- 4 Ocak 2007
- 1.012
- 66
- 643
- 46
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.701
geçmış olsun cnm annem kakası yeşıl olursa kulagı agrıyordur dıyor
slm hanımlar nasılsınız.aysucugum nasılsın canım cok fazla takip edemiyorum.bizim damat nasıl
hepimizin derdi:
ahhhh ahhh şu batasıca gaz yokmuuuyavruları perişan ediyor.canım kızım üç gündür aglamaktan helak oldu.bugün dr götürdüm karnı taş gibi olmuş dedi ne yapacam ne etcem şaşırdım valla kızlar biliyorum bu soruyu soran cok cevaplarda hep aynı ama.etkili bir çözüm yokmu ne olur kızımı rahatlatacak birşeyler söyleyin dr metsil verdi kullansammı güvenemiyorum.kullanan varsa faydası oldumu.çişini yapamıyor kuzum uykularında öyle inliyor.
kızlar acil cvp yazarsanız sevinirim kızımı emzirmekte çok zorlanıorum kucağımda tutmakta sırtımı yaslıorum rahat pozisyon alıorum ama memede düzgün tutamıorum böle olan varmı emzirme yasığı mı alsam acaba faydalı olur mu kullanananız varmı?
emzirme yastığı kullanıyorum ama bebeği doğru tutmaya değil senin yorulmanı önlemeye yarıyor. tutuşla ilgili gittiğin hastanedeki ebelere danış bence, uygulamalı olarak gösterirler.
ben ne dersem bizim kız benim ağzıma tıkıyor; kolik değiliz dediğim günden beri koliğe bağladık, artık her akşam cayır cayır bağıran bir bebişim varbeyaz gürültü yoldaşım oldu , yavaştan eşim de kafayı yemek üzere ben de
herkese merhaba...uzun zamandır giremiyordum çünkü 5 gün hastanede yattık kızımlageçen hafta çumartesi 4 gündür kakasını yapamadığı ve çok gaz sancısı çektiği için kızımı doktora götürdüm.Poposundan uyarı yaptılar yine yapmadı karın röntgeni istedi doktor çektirdik yine bişey çıkmadı bir de idrar tahlili yapalım dedi tahlilde enfeksiyon var gibi görünüyor ama kesin sonuç idrar kültüründe belli olur dedi o da salı günü çıkacaktı..bişey yapmadan bizi eve gönderdi doktor eve geldik ama kzım yine çok kötüydü sürekli gaz sancısı çekiyordu bende bu sefer devlet hastanesinin aciline götürdüm tahlil sonucunu gösterdim doktora idrar yolu enfeksiyonu var yatırıyorum sizi hastaneye çünkü önemli bişey dedi.Ve biz apar topar hastaneye yattık 5 gün boyunca antibiyotik verildi 5.günün sonunda idrar kültüründe üreme olmadı allaha şükür ve biz çarşamba günü taburcu olduk neden olabilir diye sorduğumda kız çocuklarda temizlemeden kaynaklanabilir dedi önden arkaya doğru temizle dedi halbuki ben bu konuyu bildiğim için zaten öyle temizliyordum erkek çocuklarda da sünnet derisinden kaynaklanabilirmiş kızlar haberiniz olsun dikkat edin altlarını temizlerken...
selam annişler..bişey sormak istiyorum ben bebişimn altını temizlemek için uni baby kullanıyorum onu bulamadıysam huggies..bazı arkadaşlarım ıslak olduğu için önce kaynamış sıcak suya batırıp öle silmişer..üşümesin diye...ben hiç böle yapmadım baktım hakkaten de soğuk..üstelik kurulamıyorum da demin burda kurulamak lazım yazmış arkadaşın biri...ayy ben kızımı üşütmüş mü oldum şimdi..sizler napıosunuz??kuruluyomusunuz??hiç aklıma gelmemişti
benm kızımda bştann berı meme tutma sorunu var bır sagıyorum bı emıyor en çok mamayı sevıyr gunde ıkı verıyordum şimdı 4e çıktı buyudukçe daha çok ıstıyor
maş.cnm kılo alımı ıyı bız mıyon değilız ama bızım kız mıyn dogdu face eşim karşı
sürekli kaka yaptığı zamanlar haliyle hep poposu pişikti. ben o sıralarda az kaynamış suya pamuğu batırıp temizliyordum. altını muhakkak kuruluyordum. kakamız düzene girince ıslak mendile geçtim. elimde güzelce sıkarak ısıtıyorum -suyunu sıkmıyorum-. temizlerken pek bir ıslaklık olmuyor olsa bile heme bez tarafından emildiği için kurulamıyorum.
