2011 Nisan Anneleri

kızımdakı değişiklik huysuzlugu sureklı kucak ıstemesı.kırkından once yıne daha ıyydı şimdı daha zorlaştı.

benımkıde aynı hep kucak ıstıyor gaz olsa da olmasa da şekerlı su verıyoruz ıkı kaşık rahtlıyor mılupann rezenesınıde aldık.bırde dr metsıl vermıştı o da ıyı gelıyor
Evt cnm kucak dışında bir yerde uyumuyor hiç...Çok zor oluyor bi de benim kucağı da sevmiyor babasının göbeğinde uyumayı çok seviyor...

Anladım cnm ben biraz vereyim diyorum bugün rezeneden...Ağlayarak uyanıyor uykusundan garibim yaaa

kızımdakı değişiklik huysuzlugu sureklı kucak ıstemesı.kırkından once yıne daha ıyydı şimdı daha zorlaştı.
Valla kırkından sonra değişir diyorlar yaa gerçekten doğruymuş...Değişiyorlar sürekli huy değiştiriyorlar bir günleri diğerine uymuyor...

Amanııın, bizimki zaten şimdiden huysuzzz, canımıza okuyo..

benım prensesımın yaramzlıkları

-hep kucak ıstıyor bı yere bırakınca uyumuyor beşıgınde hıç durmaz ılla kucakta ıyıce dalıcak
-hep aç modunda meme arıyor
-benı emzık yaptı
-ıkıdebır kusuyor
-temız beze kaka yapıyor
-bır mama-bır meme-bır de sagıyorum
bır bakıyorum akşm olmş tam uyuycam haydee çıglık gelıyor

allahtan annem yanımda olmasa ben yanmışım

canım kızımı çok şıkayet ettım annesınn kuzusu bana bakınca butun yorgunlugum gıdıyor

saat 12'de bi emdi, uyuyakldı yatırayım dedim, salona gelip oturdum 5 dakika sonra "annee" ( resmen çağırıyo zibidi), aldım vitmini verip biraz da gezdirip önceki boşalmış memeyi tekrar verdim uyusun diye, 13:30'dan beri omuzumda uyuyor. popom uyuştu, omzum ağrıdı.. 1-2 kez gaz sancısı geldi 1-2 kıvrandı aynı pozisyona döndü, gaz maz da çıkmadı hiç ..

aynen canım aynen.. emzik de tutmadı hanımefendi süt gelmiyo diye, emziği bikaç kez çekiyo, süt gelmeyince sinirle çıkarıp atıyo.. biz emziklik yapıyoruz işte..
ama dediğin gibi, hele şöyle omzumdayken bi bakışı var, eriyorum resmen hafızama kazımaya çalışıyorum o görüntüyü, büyüyünce de o halini hatırlamak istiyorum hep :78:

Bu cümleler bu kadar mı tanıdık gelir insana...Hergün yaşıyor olmayayım

canım sen boşver o konuşanları her şeye bir lafları oluyor insanların, kısa kollumu eşim çıldırır heralde hala yavrumu sarıp sarmalıyor:)

Benimkide emerken terliyor

Canım dünde bizim kırkımız çıktı

Canım gazı istediğin kadar çıkar bitmiyorki her emmede bağırsaklar çalışıyor sonuçda,ben milupanınkini aldım humanada iyi marka bak biz ana dizi aldık benimkide seninki gibiydi ne beşik ne salıncak iki gündür ana dizinde tavsiye ederim 50 lira yana sallananlardan

benımkıde aynı hep kucak ıstıyor gaz olsa da olmasa da şekerlı su verıyoruz ıkı kaşık rahtlıyor mılupann rezenesınıde aldık.bırde dr metsıl vermıştı o da ıyı gelıyor

canım metsil kullanmayın lütfen bak defalarca yazdım bir eczacı söyledi bunu kolon kanseri yapıyormuş bitkisel damlalar var onları kullan

Psikolajikmi ben rahatladığım için mi bilmem sabahın köründe kalksada yine bugün güzel uyudu paşam tabi bunun acısı akşama çıkmazsa

benimki benim kucağa yapışık koalam:) babasının kucağında ağlıyor hemen yanıma getiriyor annesi bir ses ver kokunu alsın diyor oğlum diyorum öpüyorum susuyor

canım benimkide emeceği zaman öyle bakıyorki birde sesler çıkarıyor bitiyorum:)

kızlar merhaba
bayadır giremedim hazırlığımız vardı
cumartesi bebek mevlüdümüz vardı
bayağı kalabalık oldu 85 kişiydik evde evimiz orta büyüklükte bir ev çok yoruldum ama bunlar güzel şeyler çok güzel oldu herkez bebeğimin olmasını bekliyormuş meğer ev doldu taştı allah böyle güzellikleri herkese nasip etsin. sizler napıyosunuz bakalım

