2011 Nisan Anneleri

valla cnm ben abarttım galiba kullanmadığım şey kalmadı..lansinoh zeytinyağı, ayva çekirdeği doktor nivasit yazmıştı onu da kullandım.bi nebze daha iim bugün de garmastan aldım bide onu denicem.çok mu karıştırmışım ne??:44::44:ben de cok seviyorm emzirmeyi zaten ilk bikaç dakkadan sonra geçiyo ama o bi kaç dakka beni mahvediyo

kızlar sezeryan olan arkadaşlara bişey sorucam benim karnımdaki dikişlerin acısı geçti anacak vajinanın içide yanma ve ağrı var bu normal mi acaba
evet canım ilk zamanlarda oldu şimdi daha iyiyim ama korkulacak bişey yoktur sanırım.

yakınlarda sezeryan olan arkadaslar yedıklerınıze dıkat edıyomusunuz ne yıyosunuz yada ne yemıyosunuz gaz yapmasın dıye hem kendınıze hem bebegınıze
malesef canım ya pek bi bilgim yok bu konuda araştırma aşamasındayım

evet benimde öyle memeyi tutuncaya kadar çığlık atıyorum bende herşeyi denedim ama yok geçmiyor.

Bizim topic artık anneler topiği oldu ve olmaya devam ediyor
Ama biz hala bekliyoruz
Aranıza katılmak için can atıyorum kızlar bakalım ne zaman gelecek benim yaramaz

canım göğüs yaraları için ayva cekrdegni suda ıslatp jöle kıvamna gelnce surunce ii gelyr dyrlar bi dene istersen bide kendi sutunu surmeyi dene onada ii dyrlar..benmde annem pazar gunu gydr anneeeeeeeeeeee ben sensz ne yapcam dyrm pazr gun u 1 aylık olacagz bizde..walla benmde eşimi gordgm yok akşamlrı gelyr sewyr kızını ohh tamm baba olmak ne kadr kolaymş dyrm biizim kızda yeni yeni alşyr memeye her emrme saatnde alncaya kadr bi çığlk koparyr baklım ne zman alışacak zaten eşim uykusunu alsn dye kzıım aglar aglamz odadan çkryrm hemn otrma odasna gdyrz uyutp öle getryrm yataga gece uykusundan bişey anlamyrm bölndgü için

canım ben bu kouyu çok araştrdm dyebilirm ilk zmanlar çok az geldgi için bayuagı stres yapmştm.şimdi yeni yeni gelmye başladı benmki ...
tahin helvası
börülce
dereotu
soğan
bulgur pilavı
irmik helvası
kısır da ii gelyr bol yeşillkli
birde maltana dye bir içececk var ülkerin onu da denedm çok duydum
ısrgan otu cayı
rezene
çemen
vitamalt dye bi içieccek warmış ama ben içmedm hiç
ayva hoşafı
çörek otu
bunlar benm arastrdklarm ama bana soracak olrsan her zamn dkkat edmeyrm yedklerme...suya dkkat etmeye çalşyrm en az 3 lt içmek gerekyrmş zatenu bu sut olayı 40ın çıkana kadr braz skntlı olablyrmş kızlar herkesn kiş hemn şakr şakr gelmyrmş yani zamnla bebişler arttkça artyrmş az gelsede bol bol emzrrek sut kanalları açmk gerekyrmş bol sutlüüü gunler kızlaaaar
kızlar selam face de oluyorum genelde ama burayada yazayım dedim 23 nisan c.tesi sabah 7buçukta doğurcam kısmetse epidural sezeryan dualarınızı ekskk etmeyin hepinizi öpüyorummmm

allah yardmcn olsn canm şimdden gozn aydn dyrm

Bizim topic artık anneler topiği oldu ve olmaya devam ediyor
Ama biz hala bekliyoruz
Aranıza katılmak için can atıyorum kızlar bakalım ne zaman gelecek benim yaramaz

az kalmş sennde canm çok bekletmez annesini merak etme ...ay karnmdaki gunleri de özledm walla kıpır kıpır oldgu herseyn ayrı bi guzelliği war

gözünaydın cnm.allah analı babalı büyütsün.
aynı gün doğmuş bebişlerimiz.

aysucum gözün aydın güle güle büyüt bebişini.geçmiş olsun zor günler atlatmışsın ama geride kalmış canım.

