- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.581
selam kızlar cumartesi günü kabus gibiydi bizim minik sabah beşde bir kalktı gece onbire kadar sürekli gaz ağlama kucağımda yapışık gezdik o saateceben terden ve yorgunluktan fenalık geçirdim eşimle elak olduk akşam sekiz gibi arabaya atladık bir saat gezdik beyefendi uyudu arabada malum kolik bebekeve geldik yine aynı en son artık eşime dedim ben duşa giricem ob dk idare et rahatlamam lazım birde afedrsiniz kabızlıktan basur oldum ( çıktığımda uyumuştu artık bende şekil kanepede bayılmışım sonra neyse gittik odamıza gecede eşim yardım etti sağolsun ben süt sağdım o verdi, bu durumunbenim stresimlede alakaı var sanırım çünkü cuma günü gündüz onbire doğru artçı sarsıntı oldu yine 4,5 şiddetinde birde cumartesi sabah dokuza doğru 5 büyüklüğünde oldu ben gerlince yavrumda etkilendi ((
canım merhaba sana bişey soracağım sende ankaradasın bebeğini nereye götürüyorsun kontrole merak ettim
kımsecıkler yok yıne bız nezaman eskısı gıbı bır araya gelıp konuşucaz:84::84::84::84:
kımsecıkler yok yıne bız nezaman eskısı gıbı bır araya gelıp konuşucaz:84::84::84::84:
merhaba kızlar bebeğim 48 günlük 2 kez emzirirken memede tıkandı ama aşırı mosmor oluo parmak sokup kendine getirioruz süt çoktur die dedim ama boş memede bu oldu başına böle bişiy gelen var mı?
kızlar hamileliğimde hiç çatlağım yoktu ama doğumdan sonra karnımda çatlaklar oldu biraz.benim gibi olan varmı aranızda?çatlaklarınıza krem sürüyomusunuz?
kızlarr slmm.bişey sorcaktım en bgun tets yaptım posıtıff ve kan degerım bgun 17275....adetım 10 gun gecıktııı..neden bu kdr yuksekkk...anlamıorum bu degerlerdnenn
ayy cnm maşallah ne şeker bi bebek bu yaa.
aman nazar değmesin
Yok canım yanlış anladığımdan değil sonuçda fikir alışverişi yapıyoruz bizim minikler öyle çaresiz bırakıyorki bizi napıcağımızı şaşırıyoruz bende doktor verme dedi diye rezeneyi bırakmıştım ama herşeye krşı çıkan eşim bile ver dedi azcık rahatlatıyor çocuğumu
Canım benimkide sıçrıyor gazlı bebekler öyle oluyor uykuda gaz spazmı olunca sıçrıyor hatta bazen öyle içli ağlıyorki dudağını büzüp içim gidiyor
canım geçmiş olsun düzelir umarım
Canım benim hamilelikten kalma var çok fenalar(((
maşaallah ikinizede
maşallah cnm ikinizede.
oğluşunda kocaman olmuş rabbim nazarlardan saklasın
cnm geçmiş olsun.ilk olan depremi istanbuldan bende hiseetmiştim.umarım bi daha yaşamazsınız.
benim de öyle aysucum, hamilelikte bi çizgi bile yoktu doğumdan sonra bi baktım karnımda hafif çatlak varbebe yağı kullanıyorum ben ..
maaşallah canım ikinize deçok güzelsiniz anne oğul
günaydın kızlar
biz sabah 5.5 tan beri ayaktayız.
ufff yoruldum artıkkkk cidden.
çatlaklara hiç bişey iyi gelmiyor malesef.
ben ne serumlar ne kremler kullandm yok yok yokk(
welcome tombik bebeğin var 2 aylıkken kaç kiloydu aşıya götürdüğünde?
maşallah cnmm
canım eşim doktor olduğu için kendi hastanesine(devlet hastanesi)arkadaşlarına götürdük gerekli oldukça .bende aslında özel hastane falan araştırıyorum.sen napıyosun
sana özelden msj yazmistim okudun mu???
Evet canım, bebekler hissedermiş gerginliğimizi.. O ter basmaları ne zaman bitecek ben merak ediyorum zaten. Duş aldıktan 10 dakka sonra kokarcaya dönüyoruz...
Kabızlık için bol bol kayısılı komposto yap ye..
Kucak işi yorucu ama kaçış yok maalesef hepsinde bi derece oluyor. Ben bi de "kucağa alıştırmışsın" diyenlere bayılıyorum ya.. Çocuk yırtınırken ne yapacam acaba kucağıma almayıp izleyecek miyim?!?
Araba alırsanız büyük rahatlık valla. Yalnız ben benimkini pek önermiyorum, chicco'nunkini almıştık, sağlam falan ama ana kucağı da olunca merdiven çıkması zor, ağır geliyor, bilememişiz alırken. Aceleye gelmişti biraz..
rezene veriyorum bende inşallah yan etkisi yoktur...zinco da falan bile rezenen varmış canım napalım artık...
deprem haberi duyunca ilk aklıma sen geliyosun Allah yardımcınız olsun zor canım gerçekten.bebeğin için sakin olmaya çalış.inşallah tekrar yaşamazsınız
birde herkeslere günaydın bizde sabahın 6 sından beri ayaktayız bu çocuklar nasıl uyutulur yaa hani kırk çıkınca düzelecekti tamamen kandırılmışım
degerlerden bende anlamam ama test pozitifse ve adetin geciktiyse hamilesin demekki..
günaydın kızlar
biz sabah 5.5 tan beri ayaktayız.
ufff yoruldum artıkkkk cidden.
çatlaklara hiç bişey iyi gelmiyor malesef.
ben ne serumlar ne kremler kullandm yok yok yokk(
welcome tombik bebeğin var 2 aylıkken kaç kiloydu aşıya götürdüğünde?
maşallah cnmm
maşallah cnm bebeğine.
bnmde 7 haziranda sağlık ocağındayız
bakalım kaç olucaz.
3. ayda aşı varmı acaba
birde herkeslere günaydın bizde sabahın 6 sından beri ayaktayız bu çocuklar nasıl uyutulur yaa hani kırk çıkınca düzelecekti tamamen kandırılmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?