- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.681
benm kızımda bştann berı meme tutma sorunu var bır sagıyorum bı emıyor en çok mamayı sevıyr gunde ıkı verıyordum şimdı 4e çıktı buyudukçe daha çok ıstıyor QUOTE]
sütün yetmeiğinden mi mama veriyorsun
selam annişler..bişey sormak istiyorum ben bebişimn altını temizlemek için uni baby kullanıyorum onu bulamadıysam huggies..bazı arkadaşlarım ıslak olduğu için önce kaynamış sıcak suya batırıp öle silmişer..üşümesin diye...ben hiç böle yapmadım baktım hakkaten de soğuk..üstelik kurulamıyorum da demin burda kurulamak lazım yazmış arkadaşın biri...ayy ben kızımı üşütmüş mü oldum şimdi..sizler napıosunuz??kuruluyomusunuz??hiç aklıma gelmemişti
kızlar acil cvp yazarsanız sevinirim kızımı emzirmekte çok zorlanıorum kucağımda tutmakta sırtımı yaslıorum rahat pozisyon alıorum ama memede düzgün tutamıorum böle olan varmı emzirme yasığı mı alsam acaba faydalı olur mu kullanananız varmı?
benm kızımda bştann berı meme tutma sorunu var bır sagıyorum bı emıyor en çok mamayı sevıyr gunde ıkı verıyordum şimdı 4e çıktı buyudukçe daha çok ıstıyor QUOTE]
sütün yetmeiğinden mi mama veriyorsun
dogru duzgun emmıyor canım baştan berı mızmız emme konusunda
kızlar sut sagma pompası alıcam sız kullnıyormusunuz eczaneden oylesıne almıştım gunde bır kere bıle olsa artık tahammul edemıyorum ona.chııcco manuel-lansınoh manuel-medela elektrıklı duşunuyorum eşim elektrıklı al daha rahttır dıyor sızce? sız hangı marka kullanıyorsunuz???????????[/COLOR]
selam annişler..bişey sormak istiyorum ben bebişimn altını temizlemek için uni baby kullanıyorum onu bulamadıysam huggies..bazı arkadaşlarım ıslak olduğu için önce kaynamış sıcak suya batırıp öle silmişer..üşümesin diye...ben hiç böle yapmadım baktım hakkaten de soğuk..üstelik kurulamıyorum da demin burda kurulamak lazım yazmış arkadaşın biri...ayy ben kızımı üşütmüş mü oldum şimdi..sizler napıosunuz??kuruluyomusunuz??hiç aklıma gelmemişti
aysu maşallah iyi doğurmussun.kilo alımında sanırım senin bebek sınırda.mama takviyesi yaptırdımı dr. aman gerçi sağlıklı olsunlarda gerisi boş be tatlım..
merhaba Aysucum çok imrendim sana ya ne güzel mamayı azaltmışsın.bende arasını açtım gerçi ama hala günde 4-5 kez veriyorum mama.5 saatte bir istiyor benim kız. senin adına çok sevindim arkadaşım
kızlar sut sagma pompası alıcam sız kullnıyormusunuz eczaneden oylesıne almıştım gunde bır kere bıle olsa artık tahammul edemıyorum ona.chııcco manuel-lansınoh manuel-medela elektrıklı duşunuyorum eşim elektrıklı al daha rahttır dıyor sızce? sız hangı marka kullanıyorsunuz???????????[/COLOR]
bende şeker olduğu için baya kilo almıştı bebeğim cnm.mama takviyesi yapıyorum dediğin gibi kilo alımımız az.heleki ilk ay sadece 250 gr almıştı.bu ay 950 gr aldı ama mamayla tabi.
