- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #52.721
hayırlı olsun 40larımız, bugünden yarına bişi değişecek mi acaba yoksa psikolojik bi sınır mı dersin?benim ruhsal durumum düzelse razıyım mesela.
oyyyy kızın uyuduğu sol kolum omzum koptu koptu resmennnnnnnn
kızımdakı değişiklik huysuzlugu sureklı kucak ıstemesı.kırkından once yıne daha ıyydı şimdı daha zorlaştı.
Evt cnm kucak dışında bir yerde uyumuyor hiç...Çok zor oluyor bi de benim kucağı da sevmiyor babasının göbeğinde uyumayı çok seviyor...benımkıde aynı hep kucak ıstıyor gaz olsa da olmasa da şekerlı su verıyoruz ıkı kaşık rahtlıyor mılupann rezenesınıde aldık.bırde dr metsıl vermıştı o da ıyı gelıyor
Anladım cnm ben biraz vereyim diyorum bugün rezeneden...Ağlayarak uyanıyor uykusundan garibim yaaacanım rezene evde demleme yada poşet şeklinde olanlar acı.ben kendim poşet çay olarak içiyorum acılık var ama humanayı bebeğe veriyorum (veya milupa)çok hafif tadı var içinde laktoz(süt şekeri varmış bebeğin daha rahat icer
Valla kırkından sonra değişir diyorlar yaa gerçekten doğruymuş...Değişiyorlar sürekli huy değiştiriyorlar bir günleri diğerine uymuyor...kızımdakı değişiklik huysuzlugu sureklı kucak ıstemesı.kırkından once yıne daha ıyydı şimdı daha zorlaştı.
Amanııın, bizimki zaten şimdiden huysuzzz, canımıza okuyo..
Evt cnm kucak dışında bir yerde uyumuyor hiç...Çok zor oluyor bi de benim kucağı da sevmiyor babasının göbeğinde uyumayı çok seviyor...
Anladım cnm ben biraz vereyim diyorum bugün rezeneden...Ağlayarak uyanıyor uykusundan garibim yaaa
Valla kırkından sonra değişir diyorlar yaa gerçekten doğruymuş...Değişiyorlar sürekli huy değiştiriyorlar bir günleri diğerine uymuyor...
aynen canım aynen.. emzik de tutmadı hanımefendi süt gelmiyo diye, emziği bikaç kez çekiyo, süt gelmeyince sinirle çıkarıp atıyo.. biz emziklik yapıyoruz işte..benım prensesımın yaramzlıkları
-hep kucak ıstıyor bı yere bırakınca uyumuyor beşıgınde hıç durmaz ılla kucakta ıyıce dalıcak
-hep aç modunda meme arıyor
-benı emzık yaptı
-ıkıdebır kusuyor
-temız beze kaka yapıyor
-bır mama-bır meme-bır de sagıyorum
bır bakıyorum akşm olmş tam uyuycam haydee çıglık gelıyor
allahtan annem yanımda olmasa ben yanmışım
canım kızımı çok şıkayet ettım annesınn kuzusu bana bakınca butun yorgunlugum gıdıyor
benım prensesımın yaramzlıkları
-hep kucak ıstıyor bı yere bırakınca uyumuyor beşıgınde hıç durmaz ılla kucakta ıyıce dalıcak
-hep aç modunda meme arıyor
-benı emzık yaptı
-ıkıdebır kusuyor
-temız beze kaka yapıyor
-bır mama-bır meme-bır de sagıyorum
bır bakıyorum akşm olmş tam uyuycam haydee çıglık gelıyor
allahtan annem yanımda olmasa ben yanmışım
canım kızımı çok şıkayet ettım annesınn kuzusu bana bakınca butun yorgunlugum gıdıyor
saat 12'de bi emdi, uyuyakldı yatırayım dedim, salona gelip oturdum 5 dakika sonra "annee" ( resmen çağırıyo zibidi), aldım vitmini verip biraz da gezdirip önceki boşalmış memeyi tekrar verdim uyusun diye, 13:30'dan beri omuzumda uyuyor. popom uyuştu, omzum ağrıdı.. 1-2 kez gaz sancısı geldi 1-2 kıvrandı aynı pozisyona döndü, gaz maz da çıkmadı hiç ..
bnmki 4. emziği aldı. oda çok uğraştım.
o attıkça ben verdm.
