- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #51.881
canım bebeğimin boynunda kordon vardı o yüzden.valla tatlım her geçen gün birşeyler öğreniyor insan..şimdiye kadar şunları öğrendim.spinal olursanız bol sıvı ve neskafe için baş ağrısı olmasın.tam 4 gün çektim.bebeğinizi yeni doğduğunda sık sık emzirin benimki sarılık oldu.kimisi gazı alınmış soda veriyomuş keşke verseydim dedim.meme uçları için hemen doğumdan sonra soğan sür demişlerdi de kokar demiştim ama bu acıları görünce sürseymişim diyorum ama gene de bu biraz düşünlür tabi bebek soğan kokulu sütü alınca napar bilemem ama en azından doğru emzirme tekniklerini öğrenin ki meme uçlarınız sağlam kalsın canım.ben hala çekiyorum.kolay gelsin canım biz daha bekliyoruz.sen neden sezaryen olmuştun?
bebeklerle ilgili tecrübelerinizi paylaşın canım da burda bizde öğrenelim
evet yaa gece uykusu acayip tatlıymış annelik işte..canım bzmkinin kakası da öle sarı renkte bazen sıvı bazen katı bi şieklde olyr dedgn gbi ..normaldir herhalde benm sabahları geceleri emzrrken bi uykum gelyr sormayın uyuyaklacagm dye korkyrm walla..uyku çok tatlymş dyrm eşime
canım benim ilkinde olmuştu.sümüklü gibi galiba anlatmak istediğin bumu.ama geçiyor.
bunda daha olmadı çünkü mekonyumlar çıkıyor daha normal kakaya geçmedik:86:
canım 5 yaş çok tehlikeli zaten ama bizimkilerin arası 2 yaş...kıskanma pek bilmiyor..bide sevgisi göstermelik olamaz çünkü daha göstermelik seviyormuş gibi davranmayı bilmez..çokta merhametli bir çocuk..arkadaşın kızı bunu döver bu 2 dk sonra gider boynuna sarılır saf biraz bu konularda..umarım değişmez.zaten bebeği sevmiyoruz yanında.öyle duruyor bir kenarda..hep ablasını seviyoruz,o bize beeğide sevin diyor
gunaydn kızlaar nasıulsınız valla gren yok artık topiğebenm bugun annemsz ilk gunum dun gonderdk walla aramaya başladm şimdiden biizmknn de bi huyszlğu war anlamadım dun geceden beri bölük pörcük uyudu tam dalamadı o tam dalamaynca doğal olarak bnde dalamadım derdini hala anlamş deilim konşp derdni anlatamamak ne kötymüşş
senin üzüntün onada yansımıştır ben annemden ayrıldıktan sonraki ilk 2 gece çok üzüldüm boşlukta hissettim kendimi..ne gece ne gündüz uyumuştu.benim stresimden olduğunu analdım rahatlattım kendimi sonra geçti.
SELAM kızlar..ne var ne yok bakalım??bebikle uğraşmaktan çok zamanım olmuyo girmeye..uyuduğunda ben de yatayım diyorum genelde..geceler biraz zor aslında şu göğüs uçları olmasa zor değilde uyku arasında o acı inletiyo adamı..kızlar sizin bebişlerin kakaları nasıl??bizimki sarı renkte ama böyle tam katı değik pörsük pörsük gibi..normal mi değil mi bilemiyorum.gerçi bazen yeşil gibi de oluyo.öyle zamanlar da gazlı oluyo galiba.bebişlerin dilinden anlayamıyoruz ne yazıkki..bide bizimki hep emme istiyo ama ben cok feci yaralıyım doymayınca da uyumuyo mamayı sevmiyo..şu yaralarım bi geçseydi hayırlısıyla...40 günü bulur diyolar inşallah bulmaz.sizler ne alemdesiniz??
