- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.901
kızlar hepinize slmlar uzun zamandır giremiyodum cünkü benim minik bize süpriz yaıp 3 hafta önce dogdu 36+4 günlükken dogum yaptım sancılarım başladı durdurmayınca mecbur sezeryana girmek zorunda kaldım cok şeyler atlattık 10 gün küvez maceramız oldu cok şükür şuan iyiyz allahım kimsenin kucagını boş koymasın küçük oglum ölümlerden döndü hepinize saglıklı dogumlar diliyorum
Gözünüz aydın canım. Zor günler yaşamışsınız ama neyseki geride kalmış.
canım sağol sen ilet kızlara çok duramadım pc başında doğumuda inşaallah haber verebilirim
Canım ya benimki bildiğin kanama hala var akşama randevum var bakalım doktor ne diyecek yine ama ebe elini çok fena soktu kurcaladı resmen ya insafsız işte doktorum öyle nazik baktı ki canım yanmadı, sanada geçmiş olsun canım
ay kızlar çok tuhaf duygular içindeyim neşem gitti acaba doğum ne zaman başlıyacak korkuyormuyum heyecanlımıyım bilemiyorum hastane ortamını pek beğenmedim zaten oldum olası hastaneler beni hasta eder duygularım karışık eşime söylesem senin zaten böyle yapacağın belliydi der doktoruma desem sezaryene zorlar ondan daha çok korkuyorum napıcam ben
kızlar hepinize slmlar uzun zamandır giremiyodum cünkü benim minik bize süpriz yaıp 3 hafta önce dogdu 36+4 günlükken dogum yaptım sancılarım başladı durdurmayınca mecbur sezeryana girmek zorunda kaldım cok şeyler atlattık 10 gün küvez maceramız oldu cok şükür şuan iyiyz allahım kimsenin kucagını boş koymasın küçük oglum ölümlerden döndü hepinize saglıklı dogumlar diliyorum
Benim de perşembeden beri kanamam var, beklemedeyiz bakalım.
Yarın kontrolüm var.
Rapor almak gerekiyor mu ki?
Gerek yok diye biliyorum :44:
Karışık duygular içinde olmak bu dönem için normal canım, sıkma canını.
Bilinmeyen şeyler her zaman ürkütür insanı.
Allah hepimize kolylık versin.
Bence doğuramamaktan bu hale geldi
Sağol, kontrolün sonucunu yaz bizi merakta bırakma. Benim de bugün moralim çok bozuk, eşim sezeryan demeye başladı, doktor henüz bir şey demedi ama geciktikçe yok suyu azalmış yok kakasını yapabilir deyip eşimin baskı yapmasına zemin hazırlayabilir diye korkuyorum şimdi.. Hadi kızım yaa, gel işte kendi rızanla, offff çok sıkılıyor bugün içim :97:
ah canım ya benim suyum azalmış doktorum 40 haftadan fazla beklemem dedi eşim hemen yatırcaktı beni hayır son günümü bekliycem dedim zor kurtuldum.
ama tık yok çoğumuzun lekelenmesi falan başlamış bende kasılma falan var o kadar
merhaba 5 nisanda doğum yaptım .acayip derecede doğumdan korkuyordum.üçüncü olmasına rağmen gece gündüz aklımdan çıkmıyordu.korkudan uyuyamıyordum.en son olarak gece 2 de hafif adet sancısı gibi sancım oldu.sabaha kadar saat başı devam etti.sabah 7 de doktoru aradım ulaşamadım.sonra eşimi uyandırdım.sancım var dedim.işe gidene kadar bekler mi dedi bekler çok sancım yok dedim. işe gitti geldi 9 da hastanye gittik.yürüyerek girdim muayene odasında beklerken doktor sancının olduğundan eminmisin dedi eminim ama yalancı da olabilir dedim.muyene etti ve odadan hızla çıkıp gitti.3 hemşire geldi sizinki 8 santim açılmış doğum hemen olacak dedi.ben de yok o kadar açılmamıştır dedim.hemşirede olabilir belki yan taraftakinin 8 cm dir dedi.sonra doktor tekrar geldi hazırlayın hemen doğum başlasın dedi.ben epidural olacak değil mi dedim doktor doğum yapıyorsun epidural işi bitmiş dedi.3 kere ıkındım ve bebişim oldu.inanamadım.eşim aşağıdan yukarı yeni çıkmıştı bebeğimizi gördü.o da şok oldu.40 dakika da olan bir doğumdu.allah yardım etti.bana epidurali allah yaptı.her gün 8 ila 10 hurma yiyin 1 saat düzenli yürüyüş yapın.kolay doğum yaparsınız.kızım 3170 gr doğdu.şimdi de yarı kırkımız çıktı.allah herkese nasip etsin.
