeler yıkanacak..
Slm cnm iyi hadi oyalanmışsın bayaaaselamm kimse yok herhalde..
bugün dolap düzenledim kışlıkları topayıp yazlıkları çıkardım..çok zamanımı aldı valla..
yarında camlar silinecek,perdeler yıkanacak..
Yaa ben de kendim yapmadım temizlik falan şimdi de canım sıkılıyor...Yine de durmuyorum arada bişeyler yapıyorum ama onlar da çabucak bitiyor sonra da pufluyorumbende bittim temizlikten artık kendim yapmadım ama yinede ortada dolan çekmeceler dolaplar
benim işimdi.
sanada kolay gelsin canım
en zor iş o kışlık yazlık olayı
Ben de hiç sevmem yazlık çıkar kışlık kaldır üffffcanım bide bu halimle giyemedim kışlıklarımın çoğunu boşuna tekrar yıka kaldır falan gereksiz iş oldu
Slm cnm valla aslında iyi gidiyor öyle bi sıkıntım yok ama bebeğimi görmeyi özlüyorum doğrusu
Yaaa cnm benim zaten sabırsızlığımız yavrumuzu kucağımıza alıp koklamak, sevmek vs için...Yoksa tabiki zamanını bekleyecek.Allahtan hayırlısı ama bizimkisi tatlı bir heyecan ve bekleyişşş sadece
Valla ağrım sızım da yok benim yaaaa hiç doğuracak gibi hissetmiyorum kendimi
canım bende de tık yok bizimkiler pek rahat galiba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?