Selam kızlar hemen yazıp çıkıcam gece dört de lavaboya kalkınac kanamam olduğunu gördüm zaten adet sancım vardı iki haftadır hep olduğu içi önemsememiştim neyse sabah olmasını bekledim sabah doktorumu aradım ameliyat günüydü hemen doğumhaneye git nst çeksinler dedi gittik neyse dengesiz ebe muayene etti önce ay pislik nasıl yaktı canımı öyle acıdı ki halbuki daha önce doktorum muayene etmişti acımamıştı neyse nst ye bağlandım sancm vardı 60 larda bebeğin kalp atışı çok çıktı yine sonra doktorum geldi baktı birde o muayene etti canım ya nasıl nazik yaptı hiç acımadı ebeyi boğmak istiyorum pislikbirde utrasonla baktı kordon dolanmamış dedi serum verelim açsın galiba serumdan sonra bir daha nst yle bakalım değerlendireyim dedi aç gitmemiştim neyse ömrümde ilk kez serumda yemiş oldum serumdan sonra sancım çıkmadı ama kalp atışı aynıydı doktoruma sonucu gösterdim ameliyattan çıktı baktı canım doktorum bir parmak açıklık var bu seni bir hafta daha götürebilir dedi yani doğum yok şimdilik akşam kontrolüm var zaten ona gitcez çarşamba inşaalhah nst var yine işte böyle kızlar ama doğum ortamını gördüm ebelere gıcık oldum gerçi doktorum geldi bu personel eşi ona göre diye fırçaladı işe yaradı ama azcık ebe milleti çok insafsız dotorlar daha iyi:)
Selam kızlar hemen yazıp çıkıcam gece dört de lavaboya kalkınac kanamam olduğunu gördüm zaten adet sancım vardı iki haftadır hep olduğu içi önemsememiştim neyse sabah olmasını bekledim sabah doktorumu aradım ameliyat günüydü hemen doğumhaneye git nst çeksinler dedi gittik neyse dengesiz ebe muayene etti önce ay pislik nasıl yaktı canımı öyle acıdı ki halbuki daha önce doktorum muayene etmişti acımamıştı neyse nst ye bağlandım sancm vardı 60 larda bebeğin kalp atışı çok çıktı yine sonra doktorum geldi baktı birde o muayene etti canım ya nasıl nazik yaptı hiç acımadı ebeyi boğmak istiyorum pislikbirde utrasonla baktı kordon dolanmamış dedi serum verelim açsın galiba serumdan sonra bir daha nst yle bakalım değerlendireyim dedi aç gitmemiştim neyse ömrümde ilk kez serumda yemiş oldum serumdan sonra sancım çıkmadı ama kalp atışı aynıydı doktoruma sonucu gösterdim ameliyattan çıktı baktı canım doktorum bir parmak açıklık var bu seni bir hafta daha götürebilir dedi yani doğum yok şimdilik akşam kontrolüm var zaten ona gitcez çarşamba inşaalhah nst var yine işte böyle kızlar ama doğum ortamını gördüm ebelere gıcık oldum gerçi doktorum geldi bu personel eşi ona göre diye fırçaladı işe yaradı ama azcık ebe milleti çok insafsız dotorlar daha iyi:)
Merhaba arkadaslar ben çok zor durumdayım göğüs uçlarımın yaraları iltihaplandi Dr artık verme iyilesene kadar sağıp biberonla ver dedi ayrıca gelişmemiş 3 kilo doğan kızım 20 gunlukken 3100 gr di mecburen mamaya başladım kendimi çok kötü hissediyorum
eflallimmm seni mrk edşiom burdan takip ediom kıslara yazıom yazdıklarınııı hepimis dua edios allah sağlıklı ve hayırlı bi doğum nasip etsin inşşşşşşş
Çok geçmiş olsun canım, neyse atlatmışsın düşünme artık..
Ben de aynı durumdayım; bir haftadır kahverengi akıntım vardı, cuma gitmiştim nst'de tık yoktu. Bugün tekrar gittim; her ne kadar kendimi kasmak istemesem de kastım biraz ve az da olsa acıdı ama bence lafı edilecek bir acı değildi.. Doğumda neler çekeceğim düşünülürsenst yine dümdüz açılmam yok ama servikste incelme varmış, bir de suyu azalmış biraz. Perşembe tekrar çağırdı. Bugün doğum öncesi iznim bittiği için bir de 10 günlük rapor alıp yolladım işyerime.. İçeride konfor durumu iyi galiba, bizimki çıkma konusunda şimdilik oralı değil
Çok geçmiş olsun canım, neyse atlatmışsın düşünme artık..
Ben de aynı durumdayım; bir haftadır kahverengi akıntım vardı, cuma gitmiştim nst'de tık yoktu. Bugün tekrar gittim; her ne kadar kendimi kasmak istemesem de kastım biraz ve az da olsa acıdı ama bence lafı edilecek bir acı değildi.. Doğumda neler çekeceğim düşünülürsenst yine dümdüz açılmam yok ama servikste incelme varmış, bir de suyu azalmış biraz. Perşembe tekrar çağırdı. Bugün doğum öncesi iznim bittiği için bir de 10 günlük rapor alıp yolladım işyerime.. İçeride konfor durumu iyi galiba, bizimki çıkma konusunda şimdilik oralı değil
Merhaba arkadaslar ben çok zor durumdayım göğüs uçlarımın yaraları iltihaplandi Dr artık verme iyilesene kadar sağıp biberonla ver dedi ayrıca gelişmemiş 3 kilo doğan kızım 20 gunlukken 3100 gr di mecburen mamaya başladım kendimi çok kötü hissediyorum
ay kızlar çok tuhaf duygular içindeyim neşem gitti acaba doğum ne zaman başlıyacak korkuyormuyum heyecanlımıyım bilemiyorum hastane ortamını pek beğenmedim zaten oldum olası hastaneler beni hasta eder duygularım karışık eşime söylesem senin zaten böyle yapacağın belliydi der doktoruma desem sezaryene zorlar ondan daha çok korkuyorum napıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?