2011 Nisan Anneleri

sürekli kaka yaptığı zamanlar haliyle hep poposu pişikti. ben o sıralarda az kaynamış suya pamuğu batırıp temizliyordum. altını muhakkak kuruluyordum. kakamız düzene girince ıslak mendile geçtim. elimde güzelce sıkarak ısıtıyorum -suyunu sıkmıyorum-. temizlerken pek bir ıslaklık olmuyor olsa bile heme bez tarafından emildiği için kurulamıyorum.
yalnız üstünü değiştirirken tenine değecek kıyafeti -atlet, çıtçıtlı vs.- karnıma koyuyorum. ısınıyor. öyle giydiriyorum. soğuk havalarda giyeceklerinin hepsini peteklerin ya da elektrikli sobanın önünde ısıtıyor öyle giydiriyordum.

kesinlikle emzirme yastığı al. en başta biraz sert büyük bir yastıkla dene. hani bir yastıkta kocayın yastıklarından - iki kişilik- . ben sezaryenli olduğum için emzirme yastığını çok kullandım-kullanıyorum. bebiş memedeyken ben de iki büklüm olmuyorum. uzun uzun emzirebiliyorum.
sonra bebişi sırt üstü yapıp dizimde sallayabiliyorum. ya da yüzü koyun koyup boyun egzersizi yaptırabiliyorum. oturmya başladıktan sonra destek minderi olarak kullanacağım. mycey in aldım çok memnunum. yanına bi de emzirme önlüğü al yine mycey in bebiş büyüyene kadar bana dua edersin

kızlar sut sagma pompası alıcam sız kullnıyormusunuz eczaneden oylesıne almıştım gunde bır kere bıle olsa artık tahammul edemıyorum ona.chııcco manuel-lansınoh manuel-medela elektrıklı duşunuyorum eşim elektrıklı al daha rahttır dıyor sızce? sız hangı marka kullanıyorsunuz???????????[/COLOR]

Son düzenleme:

ben lansinoh kullanıyorum cnm memnunum

Cnm ilk zamanlar pişik olmasın diye devamlı pamuk ve ılık su kullandım sonrasında herhangi bir kurulama yapmadım...Şu an unibaby kullanıyorum yine ılık suya batırıp siliyorum yine kurulama yapmıyorum çok şükür pişik falan da olmadı...

aysu maşallah iyi doğurmussun.kilo alımında sanırım senin bebek sınırda.mama takviyesi yaptırdımı dr. aman gerçi sağlıklı olsunlarda gerisi boş be tatlım..

bende şeker olduğu için baya kilo almıştı bebeğim cnm.mama takviyesi yapıyorum dediğin gibi kilo alımımız az.heleki ilk ay sadece 250 gr almıştı.bu ay 950 gr aldı ama mamayla tabi.

cnm ben nerdeyse bütün ıslak mendilleri denedim.komili hariç hepsi pişik yaptı bizde.bi ara poposilleri muslukta ılık suyla yıkayıp siliyodum ama şimdi normal siliyorum.yanlız paketin sonuna doğru çok ıslak oluyo mendiller bütün suyu dibine toplanıyo tabi onları yıkayarak kullanıyorum.kurulama meselesine gelince doktorumuz ıslak bırakma demişti.bende temizledikten sonra biraz açık bırakıyorum hemde hava alsın poposu diye.doktorumz öle demişti.hemencecik kuruyo zaten :)

merhaba Aysucum çok imrendim sana ya ne güzel mamayı azaltmışsın.bende arasını açtım gerçi ama hala günde 4-5 kez veriyorum mama.5 saatte bir istiyor benim kız. senin adına çok sevindim arkadaşım

cnm benim inşallah sende azaltırsın.kaç cc veriyosun cnm?
bende öyle yapıyodum ama bi kaç gün çok çok emzirdim.aç olduğunu anladığımdada sadece 30 cc verdim mamayı daha az sürede beni emsin diye.çünkü 90 cc mama verince doğan beni 4-5 saat sonra emmek istiyodu.sütüm dahada azlmıştı.sanada tavsiyem öyle yap cnm.

cnm ben medelanın elektriklisini aldım.manuelden daha ii elbette hem daha hızlı sağabiliyosun.yanlız medelanın mini elektirikli pompası acayip sesli çalışıyo.

hangı modelini aldın canım

ben bi kaba su (genelde sıcak acilse soğuk) koyup içine pamukları batırıp sıkarak temizliyorum. arkasından da bi atlet parçası ile kurulayıp bepanten sürüyorum. pişik sorunu olmadı çok şükür.

ben medela'nın swing modelini kullanıyorum,memnunum.

Süt için çörekotu yiyin arkadaşlar..Sueylül sayesinde sütler arttı şükür..Birde göğüs kanalı tıkanan oldu mu?Benim ucunda bir delikte beyazlık var ve çok ağrı yapıyor..

kızlar bebeğim soğuk almış doktor peditus verdi kakası da hafif yeşil ve mukuslu ama kakası bugün böyle olmaya başladı şurubuda 2 gündür veriyorum valla kakayı görünce korktum acaba şuruptanmıdır aranızda kullanan var mı?

canım çok geçmiş olsun bebeğine, bizimle paylaştığın için de teşekkürler..

aysucum benim bebiş de 3600 gr. doğdu 1. ayında ancak 600 gr. almış doktoruna götürdüm mama vermeli miyim diye ''gerek yok gelişimi gayet iyi'' dedi.. 2. ay da bakıcam belki mamaya başlarım.. bizim bebişler 1 kg. nun üzerinde alıyolar genelde benimki böyle az alınca çok üzüldüm

Canım ben önce nivea newborn kullandım şimdi yine nivea soft&cream kullanıyorum hiç pişik olmadı bebişim.. zaten nivea çok ıslak değil kremli gibi bi de çok güzel temizliyo petekli yüzeyi, bi yaprak yeterli oluyo.. ıslatmadığı için mendil kurulamama da gerek kalmıyo, şiddetle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…