çok dendm olmuyor 6 7 tane emzık var
bıberonun emzıogını çok sevıyor o marknn da emzıgı yok maalesef

benim de biberonun emziğini çok seviyor chicco biberonu acaba o marka emzik alsam tutar mı ? nuk un emziğini tutmuyor
bence oradan mama geldiğini bildiği içindir çünkü ben mama bitince bazen biberonu çıkarmıyorum öyle uyuyor

merhaba kızlar alıntı yapamadım ama gozume carpan seylerde fıkır beyan etmek ısterım.
öncelıkle bebeklerınıze ılac baslanmak ıstedıgınde tek doktora baglı kalmayın ben kızımı nefes sıkıntısı cekıyor gıbı geldıgı ıcın ozel hastaneye doktora goturmutum o gunlerde normalden fazla aglıyordu doktor solunumla ılgılı olmadıgını ıdrarına bakılması gerektıgını soyledı hem kultur hem normal test yapıldı. normal test sonucları cıkınca doktor antıbıyotıge baslamamı soyledı ama test sonuclar elımdeydı ve deger aralıklarına baktıgımda barız bır artık gormedım ustelık enfeksıyonda ilk bakılması gereken erıtrosıt ve lokosıtte yoktu testte doktor olan teyzemı aradım yan belırtılerı olmadıgı ve cocukta cok huzursuz oladıgı ıcn kulturu bekleyelım dedı yınede ıcımız rahat etmedı tıpa goturduk ordada yapıldı tahlıller ve doktor herhangı bır ılaca gerek olmadıgını soyledı. lultur sonuclarında da nasıl oluyorsa ozeldekı ve tıptakı hem cıkan bakterı hem mıktarı farklı tıptakı 20000 ve herhangı bısı kullanmaya gerek yok ozeldekıne doktor antıbıyotıge devam et dedı. tabı ben hıc antıbıyotık kullanmadım bu arada ozel hastanelere olan guvenımı de kaybettım hadı tahlıl parası almak ıcın yaptırıyorsunuz ona eyvallahta mınıcık bebege durduk yere antıbıyotık kullanmak nıye?

sut sagmak ıcın ben aventın manuelını kullanıyorum ve cokkk memnunum zaten dıger elektırıklı pompalar kadar hızlı sagldıgına daır bır arastırmada var ben lımangodan 5 kabı 2 bıberonu ıle sağma aletını ve yedek valfını fılan 130 lıraya aldım normal fıyatı 170 fılan galıba

bebeklere kısa €

amaan cnm bakma sen millete napalım anayız artık..gitcek bu kilolar..kilo topiğine geliosun dimi cnm..gerçi ben hala tam gaz yemeye devam hatta bu ara abarttımben de yemeyi azalttım bi ara o 2 hafta kızım az kilo aldı..yok şekerim sıvıyla mıvıyla olmuyo bu işler süt için illakii yiyeceksin ve artık2 haftadır cok ii yiyorum kızım son 3 hafta 900 gr kadar almış bugün moralim düzeldi..o yüzden sende bebişin için kiloya razı ol cnm napalım ek gıdalara bi başlayalım bi 6 ayımız dolsun veririz allahın izniyle..

ayy bu 5 dklık uykular beni de deli ediyo..ne zaman düzelecekki..bende uyku istiorumm
merhaba herkese
bizimde bugun 40. günümüz ohhhhhhhh nihayet....
hayırlı olsun cnm.kırkı çıkınca insan bi rahatlıo niyeyse...
ben de kendim içiorum canım..sakinleştirio..

hayırlı olsun allah kabul etsin cnm.baya kalabalıkmışsınız

Süt için çörekotu yiyin arkadaşlar..Sueylül sayesinde sütler arttı şükür..Birde göğüs kanalı tıkanan oldu mu?Benim ucunda bir delikte beyazlık var ve çok ağrı yapıyor..

çörekotunu nasıl yiyosun cnm?benimde süt sorunum var.ne yaptımsa arttıramıyorum.

geçmiş olsun cnm.inşallah en kısa sürede iyileşir meleğin.

cnm 600-1000 gr arası normal onun için doktor mamaya gerek görmemiştir.biz ilk au 250 gr aldık ondan mamaya başladık.

maşallah cnm oğluna kocaman oldu seninki
ben daha kısa kollu giydirmiyırum.içine çıtçıtlı badi giydiriyorum kısa kollu üstünede uzun kollu patikli tulum.tek katta çorap.
ne zaman başlıcaz acaba kısa kollulara?

cnm benimkide öle oluyodu.bende mamayı azaltmak için 1 saat sonrada istese verdim memeyi ve bölece birazda olsa sütüm arttı ve mamayıda azalttık.çünkü bebek ne kadar emerse o kadar süt üretitmiş vücut.bende her emmeden 1 saat sonra mama veriyodum benim sütüm iice gitmişti.bi kaç gün öyle denedim şimdi bu tempoda gidiyoruz.bakalım ne olucak bu ay.
,
merhaba herkese
bizimde bugun 40. günümüz ohhhhhhhh nihayet....

hayırlı olsun kırkınız...

Gündüzleri sadece body giydiriyorum..Geceleri ince tulum..

Sağol canım ya,taze nane alayım..Face de bir arkadaşda zeytinyağı demiş onuda koydum,sıcak su yaptım..Bugün biraz daha iyi..Bu ikinci oldu..Haşlanmış lahanada duydum ama onun kokusu çekilmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…