- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.561
canım geçmiş olsun oğluşuna Allah beterinden saklasın, inşallah bişeyi kalmaz iyileşir sen de dikkat ediyosun zaten..
selam kızlar
yaa size bişey sorcam. hamilelikte göbeğinizde oluşan siyah çizgi ne zaman geçio? benim 27 gün olmasına rağmen geçmedi de :26:
krem fln hiç bişy fayda etmiyokızlar hamileliğimde hiç çatlağım yoktu ama doğumdan sonra karnımda çatlaklar oldu biraz.benim gibi olan varmı aranızda?çatlaklarınıza krem sürüyomusunuz?
selam kızlar
yaa size bişey sorcam. hamilelikte göbeğinizde oluşan siyah çizgi ne zaman geçio? benim 27 gün olmasına rağmen geçmedi de :26:
benım drum 6. aya kadar gecer demştıselam kızlar
CANIM zamanla gececek benim de 50 gün oldu hala geçmedi..selam kızlar
kızlar bu face işi ii diil yaa.
burda konuşsanız:)
yanlış anlaşılma olmasın ben bunu hergün yapmıyorum arada bir veriyorum o da çok değil. bende ilk başta karşı çıkmıştım kvalideme anneme ama sonra baktım rahatlatıyor bebişi bende yaptım.
evet rahatlatıyo gerçekten..bizimki de bazen çoook ağlıyo hiç bi şekilde susmuyo eşim hemen şekerli su getiriyo..kendisi tatlıyı sevince kızım da sever diyegerçekten bizimki de şerbetçizade gibi şaprdatarak yiyo..dediğin gibi arada bir kaçamak..bişey olmaz inşallah..
lifecity cim ilk ay 950 gr aldı ama son 2 hafta da 300 gr aldı gerçi bu tartılar bi garip sağlık ocağındaki daha fazla tartıyo..
kızlar bide benim kızım uyurken sıçrıyo bi anda..siz de de oluyo mu??niye korkuyo ki
selam kızlar nasılsınız?
kaç gündür netimiz bozuktu giremedim.
oğluşumun alerjik bi bünyesi varmış.şampuanla yıkamak bile yasak.haftanın 6 günü duru suyla yıkıyoruz 1 günde özel bi jel verdi onunla.banyodan sonrada cildi çok kuru olduğu için bi krem verdi onu sürüyorum.bebe yağını felan yasakladı.polar battaniyelerimiz yün giysiler hepsi yasaklandı.bakalım ne olucak böle.inşallah büyüdükçe geçer.
kızlar hamileliğimde hiç çatlağım yoktu ama doğumdan sonra karnımda çatlaklar oldu biraz.benim gibi olan varmı aranızda?çatlaklarınıza krem sürüyomusunuz?
Selamlar..
Hafta sonu 1.ay kontrolümüz vardı, her şey yolunda çok şükür..
Sadece gaz ile uğraşıyoruz hala.Ben rezeneyi falan komple bıraktım. Gaz için doktor tavsiyesi ile kullandığım yöntemler:
1- Bifiform damla(faydalı bir bakteri içeriyormuş)
2- Sab Simplex damla
3- Emzirmeden önce yaptırılan bacak hareketleri: bacakları ayırmadan karna doğru itip fazla düzleştirmeye çalışmadan çekme ihareketi ile adım atıyormuş ya da bisiklet sürüyormuş gibi bacak hareketi
4- Karna sıcak havlu.
Bunların hepsini kullanıyorum/yapıyorum, anca böyle çıkıyor gazı kızımın. Ama tabi çıkarana kadar yeni emme saatine pek bişi kalmıyor :) Askerliğe devam anlayacağınız.
Artık markete falan onu da götürüyoruz, yoksa eve tıkıldık kaldık sıkılıyoruz. Arabasına binince hiç uyanmıyor zaten, gezmeyi seviyor. Artık kat kat giydirmeden, terletmeden gezdirmeyi de başarıyorum galiba...
selam kızlar cumartesi günü kabus gibiydi bizim minik sabah beşde bir kalktı gece onbire kadar sürekli gaz ağlama kucağımda yapışık gezdik o saateceben terden ve yorgunluktan fenalık geçirdim eşimle elak olduk akşam sekiz gibi arabaya atladık bir saat gezdik beyefendi uyudu arabada malum kolik bebekeve geldik yine aynı en son artık eşime dedim ben duşa giricem ob dk idare et rahatlamam lazım birde afedrsiniz kabızlıktan basur oldum ( çıktığımda uyumuştu artık bende şekil kanepede bayılmışım sonra neyse gittik odamıza gecede eşim yardım etti sağolsun ben süt sağdım o verdi, bu durumunbenim stresimlede alakaı var sanırım çünkü cuma günü gündüz onbire doğru artçı sarsıntı oldu yine 4,5 şiddetinde birde cumartesi sabah dokuza doğru 5 büyüklüğünde oldu ben gerlince yavrumda etkilendi ((
Canım bende biogaia kullanıyorum rezeneyi doktor bırak dedi ama kullanıyorum rahatlıyor çünkü diğer yöntemleri bende yapıyorum:) ama aynı şekil devam çıkarıyor çıkarıyor aynı bizim araba yok daha bende istiyorum bira an önce dışarı çıkamıyoruz yoksa bizde dünsalıncak aldık oturduğum odaya kaoydum şimdi onda uyuyor yoksa iyice kucak manyağı olmuştu benimki:)
Evet canım, bebekler hissedermiş gerginliğimizi.. O ter basmaları ne zaman bitecek ben merak ediyorum zaten. Duş aldıktan 10 dakka sonra kokarcaya dönüyoruz...
Kabızlık için bol bol kayısılı komposto yap ye..
Kucak işi yorucu ama kaçış yok maalesef hepsinde bi derece oluyor. Ben bi de "kucağa alıştırmışsın" diyenlere bayılıyorum ya.. Çocuk yırtınırken ne yapacam acaba kucağıma almayıp izleyecek miyim?!?
Araba alırsanız büyük rahatlık valla. Yalnız ben benimkini pek önermiyorum, chicco'nunkini almıştık, sağlam falan ama ana kucağı da olunca merdiven çıkması zor, ağır geliyor, bilememişiz alırken. Aceleye gelmişti biraz..
Canım bende biogaia kullanıyorum rezeneyi doktor bırak dedi ama kullanıyorum rahatlıyor çünkü diğer yöntemleri bende yapıyorum:) ama aynı şekil devam çıkarıyor çıkarıyor aynı bizim araba yok daha bende istiyorum bira an önce dışarı çıkamıyoruz yoksa bizde dünsalıncak aldık oturduğum odaya kaoydum şimdi onda uyuyor yoksa iyice kucak manyağı olmuştu benimki:)
selam kızlar
rezene veriyorum bende inşallah yan etkisi yoktur...zinco da falan bile rezenen varmış canım napalım artık...
deprem haberi duyunca ilk aklıma sen geliyosun Allah yardımcınız olsun zor canım gerçekten.bebeğin için sakin olmaya çalış.inşallah tekrar yaşamazsınız
canım merhaba sana bişey soracağım sende ankaradasın bebeğini nereye götürüyorsun kontrole merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?