2011 Nisan Anneleri

Gözünüz aydın canım. Zor günler yaşamışsınız ama neyseki geride kalmış.

Sağol, kontrolün sonucunu yaz bizi merakta bırakma. Benim de bugün moralim çok bozuk, eşim sezeryan demeye başladı, doktor henüz bir şey demedi ama geciktikçe yok suyu azalmış yok kakasını yapabilir deyip eşimin baskı yapmasına zemin hazırlayabilir diye korkuyorum şimdi.. Hadi kızım yaa, gel işte kendi rızanla, offff çok sıkılıyor bugün içim :97:

Geçmiş olsun canım, zor günler atlatmışsın. Bundan sonrası iyi olsun inşallah

İşyerimi arayıp sordum pek bilemedi onlar da "ilk defa karşılaştık gecikenle" dediler, bu topikte miydi neydi bir yerde okumuştum rapor alındığını, ben de sonradan geri tarihli rapor almaya çalışmaktansa işimi sağlama bağlamak istedim. Sürmatürasyon raporu diye bir şey.

ooo burası tazecik annelerle dolu,hepinize hayırlı doğumlar arkadaşlar.inşallah sağ salim almışsınızdır bebeklerini<i kucağınıza.ben komşu topikten geldim,ocak annesiyim.
ohcanımadeysin arkadaşımın mesajlarına bakıyordum,burda buldum kendimi:))

merhaba 5 nisanda doğum yaptım .acayip derecede doğumdan korkuyordum.üçüncü olmasına rağmen gece gündüz aklımdan çıkmıyordu.korkudan uyuyamıyordum.en son olarak gece 2 de hafif adet sancısı gibi sancım oldu.sabaha kadar saat başı devam etti.sabah 7 de doktoru aradım ulaşamadım.sonra eşimi uyandırdım.sancım var dedim.işe gidene kadar bekler mi dedi bekler çok sancım yok dedim. işe gitti geldi 9 da hastanye gittik.yürüyerek girdim muayene odasında beklerken doktor sancının olduğundan eminmisin dedi eminim ama yalancı da olabilir dedim.muyene etti ve odadan hızla çıkıp gitti.3 hemşire geldi sizinki 8 santim açılmış doğum hemen olacak dedi.ben de yok o kadar açılmamıştır dedim.hemşirede olabilir belki yan taraftakinin 8 cm dir dedi.sonra doktor tekrar geldi hazırlayın hemen doğum başlasın dedi.ben epidural olacak değil mi dedim doktor doğum yapıyorsun epidural işi bitmiş dedi.3 kere ıkındım ve bebişim oldu.inanamadım.eşim aşağıdan yukarı yeni çıkmıştı bebeğimizi gördü.o da şok oldu.40 dakika da olan bir doğumdu.allah yardım etti.bana epidurali allah yaptı.her gün 8 ila 10 hurma yiyin 1 saat düzenli yürüyüş yapın.kolay doğum yaparsınız.kızım 3170 gr doğdu.şimdi de yarı kırkımız çıktı.allah herkese nasip etsin.

ne kadar kolay olmuş Allah analı babalı büyütsün cnm maşallah..

maşallah subhanallah ya ne kadar güzel bir doğum olmuş darısı başımıza inş. tüm bekleyenlere

Maşallah doğum yapmayan tüm annelere böyle kolay doğum diliyorum..

Benim de göğüs uçlarım yara olmuştu,bir de sütüm de çok yoktu..Gün de üç kere mama verdim..Sonra ikiye indim..Şimdi duruma göre bir yada iki kere veriyorum..Canını sıkma,mamaya da başla ama sık sık emzir..

Göğüs ucuna e vitamini,kakao yağı ve medecasol merhem çok iyi geliyor..Benim öyle iyileşti..Bir de silikon uç kullan.Moralini bozma..

kızlaaar...herkes bebişler yüzünden uykusuzluk nedeniyle kendinden geçmiş vaziyette galibageri kalanlar da doğurmaya gitti zanımca..doğuranlar biraz toparlananlar hadi ama topik iice komik bi hal aldı günde 1 sayfa bile ilerlemiyohadi gelin de bebişlerimiz hakkında konuşalım..uyuyolar mı doyuyolar mı kakaları ne renk burunları tıkalı mı...sorun çok yahu nerde herkes??sıkıldım valla mart annelerine gidicem

canm ben skntdan mart annelerne gttm bile bzmki uyuyr şimdi ama ıkınıyor uyku arasnda gazdan..zinco kullanyrdk o pek fayda etmedi dr sab simplex di galba öle bi damla werdi o braz daha ii geldi arda rezende weryrm..bzmkinin bide kusma huyu war tek brakamyrm kustu mu acaba dye düşünmekten ay yemek bile yiyemyrm bazen zaten canm da istemyr eşimde tıkıyor agzma sut olsn dyee

KizLar bebekleriniz günde kaç defa kaka yapiyo benim kızım 2 defa yapiyo bı sabah bı aksam bana az gibi geliyo

her altını açtıgımda bırde bezlıyorum gydırıyorum tamam bu sefer dıyorum yıne yapıyor bır saatın ıçınde 3kere bez değişyrm bazen hamıleyken çok sakız çıgnedın ondan dıyorlar

KizLar bebekleriniz günde kaç defa kaka yapiyo benim kızım 2 defa yapiyo bı sabah bı aksam bana az gibi geliyo

ben her altını açtığımda kaka görüyorum. bazen gaz çıkarırken gelenler olabiliyor. ama günde en az 5 defa felan yapıyor. doktorum iki günde birden her alt değiştirmeye kadar kaka sayısı normal diyor. ona takılmamak gerekiyormuş.

benim asıl derdim uzayan sarılık. bebişime bir sürü tahlil verdiler. haftada 3 kez hastanelerdeyiz. her giydirip soyduğumuzda yine kan alınacak diye çığlığı basıyor biriciğim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…