yalnız üstünü değiştirirken tenine değecek kıyafeti -atlet, çıtçıtlı vs.- karnıma koyuyorum. ısınıyor. öyle giydiriyorum. soğuk havalarda giyeceklerinin hepsini peteklerin ya da elektrikli sobanın önünde ısıtıyor öyle giydiriyordum.
kızlar sut sagma pompası alıcam sız kullnıyormusunuz eczaneden oylesıne almıştım gunde bır kere bıle olsa artık tahammul edemıyorum ona.chııcco manuel-lansınoh manuel-medela elektrıklı duşunuyorum eşim elektrıklı al daha rahttır dıyor sızce? sız hangı marka kullanıyorsunuz???????????[/COLOR]
Süt için çörekotu yiyin arkadaşlar..Sueylül sayesinde sütler arttı şükür..Birde göğüs kanalı tıkanan oldu mu?Benim ucunda bir delikte beyazlık var ve çok ağrı yapıyor..
kızlar bebeğim soğuk almış doktor peditus verdi kakası da hafif yeşil ve mukuslu ama kakası bugün böyle olmaya başladı şurubuda 2 gündür veriyorum valla kakayı görünce korktum acaba şuruptanmıdır aranızda kullanan var mı?
slm kızlar nasılsınız.
haftasonu annemlerle adapazarındaydım
ohh biraz stres attım ama herke ayhh ne kadar kilo almışsın demelerindende çok moralim bozuldu.
bu arada oğlumu yarın sağlık ocağına götürücem.
3 aylık olmuş oluyo. bana bu ay az kilo aldı gibi geliyor.
bakalım kaç gr almışş.
oğlum uyudu bende yemek yapıyordum bi uğrayayım dedmm
bebeklere kısa kollu giydiriyormusunuz onu sorcaktım bide:)
hmmm
evet cnm bebekle bu yaz zor geçicek.
ben evde geçen sene iki camı açıyodum püfür püfürr estiriyodum evi:)
bu sene biraz pişicezz gibi.
klima büyük insana bile çarpıyor
ben açmam.
benim antalya'da açmama gibi bi şansım yok malesef
bugün 40.günümüz,bakalım kızım bugün anneme eziyet etmeyeyim bari diyecek mi?? hiç sanmam, az önce memede uyudu, yerine koydum 5 dakika sonra uyandı hanımefendi. illa kucakta uyuyacak..off ben de uyumak istiyorum yawww
Cnm benim kız da aynı yatağına veya koltuğa bi yere bıraktığın an hemen uyanıyor...Kucakta da çok zor oluyor...Gazdan diye düşünüyorum ben oysa gazını da çıkartıyoruz devamlı ama....
Bebeğe gaz giderici ne verebiliriz??Evde demlediğimiz rezene olur mu yoksa özel bir markanın mı rezenesini alayım???
Süt için çörekotu yiyin arkadaşlar..Sueylül sayesinde sütler arttı şükür..Birde göğüs kanalı tıkanan oldu mu?Benim ucunda bir delikte beyazlık var ve çok ağrı yapıyor..
Gazını çıkarsak da bitmiyor ya, hep kıvranma halinde..Cnm benim kız da aynı yatağına veya koltuğa bi yere bıraktığın an hemen uyanıyor...Kucakta da çok zor oluyor...Gazdan diye düşünüyorum ben oysa gazını da çıkartıyoruz devamlı ama....
