- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.861
saolun kızlar,gazım çıktı sonunda ohh ne rahatmış yaaaaaface de omuz ağrımın sebebinin gaz olduğunu yazanlar haklı çıktılar öldürücü omuz ağrımda geçti..yürümekte sıkıntı çekmedim hiç çooook şükür korktuğum gibi olmadı..sezeryanın en kötü yanı öksürmek bence:2:az önce gıcık oldu boğazım ölcem sandım öksürmedim korkumdan.kuru ekmekleri tıktım ağzıma..Allah bir daha yaşatmasın.bişey olacak sanıyorum korkuma öksürmüyorum..
bugün sütümde geldi,sıkıntılarımızın çoğu geçti sayılır..başı çekenler gaz,omuz ağrısı,süt gelmemesi ve göğüs uçlarıydı..bugün sihirli değnek değdi sanki.psikolojik olarakta çok daha iyi oldum sorunlarım hallolunca..
slm kızlar nasılsınız?19 nisan saat 15:15te bebeğim Mustafa Emir dünyaya geldi
akşamında az ağrım vardı ama jöle gibi mat slikon gibi akıntı geldi bikaç gün öncede sarımtıraktı hastanede gece çatı muayenesi ardından eve geldik hafif lekelenme ve sular geldi suni sancı ile 8buçuktan 3e kadar açılmalarım oldunormal doğumum gerçekleşti bazı arkadaşlarda demiş sezeryan sonrasını bilmiyorum ama normal doğumda öncesinde çekiyorsun gerçekten ama miniğin doğup sana gösterildiğinde herşeyi unutuyorsunuz Rabbim bekleyen arkadaşlarada hayırlı doğumlar nasip etsin inş. doğum için masada herkese dua ettimbu arada kızlar ben sancılarımda YA ŞAFİ ismini çok çektim gerçekten ilk doğuma göre çok iyiydi dedi ebeler ve doktorlar
Herkesin bebeğini Rabbim anne babasına bağışlasın
akşamında az ağrım vardı ama jöle gibi mat slikon gibi akıntı geldi bikaç gün öncede sarımtıraktı hastanede gece çatı muayenesi ardından eve geldik hafif lekelenme ve sular geldi suni sancı ile 8buçuktan 3e kadar açılmalarım oldunormal doğumum gerçekleşti bazı arkadaşlarda demiş sezeryan sonrasını bilmiyorum ama normal doğumda öncesinde çekiyorsun gerçekten ama miniğin doğup sana gösterildiğinde herşeyi unutuyorsunuz Rabbim bekleyen arkadaşlarada hayırlı doğumlar nasip etsin inş. doğum için masada herkese dua ettimbu arada kızlar ben sancılarımda YA ŞAFİ ismini çok çektim gerçekten ilk doğuma göre çok iyiydi dedi ebeler ve doktorlar
mesela 30 tane incire yarım litre süt.
snra çektikten snra biraz daha koyucaksın göz kararı.
selam kızlar bende dün 11.30 da spinal sezeryanla kavuştum 2. prensesime.
aynı ablasına benziyor
3550 51 cm
bugün öğleden sonra geldik eve
en büyük sorum gazdı..hala gaz..bide omuz ağrısı..dr ameliyathanede tutulmuştur dedi ama facede gazdan diyenelr olmuş..bu gece ilaç içeceğim bakalım sabaha boşalırmı bağırsaklar...
bide göğsüm 1 günd eyara oldu..kanadı.çok kötü..mama verdim aç kalmasın sarılık olmasın diye..kendi sütüm ne zaman iner göğüslerime bilmem..:44:
selam kızlar ya ben birşey soracağım doğum yapalı 11 gün oldu benim sadece ilk 3-4 gün az bi kanamam oldu sonrasında hiç kanamam yok acaba bu normal mı ki boşuna ped aldım sanırım çünkü ilk doğumumu hatırlıyorum afedersinişz parça parça et gibi şeylerle birlikte kanamam da oluyordu ama bunda çok temizim ama bana normal gelmedi epidural sezeryanla doğum yaptım sizlerin durumu nasıl?
Merhaba
Ben de inşallah haziranda anne olacağım tecrübelerinizden faydalanmak için bi bakayım dedim :) doktorunu ve hastaneni öğrenebilir miyim ben de normal müdahalesiz doğum istiyorum henüz netleştiremedim. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Aman canım suni sancı da sezeryan da uzak olsun benden mümkünse :86: Dün gece 2 saat kadar çok sık ama çok düzenli olmayan kasılmalarım oldu; belimde ve karnımda hissediyordum, 2 saatin sonunda yorgunluktan uyumuş kalmışım, sancılar da geçmiş demek ki. Heralde yalancı sancılarmış bunlar, ev ahalisini uyandırmamakla iyi etmişimBugün de birkaç kez oldu, ama hala doğum modunda değil, ben de sevinmiştim gelyo diye bizimki ama nerdeee
bencede canm dr lara inat yemeye we içmeye dewam bebeişler için
selam kızlaar bizdede bugun bebek gormeye gelenler wardı hep aynı muhabbetler benm bebegm şöleydi şöle yaptm falan filan erkeklern askerlk hatrsı gbi hatralardan konştksu göz renkleri acaba ne zamn sabt kalacak ki değişir değişr dyrlar ya bzmki mavi ile yeşil arası bi renk: 44: yarın annem gdyr babam gonderin artık benm hanımı dedi bakalım annemsz ne yapacagz
selam kızlar bende dün 11.30 da spinal sezeryanla kavuştum 2. prensesime.
