2011 Nisan Anneleri

sorma cnm bnmkide 5.5 tan beri ayakta ve hala uyumadı.
yatırdım konuşuyo kendi kendine pek uyuyası yok:)
vee ben bugün temizlik yapıcam misafirim vardı ev berbat oldu.

aman boşver yapma sende temizlik yaa toplu olsun ev yeter canım gerçekten çünkü çok yoruyo bu çocuklar ama olsun sağlıklı olsunlarda yorsunlar gelen halden anlara elbet

kolik ki hemde ne kolik beni alkolik yapacak kadar yaff sabah sabah kötü oldu ama idare edin

arkadaş kendinizin yalız sanmayın dün gece resmen oturdum agladım:84: diye bilirim brz daha zorlarsanız kafayı yiycem diyorum eşim teselli veriyo ama uykuya gelince teselli konusu orda bitiyo bizimki bu gaz sorunu sebebiyle fıtık oldu göbegi . bugün hayırlısıyla sünnet ettiricez belki ıkınması brz rahatlar diye düşünüyoruz

aman boşver yapma sende temizlik yaa toplu olsun ev yeter canım gerçekten çünkü çok yoruyo bu çocuklar ama olsun sağlıklı olsunlarda yorsunlar gelen halden anlara elbet
yok cnm misafirim dün geldi gitti
onlar kirletti evi
çocuklar vardıda.
ah ah aynıyız canım sabahın beşinde cin gibi bakıyor annem teselli veriyor evin bereketli olur diye:)

Aşı kartın yok mu canım orda yazar

Canım bebeğin kolikse üzgünüm en az üç ay

evet bnm annemde öyle diyor:)
aşı kartında sadece geleceğim tarih yazıyor.

allahım inşallah en hayırlı ve sağlıklı şekilde atlatırsınız benim eşimde öle hep destek tam destek ama teselli konusunda

yok cnm misafirim dün geldi gitti
onlar kirletti evi
çocuklar vardıda.

evet bnm annemde öyle diyor:)
aşı kartında sadece geleceğim tarih yazıyor.

ah canım yaa kolay gelsin o zaman sana ne diyim

Canım bende cumartesi günü ağlıycaktım ama sağolsun eşim beni teselli edeceği yerde oğlu gaz sancısı çekiyyor diye karalar bağlayıp bunalıma giriyor beni sinir ediyor ya bende fıtıkdan korkuyorum bebeğin gazını yaparken ıkındığı içinmi oldu

kızlarr slmm.bişey sorcaktım en bgun tets yaptım posıtıff ve kan degerım bgun 17275....adetım 10 gun gecıktııı..neden bu kdr yuksekkk...anlamıorum bu degerlerdnenn

gözün aydın canım bebiş geliyo demektir bu hadi bakalım hayırlısıyla kucagına aldın günleride göstersin rabbim

kızlar civcivbebeden alışveriş yapan var mı? bebek arabası alıcazda

ahhh şu kocalar yokmu zaten olan hep bize oluyo kocanmı var derdin var işte ben bizimkine diyorum zaten artık senle maç falan yapmıyoruz hep ben yeniliyorum snr olan bana oluyo kupayı kendisi kaldırıyo tabi bizimki bunları duyunca kıskıs gülüyo (evet canım gaz cıkarmaya çalıştıkca ıkınıp aglıyodu bu sebeblede fıtık oldu)

evet kazanan hep onlar:) canım üzüldüm bebeğine benimkide çok ıkınıyor ya korkuyorum doktor öyle bişeyden bahsetmedi

Günaydın kızlar,
gazsız, problemsiz bir gün olur umarım hepimiz için
ben bizim kızı dün geceden itibaren yatak odamıza aldım, odası çok sıcak oluyor çünkü. bakalım alışabilecek miyiz, ilk gecemiz iyiydi.. bitişiğimizde olan odasının klimasını açıp direkt maruz kalmadan üçümüz de bizim odada serin serin yatarız diye planlıyoruz. bizim oda için henüz klima gerekmiyor gerçi, serin hala.
kızlar nasıl misafir ağırlıyorsunuz helal valla, ben biri gelirse bırak temizliği, ancak ortalığı topluyorum, ikramlık da hazır aldırıyorum. allahtan çok gelen gidenim yok, tüm akrabalar şehir dışında, arkadaşlarım da anlayışlıdır :)) evde kendime zor yemek yapıyorum be yaw. nete de ancak emzirirken girebiliyorum.
ya ben bir de 2. çocuk düşünüyorum bu halimle, bu sıralar bu konuya takmış durumdayım. bu kız tam büyümeden nasıl bakarım ikisine birden, bir de yaşım ilerliyor(33) fazla da vaktim yok-sorunsuz hamilelik için. oof of