şimdi çok rahatız gerçekten
sizde yılmayın o atttıkça verin
slm kızlar nasılsınız.
haftasonu annemlerle adapazarındaydım
ohh biraz stres attım ama herke ayhh ne kadar kilo almışsın demelerindende çok moralim bozuldu.
bu arada oğlumu yarın sağlık ocağına götürücem.
3 aylık olmuş oluyo. bana bu ay az kilo aldı gibi geliyor.
bakalım kaç gr almışş.
oğlum uyudu bende yemek yapıyordum bi uğrayayım dedmm
bebeklere kısa kollu giydiriyormusunuz onu sorcaktım bide:)
oo siz büyümüşsünüz bile, maşallah
ben 2-3 gündür kısa kollu ile pantolon giydiriyorum, bizim ev çok sıcak. ama gece yarısından sonra bir de penye yelek giydiriyorum sabaha karşı üşümesin diye.. arada bir hapşırıyor ama ev 26 derecede aşağı düşmüyor, üstelik emerken kafası sırılsıklam oluyor terden. klima zamanı gelince ne yapıcaz acaba :2:
benim antalya'da açmama gibi bi şansım yok malesef
bugün 40.günümüz,bakalım kızım bugün anneme eziyet etmeyeyim bari diyecek mi?? hiç sanmam, az önce memede uyudu, yerine koydum 5 dakika sonra uyandı hanımefendi. illa kucakta uyuyacak..off ben de uyumak istiyorum yawww
Cnm benim kız da aynı yatağına veya koltuğa bi yere bıraktığın an hemen uyanıyor...Kucakta da çok zor oluyor...Gazdan diye düşünüyorum ben oysa gazını da çıkartıyoruz devamlı ama....
Bebeğe gaz giderici ne verebiliriz??Evde demlediğimiz rezene olur mu yoksa özel bir markanın mı rezenesini alayım???
benımkıde aynı hep kucak ıstıyor gaz olsa da olmasa da şekerlı su verıyoruz ıkı kaşık rahtlıyor mılupann rezenesınıde aldık.bırde dr metsıl vermıştı o da ıyı gelıyor
hayırlı olsun 40larımız, bugünden yarına bişi değişecek mi acaba yoksa psikolojik bi sınır mı dersin?benim ruhsal durumum düzelse razıyım mesela.
oyyyy kızın uyuduğu sol kolum omzum koptu koptu resmennnnnnnn
Evt cnm kucak dışında bir yerde uyumuyor hiç...Çok zor oluyor bi de benim kucağı da sevmiyor babasının göbeğinde uyumayı çok seviyor...
Anladım cnm ben biraz vereyim diyorum bugün rezeneden...Ağlayarak uyanıyor uykusundan garibim yaaa
Valla kırkından sonra değişir diyorlar yaa gerçekten doğruymuş...Değişiyorlar sürekli huy değiştiriyorlar bir günleri diğerine uymuyor...
aynen canım aynen.. emzik de tutmadı hanımefendi süt gelmiyo diye, emziği bikaç kez çekiyo, süt gelmeyince sinirle çıkarıp atıyo.. biz emziklik yapıyoruz işte..
ama dediğin gibi, hele şöyle omzumdayken bi bakışı var, eriyorum resmenhafızama kazımaya çalışıyorum o görüntüyü, büyüyünce de o halini hatırlamak istiyorum hep :78:
çok dendm olmuyor 6 7 tane emzık var
bıberonun emzıogını çok sevıyor o marknn da emzıgı yok maalesef
bebeklere kısa €slm kızlar nasılsınız.
ohh biraz stres attım ama herke ayhh ne kadar kilo almışsın demelerindende çok moralim bozuldu.
bakalım kaç gr almışş.
