- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.661
ayyy o arayanlar yokmu hele deli ederler insanı doğurdunmu doğurmadınmı vs...çok sinir bozucu oluyor.:2:Canım yine sabah oldu yine bebişim karnımda, doğuramadımhalbuki sancım da vardı.. bugün tekrar çağırmıştı doktor, belki yatışımı yapar hayırlısı bakalım, dualarınızı eksik etmeyin
Canım gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinbenim de 2 cm. açıklığım var ama benim kız hala inat ediyo darısı başımıza..
Allah yardımcın olsun canım, bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah, korkma canım rahat olmaya çalış, hangisi hayırlıysa hakkınızda o olsun..
Aynı durumdayız canım, sanki doğum olsa haberleri olmayacakonlar sordukça ben strese giriyorum merak ediyorum hakkaten niye doğmadı diye Allah sana da hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin canım, biz bekleyenler de kavuşalım artık şu miniklere yaa, akranlarının kırkı çıktı benimki tembel teneke çıktı
kızlar korkmayın siz kararlılığınızı gösterin dr a inşallah kolay normal doğumlar yaparsınız...ama olmayınca olmuyor işte örnek ben..herşey uygun ama posizyon uygun değil dönmedi bir türlü..
ilk kızımda mart annelerine bakardım,o kadar çok sezeryan vardıki anlatamam size..normal yapanlar devede kulak gibiydi..bizim arkadaşlarda yine bayağı var normal yapanlar..
bu arada benim dün akşam üstü kızımı banyo yaptırırken suyum geldi galiba.
duşakabine sandalye koyup otururp yıkıyrum,altımda tayt vardı malum bende ıslanıyorum..banyo yaptırmadan önce tuvalete gitmiştim.idrarla karışık parça parça beyaz şeyler geldi.aman akıntıdır her zamankinden dedim..neyse yıkadım tam ayağa kaltım şıp şıp akmaya başladı ama çok değil..anlayamadım banyonun suyumu amniyon sıvısımı..bekledim biraz devamı gelmedi.giyindim oturdum..o sırada arayan bir iki arkadaşa sordum aman hemen git neden oturuyorsun diye bir sürü laf saydılar gittik acile ebe nst ye bağladı sancı hiç yok öyleki bazen 01 di.bebek iyi dedi ayrıntılı anlattırdı bana olanları..büyük ihtimal oturunca baskıdan olmuştur..kalktığında idrar kaçırmışsındır dedi.tuşede yapamayız doğumu tetikler,sancı başlatır zaten gün almışsın cumaya,normal doğacak olsa neyse yapalım dedi..eve döndük yattık uyuduk..hee ayakta kalma bol bol dinlen dedi..yorulma sakın dedi..zaten dün son temziliğimi yapmıştım
ayyy o arayanlar yokmu hele deli ederler insanı doğurdunmu doğurmadınmı vs...çok sinir bozucu oluyor.:2:
hem de nasıl !! beni ayrı eşimi ayrı arıyolar telefonlar susmuyor, bazen açmıyorum ne yalan söyliim, eşimi aradıklarında da uyuyor diyor, pofff çok bunaldımticker. bile ilerlemiyor artık benim inatçı kızım karşısında baksana 40+1 de kalmış, halbuki 40+2 olduk bugün
ay bide benim annemin komşuları arkadaşları arıyordu.babamdan ev tel numaramızı almışlar her gece bi yabancı arıyor annemi istiyor..nasıl sinir oluyordum..ordandamı yetişiyorsunuz yaa hayret bişey
heheh anneni istiyor sana da sormuyo naptın kızım diyeama ben yaşadım öğrendim artık, doğumu yakın olan bi tanıdığım olursa ''doğurunca sen ara beni'' diicem, gerçekten çekilmiyor bi süre sonra
Neyse ben kızımla bütün şekilde son kahvaltımı (umarım hayırlısıyla) yapayım, sonra doktor amcanın yollarına düşelim babasıyla.. Belki eve 3 kişi döneriz :87:
Günaydın kızlarrrrrr
Nisa_86 arkadaşımızın suyu gelmiş hastaneye gittiler...Doğuracak bu kız herhalde Allah yardımcısı olsun inş.
Ben bi kahvaltı edip geleyim minik balık acıkmıştır
inşallah cnm..hayırlısı..bugün 8 gibi yatıp 9.30 ta kalktım o ara rüyamda suyum geliyor bu sefer şakır şakır hemen dr a gidiyoruz..kanlı geliyor biraz..ay çok heyecanlıydı valla
Valla biz buraların bekçisi olucaz galiba...Merak etme cnm ben de buralardayımtopiğin başini biz bekliycez sanirim öyle geliyoki ay sonuna kadar burdayim ben bir butun olarak beni yanliz birakma olurmu
Peki psikolojin nasil tamam zamanini bekliyor bebişler üstelik geç kalmiş değiller çünkü sata göre zamanimiz dolmadi ama her sabah uyaninca sancisiz gayet sağlikli olmak beni üzüyor bedenimi taşimakta zorlaniyorum artik bide mart 24ten beri annemlerdeyim eşim cuma gelip pazar akşami gidiyor annemlerde çok rahatim ama evimi özledim eşimin düzeni bozuldu hayirlisi diyoruz ama o ora ben burda çekilmiyo artikValla biz buraların bekçisi olucaz galiba...Merak etme cnm ben de buralardayım
Günaydın kızlarrrrrr
Nisa_86 arkadaşımızın suyu gelmiş hastaneye gittiler...Doğuracak bu kız herhalde Allah yardımcısı olsun inş.
Ben bi kahvaltı edip geleyim minik balık acıkmıştır
Peki psikolojin nasil tamam zamanini bekliyor bebişler üstelik geç kalmiş değiller çünkü sata göre zamanimiz dolmadi ama her sabah uyaninca sancisiz gayet sağlikli olmak beni üzüyor bedenimi taşimakta zorlaniyorum artik bide mart 24ten beri annemlerdeyim eşim cuma gelip pazar akşami gidiyor annemlerde çok rahatim ama evimi özledim eşimin düzeni bozuldu hayirlisi diyoruz ama o ora ben burda çekilmiyo artik
Cnm insanın gitgide sabrı azalıyor tabi...Sancım olsun diye dua ediyorum veya suyum gelsin diye...Aslında biraz da suni sancıdan korktuğum için kendiliğinden gelsin istiyorum bebeğimin ama işteeee ne zaman gelirse tabi...Peki psikolojin nasil tamam zamanini bekliyor bebişler üstelik geç kalmiş değiller çünkü sata göre zamanimiz dolmadi ama her sabah uyaninca sancisiz gayet sağlikli olmak beni üzüyor bedenimi taşimakta zorlaniyorum artik bide mart 24ten beri annemlerdeyim eşim cuma gelip pazar akşami gidiyor annemlerde çok rahatim ama evimi özledim eşimin düzeni bozuldu hayirlisi diyoruz ama o ora ben burda çekilmiyo artik
Heeee biz böylee muhabbete devam galiba mayısa kadarbende bekçilerdenim merak etmeyin
Cnm insanın gitgide sabrı azalıyor tabi...Sancım olsun diye dua ediyorum veya suyum gelsin diye...Aslında biraz da suni sancıdan korktuğum için kendiliğinden gelsin istiyorum bebeğimin ama işteeee ne zaman gelirse tabi...
Senin işin çok daha zormuş insanın tabi kendi evi gibisi yok ben de annemi daha çağırmadım bile gelip telaş yapmasın diye...
Heeee biz böylee muhabbete devam galiba mayısa kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?