- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.621
Slm cnm ayyy sen yazmışsın ben çıkmışım forumdan daha yeni görüyorum...Valla inanır mısın akşama değişik bişeyler istiyor canım ama ne olduğunu bilmiyorum eşim de istersen portakallı pekin ördeği yapalım dedi yok cnm onu istemiyor demişimslm kızlar denizcim cicibebe_cicianne nihannihan
nasılsınız denizcim bugün ne yapıyorsun kuşum sana gelicem
Cnm aynen bende de var o kasılmalardan bol miktarda ama ağrı sızı bişey olmayınca öyleeeee bekliyosun işte...Hayırlısı bakalımben de hala bekliyorum düzensiz kasılmalar dışında yok ağrı falan yarın kontrol var hadi hayırlısı...:18:
Gözün aydın cnm tekrardan tebrik ederim...İyi hadi sevindim şimdi evinizdeymişsiniz...Sağlıkla büyüt oğluşunu bakalımselam kızlar
doğum yapan anneler allah analı babalı büyütsün inşallah.
benim oğlumda 4 nisanda dünyaya geldi.
10 gün küvezde kaldı malesef kanında enfeksiyon riski çok yüksek çıktı.antibiotik tedavisi gördü.şimdi evimizdeyiz allaha şükür.
çok saol cnm.enfeksiyon riski yüksekti sadece kültüründe bişi çıkmadı çok şükür.ama o değer yüksek olduğu için emmiyodu mama bile yemiyodu sürekli uyuyodu.zaten doktorumuzda ondan şüpelendi.benim hamileliğimde geçirdiğim rahatsızlıktan dolayı bebeğede geçmiş.bi ara çok fena hasta olmuştum astıma kadar ilerlemişti o zaman bebeğede enfeksiyon geçmiş sanırım.
selam kızlar
10 gün küvezde kaldı malesef kanında enfeksiyon riski çok yüksek çıktı.antibiotik tedavisi gördü.şimdi evimizdeyiz allaha şükür.
evet bitti sayılır canım..durmadan çamaşır yıkanıyor bugün son ütüleri yapacağım ondan sonra yarına sadece yemek yapacağım..eşim öğleden sonra gidecek..dip köşe süpürme var bugün yine ona:86:
yok canım ya yormuyorum,anlatınca çok gibi görünüyor ama hemen bitiyor işler..tabi biraz bel ağrısı oluyor ama yatınca geçiyor
ayy o duyguyu çok iyi bilirim çok zor yaa..geldimi gelecekmi hergün bekle...bide 36. haftadan itibaren doğuranları görünce insan heves ediyor benimkide süpriz yaarmı diye beklentiye giriyorsun ister istemez..en kısa zmanda hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah cnm
oyalanıyorum napayım çok sıkılıyorum artık
hakkında hayırlısı olsun cnm...
çok çok geçmiş olsun cnm...benim göğüs ucu yaralarım 1 haftada geçti.bepanten sürüyordum..her emzirmeden sonra ılık suyla yıkayıp ardından sürüyordum ..süreklide emzirdiğin için çok uğraştırıcı oluyor ama napalım çekeceğiz..
cnm yukardaki tavsiye senin içinde geçerli
onunda etkisi var evet..çünkü tam doğrulamıyorsun bir kere..uygun pozisyonu ayarlayamıyorsun ve yanlış emzirmiş oluyorsun..böylece yara oluyor uçlar
yok cnm sabah erkenden deniz kenarına kahvaltıya gitiik arkadaşlarla..öğleden sonra geldik.çocukları uyuttuk akşamda mercimek köftesi yapmıştım,yanına çay alıp gittik yine ordaydık hava çok güzeldi..ne biz ne çocuklar evde durmak istiyordu..gece geldik.gün boyu evde olmayınca dağınıktı onları topladım..bide deniz kenarında 1 saat yürüyüş yapmıştım..çatı kemiklerim ayrılacak sandım artıkakşam..yattım sonrada hiç giremedim yani..
Allah nasip ederse annecim olacakofff çok özledim zaten bir an önce yarın akşam olsun istiyorum.
selam kızlar
Saol canım, aynen öyle, ha geldi ha gelecek derken herkes kucaklarken meleklerini bizimkinin gelmeyeceği tuttu, doktor da sezaryen deyince çok üzüldüm.. Ama çok şükür bugün iyi haberler aldım; nst de güzel bi sancım çıktı, çatı muayenesinde 1 parmak açıklığım var, şuanda kahverengi akıntım var bakalım doktor normal doğum yapabilirsin bi engel yok, hatta bugün gelir bu bebek dedi heyecanla bekliyoruz evde bakalım :18: hayırlısı olsun, Allah bekleyen herkese sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin..
Geçmiş olsun canım, çok şükür atlattınız evinizdesiniz Allah bi daha göstermesin, sağlıkla büyüt bebişini
Gözün aydın cnm tekrardan tebrik ederim...İyi hadi sevindim şimdi evinizdeymişsiniz...Sağlıkla büyüt oğluşunu bakalım
tekrar çok geçmiş olsun cnm zor bir dönem atlatmışsın..
hayırlı olsun canım zor olmuştur küvezde kalması ama iyileşmiş çok şükür sağlıkla büyütün inşallah...
Geçmiş olsun canım, çok şükür atlattınız evinizdesiniz Allah bi daha göstermesin, sağlıkla büyüt bebişini
selam kızlar
herkese selammm.... bende giremiyordum ... 4 nisanda doğum yaptım.. çok şükür kızımda bende çok iyiyizz... melekler gibi kızım... allahım isteyen herkese yaşatsın... çok büyük bir mutlulukmuş... bebeğimi ilk getirdiler bana bende bir ağlama ... ben seni böyle güzel beklemiyordum kızım diye... yok böyle güzel birduygu... bu arada doğum yapan bütün arkadaşlara geçmiş olsun diyorum... yapacak arkadaşlarada allah kurtarsın diyor vee gidiyorumm..... öptüm herkesiii...
Gönül Gönlüm
kısslar doğum öncesi iznim hafta sonu bitiyor pazara kadar bebeğim gelmezse napıcam yani rapor falan mı almak gerekiyo
selam kızlar
hayırlı olsun cnm darısı bizim başımıza inşallah
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün.
Darısı başımıza.
ayy gözün aydın canım, Allah sağlıklı uzun ömür versin bebişinedarısı bizim başımıza inşallah..
hayırlı olsun bebeğin Allah analı babalı büyütsün.
hayırlı olsun cnm darısı bizim başımıza inşallah
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün.
Darısı başımıza.
ayy gözün aydın canım, Allah sağlıklı uzun ömür versin bebişinedarısı bizim başımıza inşallah..
hayırlı olsun bebeğin Allah analı babalı büyütsün.
slm kıslar.geçen hafta çarş. Kontrolde drum heran doğum olabilir dedi.ama bukadar erken olabilecegini sanmıodum.perş. sabaha karşı 4te nişanım gelmeye başladı.adet sancısından şiddetli sık sık gelen sancıların sonucunda öglen 1 de 2cm açıkla hastanedeydm.ama oğlum kakasıni yapmış.daha fazla açılmada olmayınca spinal sezeryanla 15.10da oğlumu kokladım.şimdi oğlum 4günlük.rabbim onunla birlikte sağlıklı uzun ömürler versin inş.
hayırlı olsun canım gözün aydın darısı bize
kızlar bugün doktora gittim bebek 3800 olmuş bende biraz minyon tipliyim doktor doguramazsın diyo hatta bugün hemen alayım dedi de ben yok dedim perşembeye kadar bekleyecegim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?