2011 Nisan Anneleri

slm kızlar denizcim cicibebe_cicianne nihannihan
nasılsınız denizcim bugün ne yapıyorsun kuşumsana gelicem
Slm cnm ayyy sen yazmışsın ben çıkmışım forumdan daha yeni görüyorum...Valla inanır mısın akşama değişik bişeyler istiyor canım ama ne olduğunu bilmiyorum eşim de istersen portakallı pekin ördeği yapalım dedi yok cnm onu istemiyor demişimDalga geçiyor benle anlayacağın...Hala da ne yapacağıma karar vermiş değilim:26:

ben de hala bekliyorum düzensiz kasılmalar dışında yok ağrı falan yarın kontrol var hadi hayırlısı...:18:
Cnm aynen bende de var o kasılmalardan bol miktarda ama ağrı sızı bişey olmayınca öyleeeee bekliyosun işte...Hayırlısı bakalım

Gözün aydın cnm tekrardan tebrik ederim...İyi hadi sevindim şimdi evinizdeymişsiniz...Sağlıkla büyüt oğluşunu bakalım

tekrar çok geçmiş olsun cnm zor bir dönem atlatmışsın..

hayırlı olsun canım zor olmuştur küvezde kalması ama iyileşmiş çok şükür sağlıkla büyütün inşallah...

Saol canım, aynen öyle, ha geldi ha gelecek derken herkes kucaklarken meleklerini bizimkinin gelmeyeceği tuttu, doktor da sezaryen deyince çok üzüldüm.. Ama çok şükür bugün iyi haberler aldım; nst de güzel bi sancım çıktı, çatı muayenesinde 1 parmak açıklığım var, şuanda kahverengi akıntım var bakalım doktor normal doğum yapabilirsin bi engel yok, hatta bugün gelir bu bebek dedi heyecanla bekliyoruz evde bakalım :18: hayırlısı olsun, Allah bekleyen herkese sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin..

Geçmiş olsun canım, çok şükür atlattınız evinizdesiniz Allah bi daha göstermesin, sağlıkla büyüt bebişini

hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah

kızlar herkese merhaba
valla doğru dürüst giremiyorum topiğe çünkü kızım bütün vaktimi alıyor
bugün 10 günlük oldu bebeğim
dikişlerim yeni yeni iyileşmeye başladı
göğüslerim çok yara oldu doğru dürüst emziremiyorum süt pompası kiraladım ama çok gelmiyor sütüm arada mama veriyorum milupanın çok vermek istemiyorum ama napayım aç kalıyor ne yapacağımı şaşırdım hiç vermek istemiyorum
doğum yapan arkadaşlarda böyle sorunlar var mı acaba
bu arada doğum yapanlar olmuştur herkes için bebekleri hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün

Gözün aydın cnm tekrardan tebrik ederim...İyi hadi sevindim şimdi evinizdeymişsiniz...Sağlıkla büyüt oğluşunu bakalım

tekrar çok geçmiş olsun cnm zor bir dönem atlatmışsın..

hayırlı olsun canım zor olmuştur küvezde kalması ama iyileşmiş çok şükür sağlıkla büyütün inşallah...

Geçmiş olsun canım, çok şükür atlattınız evinizdesiniz Allah bi daha göstermesin, sağlıkla büyüt bebişini

çok saolun kızlar.rabbim kimseye yaşatmasın.

herkese selammm.... bende giremiyordum ... 4 nisanda doğum yaptım.. çok şükür kızımda bende çok iyiyizz... melekler gibi kızım... allahım isteyen herkese yaşatsın... çok büyük bir mutlulukmuş... bebeğimi ilk getirdiler bana bende bir ağlama ... ben seni böyle güzel beklemiyordum kızım diye... yok böyle güzel birduygu... bu arada doğum yapan bütün arkadaşlara geçmiş olsun diyorum... yapacak arkadaşlarada allah kurtarsın diyor vee gidiyorumm..... öptüm herkesiii...

kızlar bugün doktora gittim bebek 3800 olmuş bende biraz minyon tipliyim doktor doguramazsın diyo hatta bugün hemen alayım dedi de ben yok dedim perşembeye kadar bekleyecegim bakalım

kızlar çok gerilere bakamadım ikinizin de bebeği hayırlı olsun inş.
aysucuğum geçmiş olsun inş. allah analı babalı büyütsün
angel74 sana da hayırlı olsun dedeğin gibi çok güzel bir duygu ben de 8. nisan da doğum yaptım allah isteyen herkese nasip etsin

Gönül Gönlüm
kısslar doğum öncesi iznim hafta sonu bitiyor pazara kadar bebeğim gelmezse napıcam yani rapor falan mı almak gerekiyo

aysucum gözün aydın güle güle büyüt bebişini.geçmiş olsun zor günler atlatmışsın ama geride kalmış canım.

hayırlı olsun cnm darısı bizim başımıza inşallah

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün.
Darısı başımıza.

ayy gözün aydın canım, Allah sağlıklı uzun ömür versin bebişine darısı bizim başımıza inşallah..

hayırlı olsun bebeğin Allah analı babalı büyütsün.

kızlar biraz geç kaldım ama iyi dilekleriniz için sağolun anca bugün girebildim :)

hayırlı olsun cnm darısı bizim başımıza inşallah

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün.
Darısı başımıza.

ayy gözün aydın canım, Allah sağlıklı uzun ömür versin bebişine darısı bizim başımıza inşallah..

hayırlı olsun bebeğin Allah analı babalı büyütsün.

kızlar biraz geç kaldım ama iyi dilekleriniz için sağolun anca bugün girebildim :)

slm kıslar.geçen hafta çarş. Kontrolde drum heran doğum olabilir dedi.ama bukadar erken olabilecegini sanmıodum.perş. sabaha karşı 4te nişanım gelmeye başladı.adet sancısından şiddetli sık sık gelen sancıların sonucunda öglen 1 de 2cm açıkla hastanedeydm.ama oğlum kakasıni yapmış.daha fazla açılmada olmayınca spinal sezeryanla 15.10da oğlumu kokladım.şimdi oğlum 4günlük.rabbim onunla birlikte sağlıklı uzun ömürler versin inş.

hayırlı olsun canım gözün aydın darısı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…