2011 Nisan Anneleri

s.a arkadaşlar hayatımıza bebeklerimizin girdiği ne kadar belli değil mi? sabahlara kadar yazışılırdı burda şimdi artık hayatımızı güzel yavrularımız yönlendiriyor

s.a arkadaşlar hayatımıza bebeklerimizin girdiği ne kadar belli değil mi? sabahlara kadar yazışılırdı burda şimdi artık hayatımızı güzel yavrularımız yönlendiriyor

şimdi sabahlara kadar ya bebişlerimizle gaz sancılarını paylaşıyoruz ya da fırsat bu fırsat deyip uyumaya çalışıyoruz

aysucum sen zaten mama veriyosun doymaması mümkün diil bnce.

cnm artık eskisi gibi sürekli mama vermiyorum.doktorumu değiştirdim ben.bu doktorum emzir eğer durmazsa mama verirsin demişti.
önceden çok mama verdiğim için sütüm iice azalmıştı ama ben mamayı yavaş yavaş azalttım beni daha çok emdi şimdi daha ii sütüm çok şükür.ama mama genede veriyorum geceleri 1 kere mutlaka veriyorum.gündüzde ağlar durmazsa veriyorum yada hiç vermiyorum.

slm hanımlar nasılsınız.aysucugum nasılsın canım cok fazla takip edemiyorum.bizim damat nasıl
hepimizin derdi:
ahhhh ahhh şu batasıca gaz yokmuuuyavruları perişan ediyor.canım kızım üç gündür aglamaktan helak oldu.bugün dr götürdüm karnı taş gibi olmuş dedi ne yapacam ne etcem şaşırdım valla kızlar biliyorum bu soruyu soran cok cevaplarda hep aynı ama.etkili bir çözüm yokmu ne olur kızımı rahatlatacak birşeyler söyleyin dr metsil verdi kullansammı güvenemiyorum.kullanan varsa faydası oldumu.çişini yapamıyor kuzum uykularında öyle inliyor.

kızlar acil cvp yazarsanız sevinirim kızımı emzirmekte çok zorlanıorum kucağımda tutmakta sırtımı yaslıorum rahat pozisyon alıorum ama memede düzgün tutamıorum böle olan varmı emzirme yasığı mı alsam acaba faydalı olur mu kullanananız varmı?

yaaa canım yazılanlar hep aynı olcak sen hepsini sırayla dene ama ilaç olarak biogaia kullanıyorum ben epey faydasını gördüm ama buda bebekten bebeğe değişiyor yani anlayacağın her yolu tek tek deneyeceksin bide sen de yediklerine dikkat edeceksin allahım inşallah bütün yavrularımıza huzur sağlık versin

emzirme yastığı kullanıyorum ama bebeği doğru tutmaya değil senin yorulmanı önlemeye yarıyor. tutuşla ilgili gittiğin hastanedeki ebelere danış bence, uygulamalı olarak gösterirler.

ben ne dersem bizim kız benim ağzıma tıkıyor; kolik değiliz dediğim günden beri koliğe bağladık, artık her akşam cayır cayır bağıran bir bebişim var beyaz gürültü yoldaşım oldu , yavaştan eşim de kafayı yemek üzere ben de

erenhava msj aldım ama malesef msjna cvp veremiyorum çünkü özel msj atma yetkim yok.

benim bebeğim 2760 doğdu 2640 la hastaneden çıktık.benimkiin kilo almaması benim ve eşimin minyon oluumuzdanmış. bi ay sonra gittiğimizde 3750 olmuştu.doktor kilo gelişimi iyi dedi.sadece anne sütü veriyorum bide rezene.

ya kızlar artık sizde gelseniz fcedeki gruba...

cnm nerelerdesin sen?
damadın ii allaha şükür.çok hassas bi çocuk malesefki cnm.alerjimiz çıktı hassas ciltliymiş.şampuan bebeyağı yünlü şeyler hep yasaklandı.olsun bunada şükür oğlum sağlıklı olsunda.
gaz için metsil kullanıyorum bende cnm.bizimkine ii geldi.sab simplex diye bi ilaçta var oda çok iimiş ama ben bulamamıştım eczanede.bence kullan derim bi zararı yok bildiğim kadarıyla.ben günde 3 defa 3-4 damla metsil veriyorum mesela.
bu arada çişini neden yapamıyo cnm?

cnm emzirme yastığı çok kullanışlı bişi değil.ben aldım inanki 2-3 kere anca kullandım.
benim en rahat ettiğim pozisyon yatağa oturuyorum ayaklarımıda uzatıyorum.bebeğin bütün vücudunu kendime doğru çeviriyorum kafası tam dirsek içimde oluyo bacağımıda kendime doğru çekip koluma destek yapıyorum.