çok saol cnm rabbim bi daha bize ve kimseye yaşatmasın.

gözünaydın cnm.
allah analı babalı büyütsün.

Canım seninde gözünaydın geçmiş olsun yavruna

çok saol cnm

Merhaba bende doğurdum. 1 Nisan'da sezeryanla dünyaya geldi kızım hersey çok iyi ama göğüs uçlarım felaket :96:

gözünaydın cnm

çncelikle gözünaydın cnm allah analı bablı büyütsün.
geçmiş olsun çok zor bi durum ayrı kalmak seni anlıyabiliyorum biz 10 gün ayrı kaldık yavrumla inşallah en kısa sürede iyileşir cnm merak etme.

gözünaydın cnm

cnmmm gözünaydın almışsın oğlunu kucağına yeni okudumda haberim oldu.nete giremiyorum bebiş yüzünden pek.allah analı babalı büyütsün.

Selam kızlar,

kızımız Neva 15.04.2011 saat 09.52 de aramıza katıldı.

gözünaydın cnm allah analı babalı büyütsün.

kızlar selam face de oluyorum genelde ama burayada yazayım dedim 23 nisan c.tesi sabah 7buçukta doğurcam kısmetse epidural sezeryan dualarınızı ekskk etmeyin hepinizi öpüyorummmm

hayırlısı olsun cnm inşallah sağlıkla kucağına alırsın miniğini.

merhaba kızlar
nasılsınız?
biz doktorlara gitmekten bi hal olduk oğlumla.gebelikte şekerim çıktığı için oğlumdan kalp ekosu istedi doktorumuz.salı günü onu yaptırıcaz.küvezde yattığımız için farklı bi işitme testi istedi.adı bera sanırım onun içinde cerrahpaşa tıp fakültesine yönlendirdi 22 hazirana gün verdiler.bide topuk kanımızda metabolizmayla ilgili bi değer yüksek çıkmış onun içinde cerrahpaşaya yönlendirdi doktorumuz ama ordakiler çok önemsiz dediler ama takip edelim 1-1.5 ay dediler.idrar testi istediler bide en son alınantopuk kanı sonucunu çıkınca getirin dediler.dua edin teyzeleri oğluşum için.
bu arada benimde göğüsuçlarım çok fena.oysaki ilk günden beri lansinoh sürdüm.10 gün küvezdeyken oğlum sütümü sağıt götürdüm o zaman bişi yoktu ama eve gelip emmeye başlayınca çok kötü oldu neredeyse kopucaklardı şimdi göğüsucuyla emziriyorum ama doktorumuz bugün kilosuna bakarak sütün yetersiz mama takviyesi yap dedi.çok üzüldüm.onun için yeniden sağıp vermeye karar verdim sütümü en azından öle ne kadar verdiğimi görüyodum.küvezdeyken mamyı kesmişlerdi sadece sütüm yetiyodu ama neden böle oldu anlamadım.

kızlar aranızda göğüs pompası kullanalar varsa hangi markayı kullanıyosunuz yazarmısınız?
ben arkadaşımdan ödünç almıştım kullanmıyıcam diye ama onu geri verip kendime almak istiyorum.arkadaşımınki ameda diye bi marka çiftli ama çok ii sağmıyo sanki.güçü yetersiz gibi geliyo.bebek daha kuvvetli çekiyo.bide çiftli almaya gerek varmıki?

