- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.801
bende doğal olmasını çok istiyorum, iki gün önce ebemde kanala girmeye başlamış dedi bugünde aşağı inmiş iyice annemde farketmiş doktorum miden boşaldığı zaman bir hafta içinde bekle dedi hayırlısı artık:) ben on gündür akşamları sancı çekiyorum sabah bişey olmamış gibi kalkıyorum annem ayak ağrısı o diyor senin doğumun kolay olur inşaallah diyor ayak ağrısıda yani alışıyor vücudun demekmiş:))
ay niye müdahale ediyor benim doktorum on gün gecikebilir ilk bebek normal dedi sizin doktorlar hemen müdahale etmek istiyor anlamıyorum yani
Canım benimki son kontrolde kanala girmişti, 1 hafta oldu, bugün kontrole gittik NST'de tık yok, hiç sancı falan çıkmadı.. Pazartesi 40 haftam doluyor üstelik :) Doktor geçtiğimiz hafta gelmesini bekliyordu ama bizim ufaklık yerinden memnun galiba.. 1 haftadır kalça kemiklerim ağrıyor, yatarken iki dizimin arasına yastık koyunca iyi geliyor yoksa uyuyamıyorum. Ama yastık da terletiyor, sabaha kadar cebelleşiyorum :)) Ama gelsin artık yaaa, kayınvalide ile görümce de geldi evde daralıyorum, böyle 10 gün daha geçmez yaa
kafam çok karıştı doktora gittik herşey normal ama nts yaptı hiç sancın yok dedi normalde olması lazımmış en fazla 1 mayısa kadar bekleriz olmazsa suni sancı o da olmadı sezeryan yada direk sezeryan nasıl istersen dedi kafam karıştı suni sancı istemem ama ailem bekle diyor ben stres olmak istemiyorum oldu olmadı suni sancı olmadı sezeryan çok yıpratıcı olur sizce ne yapmalıyım ayrıca bebek henüz kanalada girmedi
kafam çok karıştı doktora gittik herşey normal ama nts yaptı hiç sancın yok dedi normalde olması lazımmış en fazla 1 mayısa kadar bekleriz olmazsa suni sancı o da olmadı sezeryan yada direk sezeryan nasıl istersen dedi kafam karıştı suni sancı istemem ama ailem bekle diyor ben stres olmak istemiyorum oldu olmadı suni sancı olmadı sezeryan çok yıpratıcı olur sizce ne yapmalıyım ayrıca bebek henüz kanalada girmedi
kızlar aranızda göğüs pompası kullanalar varsa hangi markayı kullanıyosunuz yazarmısınız?
ben arkadaşımdan ödünç almıştım kullanmıyıcam diye ama onu geri verip kendime almak istiyorum.arkadaşımınki ameda diye bi marka çiftli ama çok ii sağmıyo sanki.güçü yetersiz gibi geliyo.bebek daha kuvvetli çekiyo.bide çiftli almaya gerek varmıki?
Canım geçmiş olsun inşaallah sonuçlar hep iyi çıkar içini ferah tut iyi düşün iyi olsun.
selam arkadaşlar... 19 nisn salı günü 41+2 de kızım normal doğumla dünyaya geldi... benim de hiç sancım yoktu suni sancıyla oldu... suni sancıdan korkmyın arkadaşlar... ben de bi ara korktum direk sezeryan olmayı düşündüm ama kısmet böyleymiş... hepinize hayırlı doğumlar...
canım ben chıcconunkını kullanıyorum cok ıyı alabılırsın bence
merhaba annişler bende doğurmadım pazartesi salı açılmaya bakılcak açılma olursa suni sancı denenecek eğer açılma olmazsa perşembe sezeryan yapıcak doktorumuz
selam anneler ya benim oğlan her alt değiştirmede etrafı ıslatıyor pipisine sahip çıkamıyorum annem altını değiştirirkenbende pipisini tutuyorum ama yarın birgün tek kalacğım nasıl başedeceğim oğlan anneleri siz neler yapıyorsunuz?
