- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.641
herkese selammm.... bende giremiyordum ... 4 nisanda doğum yaptım.. çok şükür kızımda bende çok iyiyizz... melekler gibi kızım... allahım isteyen herkese yaşatsın... çok büyük bir mutlulukmuş... bebeğimi ilk getirdiler bana bende bir ağlama ... ben seni böyle güzel beklemiyordum kızım diye... yok böyle güzel birduygu... bu arada doğum yapan bütün arkadaşlara geçmiş olsun diyorum... yapacak arkadaşlarada allah kurtarsın diyor vee gidiyorumm..... öptüm herkesiii...
kızlar herkese merhaba
valla doğru dürüst giremiyorum topiğe çünkü kızım bütün vaktimi alıyor
bugün 10 günlük oldu bebeğim
dikişlerim yeni yeni iyileşmeye başladı
göğüslerim çok yara oldu doğru dürüst emziremiyorum süt pompası kiraladım ama çok gelmiyor sütüm arada mama veriyorum milupanın çok vermek istemiyorum ama napayım aç kalıyor ne yapacağımı şaşırdım hiç vermek istemiyorum
doğum yapan arkadaşlarda böyle sorunlar var mı acaba
bu arada doğum yapanlar olmuştur herkes için bebekleri hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
bizde bugün doktordaydık suyumuz azalmış yarın hastaneye yatıcam suni sancı deneyecek önce olmazsa sezeryan yapıcak korkuyorum heyecanlıyım dua edin bana hayırlısıyla doğurayım işallah.
merhaba kızlar
bende bugün kontrole gittim nts de sancı çıktı doktor her an suyun gelebilir, sancın artabilir dedi :18:
bu aksam son hazırlıklarımıda yaptım hersey yolunda gıderse cuma sabahı alacak herhalde hayırlısı bakalım bir heyecan bir heyecann
normal mi sezaryen mi canım
ilk doğumum sezeryan olduğu için buda sezeryan olacak muayene etti rahim normal durumda olduğu için bekleyelim bir gün bir gündür anne karnında dedi beklicez bakalım hayırlısı
Cnm allah yardımcın olsun inş. kolay olur normal doğumla alırsın kucağınabizde bugün doktordaydık suyumuz azalmış yarın hastaneye yatıcam suni sancı deneyecek önce olmazsa sezeryan yapıcak korkuyorum heyecanlıyım dua edin bana hayırlısıyla doğurayım işallah.
Ayyy hadi bakalım inş bebeğini sen de bu hafta alıyorsun kucağınamerhaba kızlar
bende bugün kontrole gittim nts de sancı çıktı doktor her an suyun gelebilir, sancın artabilir dedi :18:
bu aksam son hazırlıklarımıda yaptım hersey yolunda gıderse cuma sabahı alacak herhalde hayırlısı bakalım bir heyecan bir heyecann
Cnm allah yardımcın olsun inş. kolay olur normal doğumla alırsın kucağına
Ayyy hadi bakalım inş bebeğini sen de bu hafta alıyorsun kucağına
biz ne zaman alcaz acaba temizlik telaşından çok aklıma gelmiyodu şimdi merak etmeye başladım ne zaman gelceklerrrr bizimkiler
Valla ben artık saldım çayıra Mevlam kayıra misali koyverdim gittiiii
Hergün arkadaşlarım arıyor hadi artık doğurmadın mı diye...Ben de siz telaş yapmayın ben sizi arayacağım diyorum artık ne yapayım.Komşular uğruyor hergün merak etmeyin hastaneye giderken de size haber vercem diyorum
Ne yapayım ayyy başedemiyorum sallayayım bari...Benim kızım nazlı çıktı ne zaman canı isterse o zaman gelsin
Yaa çok samimi olduklarımı ararım...Eşimin face var o da diyor oraya yazarım herkesin haberi oluray evet canım sağolsun merak ediyolar ama haber ver falan diyolar insan o durumdayken zor
Cnm niye ümtsizliğe kapılıyorsun ki forumda normal doğum yapan arkadaşlar da var.Onlar moral olsun bize...Ama tabi nasip son ana kadar Allah bilir...Rabbim kolay doğumlar nasip etsin önemli olan o...Biz bekleyelim bakalım sabırlaçoğunluk sezaryen oldu ümitsizliğe kapılıyorum ara ara acaba normal doğum yapabilecek miyim diye zaten doktorumda gönülsüz ama ben kararlıyım tabi Allah izin verirse inşallah
Cnm niye ümtsizliğe kapılıyorsun ki forumda normal doğum yapan arkadaşlar da var.Onlar moral olsun bize...Ama tabi nasip son ana kadar Allah bilir...Rabbim kolay doğumlar nasip etsin önemli olan o...Biz bekleyelim bakalım sabırla
Yani bencede.Face den takip edersen normal doğum yapanlar çok memnun inş bizim de öyle olur...evet canım haklısın hatta çok zor normal doğum yapan olmadı çok şükür.sueylülün gönderdiği yazıyı okudum çok güzel moral oldu
Yani bencede.Face den takip edersen normal doğum yapanlar çok memnun inş bizim de öyle olur...
hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah
slm kıslar.geçen hafta çarş. Kontrolde drum heran doğum olabilir dedi.ama bukadar erken olabilecegini sanmıodum.perş. sabaha karşı 4te nişanım gelmeye başladı.adet sancısından şiddetli sık sık gelen sancıların sonucunda öglen 1 de 2cm açıkla hastanedeydm.ama oğlum kakasıni yapmış.daha fazla açılmada olmayınca spinal sezeryanla 15.10da oğlumu kokladım.şimdi oğlum 4günlük.rabbim onunla birlikte sağlıklı uzun ömürler versin inş.
bizde bugün doktordaydık suyumuz azalmış yarın hastaneye yatıcam suni sancı deneyecek önce olmazsa sezeryan yapıcak korkuyorum heyecanlıyım dua edin bana hayırlısıyla doğurayım işallah.
Valla ben artık saldım çayıra Mevlam kayıra misali koyverdim gittiiii
Hergün arkadaşlarım arıyor hadi artık doğurmadın mı diye...Ben de siz telaş yapmayın ben sizi arayacağım diyorum artık ne yapayım.Komşular uğruyor hergün merak etmeyin hastaneye giderken de size haber vercem diyorum
Ne yapayım ayyy başedemiyorum sallayayım bari...Benim kızım nazlı çıktı ne zaman canı isterse o zaman gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?