slm kızlar nasılsınız bebekler nasıl
biz gaz kusmalarla uğraşıyoruz bakalım

Günaydın cnm bizde de uyku problemi, gaz ve kusma var...Şikayet etmiyorum Allaha çok şükür Rabbim başka dert vermesin ama kucakta uyuyor yere bırak hiç uykuya dalmamış gibi tak diye gözlerini açıyor...

Günaydın kızlar...Nasılsınız...

KAAN'ım dün 2 aylık oldu teyzeleri...Dün bebek mevlütünü de yaptık hayırlısıyla...

Bu da fotoğrafımız...

maşallah cnmçok tatlısınız oğluşun da baya ii görünüyo allah nazarlardan saklasın...nası kilo aldırıyosunuz bi sırrı var mıdır yaa..benim kız baya küçük gelio gözüme
ayyy zor canım yaa...bazen ben de o halde oluyorum..benim kızım da mı kolik hep arabada uyuyo çünklü..
kımsecıkler yok yıne bız nezaman eskısı gıbı bır araya gelıp konuşucaz:84::84::84::84:
valla canım yaa..herkes face de..burası boş kalıo..arada buraya da gelin yavv
birde herkeslere günaydın bizde sabahın 6 sından beri ayaktayız bu çocuklar nasıl uyutulur yaa hani kırk çıkınca düzelecekti tamamen kandırılmışım
canım kurutma makinesi denedin mi??benim kızım da hiç uyumazdı sabahtan akşama kadar emzir allah emzir sonra kucak..artık emzirme saatleirini 2 saate düşürdüm bi şekilde oyalıyorum çünkü çok gazlandıını farkettim..ve de fön makinesi...mucizevi buluş...ana kucağına yatırıyorum 2 mızmızlanıyo makineyi bi açıyorum tamam dır sesi kesilio sallayıp uyutuyorum..yolumu buldum allaha şükür inşallah böle gider..gene çok uyumuo ama gene de uyuyo..bi dene derim ayaklarına falan da makineyi tut ısınınca da rahatlıyo...makine sesinden kapı çalsa duymam gerçi devamlı çalıştırıyom uyuyunca kapatıom
sorma cnm bnmkide 5.5 tan beri ayakta ve hala uyumadı.
yatırdım konuşuyo kendi kendine pek uyuyası yok:)
vee ben bugün temizlik yapıcam misafirim vardı ev berbat oldu.
valla maşallah cnm yaa ne temizliği ayol ben çocuğa zor bakıom
ayy aynen yaa..annem olmasa hele bitiğim yavv..ne misafiri..çoook zormuş çoook..

canım valla bi ara hem sağlıklı beslenirim hem süt yaparım die dikkat etmeye başlamıştım sütüm azaldı korktum..siz başlayın arkanızdan geliomama biraz erken zaten süt sorunum var ama sayfana gelicem

selam kızlaar..

ya kafayı yicem, çocuğu zaten zar zor uyutuyorum, dibimizdeki özel okulun animasyon gösteri yapası tutuyor bangır bangır! hay hoparlörünüze yaaa, zabıtaya mı şikayet etsem nereye etsem??

Son düzenleme:
kızlar öyle diyosunuzda ikizi olanlar ne yapsın
bnm ablamın ikizi var.
ayrıyetten bide büyük çocuğu var ikizlerden büyük.
çok zor çoookk
bana diyoki tek çocuk olsa havada karada her işi yaparım.
doğru sölüyo.
tek çocuk bişey diil yani.
uyuduğu zaman işleri yapıcaksınız.
illaki günde en az bi kere uyucak bu çocuk.
ben yapmasam bnm ev alır başını gider, yardım edenim yok çünkü, mecburum
metehan uyudu yemeğimi attım ocağa. t.fasulye, çorba. pilavımıda ısladım. eşim gelince yapıcam onu.
bide evimi süpürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…