2011 Nisan Anneleri

canım yoksun ne zamandır naber nasılsın bebişin ve sen

ıyıyız canım bıraz yorgunum kızım hep kucak ıstıyor annem olmasa napardım acaba sız nasılsınız bakıyorum kımse yok çıkıyorum bende.
canim cünkü simdi herkes facede burdaki cogu arkadasimiz..sende gelsene.
face yok cnm bende eşım karşı
nasıl oldu minik bebeğin...senin bebeğinde benim gibi gelişme geriliği vardı merak ettim sorayım dedimm..umarım herşey yolundadır.

buarada face deki sayfaya gelsene ordası burdan daha hareketli oluyor...

ıyı cnm maş.kılo alımı ıyı cımcımemın karnımda nasl kılo almamış dıyorum şimdı bu cocuk benı emzık gıbı kullanıyor.senn bebışın nasıl

Allah ablanın yardımcısı olsun, çok içten diliyorum bunu..annen falan yardım ediyodur sanırım. Benim burada kimsem yok, şöyle yarım saat bile gözkulak olacak kimse yok. Gündüz illaki uyur diyosun mesela, benimki uyumuyor, 20 dakikadan uzun uyutamıyorum çoğu zaman, uyusa bile uyanıp uyanıp uyuyor ben de hiçbir işe başlayamıyorum o yüzden, kız uyanacak hiç başlamayayım diyorum, ancak akşam eşim gelince.. Bugün yine muma dikti beni, maymunu oldum resmen, koyuyorum hop! uyanıyor, bi demin artık dayanamadım 5 dakkada olsa uyumuşken saçımı ıslatmadan girdim duşa. Her işi eşimin gelişine bırakırsam da yetişmiyor ki..
bu hafta ıkıncı ay aşımız var 3 aşı bırden vuruluyormuş yan etkısı oldumu kızlar o gun bebegınızde?????
Ateş yapabiliyormuş sanırım, doktorla konuş istersen her ihtimale karşı bi ateş düşürücü yazsın, elinde bulunsun..

Günaydın cnm bizde de uyku problemi, gaz ve kusma var...Şikayet etmiyorum Allaha çok şükür Rabbim başka dert vermesin ama kucakta uyuyor yere bırak hiç uykuya dalmamış gibi tak diye gözlerini açıyor...

tabi canım Allah daha büyük dertler vermesin şükür gaza kusmayaprensesin nasıl canım bu arada

sağol canım yazdırırım

canım doktorun daha iyi bilir ama calpol şurup yazıyorlarmış fitilde yazıyorlarmış fitil hemen düşürüyormuş ateşi bilgin olsun cnm

of kızlar bi akıl verin mama konusunda kararsız kaldım şimdi kızım ilk ay 900 gr aldı gayet ii ama sonrak 15 gün 250 gr aldı doktor normal sınırlar içinde alt sınırda mamaya gerek yok dedi ama ben yok zayıf uyumuyo doymuyo mama versem dedim önermiyoruz ama sen bilirsin günde 2 kere iice emzirdikten sonra ver o zaman dedi..ama şimdi de okuyorum bğırsaklara yük oluyo mama vermek annenin süt üretimi azalır dioo..ben de sadece süt vermke istiyorum ama kızım çok zayıf gibi 50 günlük herlade 4500 yeni olmuştur..emin değilim evde tartıyorum..daha gitmedim dr a..etrafımdakilerden de etkileniyorum zayıf diolar...mama ver diyolar..ama sütüm mü azalır diyorum nolur bi akıl verin sizler mama verio musunuz??offf şu çocuğa zayıf demeseler..aslında zayıf deil normal ama tombik de değil..sinir oluyorumnapsam kızlar mamayı bıraksam mı??ama ilk 3 ay nası büyürse öle gider diolar...e bu sefer de hep zayıf kalırsa diorum...3 ay versem mi napsaaammm sizler napıonuzzz??

bi gün iyi etrafa gülücükler saçıyor bi gün kötü sürekli ağlıyor kilo olarakta yerinde eskiden kucağımda varlığı belli değildi ama şimdi maşallahı var ağırlığını hissediyorum enson 12 mayısta 3750 tdi şimdi ne oldu hiç bilmiyorum...

bu hafta ıkıncı ay aşımız var 3 aşı bırden vuruluyormuş yan etkısı oldumu kızlar o gun bebegınızde?????

duyduguma göre aşılar bebeğe ağır geliyormuş.vurdurmadan 30 dk önce ateş düşürücü verin diyormuş doktorlar. ya verm aşısı kötüumiş.bebeğin koluna deri altına yapıldığı için çok acıyormuş..nasıl dayanıcam ben alazın çığlıklarına bilmiyorum

bana kalsa verme derim..senin bebek gayet iyi bence bende doktoruma sordum azmi günde 1 kez mama takviyesi yapsam mi diye sakin dedi gelisimi güzel mama verirsen seni emmez emmeyincede sütlerin geri gider yazik olur dedi.anne sütü almasi bence cok daha önemli.yinede sen bilirsin...

Teşekkür ederim canım...Vallah kilo almasında bir yaptığım bişey yok...Sadece zırt pırt emiyor okadar...

ya kafayı yicem, çocuğu zaten zar zor uyutuyorum, dibimizdeki özel okulun animasyon gösteri yapası tutuyor bangır bangır! hay hoparlörünüze yaaa, zabıtaya mı şikayet etsem nereye etsem??

Hiç sorma canım...Bende şu parti arabaları geziyor ya bangır bangır birde müzik açıyorlar ondan şikayetçiyim...Evde tam ana yolda...