aynı ablasına benziyor
3550 51 cm
bugün öğleden sonra geldik eve
en büyük sorum gazdı..hala gaz..bide omuz ağrısı..dr ameliyathanede tutulmuştur dedi ama facede gazdan diyenelr olmuş..bu gece ilaç içeceğim bakalım sabaha boşalırmı bağırsaklar...
bide göğsüm 1 günd eyara oldu..kanadı.çok kötü..mama verdim aç kalmasın sarılık olmasın diye..kendi sütüm ne zaman iner göğüslerime bilmem..:44:
selam kızlar ya ben birşey soracağım doğum yapalı 11 gün oldu benim sadece ilk 3-4 gün az bi kanamam oldu sonrasında hiç kanamam yok acaba bu normal mı ki boşuna ped aldım sanırım çünkü ilk doğumumu hatırlıyorum afedersinişz parça parça et gibi şeylerle birlikte kanamam da oluyordu ama bunda çok temizim ama bana normal gelmedi epidural sezeryanla doğum yaptım sizlerin durumu nasıl?
bence sezeryandan sonra yürümek:2:
SELAM kızlar..ne var ne yok bakalım??bebikle uğraşmaktan çok zamanım olmuyo girmeye..uyuduğunda ben de yatayım diyorum genelde..geceler biraz zor aslında şu göğüs uçları olmasa zor değilde uyku arasında o acı inletiyo adamı..kızlar sizin bebişlerin kakaları nasıl??bizimki sarı renkte ama böyle tam katı değik pörsük pörsük gibi..normal mi değil mi bilemiyorum.gerçi bazen yeşil gibi de oluyo.öyle zamanlar da gazlı oluyo galiba.bebişlerin dilinden anlayamıyoruz ne yazıkki..bide bizimki hep emme istiyo ama ben cok feci yaralıyım doymayınca da uyumuyo mamayı sevmiyo..şu yaralarım bi geçseydi hayırlısıyla...40 günü bulur diyolar inşallah bulmaz.sizler ne alemdesiniz??
SELAM kızlar..ne var ne yok bakalım??bebikle uğraşmaktan çok zamanım olmuyo girmeye..uyuduğunda ben de yatayım diyorum genelde..geceler biraz zor aslında şu göğüs uçları olmasa zor değilde uyku arasında o acı inletiyo adamı..kızlar sizin bebişlerin kakaları nasıl??bizimki sarı renkte ama böyle tam katı değik pörsük pörsük gibi..normal mi değil mi bilemiyorum.gerçi bazen yeşil gibi de oluyo.öyle zamanlar da gazlı oluyo galiba.bebişlerin dilinden anlayamıyoruz ne yazıkki..bide bizimki hep emme istiyo ama ben cok feci yaralıyım doymayınca da uyumuyo mamayı sevmiyo..şu yaralarım bi geçseydi hayırlısıyla...40 günü bulur diyolar inşallah bulmaz.sizler ne alemdesiniz??
canım benim ilkinde olmuştu.sümüklü gibi galiba anlatmak istediğin bumu.ama geçiyor.
bunda daha olmadı çünkü mekonyumlar çıkıyor daha normal kakaya geçmedik:86:
ben blmyrdm öçnce o siyah kaknın mekonyum oldgnu..gornce şoka grdm annem anltmştı
bebişin ansıl canm ne yapyr ablası nasıl kıskanyr mu kardeşini
valla bi uyku bi uyku sorma..uyandıramıyoruz..ayaklarını sıkıyorum altını açıyorum yok..deli ediyor beni..emzirmek için bayağı uğraşıyorum uyanık olsa güzel emiyor ama uyandırması mesele..neyse bugünleride arayacağım nasılsa
ablası hiç kıskanmadı şaşırttı bizi..çok sevindi görünce,ağlasa ortalığı ayağa kaldırıyor annesiii bebek ağlıyor koş diyor bana
ağlama bebek tamam kardeşim tamam tamam deyip duruyor..yanaklarını okşuyor..yüzünde bir mutluluk.maşallah diyeyim inşallah böyle devam eder.
Ohh ne güzel uyuyan bir bebeğiniz var
Sevincini bozmak istemem ama 5 yaşındaki yeğenim aynı tepkileri verdi.
Yaklaşık 2 ay hiç kıskanmıyormuş gibi davrandı ama sonradan hırçınlaşarak göstermeye başladı.
Hala kardeşini çok seviyor ve çok ilgileniyor ama bazen çaktırmadan canını da acıtıyor.
Yine de her çocuk faklıdır tabii.
canım 5 yaş çok tehlikeli zaten ama bizimkilerin arası 2 yaş...kıskanma pek bilmiyor..bide sevgisi göstermelik olamaz çünkü daha göstermelik seviyormuş gibi davranmayı bilmez..çokta merhametli bir çocuk..arkadaşın kızı bunu döver bu 2 dk sonra gider boynuna sarılır saf biraz bu konularda..umarım değişmez.zaten bebeği sevmiyoruz yanında.öyle duruyor bir kenarda..hep ablasını seviyoruz,o bize beeğide sevin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?