- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.621
canım yoksun ne zamandır naber nasılsın bebişin ve sen
face yok cnm bende eşım karşıcanim cünkü simdi herkes facede burdaki cogu arkadasimiz..sende gelsene.
nasıl oldu minik bebeğin...senin bebeğinde benim gibi gelişme geriliği vardı merak ettim sorayım dedimm..umarım herşey yolundadır.
buarada face deki sayfaya gelsene ordası burdan daha hareketli oluyor...
Allah ablanın yardımcısı olsun, çok içten diliyorum bunu..annen falan yardım ediyodur sanırım. Benim burada kimsem yok, şöyle yarım saat bile gözkulak olacak kimse yok. Gündüz illaki uyur diyosun mesela, benimki uyumuyor, 20 dakikadan uzun uyutamıyorum çoğu zaman, uyusa bile uyanıp uyanıp uyuyor ben de hiçbir işe başlayamıyorum o yüzden, kız uyanacak hiç başlamayayım diyorum, ancak akşam eşim gelince.. Bugün yine muma dikti beni, maymunu oldum resmen, koyuyorum hop! uyanıyor, bi demin artık dayanamadım 5 dakkada olsa uyumuşken saçımı ıslatmadan girdim duşa. Her işi eşimin gelişine bırakırsam da yetişmiyor ki..kızlar öyle diyosunuzda ikizi olanlar ne yapsın
bnm ablamın ikizi var.
ayrıyetten bide büyük çocuğu var ikizlerden büyük.
çok zor çoookk
bana diyoki tek çocuk olsa havada karada her işi yaparım.
doğru sölüyo.
tek çocuk bişey diil yani.
uyuduğu zaman işleri yapıcaksınız.
illaki günde en az bi kere uyucak bu çocuk.
ben yapmasam bnm ev alır başını gider, yardım edenim yok çünkü, mecburum
metehan uyudu yemeğimi attım ocağa. t.fasulye, çorba. pilavımıda ısladım. eşim gelince yapıcam onu.
bide evimi süpürdüm.
Ateş yapabiliyormuş sanırım, doktorla konuş istersen her ihtimale karşı bi ateş düşürücü yazsın, elinde bulunsun..bu hafta ıkıncı ay aşımız var 3 aşı bırden vuruluyormuş yan etkısı oldumu kızlar o gun bebegınızde?????
Günaydın cnm bizde de uyku problemi, gaz ve kusma var...Şikayet etmiyorum Allaha çok şükür Rabbim başka dert vermesin ama kucakta uyuyor yere bırak hiç uykuya dalmamış gibi tak diye gözlerini açıyor...
sağol canım yazdırırım
ıyıyız canım bıraz yorgunum kızım hep kucak ıstıyor annem olmasa napardım acaba sız nasılsınız bakıyorum kımse yok çıkıyorum bende.
face yok cnm bende eşım karşı
ıyı cnm maş.kılo alımı ıyı cımcımemın karnımda nasl kılo almamış dıyorum şimdı bu cocuk benı emzık gıbı kullanıyor.senn bebışın nasıl
bu hafta ıkıncı ay aşımız var 3 aşı bırden vuruluyormuş yan etkısı oldumu kızlar o gun bebegınızde?????
of kızlar bi akıl verin mama konusunda kararsız kaldım şimdi kızım ilk ay 900 gr aldı gayet ii ama sonrak 15 gün 250 gr aldı doktor normal sınırlar içinde alt sınırda mamaya gerek yok dedi ama ben yok zayıf uyumuyo doymuyo mama versem dedim önermiyoruz ama sen bilirsin günde 2 kere iice emzirdikten sonra ver o zaman dedi..ama şimdi de okuyorum bğırsaklara yük oluyo mama vermek annenin süt üretimi azalır dioo..ben de sadece süt vermke istiyorum ama kızım çok zayıf gibi 50 günlük herlade 4500 yeni olmuştur..emin değilim evde tartıyorum..daha gitmedim dr a..etrafımdakilerden de etkileniyorum zayıf diolar...mama ver diyolar..ama sütüm mü azalır diyorum nolur bi akıl verin sizler mama verio musunuz??offf şu çocuğa zayıf demeseler..aslında zayıf deil normal ama tombik de değil..sinir oluyorumnapsam kızlar mamayı bıraksam mı??ama ilk 3 ay nası büyürse öle gider diolar...e bu sefer de hep zayıf kalırsa diorum...3 ay versem mi napsaaammm sizler napıonuzzz??
maşallah cnmçok tatlısınız oğluşun da baya ii görünüyo allah nazarlardan saklasın...nası kilo aldırıyosunuz bi sırrı var mıdır yaa..benim kız baya küçük gelio gözüme
ayyy zor canım yaa...bazen ben de o halde oluyorum..benim kızım da mı kolik hep arabada uyuyo çünklü..