Bizde olmadı canım...Dün yaptırdık...Sadece bugün sabahtan öğlene kadar uyuşuk gibiydi kendisi okadar...

iyilik bizden de canım aynı telaşlardayız

bizimkiler bizi kilolarıyla yormadılar dışarda alıyolar pek düşünceliler

sağol cnm

bnm kızım ılk zaman memeyı tutamadıgı ıçın mamaya başlamıştık bı yandan sagıyorum bı yandan mama
verıyorum eger çok aglarsa meme ararsa anlarsın doymadıgını

benım kızımda kucaktan ınmek ıstemıyor kendı yatagıma bırakıyorum bazen yanından kalkınca çıglık başlıyor hep yanında olmamı ıstıyor.ben napıcm hıç bılmıyorum bende aglarım onunla bırlıkte heralde

tabi canım Allah daha büyük dertler vermesin şükür gaza kusmayaprensesin nasıl canım bu arada
İyiyiz tatlım çok şükür işte hergünümüz aynı...Ama şu 40 mız bi çıksın Allah izin verirse çıkacağız artık gezmelere....Hoş havalar da bi güzelleşse daha süper olacak

Cnm aynen benim kız da hiç kucaktan inmek istemiyor devamlı orda dursun orda uyusun bıraktığın an basıyor çığlığı...Çok fena alıştı kucağa...Eeeee bu sefer de otur otur popom acıyor tüm gün yaa tv izliyorum ya da kitap okuyorum

Benim kız sürekli oturtmuyor da, arada alıp gezeceksin. Evi kaç kere turladık bilmiyorum, odaları gezip anlatıyorum artık tek tek, eşyaların ne olduklarını, işe yaradığını falan anlatıyorum hanımefendiye, gözlerini dikip izliyor etrafı meraklı meraklı

Hepatit aşısı yapılırken bastı çığlığı, hemşire hemen kucağıma verince sarıldı ve sustu yawrum benim yaa, 2. ay aşıları hiç gelmesin istiyorum.. Hele topuk kanı alınırken neydi öyle yaa hatırlamak bile istemiyorum..

Son düzenleme:

benım kızım da ilk ayında 1 kilo aldınormal dedı dr. ama idrarda enfksıyon oldugu ıcın ıgne falan verdı. o zaman kılosu bana da az gelmıstı. baskalarına bakıyorum 2 kıloya yakın almıslar ama ben mamaya karsıyım valla hıc ıstemıyorum. sık sık emmek istıyor dedım doktora öyleyse doymuyo olabılır mama ver istersen dedi ama vermıycem. çünkü aç olsa huysuzlanır ağlar falan. ben sütüm artsın dıye humana stile basladım farkediyorum sütüm arttı ama kızım emmiyor ki hepsini. birini emiyor bırakıyor. demekkı doyuyor kızım. hem beni rahatsız ediyor süt kaldıgı için şişlik oluyor. ben de humanayı da bırakmaya karar verdım. demekkı çocuktan çocuga farkedıyor kılo alması. biri az alır bırı çok alır onemlı olan saglıklı olması.
bence hiç mamaya başlamayın. en sağlıklısı anne sütü. aç olsa çocuk bi şekilde belli eder huzursuzlugunu aglar falan. mamayla 2 kılo alacagına sütle 1 kılo alsın daha saglıklıdır bence.

günaydın canım bencede mamaya başlama onun yerine kendine süt artırıcı şeylere yemeye bak çünkü diğer arkadaşların dediği gibi aç olsa kıyameti koparır çocuk hem sağın solun dediğine bakma her bebek farklıdır oğlan farkı alır kız farklı alır belki bebeğin minyon olacak sen doktoru dinle moralini bozma ayrıca bol sıvı almak gerçekten işe yarıyo rezene papatya ve su bide sıcak süt tarçınlı ve az şekerli hem gazda yapmıyo bende ilk başlarda gaz yapıyo diye bişey yemiyodum baktım çocuk her türlü gazlı az az herşeden yemeye başladım ki sütüm yağlı olsun diye

günaydın kızlar bugün canım kızımla işe geldik patronlarıma birini bulun iş öğreteyim bir süre çalışmayı düşünmüyorum dedim ve bebekle gelmemi kabul ettiler artık bir kaç hafta geliriz herhalde

kızlarrr merhabaa.bende nisan annesiyim aranıza yeni katıldım:))mama kullaan var mı aranızda onu sormak istiyorum.ben günde 2 kere veriyorum valla.süt azalıyor bebek doymuyor çünkü.mama hakkında tavsiyesi olan var mı bana acaba??

canım arabada uyuyorsa saç kurutma makinesinde susuyorsa kucaktan inmiyorsa hep emmekistiyorsa kolik oluyor çaresi yok 3-4 ay çekicez en az tabi doktor öyle dedi nazlıycaz anlıycan

Canım iyi diyorsunda bende o uyuyunca sessiz olan işlerimi hallediyorum uyanıkkende süpürgeyi açtım geçen gün dinledisesini diğer türlü uyanıyor ama akaşam pilim bitmiş oluyor onla uyurken dinlenmemiz lazım eşimde kızıyyor senden yemek beklemiyorum niye dinlenmiyorsun diyor ilk günden beri ayakta olup dinlenmediğim için ve dört büklm emzirdiğim için dikişlerim üst üste kayanadı dümdüzdü dikiş çizgim şimdi eğri büğrü(

canım bende senin gibi yapıyorum uyumadığı zamanalr ama eşimde durmuyorki en fazla15 dk sonra annesi durmuyor diye bir ses:))

canım en az 600 gr alıyorsa besleniyor demektir günde 5-6 kez kakasını yapmasıda belirtidir sen başkalarına bakma her bebekbir değil mamada versen sütde versen kilo alması az olabilir ablam sütü az olduğu için mama verdi yeğenim şimdi beş yaşında hala zayıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…