2011 Nisan Anneleri

Günaydın kızlar...Nasılsınız...

KAAN'ım dün 2 aylık oldu teyzeleri...Dün bebek mevlütünü de yaptık hayırlısıyla...

Bu da fotoğrafımız...

maşallah cnm ikinizede.
oğluşunda kocaman olmuş rabbim nazarlardan saklasın

cnm geçmiş olsun.ilk olan depremi istanbuldan bende hiseetmiştim.umarım bi daha yaşamazsınız.

merhaba kızlar bebeğim 48 günlük 2 kez emzirirken memede tıkandı ama aşırı mosmor oluo parmak sokup kendine getirioruz süt çoktur die dedim ama boş memede bu oldu başına böle bişiy gelen var mı?

kızlarr slmm.bişey sorcaktım en bgun tets yaptım posıtıff ve kan degerım bgun 17275....adetım 10 gun gecıktııı..neden bu kdr yuksekkk...anlamıorum bu degerlerdnenn

kızlar hamileliğimde hiç çatlağım yoktu ama doğumdan sonra karnımda çatlaklar oldu biraz.benim gibi olan varmı aranızda?çatlaklarınıza krem sürüyomusunuz?

benim de öyle aysucum, hamilelikte bi çizgi bile yoktu doğumdan sonra bi baktım karnımda hafif çatlak var bebe yağı kullanıyorum ben ..

Günaydın kızlar...Nasılsınız...

KAAN'ım dün 2 aylık oldu teyzeleri...Dün bebek mevlütünü de yaptık hayırlısıyla...

Bu da fotoğrafımız...

maaşallah canım ikinize de çok güzelsiniz anne oğul

Karnımhiç çatlamamıştı benim, bu sabah farkettim ki göğüslerim çatlıyor İşte bunu yapmayacaktın banaaaaaaa......
Çatlak onarıcı serum kullanıp faydasını gören var mııı? Yoksa lazerle tedavi midir tek çözüm?

günaydın kızlar
biz sabah 5.5 tan beri ayaktayız.
ufff yoruldum artıkkkk cidden.

çatlaklara hiç bişey iyi gelmiyor malesef.
ben ne serumlar ne kremler kullandm yok yok yokk (

welcome tombik bebeğin var 2 aylıkken kaç kiloydu aşıya götürdüğünde?
maşallah cnmm

ayy cnm maşallah ne şeker bi bebek bu yaa.
aman nazar değmesin

maşallah cnm ikinizede.
oğluşunda kocaman olmuş rabbim nazarlardan saklasın

cnm geçmiş olsun.ilk olan depremi istanbuldan bende hiseetmiştim.umarım bi daha yaşamazsınız.

benim de öyle aysucum, hamilelikte bi çizgi bile yoktu doğumdan sonra bi baktım karnımda hafif çatlak var bebe yağı kullanıyorum ben ..

maaşallah canım ikinize de çok güzelsiniz anne oğul

Hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar...Bende maşallah diyeyim paşama...

LİFE_CİTY
canım dün sağlık ocağına götürdüm...63 günlüktü...Sağlık ocağına göre 1 ayda 1 kilo almış...5900 gr olmuş...Hastaneye de kontrole götürüyorum...Ordada 55 günlükken 5705 gr olmuştu...Bakalım 17 Haziran da kaç kilo çıkacak...

canım eşim doktor olduğu için kendi hastanesine(devlet hastanesi)arkadaşlarına götürdük gerekli oldukça .bende aslında özel hastane falan araştırıyorum.sen napıyosun

canım bende hrs de doğum yapmıştım oranın doktoruna götürüyorum doktordan memnunum ama şöle bi durum var hem muayene pahalı hemde ben 7\24 açık acili olan özel bi hastane arıyorum başkent hastanesini tavsiye ettiler bilgin varmı senin orasıda özel ve çocuk acili varmış ama daha ben gitmedim

sana özelden msj yazmistim okudun mu???

okudum canım okumam mı ama ben biraz özürlü olduğum için beceremedim şöle yapalım ben sana mail adresimi özelden hakkım açıldığında yazayım yoksa ben seni daha çok uğraştırırım

maşallah cnm bebeğine.
bnmde 7 haziranda sağlık ocağındayız
bakalım kaç olucaz.

3. ayda aşı varmı acaba

Son düzenleme:
birde herkeslere günaydın bizde sabahın 6 sından beri ayaktayız bu çocuklar nasıl uyutulur yaa hani kırk çıkınca düzelecekti tamamen kandırılmışım

Evet canım gerçekten hissediyor, teri sorma ya sürekli söyleniyrum oğlum çok iğrenç oldum ben bakımsız ter kokan ki hiç kokmazdım dediğin gibi duş fayda etmiyor eşimde kızıyor saçmalama anne gibi kokuyorsun diyor:)) bebek arabasına pierre cardine karar verdik canım salıncağı aldığımız yerde ki adam nu tavsiye etti sağlık baknlığı onaylı tek markaymış belgesi var kanserojen madde içermiyormuş açıkcası dikkat etmemiştim buna ben rengine fyatına bakıyordum:) ya kucağı sorma benimde kaynatam dedi kucağa mı alıştı diye bende dedim mecbur alışacak doktorumuz kolik bebek her ağladığında kucağına alıp sakinleştir ninni söyle dedi dedim ah ben orda olasm indirmem kucağımdan dedi bende babasında bile durmuyor sadecebende susuyor dedim:) ki öyle zaten

yan etkiyi düşününce ilaçlardan daha çok değildir heralde, depremi sorma canım sağol her an olacak sanıyorum hep sallanıyrmuşum gibi geliyor hoş zaten sallanıyorum yavrumu sallarken:)

birde herkeslere günaydın bizde sabahın 6 sından beri ayaktayız bu çocuklar nasıl uyutulur yaa hani kırk çıkınca düzelecekti tamamen kandırılmışım

sorma cnm bnmkide 5.5 tan beri ayakta ve hala uyumadı.
yatırdım konuşuyo kendi kendine pek uyuyası yok:)
vee ben bugün temizlik yapıcam misafirim vardı ev berbat oldu.

degerlerden bende anlamam ama test pozitifse ve adetin geciktiyse hamilesin demekki..

yavvv şimdi bir daha denedim canım 100 adet mesaj yazmam lazımmış ben daha 48 deyim şöle yapsak sen bana özelden mail adresini mesaj atsan ben eklesem seni o zaman daha rahat aratılıyo facede çok problemliyim demi sanırsam benim oğlumda bana çekmiş

ah ah aynıyız canım sabahın beşinde cin gibi bakıyor annem teselli veriyor evin bereketli olur diye:)

maşallah cnm bebeğine.
bnmde 7 haziranda sağlık ocağındayız
bakalım kaç olucaz.

3. ayda aşı varmı acaba

Aşı kartın yok mu canım orda yazar

Canım bebeğin kolikse üzgünüm en az üç ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…