- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.601
sorma cnm bnmkide 5.5 tan beri ayakta ve hala uyumadı.
yatırdım konuşuyo kendi kendine pek uyuyası yok:)
vee ben bugün temizlik yapıcam misafirim vardı ev berbat oldu.
ah ah aynıyız canım sabahın beşinde cin gibi bakıyor annem teselli veriyor evin bereketli olur diye:)
Aşı kartın yok mu canım orda yazar
Canım bebeğin kolikse üzgünüm en az üç ay
kolik ki hemde ne kolik beni alkolik yapacak kadaryaff sabah sabah kötü oldu ama idare edin
yok cnm misafirim dün geldi gittiaman boşver yapma sende temizlik yaa toplu olsun ev yeter canım gerçekten çünkü çok yoruyo bu çocuklar ama olsun sağlıklı olsunlarda yorsunlar gelen halden anlara elbet
ah ah aynıyız canım sabahın beşinde cin gibi bakıyor annem teselli veriyor evin bereketli olur diye:)
Aşı kartın yok mu canım orda yazar
Canım bebeğin kolikse üzgünüm en az üç ay
kolik ki hemde ne kolik beni alkolik yapacak kadaryaff sabah sabah kötü oldu ama idare edin
arkadaş kendinizin yalız sanmayın dün gece resmen oturdum agladım:84: diye bilirim brz daha zorlarsanız kafayı yiycemdiyorum eşim teselli veriyo ama uykuya gelince teselli konusu orda bitiyo bizimki bu gaz sorunu sebebiyle fıtık oldu göbegi . bugün hayırlısıyla sünnet ettiricez belki ıkınması brz rahatlar diye düşünüyoruz
yok cnm misafirim dün geldi gitti
onlar kirletti evi
çocuklar vardıda.
evet bnm annemde öyle diyor:)
aşı kartında sadece geleceğim tarih yazıyor.
arkadaş kendinizin yalız sanmayın dün gece resmen oturdum agladım:84: diye bilirim brz daha zorlarsanız kafayı yiycemdiyorum eşim teselli veriyo ama uykuya gelince teselli konusu orda bitiyo bizimki bu gaz sorunu sebebiyle fıtık oldu göbegi . bugün hayırlısıyla sünnet ettiricez belki ıkınması brz rahatlar diye düşünüyoruz
kızlarr slmm.bişey sorcaktım en bgun tets yaptım posıtıff ve kan degerım bgun 17275....adetım 10 gun gecıktııı..neden bu kdr yuksekkk...anlamıorum bu degerlerdnenn
Canım bende cumartesi günü ağlıycaktım ama sağolsun eşim beni teselli edeceği yerde oğlu gaz sancısı çekiyyor diye karalar bağlayıp bunalıma giriyor beni sinir ediyorya bende fıtıkdan korkuyorum bebeğin gazını yaparken ıkındığı içinmi oldu
ahhh şu kocalar yokmu zaten olan hep bize oluyo kocanmı var derdin var işteben bizimkine diyorum zaten artık senle maç falan yapmıyoruz hep ben yeniliyorum snr olan bana oluyo kupayı kendisi kaldırıyo tabi bizimki bunları duyunca kıskıs gülüyo (evet canım gaz cıkarmaya çalıştıkca ıkınıp aglıyodu bu sebeblede fıtık oldu )
kımsecıkler yok yıne bız nezaman eskısı gıbı bır araya gelıp konuşucaz:84::84::84::84:
maşallah cnm bebeğine.
bnmde 7 haziranda sağlık ocağındayız
bakalım kaç olucaz.
