2011 Nisan Anneleri

kafam çok karıştı doktora gittik herşey normal ama nts yaptı hiç sancın yok dedi normalde olması lazımmış en fazla 1 mayısa kadar bekleriz olmazsa suni sancı o da olmadı sezeryan yada direk sezeryan nasıl istersen dedi kafam karıştı suni sancı istemem ama ailem bekle diyor ben stres olmak istemiyorum oldu olmadı suni sancı olmadı sezeryan çok yıpratıcı olur sizce ne yapmalıyım ayrıca bebek henüz kanalada girmedi

selam arkadaşlar... 19 nisn salı günü 41+2 de kızım normal doğumla dünyaya geldi... benim de hiç sancım yoktu suni sancıyla oldu... suni sancıdan korkmyın arkadaşlar... ben de bi ara korktum direk sezeryan olmayı düşündüm ama kısmet böyleymiş... hepinize hayırlı doğumlar...

Dilale bende seninle aynı durumdayım bugün bende gittim ntste sancı cıkmadı rahim ağzı uzunluğu iyi kanala girmemiş benim son tarih 29 nisan bana ondan sonra 1 hafta daha bekletiriz dediler sana niye 1 mayıs dedilerki

Ben bugün doktorla bunu konuştum. Benimki kanala girdi çoktan ama 40 hafta dolacak hala sancı yok NST'de.. Salı tekrar çağırdı, "sancı olmazsa napıcaz" dedim, "alttan muayene eder açılmaya bakarız" dedi. suni sancı istemediğimi söyledim, "zaten 1-2 cm. açılma, servikste incelme falan olmazsa suni sancı pek işe yaramıyor, anneye de bebeğe de eziyete dönüşüyor" dedi.
Yani sözün özü sancı olmasa da incelme-açılma olmazsa suni sancı vermeyecek, bebeğin suyunda-plasenta kireçlenme durumunda bir sorun olmazsa da sezeryan vs. ile müdahale etmeyecek anladığım kadarıyla..

canım ben chıcconunkını kullanıyorum cok ıyı alabılırsın bence

merhaba annişler bende doğurmadım pazartesi salı açılmaya bakılcak açılma olursa suni sancı denenecek eğer açılma olmazsa perşembe sezeryan yapıcak doktorumuz

selam anneler ya benim oğlan her alt değiştirmede etrafı ıslatıyor pipisine sahip çıkamıyorum annem altını değiştirirkenbende pipisini tutuyorum ama yarın birgün tek kalacğım nasıl başedeceğim oğlan anneleri siz neler yapıyorsunuz?

Canım geçmiş olsun inşaallah sonuçlar hep iyi çıkar içini ferah tut iyi düşün iyi olsun.

çok saol cnm inşallah ii çıkar hepsi.

gözünaydın cnm
allah analı babalı büyütsün

canım ben chıcconunkını kullanıyorum cok ıyı alabılırsın bence

elektriklisinimi kullanıyosun cnm?

merhaba annişler bende doğurmadım pazartesi salı açılmaya bakılcak açılma olursa suni sancı denenecek eğer açılma olmazsa perşembe sezeryan yapıcak doktorumuz

hayırlısı olsun cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallh.

cnm biz daha bi kaza yaşamadık ama bezi örtüyomuş görümcem hemn öle diyodu.zor gerçkten.

kızlar sütünüz nasıl?
benim sütüm yetmiyo bebeğime mamada veriyorum takviye.siz neler yapıyosunuz süt olsun diye?

canım benim kızım var ama etrafımda gördüğüm altını açtığında bez örtüyorlar...
kızlar sütünüz nasıl?
benim sütüm yetmiyo bebeğime mamada veriyorum takviye.siz neler yapıyosunuz süt olsun diye?

canım öncelikle istirahat et bol bol bebişin uyuduğunda sen de yat bu çok önemli.bol su rezene still tea içiyorum.valla tatlı süt yapmaz diyolar ama ben gene de günde bi iki yiyorum nolur nolmaz yavruma süt olsun diye.palize yapıyoruz biz nişastayla burda.sıcak sıcak ondan yemeyi bi dene bana hastaneden çıkınca yaptılar hemen indi sütüm çok şükür.birde olumsuz düşünme hiç sütüm yok deme hep var de.bu psikolojik olarak çok etkiliymiş.meyvesuyu da iç.

seninki çiş yapıyomuş benimki bide kaka yapıyo rezilliği görme o an koltuk üst baş ikimizde banyoya.

cnm biz daha bi kaza yaşamadık ama bezi örtüyomuş görümcem hemn öle diyodu.zor gerçkten.[/QUOTE]
hımmmm evet bir bez ayarlamak lazım
canım benim kızım var ama etrafımda gördüğüm altını açtığında bez örtüyorlar...

ok şekerim

palize ne cnm?nasıl yapılıyo?

kaka artık azalacak günde bire inecekmiş. bebişlerimiz büyüyor
seninki çiş yapıyomuş benimki bide kaka yapıyo rezilliği görme o an koltuk üst baş ikimizde banyoya.
aynen ya. ama ben alt değiştirme bezinin önünü kabartıyorum kaka bana gelmiyor ama çişinin geldiği oldu. ama bebişim en çok bezini altına yerleştirmek için ayaklarını kaldırdığında yapıyor. bu defada kendi suratına geliyor şaşkın ördeğimin
kızlar sütünüz nasıl?
canım en önemlisi sütüm geliyor demen. ilk günler sütün yok diyip beni gıcık edenler evden gidince ne humana ne rezene hiç bir şey yemeden sütüm arttı. ben en çok yeşillik yiyorum. özellikle dere otu ile yoğurdu karıştırarak yiyorum. sonra boooool boool su içiyorum. inek gibi besleniyorum yani. bebişimi zorlada olsa sık sık emziriyorum. gece uykum var felan demeden uzun uzun emziriyorum. et haşlama suyunu bol bol içtim. iğrençtii uykusuzluk sütü azaltırmış ama ben de olmadı.

canım bizde de benzer bir tatlı var süt için. pekmez ısıtılıyor. elekle un içine ekleniyor puding kıvamını alınca ocaktan alıyorsun. içine fındık ceviz vs ekleniyor. ben bol bol yedim iyi süt yaptı. tavsiye ederim kıvamı tutturamazsanız pekmezli un helvası da olabilir o da süt yapar

Kıslar daha önce bahsetmiştim, akıntım var diye. Bu akşam pembeye dönmüş, bu mudur nişan dedikleri? biraz kasılma da var; sabaha kadar takip edeyim bakalım. Burada canlı yayında anlatırmışım "şimdi şu oldu bu oldu" diye Tam 23 nisan'da mı olcak acaba, öyle olacaksa da doktorumun çocuğunun gösterisi falan olmasa bari

şekerşm şu vs kısmını açık açık yazsana bizimde rızkımız artsa
benim doktor günde yarım lt süt iç, human iç ,beslenmene dikkat et gerisi Allahtan.biyoloj,k bu diyerek hevesimi kırdı ama yılmak yok tatlı yeşillik Allah ne verdiyse takviyeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…