2011 Nisan Anneleri

geçmış olsun cnm annem kakası yeşıl olursa kulagı agrıyordur dıyor

hımmm olabilir canım çünkü üst solunum yollarında problem varmış doktor o yüzden şurup verdi ama kulağı için birşştı bile ama şurubu içince 2 gündürkü huysuzluğumuz yok ey dememişti bakmamı

canım metsil kullanma kolon kanseri yapıyormuş bitkisel damlalar var ben biogaia kullanıyorum zincoda iyiymiş

ben normal yastık kullanıyorum

eşim gayet rahat ben deliricem yine kucağımda

canım geçmiş olsun

canım ıslak mendili tavsiye etmiyorlar ben su pamuk kullanıyorum

canım bende geceleri uyanmasın diye sağıp veriyordum doktorum ve ebem sakın verme dedi birkaç ay sonra memeni istemez biberonda yorulmadan emiyor çünkü dediler

canım altını her değiştirdiğinde pişik kremi kullanmadınmı ben birkaç gün yapmadım poposu pişik oldu

benimki santebebe eşimin medicalci arkadaşı tavsiye etti çok memnunum elektrikli

Süt için çörekotu yiyin arkadaşlar..Sueylül sayesinde sütler arttı şükür..Birde göğüs kanalı tıkanan oldu mu?Benim ucunda bir delikte beyazlık var ve çok ağrı yapıyor..

canım ihmal etme hemen doktora git sonra çok çekersin

canım üşütünce oldu sağlık ocağındaki ebe demişti

slm kızlar nasılsınız.
haftasonu annemlerle adapazarındaydım
ohh biraz stres attım ama herke ayhh ne kadar kilo almışsın demelerindende çok moralim bozuldu.
bu arada oğlumu yarın sağlık ocağına götürücem.
3 aylık olmuş oluyo. bana bu ay az kilo aldı gibi geliyor.
bakalım kaç gr almışş.
oğlum uyudu bende yemek yapıyordum bi uğrayayım dedmm

bebeklere kısa kollu giydiriyormusunuz onu sorcaktım bide:)

oo siz büyümüşsünüz bile, maşallah
ben 2-3 gündür kısa kollu ile pantolon giydiriyorum, bizim ev çok sıcak. ama gece yarısından sonra bir de penye yelek giydiriyorum sabaha karşı üşümesin diye.. arada bir hapşırıyor ama ev 26 derecede aşağı düşmüyor, üstelik emerken kafası sırılsıklam oluyor terden. klima zamanı gelince ne yapıcaz acaba :2:

hmmm

evet cnm bebekle bu yaz zor geçicek.
ben evde geçen sene iki camı açıyodum püfür püfürr estiriyodum evi:)
bu sene biraz pişicezz gibi.
klima büyük insana bile çarpıyor
ben açmam.

hmmm

evet cnm bebekle bu yaz zor geçicek.
ben evde geçen sene iki camı açıyodum püfür püfürr estiriyodum evi:)
bu sene biraz pişicezz gibi.
klima büyük insana bile çarpıyor
ben açmam.

benim antalya'da açmama gibi bi şansım yok malesef

bugün 40.günümüz,bakalım kızım bugün anneme eziyet etmeyeyim bari diyecek mi?? hiç sanmam, az önce memede uyudu, yerine koydum 5 dakika sonra uyandı hanımefendi. illa kucakta uyuyacak..off ben de uyumak istiyorum yawww

Cnm benim kız da aynı yatağına veya koltuğa bi yere bıraktığın an hemen uyanıyor...Kucakta da çok zor oluyor...Gazdan diye düşünüyorum ben oysa gazını da çıkartıyoruz devamlı ama....
Bebeğe gaz giderici ne verebiliriz??Evde demlediğimiz rezene olur mu yoksa özel bir markanın mı rezenesini alayım???

benımkıde aynı hep kucak ıstıyor gaz olsa da olmasa da şekerlı su verıyoruz ıkı kaşık rahtlıyor mılupann rezenesınıde aldık.bırde dr metsıl vermıştı o da ıyı gelıyor

AYSU cnm genelde 60 cc yada 75 cc veriyorum.3 saatte bir mutaka acıkıyor.beni emdikden sonra ancak 1 saat dayanabiliyor kızım.Biraz iştahli sanırım (maaşallah aman) . gerçi günü gününü tutmuyor.iyi kötü 2,5 ayı bitirdik.şu 6 ayı bir atlatsaydık az ya da çok alsın anne sütü yeterki dimi

Süt için çörekotu yiyin arkadaşlar..Sueylül sayesinde sütler arttı şükür..Birde göğüs kanalı tıkanan oldu mu?Benim ucunda bir delikte beyazlık var ve çok ağrı yapıyor..

gögüs tıkanıklarına ballı şerbet iyi geliyor diye okudum nette, bir de taze nane lapası yapıp şişen göğsün üstüne koymak gerekiyormuş. benim çok sık başıma geliyor bu tıkanıklık henüz denemedim daha dün öğrendim çünkü bu söylediklerimi sen bir dene istersen canım.bir de emzirmeden önce sıcak, emzirdikten sonra soğuk kompres yaparsan ağrın azalır

Gazını çıkarsak da bitmiyor ya, hep kıvranma halinde..
Ben milupanın rezenesini kullanıyordum ama bebeğe anne sütü dışında bir şey vermek içime sinmediğinden bıraktım. Sadece Sab Simplex damla kullanıyorum, onu da bırakasım var.
benımkıde aynı hep kucak ıstıyor gaz olsa da olmasa da şekerlı su verıyoruz ıkı kaşık rahtlıyor mılupann rezenesınıde aldık.bırde dr metsıl vermıştı o da ıyı gelıyor
Metsil hakkında pek iyi şeyler duymuyorum canım, iyice araştırdın mı?

Forumda bakınırken gördüm bi arkadaş doktor tavsiyesiyle aldığı formülden eczanede damla yaptırmış, çok iyi geldi diyor, forumdan tarifini alanlar da rahatlattığı için teşekkür etmiş hatta. ben formülü eczacı arkadaşıma mail atıp danıştım, doktora da soracağım. bilgi edinince yazarım size de..

merhaba herkese
bizimde bugun 40. günümüz ohhhhhhhh nihayet....

canım rezene evde demleme yada poşet şeklinde olanlar acı.ben kendim poşet çay olarak içiyorum acılık var ama humanayı bebeğe veriyorum (veya milupa)çok hafif tadı var içinde laktoz(süt şekeri varmış bebeğin daha rahat icer

canım şu ünlü damla zinconun içinde bile rezene var

oylemı bılmıyordum canım saglık ocagındakı dr vermıştı kendı druna sordum gecen kontrolde bışe demedı:26: 1 ay sonra ayak hareketlerı başlıycak ozamn gaz sorunu olmz dedı ozamn vermıyım daha sağol

canım ben de net bilmiyorum aslı astarı var mı, uyarmak için söyledim ama sırf benden duyduğun için bırakma, bi araştır bence

hayırlı olsuın canım kırkınız

teşekkürler canım

canım şu ünlü damla zinconun içinde bile rezene var

rezene kötü diye demiyorum zaten canım, hatta benim kız tadını bile seviyordu ve doktor da verebilirsin demişti ama içime sinmiyo işte, diyorum ya damlayı bile bırakasım var.. kendim içsem daha iyi gibi geliyor, sütten geçerse geçsin, onun da faydası olur heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…