3. ayda aşı varmı acaba
slm kızlar nasılsınız bebekler nasıl
biz gaz kusmalarla uğraşıyoruz bakalım
maşallah cnm
ayyy zor canım yaa...bazen ben de o halde oluyorum..benim kızım da mı kolik hep arabada uyuyo çünklü..selam kızlar cumartesi günü kabus gibiydi bizim minik sabah beşde bir kalktı gece onbire kadar sürekli gaz ağlama kucağımda yapışık gezdik o saateceben terden ve yorgunluktan fenalık geçirdim eşimle elak olduk akşam sekiz gibi arabaya atladık bir saat gezdik beyefendi uyudu arabada malum kolik bebekeve geldik yine aynı en son artık eşime dedim ben duşa giricem ob dk idare et rahatlamam lazım birde afedrsiniz kabızlıktan basur oldum ( çıktığımda uyumuştu artık bende şekil kanepede bayılmışım sonra neyse gittik odamıza gecede eşim yardım etti sağolsun ben süt sağdım o verdi, bu durumunbenim stresimlede alakaı var sanırım çünkü cuma günü gündüz onbire doğru artçı sarsıntı oldu yine 4,5 şiddetinde birde cumartesi sabah dokuza doğru 5 büyüklüğünde oldu ben gerlince yavrumda etkilendi ((
valla canım yaa..herkes face de..burası boş kalıo..arada buraya da gelin yavvkımsecıkler yok yıne bız nezaman eskısı gıbı bır araya gelıp konuşucaz:84::84::84::84:
canım kurutma makinesi denedin mi??benim kızım da hiç uyumazdı sabahtan akşama kadar emzir allah emzir sonra kucak..artık emzirme saatleirini 2 saate düşürdüm bi şekilde oyalıyorum çünkü çok gazlandıını farkettim..ve de fön makinesi...mucizevi buluş...ana kucağına yatırıyorum 2 mızmızlanıyo makineyi bi açıyorum tamam dır sesi kesilio sallayıp uyutuyorum..yolumu buldum allaha şükür inşallah böle gider..gene çok uyumuo ama gene de uyuyo..bi dene derim ayaklarına falan da makineyi tut ısınınca da rahatlıyo...makine sesinden kapı çalsa duymam gerçi devamlı çalıştırıyom uyuyunca kapatıombirde herkeslere günaydın bizde sabahın 6 sından beri ayaktayız bu çocuklar nasıl uyutulur yaa hani kırk çıkınca düzelecekti tamamen kandırılmışım
valla maşallah cnm yaa ne temizliği ayol ben çocuğa zor bakıomsorma cnm bnmkide 5.5 tan beri ayakta ve hala uyumadı.
yatırdım konuşuyo kendi kendine pek uyuyası yok:)
vee ben bugün temizlik yapıcam misafirim vardı ev berbat oldu.
ayy aynen yaa..annem olmasa hele bitiğim yavv..ne misafiri..çoook zormuş çoook..Günaydın kızlar,
gazsız, problemsiz bir gün olur umarım hepimiz için
ben bizim kızı dün geceden itibaren yatak odamıza aldım, odası çok sıcak oluyor çünkü. bakalım alışabilecek miyiz, ilk gecemiz iyiydi.. bitişiğimizde olan odasının klimasını açıp direkt maruz kalmadan üçümüz de bizim odada serin serin yatarız diye planlıyoruz. bizim oda için henüz klima gerekmiyor gerçi, serin hala.
kızlar nasıl misafir ağırlıyorsunuz helal valla, ben biri gelirse bırak temizliği, ancak ortalığı topluyorum, ikramlık da hazır aldırıyorum. allahtan çok gelen gidenim yok, tüm akrabalar şehir dışında, arkadaşlarım da anlayışlıdır :)) evde kendime zor yemek yapıyorum be yaw. nete de ancak emzirirken girebiliyorum.
ya ben bir de 2. çocuk düşünüyorum bu halimle, bu sıralar bu konuya takmış durumdayım. bu kız tam büyümeden nasıl bakarım ikisine birden, bir de yaşım ilerliyor(33) fazla da vaktim yok-sorunsuz hamilelik için. oof of
Kızlar yeni sayfama buyurun:))
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/446908-2011-nisan-anneleri-birlikte-kilo-verelim.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?