canım çok gecmiş olsn ins bi an önce duzelr gecen kontrole gttgmzde klap atışlarnı dnledi bzm dr da biede kalbnde ufurme olablr eko yaptrn dedi bulndgm ildede yok yapmyrlar en yakn antalyada war oraya gdecegz bzde buyuk ihtmal masum ufurme önemli deil ama yaptrmakta fayda war dedi...canm bende önceeleri pompa ile sagp weryrdm ne kadr içtgni blyrdm maaşllh bayagıda içyrdu 3 gundr emmeye başladı bzmki çok sewndm tutmuyrdu cunku önceden ama benmde içimde suphe olşyr şimdi acaba yeternce emeblyr mu dye bakalım salı gunu saglık ocagna gtcez ası için kilosuna bakcaz belli olr yetrence içip içmedgi

canım ben medala nın pompasını kullanyrdm elektrkli tek başlı ama amedanınki daha ii dye duymuştum bebegin agzı gbi çekyrmş we sutu daha ii artrryrmş dye duydum hatta bzm bebeiş başlamasydı emmeye onu alacaktm eger hep sagacksan sutunu canm çift başlı alman daha ii olr öbur turlu tek başlı ile uzun suryr bide medala nınki sesli çalşyr sesi ameda sessz çalşyr galba

kızlar birde su slikon uç olaynı ebn hiç sewmdem başlarda onnla emzrdm ama onnla yara oldu şimdi onsz emzzryrm yara olmadı çok şıkur slikonla emerken bebek sutu sadece ucundan çekyr gbi goğsun ama memeyei çıplakken tam kavradı mı o bölgeyi tammen agzna aldgı için sut kanallarnı daha ii çalştryr dye dşnyrm bu benm gozlemm bilemyrm tabii...bzmkinin de sabahtan beri gaz problemi var kızarp duryr ıkınyr benden gecyr buyk ihtmal ama dkkat de edyrm yedklerme bi pırt demek bu kadr mı zor kıızm yaaa

merhaba arkadaşlar 27 günlük olduk ama sarılık peşimizi bırakmıyor.lk doktorumuz 3. ve 10. günler bebişin rengine bakarak kan ölçümüne gerek görmedi. 10. gün gittiğimizde 16 felandir yakında düşer dedi ama düşmedi yeni doğan sarılığı konusunda uzman doktorumuzla ise 19. günden itibaren ölçüm yapıyoruz 19-16 arası gelp gidiyor dün yine 17.5 leri gördük doktor önemsemiyor. 2 aya kadar düzelir diyorlar fototerapiye de gerek görmüyorlar. yeni bir doktora mı götürsem ne yapsam? eşim adam bu konuda uzman başka kime gidicez diyor ama ben çok üzülüyorum. başka doktora mı gitsem ne yapsam?

canım o silikon uç rezalet bi şey ama kullanan arkadaşlar zaten sorun yaşayanlar. ben üç gün kullandım. göğüs uçlarımı düzeltti çok şükür. ama onla emzirmek iğrenç bir duygu
benim benekli danam ile gaz problemi pek yaşamıyoruz. doğar doğmaz soda içirdik zinco nun bitkisel damlası işimizi görüyor. çok şükür

canm sz ne olr ne olmz baska bi dr a da gidin bnce hem aklndad klamasın saglık bu sonçta

bzde o damlayı kullanyrz canm ama rada böle kızaryr kızım neden ki acep bide bezi nasıl kızlar sznknn bzmki bikaç gundr kakasını öle çok yapmyr yapyr ama eskden daha çok doldryrdu bezi sanki ay ömrum bu kıızn agzı ve totosu arasnda gecyr

aytencim geçmiş olsun umarım hiç bişi çıkmaz bebeğinde.
sağmak çok zor oluyo bebekle dün gece denedim çok uykusuz kaldım bu yüzdende sütüm olmayabilir diye düşünüyorum.hem bebeğe bakıyorum 2-3 saat uyanık kalıyo.o uyuyuncada sağmaya çalışıyorum 1 saatte o sürüyo ee geriye uyucak zamn kalmıyo çünkü 2 saat sonra bebeğim uyanıyo.sanırım pompadan vazgeçtim gibi.göğüsucuyla emziriyodum acaba ondandamı sütüm azaldı diyorum sonuçta plastik bişi.çocukla hissedemiyoruz birbirimizi.bebeğim küvezdeyken sütüm yetiyodu ama doktor dün tartıya göre günde 4 kere mama takviyesi ver dedi.5 günde 70 gram almış az dedi.sizin ilk kontrolde nasıldı kilo alımı?

