2011 Nisan Anneleri

ÇÖREKOTU sütü gerçekten çok artırıyor..Ben balla karıştırıyorum ama çiğneyin..Sueylül öyle söyledi ve gerçekten işe yarıyor..Günde iki kere yenecekmiş..Ben geceleri yatmadan yiyorum eskisi gibi kendimi hırpalamıyorum..Onu ye ,bunu ye yapmıyorum..Sıvı bol bol içiyorum..Bir yemek kaşığı yiyen arkadaşlar var,ben ir tatlı kaşığı yiyorum ve yetiyor..

Kızlar bizim kızın 1 haftadır altını kapatırken ağlama huyu başladı. Bir ara pişik olmuştu ondandır diyordum ama iyileşti hala aynı.. açarken bişi yok, yıkayıp kuruluyorum, duruyo öyle. Altını kremlemeye başlayınca mızırdanmaya, kapatırken de bağırmaya kıyameti koparmaya başlıyo. bezi mi sıkıyorum dedim gevşettim bu sefer çişler üstüne geçiyor, çok da sıkmıyorum zaten niye böyle anlamadım.
son iki banyosunda da banyo bitiminde altını kapatırken ve giydirirken aynısını yapmaya başladı..

Son düzenleme:

canım altını her değiştirmede açık bıraktıysan alışmıştır kendinden düşün hep pedli dursan rahatsız olursun değil mi, bundan sonra her değiştirmede açık bırakma alışır

kızlar benim bebeğimin ayak başparmağındada tırnak battı sanırım kızarıktı şimdi sarı gibi olmuş ve bebeğim çok huzursuz ne yapsam

canım doktora götür hemen çok ağrı yapar o daha geçen gün benim parmağıma oldu aynısı çok acıyor

canım altını her değiştirmede açık bıraktıysan alışmıştır kendinden düşün hep pedli dursan rahatsız olursun değil mi, bundan sonra her değiştirmede açık bırakma alışır

yok canım hiç açık bırakmıyordum. şimdi böyle yapınca biraz açık mı bıraksam diyorum hatta yapmadım hala..

daha kızarıkken babasına söyledim bişey yok geçer dedi şimdi sarıya dönmüş rengi yine görse bişey yok der ahh benim koca da ayrı dert

yok canım hiç açık bırakmıyordum. şimdi böyle yapınca biraz açık mı bıraksam diyorum hatta yapmadım hala..

yaa ilginç canım o zaman dediğin gibi açık bırak biraz

daha kızarıkken babasına söyledim bişey yok geçer dedi şimdi sarıya dönmüş rengi yine görse bişey yok der ahh benim koca da ayrı dert

canım gerçekten çok ağrı yapar kocaların hepsi bir çeşit maalesef

kızlar merhaba;
benım bebısıme bıseyler oldu yahuu,dun aksam dısarı cıktıkk sonra eve geldık saat 10 du 11 de uyuttum
sabaha kadar uyudu saat 5de ben kaldırıp emzırdım,gene uyudu gozlerınden uyku akıyoo.gazı ıcın arada ıhlıyo mıhlıyo rahatladıgı an anında uykuya dalıo,bı gozu kapalı sankı saatlerce calısmıs uykusuz kalmıs gıbı.kaldırıp oynuyorum guluyo falan ama tekrar uykuya dalıo.acaba atesımı var atestenmı uyku yapıo dıye baktım atesıde yok.sıacktanmı acabaa korkmaya basladım..normalde hemen uyanan bı bebek,cıt sese uyanıodu yatagına koydugum an uyanıodu.

belki hava değişiminden etkilenmiştir, biz de sersem gibi oluyoruz bu değişimlerde. hemen panikleme bence. yeni bi ilaç falan kullanmadıysan (kendine ya da bebeğine) 1-2 gün takip et bakalım.. büyüdükçe yeni bi düzen falan olabilir mi acaba..

cuma gununden berı gaz ılacımız deıstı onu kullanıyorum.herbacol Drop dıye..

ay bende alıp denicem bugün mutlaka.verdiğim kiloları hep geri aldım yemekten.ne yediysemde fayda etmedi yaa neyseee..
balın içine çörekotunu karıştırıp bir tatlı kaşıyı yiyosun dimi sadece?

cnm sıcaklardanda olabilir napsınlar onlarda...

kızlar benim bebeğimin ayak başparmağındada tırnak battı sanırım kızarıktı şimdi sarı gibi olmuş ve bebeğim çok huzursuz ne yapsam

cnm mutlaka götür doktora eşinede ısrar et bence.

kızlar moralim berbat
oğlum 2 aylıkken 5600 idi.
2 ay 10 günlükken 5800 olmuştu.
şimdi götürdüm sağlık ocağına 3 aylık ve 20 günde sadece 100 gr alarak 5900 olmuş
ağlamaktan bi hal oldum.
sütüm var ama eskisi gibi emmiyor.
napıcam bilmiyorum ama kararlıyım mama bu ayda vermicem.
hemşire 15 gün snra getir bakalım dedi.
uffff moralim alt üst oldu.
niye böyleoldu anlamadım
geçen ay 1400 almıştı.

Son düzenleme:

boyunu olcturdunmu belkı boyuna vermıstır.arkadasımında aynı sekılde olmustu kılo almamıs boyu 60 cm olmustu.korkmaa..

selam kızlar nasılsını bebişler nasıl?

Derinimmmmmmmmm; açık hava yoruyor bebişleri daha uzun ve kesintisiz uyumalarını sağlıyor

canım ben açık bırakıyorum çok mutlu oluyor bez altında hemen kapatmıyorum altını sende bide öle dene istersen bizim ki yeni doğduğunda kapattırmıyordu ağladıkça strese giriyorrdum elim ayağım dolaşıyordu sonra kendiliğinden bıraktı ağlamıyor artık günlük en az bir kez poposunu yıkamakta iii gelebilir pişikte canı yandığı için geçsede pişik kapattırmayabilir:13:

canım kakasını günde kaç kere yapıyor yani bu ay farklılık varmıydı birde nazar olayı var canım açıkcası ben kilosunun buraya yazılmasına karşıyım kötü niyetli olduğumuzdan değil ama insan farketmeden nazar edebiliyor, emmemesininde etkisi var birde emmemesi verdiğin bitki çaylarından olabilir doktorumuz öyle demişti midede yer kaplar bebek tok olduğunu sanıp emmez demişti

cnm üzülme bazı dönemlerde böyle olabiliyomuş.sağlık ocağından ne dediler?
eğer bebeğin bağırıp ağlamıyosa sakın mama verme derim.belkide boyuna gitmiştir.keşke sorsaydın boyunuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…