Bebeğe gaz giderici ne verebiliriz??Evde demlediğimiz rezene olur mu yoksa özel bir markanın mı rezenesini alayım???
Metsil hakkında pek iyi şeyler duymuyorum canım, iyice araştırdın mı?benımkıde aynı hep kucak ıstıyor gaz olsa da olmasa da şekerlı su verıyoruz ıkı kaşık rahtlıyor mılupann rezenesınıde aldık.bırde dr metsıl vermıştı o da ıyı gelıyor
benim antalya'da açmama gibi bi şansım yok malesef
bugün 40.günümüz,bakalım kızım bugün anneme eziyet etmeyeyim bari diyecek mi?? hiç sanmam, az önce memede uyudu, yerine koydum 5 dakika sonra uyandı hanımefendi. illa kucakta uyuyacak..off ben de uyumak istiyorum yawww
Cnm benim kız da aynı yatağına veya koltuğa bi yere bıraktığın an hemen uyanıyor...Kucakta da çok zor oluyor...Gazdan diye düşünüyorum ben oysa gazını da çıkartıyoruz devamlı ama....
Gazını çıkarsak da bitmiyor ya, hep kıvranma halinde..
Ben milupanın rezenesini kullanıyordum ama bebeğe anne sütü dışında bir şey vermek içime sinmediğinden bıraktım. Sadece Sab Simplex damla kullanıyorum, onu da bırakasım var.
Metsil hakkında pek iyi şeyler duymuyorum canım, iyice araştırdın mı?
Forumda bakınırken gördüm bi arkadaş doktor tavsiyesiyle aldığı formülden eczanede damla yaptırmış, çok iyi geldi diyor, forumdan tarifini alanlar da rahatlattığı için teşekkür etmiş hatta. ben formülü eczacı arkadaşıma mail atıp danıştım, doktora da soracağım. bilgi edinince yazarım size de..
Gazını çıkarsak da bitmiyor ya, hep kıvranma halinde..
Ben milupanın rezenesini kullanıyordum ama bebeğe anne sütü dışında bir şey vermek içime sinmediğinden bıraktım. Sadece Sab Simplex damla kullanıyorum, onu da bırakasım var.
Metsil hakkında pek iyi şeyler duymuyorum canım, iyice araştırdın mı?
Forumda bakınırken gördüm bi arkadaş doktor tavsiyesiyle aldığı formülden eczanede damla yaptırmış, çok iyi geldi diyor, forumdan tarifini alanlar da rahatlattığı için teşekkür etmiş hatta. ben formülü eczacı arkadaşıma mail atıp danıştım, doktora da soracağım. bilgi edinince yazarım size de..
merhaba herkese
bizimde bugun 40. günümüz ohhhhhhhh nihayet....
oylemı bılmıyordum canım saglık ocagındakı dr vermıştı kendı druna sordum gecen kontrolde bışe demedı:26: 1 ay sonra ayak hareketlerı başlıycak ozamn gaz sorunu olmz dedı ozamn vermıyım daha sağol
kesinlikle emzirme yastığı al. en başta biraz sert büyük bir yastıkla dene. hani bir yastıkta kocayın yastıklarından - iki kişilik- . ben sezaryenli olduğum için emzirme yastığını çok kullandım-kullanıyorum. bebiş memedeyken ben de iki büklüm olmuyorum. uzun uzun emzirebiliyorum.
sonra bebişi sırt üstü yapıp dizimde sallayabiliyorum. ya da yüzü koyun koyup boyun egzersizi yaptırabiliyorum. oturmya başladıktan sonra destek minderi olarak kullanacağım. mycey in aldım çok memnunum. yanına bi de emzirme önlüğü al yine mycey in bebiş büyüyene kadar bana dua edersin
hayırlı olsuın canım kırkınız
canım ben de net bilmiyorum aslı astarı var mı, uyarmak için söyledim ama sırf benden duyduğun için bırakma, bi araştır bence
canım şu ünlü damla zinconun içinde bile rezene var
merhaba herkese
bizimde bugun 40. günümüz ohhhhhhhh nihayet....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?