cnm ben nerdeyse bütün ıslak mendilleri denedim.komili hariç hepsi pişik yaptı bizde.bi ara poposilleri muslukta ılık suyla yıkayıp siliyodum ama şimdi normal siliyorum.yanlız paketin sonuna doğru çok ıslak oluyo mendiller bütün suyu dibine toplanıyo tabi onları yıkayarak kullanıyorum.kurulama meselesine gelince doktorumuz ıslak bırakma demişti.bende temizledikten sonra biraz açık bırakıyorum hemde hava alsın poposu diye.doktorumz öle demişti.hemencecik kuruyo zaten :)
cnm benim inşallah sende azaltırsın.kaç cc veriyosun cnm?
bende öyle yapıyodum ama bi kaç gün çok çok emzirdim.aç olduğunu anladığımdada sadece 30 cc verdim mamayı daha az sürede beni emsin diye.çünkü 90 cc mama verince doğan beni 4-5 saat sonra emmek istiyodu.sütüm dahada azlmıştı.sanada tavsiyem öyle yap cnm.
cnm ben medelanın elektriklisini aldım.manuelden daha ii elbette hem daha hızlı sağabiliyosun.yanlız medelanın mini elektirikli pompası acayip sesli çalışıyo.
hangı modelini aldın canım
ben medela'nın swing modelini kullanıyorum,memnunum.
medela mini elektrikli cnm.tekli olandan.çiftliler mantıksız zaten bi elinle pompayı tutuyosun diğer elinlede masaj yapıyosun daha çok gelsin diye.
herkese merhaba...uzun zamandır giremiyordum çünkü 5 gün hastanede yattık kızımlageçen hafta çumartesi 4 gündür kakasını yapamadığı ve çok gaz sancısı çektiği için kızımı doktora götürdüm.Poposundan uyarı yaptılar yine yapmadı karın röntgeni istedi doktor çektirdik yine bişey çıkmadı bir de idrar tahlili yapalım dedi tahlilde enfeksiyon var gibi görünüyor ama kesin sonuç idrar kültüründe belli olur dedi o da salı günü çıkacaktı..bişey yapmadan bizi eve gönderdi doktor eve geldik ama kzım yine çok kötüydü sürekli gaz sancısı çekiyordu bende bu sefer devlet hastanesinin aciline götürdüm tahlil sonucunu gösterdim doktora idrar yolu enfeksiyonu var yatırıyorum sizi hastaneye çünkü önemli bişey dedi.Ve biz apar topar hastaneye yattık 5 gün boyunca antibiyotik verildi 5.günün sonunda idrar kültüründe üreme olmadı allaha şükür ve biz çarşamba günü taburcu olduk neden olabilir diye sorduğumda kız çocuklarda temizlemeden kaynaklanabilir dedi önden arkaya doğru temizle dedi halbuki ben bu konuyu bildiğim için zaten öyle temizliyordum erkek çocuklarda da sünnet derisinden kaynaklanabilirmiş kızlar haberiniz olsun dikkat edin altlarını temizlerken...
cnm nerelerdesin sen?
damadın ii allaha şükür.çok hassas bi çocuk malesefki cnm.alerjimiz çıktı hassas ciltliymiş.şampuan bebeyağı yünlü şeyler hep yasaklandı.olsun bunada şükür oğlum sağlıklı olsunda.
gaz için metsil kullanıyorum bende cnm.bizimkine ii geldi.sab simplex diye bi ilaçta var oda çok iimiş ama ben bulamamıştım eczanede.bence kullan derim bi zararı yok bildiğim kadarıyla.ben günde 3 defa 3-4 damla metsil veriyorum mesela.
bu arada çişini neden yapamıyo cnm?
cnm emzirme yastığı çok kullanışlı bişi değil.ben aldım inanki 2-3 kere anca kullandım.
benim en rahat ettiğim pozisyon yatağa oturuyorum ayaklarımıda uzatıyorum.bebeğin bütün vücudunu kendime doğru çeviriyorum kafası tam dirsek içimde oluyo bacağımıda kendime doğru çekip koluma destek yapıyorum.
maşallah cnm bebeğine1 ayda güzel kilo almış.bizimki kilolu doğdu ama kilo alımı çok yavaş.bugün 2.ayımız bitti 4000 kg doğmuştu anca 5200 oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?