valla canım yaa..herkes face de..burası boş kalıo..arada buraya da gelin yavv
canım kurutma makinesi denedin mi??benim kızım da hiç uyumazdı sabahtan akşama kadar emzir allah emzir sonra kucak..artık emzirme saatleirini 2 saate düşürdüm bi şekilde oyalıyorum çünkü çok gazlandıını farkettim..ve de fön makinesi...mucizevi buluş...ana kucağına yatırıyorum 2 mızmızlanıyo makineyi bi açıyorum tamam dır sesi kesilio sallayıp uyutuyorum..yolumu buldum allaha şükür inşallah böle gider..gene çok uyumuo ama gene de uyuyo..bi dene derim ayaklarına falan da makineyi tut ısınınca da rahatlıyo...makine sesinden kapı çalsa duymam gerçi devamlı çalıştırıyom uyuyunca kapatıom
valla maşallah cnm yaa ne temizliği ayol ben çocuğa zor bakıom
ayy aynen yaa..annem olmasa hele bitiğim yavv..ne misafiri..çoook zormuş çoook..
canım valla bi ara hem sağlıklı beslenirim hem süt yaparım die dikkat etmeye başlamıştım sütüm azaldı korktum..siz başlayın arkanızdan geliomama biraz erken zaten süt sorunum var ama sayfana gelicem
selam kızlaar..
ya kafayı yicem, çocuğu zaten zar zor uyutuyorum, dibimizdeki özel okulun animasyon gösteri yapası tutuyor bangır bangır! hay hoparlörünüze yaaa, zabıtaya mı şikayet etsem nereye etsem??
bu hafta ıkıncı ay aşımız var 3 aşı bırden vuruluyormuş yan etkısı oldumu kızlar o gun bebegınızde?????
ıyıyız canım bıraz yorgunum kızım hep kucak ıstıyor annem olmasa napardım acaba sız nasılsınız bakıyorum kımse yok çıkıyorum bende.
face yok cnm bende eşım karşı
ıyı cnm maş.kılo alımı ıyı cımcımemın karnımda nasl kılo almamış dıyorum şimdı bu cocuk benı emzık gıbı kullanıyor.senn bebışın nasıl
sağol cnmtabi canım Allah daha büyük dertler vermesin şükür gaza kusmayaprensesin nasıl canım bu arada
canım doktorun daha iyi bilir ama calpol şurup yazıyorlarmış fitilde yazıyorlarmış fitil hemen düşürüyormuş ateşi bilgin olsun cnm
of kızlar bi akıl verin mama konusunda kararsız kaldım şimdi kızım ilk ay 900 gr aldı gayet ii ama sonrak 15 gün 250 gr aldı doktor normal sınırlar içinde alt sınırda mamaya gerek yok dedi ama ben yok zayıf uyumuyo doymuyo mama versem dedim önermiyoruz ama sen bilirsin günde 2 kere iice emzirdikten sonra ver o zaman dedi..ama şimdi de okuyorum bğırsaklara yük oluyo mama vermek annenin süt üretimi azalır dioo..ben de sadece süt vermke istiyorum ama kızım çok zayıf gibi 50 günlük herlade 4500 yeni olmuştur..emin değilim evde tartıyorum..daha gitmedim dr a..etrafımdakilerden de etkileniyorum zayıf diolar...mama ver diyolar..ama sütüm mü azalır diyorum nolur bi akıl verin sizler mama verio musunuz??offf şu çocuğa zayıf demeseler..aslında zayıf deil normal ama tombik de değil..sinir oluyorumnapsam kızlar mamayı bıraksam mı??ama ilk 3 ay nası büyürse öle gider diolar...e bu sefer de hep zayıf kalırsa diorum...3 ay versem mi napsaaammm sizler napıonuzzz??
benım kızımda kucaktan ınmek ıstemıyor kendı yatagıma bırakıyorum bazen yanından kalkınca çıglık başlıyor hep yanında olmamı ıstıyor.ben napıcm hıç bılmıyorum bende aglarım onunla bırlıkte heraldebi gün iyi etrafa gülücükler saçıyor bi gün kötü sürekli ağlıyorkilo olarakta yerinde eskiden kucağımda varlığı belli değildi ama şimdi maşallahı var ağırlığını hissediyorum enson 12 mayısta 3750 tdi şimdi ne oldu hiç bilmiyorum...
