2011 Nisan Anneleri

bizde bugün doktordaydık suyumuz azalmış yarın hastaneye yatıcam suni sancı deneyecek önce olmazsa sezeryan yapıcak korkuyorum heyecanlıyım dua edin bana hayırlısıyla doğurayım işallah.

güle güle büyüt canım bebişini

hayırlı olsun bebişin ALS darısı biz kalanlara

merhaba kızlar
bende bugün kontrole gittim nts de sancı çıktı doktor her an suyun gelebilir, sancın artabilir dedi :18:
bu aksam son hazırlıklarımıda yaptım hersey yolunda gıderse cuma sabahı alacak herhalde hayırlısı bakalım bir heyecan bir heyecann

bizde bugün doktordaydık suyumuz azalmış yarın hastaneye yatıcam suni sancı deneyecek önce olmazsa sezeryan yapıcak korkuyorum heyecanlıyım dua edin bana hayırlısıyla doğurayım işallah.
Cnm allah yardımcın olsun inş. kolay olur normal doğumla alırsın kucağına

Ayyy hadi bakalım inş bebeğini sen de bu hafta alıyorsun kucağına

biz ne zaman alcaz acaba temizlik telaşından çok aklıma gelmiyodu şimdi merak etmeye başladım ne zaman gelceklerrrr bizimkiler

Valla ben artık saldım çayıra Mevlam kayıra misali koyverdim gittiiii
Hergün arkadaşlarım arıyor hadi artık doğurmadın mı diye...Ben de siz telaş yapmayın ben sizi arayacağım diyorum artık ne yapayım.Komşular uğruyor hergün merak etmeyin hastaneye giderken de size haber vercem diyorum
Ne yapayım ayyy başedemiyorum sallayayım bari...Benim kızım nazlı çıktı ne zaman canı isterse o zaman gelsin

ay evet canım sağolsun merak ediyolar ama haber ver falan diyolar insan o durumdayken zor

çoğunluk sezaryen oldu ümitsizliğe kapılıyorum ara ara acaba normal doğum yapabilecek miyim diye zaten doktorumda gönülsüz ama ben kararlıyım tabi Allah izin verirse inşallah

çoğunluk sezaryen oldu ümitsizliğe kapılıyorum ara ara acaba normal doğum yapabilecek miyim diye zaten doktorumda gönülsüz ama ben kararlıyım tabi Allah izin verirse inşallah
Cnm niye ümtsizliğe kapılıyorsun ki forumda normal doğum yapan arkadaşlar da var.Onlar moral olsun bize...Ama tabi nasip son ana kadar Allah bilir...Rabbim kolay doğumlar nasip etsin önemli olan o...Biz bekleyelim bakalım sabırla

evet canım haklısın hatta çok zor normal doğum yapan olmadı çok şükür.sueylülün gönderdiği yazıyı okudum çok güzel moral oldu

kızlar korkmayın siz kararlılığınızı gösterin dr a inşallah kolay normal doğumlar yaparsınız...ama olmayınca olmuyor işte örnek ben..herşey uygun ama posizyon uygun değil dönmedi bir türlü..
ilk kızımda mart annelerine bakardım,o kadar çok sezeryan vardıki anlatamam size..normal yapanlar devede kulak gibiydi..bizim arkadaşlarda yine bayağı var normal yapanlar..

bu arada benim dün akşam üstü kızımı banyo yaptırırken suyum geldi galiba.
duşakabine sandalye koyup otururp yıkıyrum,altımda tayt vardı malum bende ıslanıyorum..banyo yaptırmadan önce tuvalete gitmiştim.idrarla karışık parça parça beyaz şeyler geldi.aman akıntıdır her zamankinden dedim..neyse yıkadım tam ayağa kaltım şıp şıp akmaya başladı ama çok değil..anlayamadım banyonun suyumu amniyon sıvısımı..bekledim biraz devamı gelmedi.giyindim oturdum..o sırada arayan bir iki arkadaşa sordum aman hemen git neden oturuyorsun diye bir sürü laf saydılar gittik acile ebe nst ye bağladı sancı hiç yok öyleki bazen 01 di.bebek iyi dedi ayrıntılı anlattırdı bana olanları..büyük ihtimal oturunca baskıdan olmuştur..kalktığında idrar kaçırmışsındır dedi.tuşede yapamayız doğumu tetikler,sancı başlatır zaten gün almışsın cumaya,normal doğacak olsa neyse yapalım dedi..eve döndük yattık uyuduk..hee ayakta kalma bol bol dinlen dedi..yorulma sakın dedi..zaten dün son temziliğimi yapmıştım

hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah

Canım yine sabah oldu yine bebişim karnımda, doğuramadım halbuki sancım da vardı.. bugün tekrar çağırmıştı doktor, belki yatışımı yapar hayırlısı bakalım, dualarınızı eksik etmeyin

Canım gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin benim de 2 cm. açıklığım var ama benim kız hala inat ediyo darısı başımıza..

Allah yardımcın olsun canım, bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah, korkma canım rahat olmaya çalış, hangisi hayırlıysa hakkınızda o olsun..

Aynı durumdayız canım, sanki doğum olsa haberleri olmayacak onlar sordukça ben strese giriyorum merak ediyorum hakkaten niye doğmadı diye Allah sana da hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin canım, biz bekleyenler de kavuşalım artık şu miniklere yaa, akranlarının kırkı çıktı benimki tembel teneke çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…