kollu giydiriyormusunuz onu sorcaktım bide:)
ayy bu 5 dklık uykular beni de deli ediyo..ne zaman düzelecekki..bende uyku istiorummbenim antalya'da açmama gibi bi şansım yok malesef
bugün 40.günümüz,bakalım kızım bugün anneme eziyet etmeyeyim bari diyecek mi?? hiç sanmam, az önce memede uyudu, yerine koydum 5 dakika sonra uyandı hanımefendi. illa kucakta uyuyacak..off ben de uyumak istiyorum yawww
hayırlı olsun cnm.kırkı çıkınca insan bi rahatlıo niyeyse...merhaba herkese
bizimde bugun 40. günümüz ohhhhhhhh nihayet....
ben de kendim içiorum canım..sakinleştirio..rezene kötü diye demiyorum zaten canım, hatta benim kız tadını bile seviyordu ve doktor da verebilirsin demişti ama içime sinmiyo işte, diyorum ya damlayı bile bırakasım var.. kendim içsem daha iyi gibi geliyor, sütten geçerse geçsin, onun da faydası olur heralde..
kızlar merhaba
bayadır giremedim hazırlığımız vardı
cumartesi bebek mevlüdümüz vardı
bayağı kalabalık oldu 85 kişiydik evde evimiz orta büyüklükte bir ev çok yoruldum ama bunlar güzel şeyler çok güzel oldu herkez bebeğimin olmasını bekliyormuş meğerev doldu taştı allah böyle güzellikleri herkese nasip etsin. sizler napıyosunuz bakalım
Süt için çörekotu yiyin arkadaşlar..Sueylül sayesinde sütler arttı şükür..Birde göğüs kanalı tıkanan oldu mu?Benim ucunda bir delikte beyazlık var ve çok ağrı yapıyor..
kızlar bebeğim soğuk almış doktor peditus verdi kakası da hafif yeşil ve mukuslu ama kakası bugün böyle olmaya başladı şurubuda 2 gündür veriyorum valla kakayı görünce korktum acaba şuruptanmıdır aranızda kullanan var mı?
aysucum benim bebiş de 3600 gr. doğdu 1. ayında ancak 600 gr. almış doktoruna götürdüm mama vermeli miyim diye ''gerek yok gelişimi gayet iyi'' dedi.. 2. ay da bakıcam belki mamaya başlarım.. bizim bebişler 1 kg. nun üzerinde alıyolar genelde benimki böyle az alınca çok üzüldüm
slm kızlar nasılsınız.
bakalım kaç gr almışş.
AYSU cnm genelde 60 cc yada 75 cc veriyorum.3 saatte bir mutaka acıkıyor.beni emdikden sonra ancak 1 saat dayanabiliyor kızım.Biraz iştahli sanırım (maaşallah aman) . gerçi günü gününü tutmuyor.iyi kötü 2,5 ayı bitirdik.şu 6 ayı bir atlatsaydık az ya da çok alsın anne sütü yeterki dimi
merhaba herkese
bizimde bugun 40. günümüz ohhhhhhhh nihayet....
slm kızlar nasılsınız.
bakalım kaç gr almışş.
AYSU cnm genelde 60 cc yada 75 cc veriyorum.3 saatte bir mutaka acıkıyor.beni emdikden sonra ancak 1 saat dayanabiliyor kızım.Biraz iştahli sanırım (maaşallah aman) . gerçi günü gününü tutmuyor.iyi kötü 2,5 ayı bitirdik.şu 6 ayı bir atlatsaydık az ya da çok alsın anne sütü yeterki dimi
gögüs tıkanıklarına ballı şerbet iyi geliyor diye okudum nette, bir de taze nane lapası yapıp şişen göğsün üstüne koymak gerekiyormuş. benim çok sık başıma geliyor bu tıkanıklık henüz denemedim daha dün öğrendim çünkü bu söylediklerimi sen bir dene istersen canım.bir de emzirmeden önce sıcak, emzirdikten sonra soğuk kompres yaparsan ağrın azalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?