2011 Nisan Anneleri

anaaa kimse gelmemiş topiği benmi bekliyorum
sabah sabah limangodan alışveriş yaptım,ayakkabı falan aldım..stresliyim kendimi alışverişe vurdum :86:

ayyy o arayanlar yokmu hele deli ederler insanı doğurdunmu doğurmadınmı vs...çok sinir bozucu oluyor.:2:

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine, insanın evde sürekli bişeyler yapası geliyor boş duramıyor biliyorum ama doktor yat dinlen dediyse öyle yap, suyun da gelmiş, cumaya kadar inşallah her şey yolunda gider de canım sağlığıyla alırsın bebişini kucağına

ayyy o arayanlar yokmu hele deli ederler insanı doğurdunmu doğurmadınmı vs...çok sinir bozucu oluyor.:2:

hem de nasıl !! beni ayrı eşimi ayrı arıyolar telefonlar susmuyor, bazen açmıyorum ne yalan söyliim, eşimi aradıklarında da uyuyor diyor, pofff çok bunaldım ticker. bile ilerlemiyor artık benim inatçı kızım karşısında baksana 40+1 de kalmış, halbuki 40+2 olduk bugün

ay bide benim annemin komşuları arkadaşları arıyordu.babamdan ev tel numaramızı almışlar her gece bi yabancı arıyor annemi istiyor..nasıl sinir oluyordum..ordandamı yetişiyorsunuz yaa hayret bişey

ay bide benim annemin komşuları arkadaşları arıyordu.babamdan ev tel numaramızı almışlar her gece bi yabancı arıyor annemi istiyor..nasıl sinir oluyordum..ordandamı yetişiyorsunuz yaa hayret bişey

heheh anneni istiyor sana da sormuyo naptın kızım diye ama ben yaşadım öğrendim artık, doğumu yakın olan bi tanıdığım olursa ''doğurunca sen ara beni'' diicem, gerçekten çekilmiyor bi süre sonra
Neyse ben kızımla bütün şekilde son kahvaltımı (umarım hayırlısıyla) yapayım, sonra doktor amcanın yollarına düşelim babasıyla.. Belki eve 3 kişi döneriz :87:

Günaydın kızlarrrrrr
Nisa_86 arkadaşımızın suyu gelmiş hastaneye gittiler...Doğuracak bu kız herhalde Allah yardımcısı olsun inş.
Ben bi kahvaltı edip geleyim minik balık acıkmıştır

inşallah cnm..hayırlısı..bugün 8 gibi yatıp 9.30 ta kalktım o ara rüyamda suyum geliyor bu sefer şakır şakır hemen dr a gidiyoruz..kanlı geliyor biraz..ay çok heyecanlıydı valla

Günaydın kızlarrrrrr
Nisa_86 arkadaşımızın suyu gelmiş hastaneye gittiler...Doğuracak bu kız herhalde Allah yardımcısı olsun inş.
Ben bi kahvaltı edip geleyim minik balık acıkmıştır

topiğin başini biz bekliycez sanirim öyle geliyoki ay sonuna kadar burdayim ben bir butun olarak beni yanliz birakma olurmu

Valla biz buraların bekçisi olucaz galiba...Merak etme cnm ben de buralardayım
Peki psikolojin nasil tamam zamanini bekliyor bebişler üstelik geç kalmiş değiller çünkü sata göre zamanimiz dolmadi ama her sabah uyaninca sancisiz gayet sağlikli olmak beni üzüyor bedenimi taşimakta zorlaniyorum artik bide mart 24ten beri annemlerdeyim eşim cuma gelip pazar akşami gidiyor annemlerde çok rahatim ama evimi özledim eşimin düzeni bozuldu hayirlisi diyoruz ama o ora ben burda çekilmiyo artik

senin kendi düzenin dışında olmanında etkisi var.risk falan mı vardı neden annenlerdesin canım?

Cnm insanın gitgide sabrı azalıyor tabi...Sancım olsun diye dua ediyorum veya suyum gelsin diye...Aslında biraz da suni sancıdan korktuğum için kendiliğinden gelsin istiyorum bebeğimin ama işteeee ne zaman gelirse tabi...
Senin işin çok daha zormuş insanın tabi kendi evi gibisi yok ben de annemi daha çağırmadım bile gelip telaş yapmasın diye...

bende bekçilerdenim merak etmeyin
Heeee biz böylee muhabbete devam galiba mayısa kadar

evet canım mayıs annesi olcaz galiba

mrb kıslar benim de daha çok var ama çok heycanlıyım şimdiden çünkü erken doğum riskim var 24.haftadan beri.su fazla olduğu için 1cm açılma olmuştu şimdii iis bu haftalaraa kadar geldikk.ama hep erken doğcak die bekledim ya şimdide ne zaman gelck die bekliommm.allah hepimize hayrılı doğumlar nasip etsin.kıslar bide EFLALİMİ mrk ediorummm haberi olan var mııı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…