maşallah subhanallah ya ne kadar güzel bir doğum olmuş darısı başımıza inş. tüm bekleyenleremerhaba 5 nisanda doğum yaptım .acayip derecede doğumdan korkuyordum.üçüncü olmasına rağmen gece gündüz aklımdan çıkmıyordu.korkudan uyuyamıyordum.en son olarak gece 2 de hafif adet sancısı gibi sancım oldu.sabaha kadar saat başı devam etti.sabah 7 de doktoru aradım ulaşamadım.sonra eşimi uyandırdım.sancım var dedim.işe gidene kadar bekler mi dedi bekler çok sancım yok dedim. işe gitti geldi 9 da hastanye gittik.yürüyerek girdim muayene odasında beklerken doktor sancının olduğundan eminmisin dedi eminim ama yalancı da olabilir dedim.muyene etti ve odadan hızla çıkıp gitti.3 hemşire geldi sizinki 8 santim açılmış doğum hemen olacak dedi.ben de yok o kadar açılmamıştır dedim.hemşirede olabilir belki yan taraftakinin 8 cm dir dedi.sonra doktor tekrar geldi hazırlayın hemen doğum başlasın dedi.ben epidural olacak değil mi dedim doktor doğum yapıyorsun epidural işi bitmiş dedi.3 kere ıkındım ve bebişim oldu.inanamadım.eşim aşağıdan yukarı yeni çıkmıştı bebeğimizi gördü.o da şok oldu.40 dakika da olan bir doğumdu.allah yardım etti.bana epidurali allah yaptı.her gün 8 ila 10 hurma yiyin 1 saat düzenli yürüyüş yapın.kolay doğum yaparsınız.kızım 3170 gr doğdu.şimdi de yarı kırkımız çıktı.allah herkese nasip etsin.
merhaba 5 nisanda doğum yaptım .acayip derecede doğumdan korkuyordum.üçüncü olmasına rağmen gece gündüz aklımdan çıkmıyordu.korkudan uyuyamıyordum.en son olarak gece 2 de hafif adet sancısı gibi sancım oldu.sabaha kadar saat başı devam etti.sabah 7 de doktoru aradım ulaşamadım.sonra eşimi uyandırdım.sancım var dedim.işe gidene kadar bekler mi dedi bekler çok sancım yok dedim. işe gitti geldi 9 da hastanye gittik.yürüyerek girdim muayene odasında beklerken doktor sancının olduğundan eminmisin dedi eminim ama yalancı da olabilir dedim.muyene etti ve odadan hızla çıkıp gitti.3 hemşire geldi sizinki 8 santim açılmış doğum hemen olacak dedi.ben de yok o kadar açılmamıştır dedim.hemşirede olabilir belki yan taraftakinin 8 cm dir dedi.sonra doktor tekrar geldi hazırlayın hemen doğum başlasın dedi.ben epidural olacak değil mi dedim doktor doğum yapıyorsun epidural işi bitmiş dedi.3 kere ıkındım ve bebişim oldu.inanamadım.eşim aşağıdan yukarı yeni çıkmıştı bebeğimizi gördü.o da şok oldu.40 dakika da olan bir doğumdu.allah yardım etti.bana epidurali allah yaptı.her gün 8 ila 10 hurma yiyin 1 saat düzenli yürüyüş yapın.kolay doğum yaparsınız.kızım 3170 gr doğdu.şimdi de yarı kırkımız çıktı.allah herkese nasip etsin.
Merhaba arkadaslar ben çok zor durumdayım göğüs uçlarımın yaraları iltihaplandi Dr artık verme iyilesene kadar sağıp biberonla ver dedi ayrıca gelişmemiş 3 kilo doğan kızım 20 gunlukken 3100 gr di mecburen mamaya başladım kendimi çok kötü hissediyorum
kızlaaar...herkes bebişler yüzünden uykusuzluk nedeniyle kendinden geçmiş vaziyette galibageri kalanlar da doğurmaya gitti zanımca..doğuranlar biraz toparlananlar hadi ama topik iice komik bi hal aldı günde 1 sayfa bile ilerlemiyo hadi gelin de bebişlerimiz hakkında konuşalım..uyuyolar mı doyuyolar mı kakaları ne renk burunları tıkalı mı...sorun çok yahu nerde herkes??sıkıldım valla mart annelerine gidicem
KizLar bebekleriniz günde kaç defa kaka yapiyo benim kızım 2 defa yapiyo bı sabah bı aksam bana az gibi geliyo
KizLar bebekleriniz günde kaç defa kaka yapiyo benim kızım 2 defa yapiyo bı sabah bı aksam bana az gibi geliyo
her altını açtıgımda bırde bezlıyorum gydırıyorum tamam bu sefer dıyorum yıne yapıyor bır saatın ıçınde 3kere bez değişyrm bazen hamıleyken çok sakız çıgnedın ondan dıyorlar
iyiymiş bu ya. ben de çok sakız çiğnedim ondan olabilir mi acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?