2011 Nisan Anneleri

canım geçmiş olsun oğluşuna Allah beterinden saklasın, inşallah bişeyi kalmaz iyileşir sen de dikkat ediyosun zaten..

çok saol cnm.

selam kızlar
yaa size bişey sorcam. hamilelikte göbeğinizde oluşan siyah çizgi ne zaman geçio? benim 27 gün olmasına rağmen geçmedi de :26:

cnm o zamanla kaybolan bişi.gittikçe rengi açılıcak ve kaybolucak.ben doğum yapalı 55 gün oldu hala daha belli çizgi.bide benimki çok koyu olmamıştı hamileliğimdede.çok koyu olanlarınki 1 sene bile sürebiliyomuş.

kızlar hamileliğimde hiç çatlağım yoktu ama doğumdan sonra karnımda çatlaklar oldu biraz.benim gibi olan varmı aranızda?çatlaklarınıza krem sürüyomusunuz?

kızlar hamileliğimde hiç çatlağım yoktu ama doğumdan sonra karnımda çatlaklar oldu biraz.benim gibi olan varmı aranızda?çatlaklarınıza krem sürüyomusunuz?
krem fln hiç bişy fayda etmiyo
selam kızlar
yaa size bişey sorcam. hamilelikte göbeğinizde oluşan siyah çizgi ne zaman geçio? benim 27 gün olmasına rağmen geçmedi de :26:

cnm bnm kaldı 3. aya az kaldı ama hala var çizgi.

Günaydın kızlar...Nasılsınız...

KAAN'ım dün 2 aylık oldu teyzeleri...Dün bebek mevlütünü de yaptık hayırlısıyla...

Bu da fotoğrafımız...

yanlış anlaşılma olmasın ben bunu hergün yapmıyorum arada bir veriyorum o da çok değil. bende ilk başta karşı çıkmıştım kvalideme anneme ama sonra baktım rahatlatıyor bebişi bende yaptım.

Yok canım yanlış anladığımdan değil sonuçda fikir alışverişi yapıyoruz bizim minikler öyle çaresiz bırakıyorki bizi napıcağımızı şaşırıyoruz bende doktor verme dedi diye rezeneyi bırakmıştım ama herşeye krşı çıkan eşim bile ver dedi azcık rahatlatıyor çocuğumu

Canım benimkide sıçrıyor gazlı bebekler öyle oluyor uykuda gaz spazmı olunca sıçrıyor hatta bazen öyle içli ağlıyorki dudağını büzüp içim gidiyor

canım geçmiş olsun düzelir umarım

Canım benim hamilelikten kalma var çok fenalar(((

Günaydın kızlar...Nasılsınız...

KAAN'ım dün 2 aylık oldu teyzeleri...Dün bebek mevlütünü de yaptık hayırlısıyla...

Bu da fotoğrafımız...

maşaallah ikinizede

Selamlar..
Hafta sonu 1.ay kontrolümüz vardı, her şey yolunda çok şükür..
Sadece gaz ile uğraşıyoruz hala.Ben rezeneyi falan komple bıraktım. Gaz için doktor tavsiyesi ile kullandığım yöntemler:
1- Bifiform damla(faydalı bir bakteri içeriyormuş)
2- Sab Simplex damla
3- Emzirmeden önce yaptırılan bacak hareketleri: bacakları ayırmadan karna doğru itip fazla düzleştirmeye çalışmadan çekme ihareketi ile adım atıyormuş ya da bisiklet sürüyormuş gibi bacak hareketi
4- Karna sıcak havlu.
Bunların hepsini kullanıyorum/yapıyorum, anca böyle çıkıyor gazı kızımın. Ama tabi çıkarana kadar yeni emme saatine pek bişi kalmıyor :) Askerliğe devam anlayacağınız.
Artık markete falan onu da götürüyoruz, yoksa eve tıkıldık kaldık sıkılıyoruz. Arabasına binince hiç uyanmıyor zaten, gezmeyi seviyor. Artık kat kat giydirmeden, terletmeden gezdirmeyi de başarıyorum galiba...

Son düzenleme:
selam kızlar cumartesi günü kabus gibiydi bizim minik sabah beşde bir kalktı gece onbire kadar sürekli gaz ağlama kucağımda yapışık gezdik o saateceben terden ve yorgunluktan fenalık geçirdim eşimle elak olduk akşam sekiz gibi arabaya atladık bir saat gezdik beyefendi uyudu arabada malum kolik bebek eve geldik yine aynı en son artık eşime dedim ben duşa giricem ob dk idare et rahatlamam lazım birde afedrsiniz kabızlıktan basur oldum( çıktığımda uyumuştu artık bende şekil kanepede bayılmışım sonra neyse gittik odamıza gecede eşim yardım etti sağolsun ben süt sağdım o verdi, bu durumunbenim stresimlede alakaı var sanırım çünkü cuma günü gündüz onbire doğru artçı sarsıntı oldu yine 4,5 şiddetinde birde cumartesi sabah dokuza doğru 5 büyüklüğünde oldu ben gerlince yavrumda etkilendi((

Canım bende biogaia kullanıyorum rezeneyi doktor bırak dedi ama kullanıyorum rahatlıyor çünkü diğer yöntemleri bende yapıyorum:) ama aynı şekil devam çıkarıyor çıkarıyor aynı bizim araba yok daha bende istiyorum bira an önce dışarı çıkamıyoruz yoksa bizde dünsalıncak aldık oturduğum odaya kaoydum şimdi onda uyuyor yoksa iyice kucak manyağı olmuştu benimki:)

Evet canım, bebekler hissedermiş gerginliğimizi.. O ter basmaları ne zaman bitecek ben merak ediyorum zaten. Duş aldıktan 10 dakka sonra kokarcaya dönüyoruz...
Kabızlık için bol bol kayısılı komposto yap ye..

Kucak işi yorucu ama kaçış yok maalesef hepsinde bi derece oluyor. Ben bi de "kucağa alıştırmışsın" diyenlere bayılıyorum ya.. Çocuk yırtınırken ne yapacam acaba kucağıma almayıp izleyecek miyim?!?
Araba alırsanız büyük rahatlık valla. Yalnız ben benimkini pek önermiyorum, chicco'nunkini almıştık, sağlam falan ama ana kucağı da olunca merdiven çıkması zor, ağır geliyor, bilememişiz alırken. Aceleye gelmişti biraz..

KUCAĞA ALIŞTIRMIŞSINNN alıştırmayanı bulsak da ödül versek ya çok merak ediyorum var mı acaba?
cidden canım hemen kokarca oluyoruz.süt+ter vb.

rezene veriyorum bende inşallah yan etkisi yoktur...zinco da falan bile rezenen varmış canım napalım artık...
deprem haberi duyunca ilk aklıma sen geliyosun Allah yardımcınız olsun zor canım gerçekten.bebeğin için sakin olmaya çalış.inşallah tekrar yaşamazsınız

kızlar keykey diye bir arkadaşımız vardı...bebeği erken doğmuş ve küvezdeydi uzunzamandır aklımda ondan haber alan varmı acaba...umarım bebişiyle evinde mutludur....

canım merhaba sana bişey soracağım sende ankaradasın bebeğini nereye götürüyorsun kontrole merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…