cnm bize gaz sorunu için milupanın yada humananın rezene çayını verebilirsin dedi.1 defada 10 cc günde 30 cc ye kadar verebilirsin dedi.ben daha alamadım inşallah yarın alıcaz.yarın yarı kırkımız çıkıyo onun için dışarı çıkabiliriz belki.

cnm geçmiş olsun inşallah en kısa sürede düzelir.
benim pek bi fikrim yok ama doktoruna güven derim ama aklında sorular varsa bi doktora daha danış.

cnm bizimkide öle artık azaldı.neden bende bilmiyorum eğer öğrenirsen bizide bilgilendirimisin.

Selam kızlar sütü artırmak için dotorum humananın çayına başla şimdiden dedi henüz almadım ama kesinlikle tavsiye etti, ebemde sıcak kompres yap göğüslerine dedi doğumdan sonra tabi kanalları açıyormuş yara içinde komşumunda oldu slikon uçla emziremedi oda koruyucu kalkan almış onun faydasını görmüş haberiniz olsun ben şimdi ben mamisole başladım kakao yağı ve badem yağıda sürüyorum günde iki kere birde bir arkadaşım soğan sürmüştü antibiyotik etkisi varya çok faydasını görmüş

ay niye müdahale ediyor benim doktorum on gün gecikebilir ilk bebek normal dedi sizin doktorlar hemen müdahale etmek istiyor anlamıyorum yani

canım neden beraber uyumuyorsunuz bence çok yanlış ben eşimi ayırmam yanımdan benimde annem geldi şimdi bekliyoruz doğumu eşimle daha çok ilgileniyorum kıskanmasın sorun olmasın diye ve Allah nasip ederse doğumda yanımdan ayırmam benle yatıcak tabiki annemin ne işi var yanımda babasıda her anını yaşamalı bence sonradan alışmlaarı zor oluyormuş zaten eşimde bırakmaz benden sabırsız:))

Canım hayırlısı olsun usg ye çok güvenme bende hep öyle oldu son iki kontrolde az çıktı kilosu aynen geri çıktı doktor fazla çıktığı zamanlar bebek gazlı olduğu için fazla çıkmış olabilir demişti bence üzülme ben aştım artık Rabbimin var bir bildiği diyorum normal doğumu çok istediğim için oğlumu tosuncuk yapmıyor rahat rahat çıksın diye:))zaten doktorda normal diyor

bende doğal olmasını çok istiyorum, iki gün önce ebemde kanala girmeye başlamış dedi bugünde aşağı inmiş iyice annemde farketmiş doktorum miden boşaldığı zaman bir hafta içinde bekle dedi hayırlısı artık:) ben on gündür akşamları sancı çekiyorum sabah bişey olmamış gibi kalkıyorum annem ayak ağrısı o diyor senin doğumun kolay olur inşaallah diyor ayak ağrısıda yani alışıyor vücudun demekmiş:))

Canım geçmiş olsun inşaallah sonuçlar hep iyi çıkar içini ferah tut iyi düşün iyi olsun.

merhaba canlarımmmmmmmmm
arada bakıyorum sızlere

als dogurdumu kızlarrrr meraktayımda ona denk gelemedım bırturluu
allahım doguran kardeslerımıze yardım etsın
doguma hazırlanan kardeslerıme saglıklıca yavrularını kucagına almalarına yardım etsın

neolur banada dua edermısıınnnnnnnnn
nasıpte olursa bende hayırlısıyla ıstıyorum 3,tup bıttı ama nasıpte yokmus sımdıye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…