ben çay içiyorum hoşaf rezene bol su malt içeceği su sıvılara yükleniyorum.
canım benim kızım var ama etrafımda gördüğüm altını açtığında bez örtüyorlar...selam anneler ya benim oğlan her alt değiştirmede etrafı ıslatıyor pipisine sahip çıkamıyorum annem altını değiştirirkenbende pipisini tutuyorum ama yarın birgün tek kalacğım nasıl başedeceğim oğlan anneleri siz neler yapıyorsunuz?
kızlar sütünüz nasıl?
benim sütüm yetmiyo bebeğime mamada veriyorum takviye.siz neler yapıyosunuz süt olsun diye?
seninki çiş yapıyomuş benimki bide kaka yapıyo rezilliği görme o an koltuk üst baş ikimizde banyoya.
canım benim kızım var ama etrafımda gördüğüm altını açtığında bez örtüyorlar...
ok şekerim
canım öncelikle istirahat et bol bol bebişin uyuduğunda sen de yat bu çok önemli.bol su rezene still tea içiyorum.valla tatlı süt yapmaz diyolar ama ben gene de günde bi iki yiyorum nolur nolmaz yavruma süt olsun diye.palize yapıyoruz biz nişastayla burda.sıcak sıcak ondan yemeyi bi dene bana hastaneden çıkınca yaptılar hemen indi sütüm çok şükür.birde olumsuz düşünme hiç sütüm yok deme hep var de.bu psikolojik olarak çok etkiliymiş.meyvesuyu da iç.
kaka artık azalacak günde bire inecekmiş. bebişlerimiz büyüyorbzde o damlayı kullanyrz canm ama rada böle kızaryr kızım neden ki acep bide bezi nasıl kızlar sznknn bzmki bikaç gundr kakasını öle çok yapmyr yapyr ama eskden daha çok doldryrdu bezi sanki ay ömrum bu kıızn agzı ve totosu arasnda gecyr
aynen ya. ama ben alt değiştirme bezinin önünü kabartıyorum kaka bana gelmiyor ama çişinin geldiği oldu. ama bebişim en çok bezini altına yerleştirmek için ayaklarını kaldırdığında yapıyor. bu defada kendi suratına geliyor şaşkın ördeğiminseninki çiş yapıyomuş benimki bide kaka yapıyo rezilliği görme o an koltuk üst baş ikimizde banyoya.
canım en önemlisi sütüm geliyor demen. ilk günler sütün yok diyip beni gıcık edenler evden gidince ne humana ne rezene hiç bir şey yemeden sütüm arttı. ben en çok yeşillik yiyorum. özellikle dere otu ile yoğurdu karıştırarak yiyorum. sonra boooool boool su içiyorum. inek gibi besleniyorum yani. bebişimi zorlada olsa sık sık emziriyorum. gece uykum var felan demeden uzun uzun emziriyorum. et haşlama suyunu bol bol içtim. iğrençtiikızlar sütünüz nasıl?
benim sütüm yetmiyo bebeğime mamada veriyorum takviye.siz neler yapıyosunuz süt olsun diye?
canım öncelikle istirahat et bol bol bebişin uyuduğunda sen de yat bu çok önemli.bol su rezene still tea içiyorum.valla tatlı süt yapmaz diyolar ama ben gene de günde bi iki yiyorum nolur nolmaz yavruma süt olsun diye.palize yapıyoruz biz nişastayla burda.sıcak sıcak ondan yemeyi bi dene bana hastaneden çıkınca yaptılar hemen indi sütüm çok şükür.birde olumsuz düşünme hiç sütüm yok deme hep var de.bu psikolojik olarak çok etkiliymiş.meyvesuyu da iç.
canım bizde de benzer bir tatlı var süt için. pekmez ısıtılıyor. elekle un içine ekleniyor puding kıvamını alınca ocaktan alıyorsun. içine fındık ceviz vs ekleniyor. ben bol bol yedim iyi süt yaptı. tavsiye ederimkıvamı tutturamazsanız pekmezli un helvası da olabilir o da süt yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?