- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.761
Selam kızlar,
kızımız Neva 15.04.2011 saat 09.52 de aramıza katıldı.
canım bende cuma gunu sezeryan oldum benımde yanma tuvalette ıdrarımı yaparken oluyo senınkıde oylemı yoksa herzamanmıı
merhabaa çok sık olmamakla birlikte zaman zaman buraya yazıyorum vakit buldukça benim oğluşumda 3 kilo 450 gr olmuş 51 cm boyu dönmüş ama doğum kanalına oturmamış henüz en fazla 28 nisana kadar bekleyebiliyoruz ve ben çokkkkk heyecanlanıyorumm hamileliğim allaha şükür son derece güzel geçti daha hiç bunalmadım ben çok hızlı ve aniden evlenip hamile kalmıştım evlenmeden önce evlilik bebek bana uzak geliyordu sanki hiç yaşamayacakmışım gibime gelirdi onun için sona yaklaşmama rağmen hala inanamıyorum ve 23 nisan benim doğum günüm bebeğiminde o tarihte gelmesini çok isterdim gelecek gibiydi ama sancım falan olmadığı için sanırım ay sonunu bekliycez bakalım hayırlısı ile kucağımıza alalımda tarih kısmını önemsemiycez artık:)
selam kızlarr nasılsınız ay doğranlarda gremyr topiğe walla bebek sorunları haknda konşlmak istyrm ama yok bende mart topğni okyrmbzm kız doğdngnda tutmştu goğsmu sonra bi ara hastaneye yatmak zornda kaldı o ara hastaanye sutumu sagark gotrdm ve orda biberona alştgı için gelgnde bayagı bi sure reddetti goğsumu...2 saate bir pomoayla sagp biberonla içirmek zornda kaldm bende ay buyuk işkence şu pompa işi ..son 2 gundr tutmaya başladı çok şukur ama hala duzenli deil bazen tuttyr bazen sawasyrm tutsun dye zorlşa tıkıyorum agzna hamleyken hayal etgn gbi olmyr çoğu şey galba..bzmki mıızrdanyr uyancak galba çıkyrm ben kızlar öptum hepnzii
doğum yapanlar Allah yardımcınız olsun zor bir dönem.genelde en büyük sorun göğüs yarası galiba önceden lansinoh başlamışmıydınız faydası olmuyo mu acaba?ben 3 haftadır falan kullanıyorum da
canım seninle aynı durumdayız annemle banbam bende kalıyor.ev benim evim olmaktan çıktı gelen giden her kafadan bir ses çıkıyor.çok bunaldım artık.yalnız kalmak istiyorum kocamla sohbet etmeyi özledim,ayy evet cnm yaa doğuranlar girmio hiç girelim de konuşalım burda sorunlarımızı...benim de göğüs uçlarım çok yara acıya acıya emziriyorum.denemediğim şey kalmadı ne zaman gecer bu?10 günlük oldu bebişim...gece uyandığında kalkmak çok zoruma gidiyo sırf göğsümün acısından.öğlen gene katlanıyorum ama uykulu uykulu o acı beni mahvediyo...bu arada annem hala geceleri benle kalıyo...en azından 20 günüm çıkacak galiba..ama ev benim evim deil sanki..hep kalabalık hep birileri kocamla yalnız kalamıyoruz bile..ama öbür taraftan daha geceleri bebeğime bakıp bakamayacağım konusunda kendime güvenim yok.bazen duymuyorum sesini..birazda göğüs acımdan dolayı kalkmaya korkar oldum galiba..lohusalık zormuş vesselam...:2:
doğum yapanlar Allah yardımcınız olsun zor bir dönem.genelde en büyük sorun göğüs yarası galiba önceden lansinoh başlamışmıydınız faydası olmuyo mu acaba?ben 3 haftadır falan kullanıyorum da
kızlar selam face de oluyorum genelde ama burayada yazayım dedim 23 nisan c.tesi sabah 7buçukta doğurcam kısmetse epidural sezeryan dualarınızı ekskk etmeyin hepinizi öpüyorummmm
ayy evet cnm yaa doğuranlar girmio hiç girelim de konuşalım burda sorunlarımızı...benim de göğüs uçlarım çok yara acıya acıya emziriyorum.denemediğim şey kalmadı ne zaman gecer bu?10 günlük oldu bebişim...gece uyandığında kalkmak çok zoruma gidiyo sırf göğsümün acısından.öğlen gene katlanıyorum ama uykulu uykulu o acı beni mahvediyo...bu arada annem hala geceleri benle kalıyo...en azından 20 günüm çıkacak galiba..ama ev benim evim deil sanki..hep kalabalık hep birileri kocamla yalnız kalamıyoruz bile..ama öbür taraftan daha geceleri bebeğime bakıp bakamayacağım konusunda kendime güvenim yok.bazen duymuyorum sesini..birazda göğüs acımdan dolayı kalkmaya korkar oldum galiba..lohusalık zormuş vesselam...:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?