maşallah cnm bebeğine 1 ayda güzel kilo almış.bizimki kilolu doğdu ama kilo alımı çok yavaş.bugün 2.ayımız bitti 4000 kg doğmuştu anca 5200 oldu.

herkese merhaba...uzun zamandır giremiyordum çünkü 5 gün hastanede yattık kızımlageçen hafta çumartesi 4 gündür kakasını yapamadığı ve çok gaz sancısı çektiği için kızımı doktora götürdüm.Poposundan uyarı yaptılar yine yapmadı karın röntgeni istedi doktor çektirdik yine bişey çıkmadı bir de idrar tahlili yapalım dedi tahlilde enfeksiyon var gibi görünüyor ama kesin sonuç idrar kültüründe belli olur dedi o da salı günü çıkacaktı..bişey yapmadan bizi eve gönderdi doktor eve geldik ama kzım yine çok kötüydü sürekli gaz sancısı çekiyordu bende bu sefer devlet hastanesinin aciline götürdüm tahlil sonucunu gösterdim doktora idrar yolu enfeksiyonu var yatırıyorum sizi hastaneye çünkü önemli bişey dedi.Ve biz apar topar hastaneye yattık 5 gün boyunca antibiyotik verildi 5.günün sonunda idrar kültüründe üreme olmadı allaha şükür ve biz çarşamba günü taburcu olduk neden olabilir diye sorduğumda kız çocuklarda temizlemeden kaynaklanabilir dedi önden arkaya doğru temizle dedi halbuki ben bu konuyu bildiğim için zaten öyle temizliyordum erkek çocuklarda da sünnet derisinden kaynaklanabilirmiş kızlar haberiniz olsun dikkat edin altlarını temizlerken...

canım çok geçmiş olsun.rabbim bi daha yaşatmasın.

çok geçmiş olsun allah yavrularımızı korusunn

maşallah cnm bebeğine 1 ayda güzel kilo almış.bizimki kilolu doğdu ama kilo alımı çok yavaş.bugün 2.ayımız bitti 4000 kg doğmuştu anca 5200 oldu.

aysu maşallah iyi doğurmussun.kilo alımında sanırım senin bebek sınırda.mama takviyesi yaptırdımı dr. aman gerçi sağlıklı olsunlarda gerisi boş be tatlım..

Kızlar emzirme sorunu yaşıyorum ve çok üzülüyorum sadece uyurken emiyor eger uyanıksa 3-4 saat bile emmediği oluyor kafasını çeviriyo eliyle itiyo ağlıyo

geçmişolsun cnm..enfeksiyon ateş yaptı mı??ben de az kilo alınca şüpheleniyorum ama bakalım hafta içi götürcem..
Kızlar emzirme sorunu yaşıyorum ve çok üzülüyorum sadece uyurken emiyor eger uyanıksa 3-4 saat bile emmediği oluyor kafasını çeviriyo eliyle itiyo ağlıyo

canım rahat olduğu sakin olduğu zamanlar emzir..meme ucuna reçel ya da şekerli su da sürebilirsin..bide emzirme oozisyonuna dikkat et...bildiklerim bu kadar..kolay gelsin..

selam annişler..bişey sormak istiyorum ben bebişimn altını temizlemek için uni baby kullanıyorum onu bulamadıysam huggies..bazı arkadaşlarım ıslak olduğu için önce kaynamış sıcak suya batırıp öle silmişer..üşümesin diye...ben hiç böle yapmadım baktım hakkaten de soğuk..üstelik kurulamıyorum da demin burda kurulamak lazım yazmış arkadaşın biri...ayy ben kızımı üşütmüş mü oldum şimdi..sizler napıosunuz??kuruluyomusunuz??hiç aklıma gelmemişti

ben de kurulamıyıorum ama alaz doğduğundan beri (geceleri hariç) sıcak su ve pamukla temizliyorum altını. bebeğimin cildinde herhangi bi sorn yok üşüttüğümüde zannetmiyorum..gerçi sadece hafif nemli kalıyor öyle ıslat falan olmuyor.

merhaba Aysucum çok imrendim sana ya ne güzel mamayı azaltmışsın.bende arasını açtım gerçi ama hala günde 4-5 kez veriyorum mama.5 saatte bir istiyor benim kız. senin adına çok sevindim arkadaşım

benm kızımda bştann berı meme tutma sorunu var bır sagıyorum bı emıyor en çok mamayı sevıyr gunde ıkı verıyordum şimdı 4e çıktı buyudukçe daha çok ıstıyor

maş.cnm kılo alımı ıyı bız mıyon değilız ama bızım kız mıyn dogdu face eşim karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…