duyduguma göre aşılar bebeğe ağır geliyormuş.vurdurmadan 30 dk önce ateş düşürücü verin diyormuş doktorlar. ya verm aşısı kötüumiş.bebeğin koluna deri altına yapıldığı için çok acıyormuş..nasıl dayanıcam ben alazın çığlıklarına bilmiyorum
İyiyiz tatlım çok şükür işte hergünümüz aynı...Ama şu 40 mız bi çıksın Allah izin verirse çıkacağız artık gezmelere....Hoş havalar da bi güzelleşse daha süper olacaktabi canım Allah daha büyük dertler vermesin şükür gaza kusmayaprensesin nasıl canım bu arada
Cnm aynen benim kız da hiç kucaktan inmek istemiyor devamlı orda dursun orda uyusun bıraktığın an basıyor çığlığı...Çok fena alıştı kucağa...Eeeee bu sefer de otur otur popom acıyor tüm gün yaa tv izliyorum ya da kitap okuyorumbenım kızımda kucaktan ınmek ıstemıyor kendı yatagıma bırakıyorum bazen yanından kalkınca çıglık başlıyor hep yanında olmamı ıstıyor.ben napıcm hıç bılmıyorum bende aglarım onunla bırlıkte heralde
Cnm aynen benim kız da hiç kucaktan inmek istemiyor devamlı orda dursun orda uyusun bıraktığın an basıyor çığlığı...Çok fena alıştı kucağa...Eeeee bu sefer de otur otur popom acıyor tüm gün yaa tv izliyorum ya da kitap okuyorum
maşallah cnmçok tatlısınız oğluşun da baya ii görünüyo allah nazarlardan saklasın...nası kilo aldırıyosunuz bi sırrı var mıdır yaa..benim kız baya küçük gelio gözüme
ayyy zor canım yaa...bazen ben de o halde oluyorum..benim kızım da mı kolik hep arabada uyuyo çünklü..
valla canım yaa..herkes face de..burası boş kalıo..arada buraya da gelin yavv
canım kurutma makinesi denedin mi??benim kızım da hiç uyumazdı sabahtan akşama kadar emzir allah emzir sonra kucak..artık emzirme saatleirini 2 saate düşürdüm bi şekilde oyalıyorum çünkü çok gazlandıını farkettim..ve de fön makinesi...mucizevi buluş...ana kucağına yatırıyorum 2 mızmızlanıyo makineyi bi açıyorum tamam dır sesi kesilio sallayıp uyutuyorum..yolumu buldum allaha şükür inşallah böle gider..gene çok uyumuo ama gene de uyuyo..bi dene derim ayaklarına falan da makineyi tut ısınınca da rahatlıyo...makine sesinden kapı çalsa duymam gerçi devamlı çalıştırıyom uyuyunca kapatıom
valla maşallah cnm yaa ne temizliği ayol ben çocuğa zor bakıom
ayy aynen yaa..annem olmasa hele bitiğim yavv..ne misafiri..çoook zormuş çoook..
canım valla bi ara hem sağlıklı beslenirim hem süt yaparım die dikkat etmeye başlamıştım sütüm azaldı korktum..siz başlayın arkanızdan geliomama biraz erken zaten süt sorunum var ama sayfana gelicem
selam kızlaar..
kızlar öyle diyosunuzda ikizi olanlar ne yapsın
bnm ablamın ikizi var.
ayrıyetten bide büyük çocuğu var ikizlerden büyük.
çok zor çoookk
bana diyoki tek çocuk olsa havada karada her işi yaparım.
doğru sölüyo.
tek çocuk bişey diil yani.
uyuduğu zaman işleri yapıcaksınız.
illaki günde en az bi kere uyucak bu çocuk.
ben yapmasam bnm ev alır başını gider, yardım edenim yok çünkü, mecburum
metehan uyudu yemeğimi attım ocağa. t.fasulye, çorba. pilavımıda ısladım. eşim gelince yapıcam onu.
bide evimi süpürdüm.
Allah ablanın yardımcısı olsun, çok içten diliyorum bunu..annen falan yardım ediyodur sanırım. Benim burada kimsem yok, şöyle yarım saat bile gözkulak olacak kimse yok. Gündüz illaki uyur diyosun mesela, benimki uyumuyor, 20 dakikadan uzun uyutamıyorum çoğu zaman, uyusa bile uyanıp uyanıp uyuyor ben de hiçbir işe başlayamıyorum o yüzden, kız uyanacak hiç başlamayayım diyorum, ancak akşam eşim gelince.. Bugün yine muma dikti beni, maymunu oldum resmen, koyuyorum hop! uyanıyor, bi demin artık dayanamadım 5 dakkada olsa uyumuşken saçımı ıslatmadan girdim duşa. Her işi eşimin gelişine bırakırsam da yetişmiyor ki..
Ateş yapabiliyormuş sanırım, doktorla konuş istersen her ihtimale karşı bi ateş düşürücü yazsın, elinde bulunsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?